Būtų apie 2500 Lt tik už kursus, neskaitant pragyvenimo, apsistojimo Maskvoje, bei vizų.
ACIU visiems uz popsus
Tai as ir juokauju , turbut kiekvienas pasilieka atminimui As savo geles nuo torto jubilejaus, irgi nuo torto nuemiau ir pasilikau atminimui sau
Tokiu kursu nenuoriu, man iki tokiu labai toli, ir beto turbut mazai kas vertina tokias geles pas mus, dauguma visi nori graziai ir pigiai
Tokiu nekenciu popsu, nemalonu valgyti, nezinau, bet man tai fe, cia panasiai, niko nepamenu, bet apibudino apie sarlot krema, tai ir man tokie popsai is likuciu ir taip pat asociojasi
Viena syki pabandziau, kai liko nuo torto daug biskvito, bet pasakiau, daugiau niekada tokiu nedarysiu (nors maniskai suniamniojo, bet man nelabai tokie ne )
ir plius uz visas premones papildomai mokesciai
Mergaites, brinkinant zelatina, ipiliau rugsteles, o paskui dirbtini medu, ir nepatikesite, pirma karta per du metus, man sis misinis suputavo ar cia kaltas naujas medus, nes nupirkau vakar nauja , nes sena baigiau, tai neisivaizduojate, kaip jis suputavo, kaip kokia kapucino, vien putos putesiai idomu kas cia kaltas , ar kad rugsteles padauginau, nes 2 saukstukus dejau (irgi pirma syki, nes visada tik viena dedu) ar medus blogas papuole ??? aliejaus dar nespejau ideti tai teko eiti i kita parduotuve naujo medaus, ir rugstele kitos firmos paemiau, kad nerizikoti
QUOTE(likta @ 2013 08 23, 10:01)
Prajuokinot, tikrai nenuomoju, tiesiog tortas bus jubiliejui ir po to gėles idės į vazoną ir liks prisiminimas jubiliatei. Šis vazonas ir paruoštas gėlėms
Prašau- kursai ir išduodamas sertifikatas
http://www.vip-maste...oy-mastiki.html
O popsų grožis
Prašau- kursai ir išduodamas sertifikatas
http://www.vip-maste...oy-mastiki.html
O popsų grožis
Tai as ir juokauju , turbut kiekvienas pasilieka atminimui As savo geles nuo torto jubilejaus, irgi nuo torto nuemiau ir pasilikau atminimui sau
Tokiu kursu nenuoriu, man iki tokiu labai toli, ir beto turbut mazai kas vertina tokias geles pas mus, dauguma visi nori graziai ir pigiai
QUOTE(Cool Mama @ 2013 08 23, 13:56)
Grazuciai popsai ar popsai daromi is torto likuciu, sumaisius su kremu? Mes Tokius likucius suniamniojam bet vaikams butu smagu padaryt Popsiuku
Tokiu nekenciu popsu, nemalonu valgyti, nezinau, bet man tai fe, cia panasiai, niko nepamenu, bet apibudino apie sarlot krema, tai ir man tokie popsai is likuciu ir taip pat asociojasi
Viena syki pabandziau, kai liko nuo torto daug biskvito, bet pasakiau, daugiau niekada tokiu nedarysiu (nors maniskai suniamniojo, bet man nelabai tokie ne )
QUOTE(likta @ 2013 08 23, 15:18)
Būtų apie 2500 Lt tik už kursus, neskaitant pragyvenimo, apsistojimo Maskvoje, bei vizų.
ir plius uz visas premones papildomai mokesciai
Mergaites, brinkinant zelatina, ipiliau rugsteles, o paskui dirbtini medu, ir nepatikesite, pirma karta per du metus, man sis misinis suputavo ar cia kaltas naujas medus, nes nupirkau vakar nauja , nes sena baigiau, tai neisivaizduojate, kaip jis suputavo, kaip kokia kapucino, vien putos putesiai idomu kas cia kaltas , ar kad rugsteles padauginau, nes 2 saukstukus dejau (irgi pirma syki, nes visada tik viena dedu) ar medus blogas papuole ??? aliejaus dar nespejau ideti tai teko eiti i kita parduotuve naujo medaus, ir rugstele kitos firmos paemiau, kad nerizikoti
su medum kazkas ny to.man irgi naujas stiklainiukas putojo
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 23, 16:48)
ACIU visiems uz popsus
Tai as ir juokauju , turbut kiekvienas pasilieka atminimui As savo geles nuo torto jubilejaus, irgi nuo torto nuemiau ir pasilikau atminimui sau
Tokiu kursu nenuoriu, man iki tokiu labai toli, ir beto turbut mazai kas vertina tokias geles pas mus, dauguma visi nori graziai ir pigiai
Tokiu nekenciu popsu, nemalonu valgyti, nezinau, bet man tai fe, cia panasiai, niko nepamenu, bet apibudino apie sarlot krema, tai ir man tokie popsai is likuciu ir taip pat asociojasi
Viena syki pabandziau, kai liko nuo torto daug biskvito, bet pasakiau, daugiau niekada tokiu nedarysiu (nors maniskai suniamniojo, bet man nelabai tokie ne )
ir plius uz visas premones papildomai mokesciai
Mergaites, brinkinant zelatina, ipiliau rugsteles, o paskui dirbtini medu, ir nepatikesite, pirma karta per du metus, man sis misinis suputavo ar cia kaltas naujas medus, nes nupirkau vakar nauja , nes sena baigiau, tai neisivaizduojate, kaip jis suputavo, kaip kokia kapucino, vien putos putesiai idomu kas cia kaltas , ar kad rugsteles padauginau, nes 2 saukstukus dejau (irgi pirma syki, nes visada tik viena dedu) ar medus blogas papuole ??? aliejaus dar nespejau ideti tai teko eiti i kita parduotuve naujo medaus, ir rugstele kitos firmos paemiau, kad nerizikoti
Tai as ir juokauju , turbut kiekvienas pasilieka atminimui As savo geles nuo torto jubilejaus, irgi nuo torto nuemiau ir pasilikau atminimui sau
Tokiu kursu nenuoriu, man iki tokiu labai toli, ir beto turbut mazai kas vertina tokias geles pas mus, dauguma visi nori graziai ir pigiai
Tokiu nekenciu popsu, nemalonu valgyti, nezinau, bet man tai fe, cia panasiai, niko nepamenu, bet apibudino apie sarlot krema, tai ir man tokie popsai is likuciu ir taip pat asociojasi
Viena syki pabandziau, kai liko nuo torto daug biskvito, bet pasakiau, daugiau niekada tokiu nedarysiu (nors maniskai suniamniojo, bet man nelabai tokie ne )
ir plius uz visas premones papildomai mokesciai
Mergaites, brinkinant zelatina, ipiliau rugsteles, o paskui dirbtini medu, ir nepatikesite, pirma karta per du metus, man sis misinis suputavo ar cia kaltas naujas medus, nes nupirkau vakar nauja , nes sena baigiau, tai neisivaizduojate, kaip jis suputavo, kaip kokia kapucino, vien putos putesiai idomu kas cia kaltas , ar kad rugsteles padauginau, nes 2 saukstukus dejau (irgi pirma syki, nes visada tik viena dedu) ar medus blogas papuole ??? aliejaus dar nespejau ideti tai teko eiti i kita parduotuve naujo medaus, ir rugstele kitos firmos paemiau, kad nerizikoti
žinokit aš ir šiandien dariau pastilažą, man ta skysta masė irgi suputojo, paskui perdariau irgi tas pats, bet surizikavau ir maišiau su cukraus pudra, ir gavosi viskas gerai:)
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 23, 17:48)
Mergaites, brinkinant zelatina, ipiliau rugsteles, o paskui dirbtini medu, ir nepatikesite, pirma karta per du metus, man sis misinis suputavo ar cia kaltas naujas medus, nes nupirkau vakar nauja , nes sena baigiau, tai neisivaizduojate, kaip jis suputavo, kaip kokia kapucino, vien putos putesiai idomu kas cia kaltas , ar kad rugsteles padauginau, nes 2 saukstukus dejau (irgi pirma syki, nes visada tik viena dedu) ar medus blogas papuole ??? aliejaus dar nespejau ideti tai teko eiti i kita parduotuve naujo medaus, ir rugstele kitos firmos paemiau, kad nerizikoti
Jau ne karta buvo diskusija apie ta medu. Zodziu, isvada - putoja, daryk ka nori, putos. Pirkite jei kur randate medu, kurio garantija iki 2014.06, o jau nuo 7men putoja. Vakar sanitexse vyras suslave paskutine pakuote su sena garantija. Reikia mazose parduotuvese ieskoti, gal dar turi senesniu partiju. Ir labai idomu ar cia tik viena partija tokia bus ar dabar "patobulintas" medus bus visada. Reikes gliukoze jauciu tada pirkti
QUOTE(likta @ 2013 08 23, 16:18)
Būtų apie 2500 Lt tik už kursus, neskaitant pragyvenimo, apsistojimo Maskvoje, bei vizų.
Ogo man asmeniskai noretusi I kursus, bet paskaiciavus kiek gali kainuot, tai as Sakau geriau papildomu irankiu nusipirksiu uz ta suma ir online mokinsiuos na zinau kad kursuose ir greiciau ir turbut geriau, bet Kai Labai nori, galima ir online tokias ismokt daryt tik tai uztruks Daug ilgiau
As Vis atidelioju ir atidelioju prisest pasimokyt, Dabar laisva minute namie, Kai 3 mazuciai vaikai, randu tik nakti..
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 23, 17:48)
ACIU visiems uz popsus
Tai as ir juokauju , turbut kiekvienas pasilieka atminimui As savo geles nuo torto jubilejaus, irgi nuo torto nuemiau ir pasilikau atminimui sau
Tokiu kursu nenuoriu, man iki tokiu labai toli, ir beto turbut mazai kas vertina tokias geles pas mus, dauguma visi nori graziai ir pigiai
Tokiu nekenciu popsu, nemalonu valgyti, nezinau, bet man tai fe, cia panasiai, niko nepamenu, bet apibudino apie sarlot krema, tai ir man tokie popsai is likuciu ir taip pat asociojasi
Viena syki pabandziau, kai liko nuo torto daug biskvito, bet pasakiau, daugiau niekada tokiu nedarysiu (nors maniskai suniamniojo, bet man nelabai tokie ne )
ir plius uz visas premones papildomai mokesciai
Mergaites, brinkinant zelatina, ipiliau rugsteles, o paskui dirbtini medu, ir nepatikesite, pirma karta per du metus, man sis misinis suputavo ar cia kaltas naujas medus, nes nupirkau vakar nauja , nes sena baigiau, tai neisivaizduojate, kaip jis suputavo, kaip kokia kapucino, vien putos putesiai idomu kas cia kaltas , ar kad rugsteles padauginau, nes 2 saukstukus dejau (irgi pirma syki, nes visada tik viena dedu) ar medus blogas papuole ??? aliejaus dar nespejau ideti tai teko eiti i kita parduotuve naujo medaus, ir rugstele kitos firmos paemiau, kad nerizikoti
Tai as ir juokauju , turbut kiekvienas pasilieka atminimui As savo geles nuo torto jubilejaus, irgi nuo torto nuemiau ir pasilikau atminimui sau
Tokiu kursu nenuoriu, man iki tokiu labai toli, ir beto turbut mazai kas vertina tokias geles pas mus, dauguma visi nori graziai ir pigiai
Tokiu nekenciu popsu, nemalonu valgyti, nezinau, bet man tai fe, cia panasiai, niko nepamenu, bet apibudino apie sarlot krema, tai ir man tokie popsai is likuciu ir taip pat asociojasi
Viena syki pabandziau, kai liko nuo torto daug biskvito, bet pasakiau, daugiau niekada tokiu nedarysiu (nors maniskai suniamniojo, bet man nelabai tokie ne )
ir plius uz visas premones papildomai mokesciai
Mergaites, brinkinant zelatina, ipiliau rugsteles, o paskui dirbtini medu, ir nepatikesite, pirma karta per du metus, man sis misinis suputavo ar cia kaltas naujas medus, nes nupirkau vakar nauja , nes sena baigiau, tai neisivaizduojate, kaip jis suputavo, kaip kokia kapucino, vien putos putesiai idomu kas cia kaltas , ar kad rugsteles padauginau, nes 2 saukstukus dejau (irgi pirma syki, nes visada tik viena dedu) ar medus blogas papuole ??? aliejaus dar nespejau ideti tai teko eiti i kita parduotuve naujo medaus, ir rugstele kitos firmos paemiau, kad nerizikoti
O jei nepaslaptis gal receptuka popsu idetumete:)??? Esu nusipirkus popsu pagaliuku, bet as juos norejau I torta kist, dedant antra auksta, aciu Dievui pirma as juos I vandeni idejau, paziuret kas bus su jais susilietus su dregme, per pora minuciu pagaliuku popierius pasileido .. Na as del to ir kisau I vandeni, nes Kai istraukiau is pakelio iskart pasirode kad tai popierius suspaustas... Nors pirkdama maniau plasmasiniai. Apsidziaugiau radus, Sakau puikiai bus tortams, ir dar taip pigiai
QUOTE(Oksiukas @ 2013 08 23, 17:35)
žinokit aš ir šiandien dariau pastilažą, man ta skysta masė irgi suputojo, paskui perdariau irgi tas pats, bet surizikavau ir maišiau su cukraus pudra, ir gavosi viskas gerai:)
Na ir ka, nupirkau kitos firmos stiklaini, ir viskas is naujo, suputojo
Tai sakote, kad bandete toki misini maisyti ? ir viskas gerai buvo ?
nes as jau niekur dabar nerasiu kito medaus,laikas spaudzia
QUOTE(Mingailiux @ 2013 08 23, 17:51)
Jau ne karta buvo diskusija apie ta medu. Zodziu, isvada - putoja, daryk ka nori, putos. Pirkite jei kur randate medu, kurio garantija iki 2014.06, o jau nuo 7men putoja. Vakar sanitexse vyras suslave paskutine pakuote su sena garantija. Reikia mazose parduotuvese ieskoti, gal dar turi senesniu partiju. Ir labai idomu ar cia tik viena partija tokia bus ar dabar "patobulintas" medus bus visada. Reikes gliukoze jauciu tada pirkti
Na , as tema skaitau kaip poterius vakare, ligtai nieko nepraleidziu, ir apie medu niekas niekur nebuvo parasyta
O abu mano stiklainiai galioja vienodai iki 2014.06. menesio, tik vienos dienos skirtumu
QUOTE(Cool Mama @ 2013 08 23, 17:53)
O jei nepaslaptis gal receptuka popsu idetumete:)??? Esu nusipirkus popsu pagaliuku, bet as juos norejau I torta kist, dedant antra auksta, aciu Dievui pirma as juos I vandeni idejau, paziuret kas bus su jais susilietus su dregme, per pora minuciu pagaliuku popierius pasileido .. Na as del to ir kisau I vandeni, nes Kai istraukiau is pakelio iskart pasirode kad tai popierius suspaustas... Nors pirkdama maniau plasmasiniai. Apsidziaugiau radus, Sakau puikiai bus tortams, ir dar taip pigiai
Receptas idetas i grybu tema
O pagaliukai buna ir popieriniai ir plastikiniai, man tokie skirtingi papuole,pirkau is tastyfunskirtingu pakociu
[quote=erikiuxxx,2013 08 23, 18:50]
Na ir ka, nupirkau kitos firmos stiklaini, ir viskas is naujo, suputojo
Tai sakote, kad bandete toki misini maisyti ? ir viskas gerai buvo ?
nes as jau niekur dabar nerasiu kito medaus,laikas spaudzia
taip gavosi viskas puikiai, nemoku cituoti:)
Na ir ka, nupirkau kitos firmos stiklaini, ir viskas is naujo, suputojo
Tai sakote, kad bandete toki misini maisyti ? ir viskas gerai buvo ?
nes as jau niekur dabar nerasiu kito medaus,laikas spaudzia
taip gavosi viskas puikiai, nemoku cituoti:)
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 23, 19:50)
Tai sakote, kad bandete toki misini maisyti ? ir viskas gerai buvo ?
nes as jau niekur dabar nerasiu kito medaus,laikas spaudzia
Na , as tema skaitau kaip poterius vakare, ligtai nieko nepraleidziu, ir apie medu niekas niekur nebuvo parasyta
O abu mano stiklainiai galioja vienodai iki 2014.06. menesio, tik vienos dienos skirtumu
Cia FB kepejos diskutavo ir ne karta. Tai gal ir 6men jau prastas medus. Man vyras supirko 3men, tai super. Zodziu, eikit i kokia maza parduotuve, kur ilgai viskas guli lentynose ir pirkite kuo senesnes laidos medu
Noriu paklausti: su kuo geriau/lengviau/paprasčiau dėliot taškiukus ant torto- beze ar aisingu?