Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Būtų apie 2500 Lt tik už kursus, neskaitant pragyvenimo, apsistojimo Maskvoje, bei vizų.
Atsakyti
ACIU visiems uz popsus 4u.gif

QUOTE(likta @ 2013 08 23, 10:01)
Prajuokinot, tikrai nenuomoju, tiesiog tortas bus jubiliejui ir po to gėles idės į vazoną ir liks prisiminimas jubiliatei. Šis vazonas ir paruoštas gėlėms
Prašau- kursai ir išduodamas sertifikatas
http://www.vip-maste...oy-mastiki.html

O popsų grožis    thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai as ir juokauju biggrin.gif , turbut kiekvienas pasilieka atminimui g.gif As savo geles nuo torto jubilejaus, irgi nuo torto nuemiau ir pasilikau atminimui sau biggrin.gif

Tokiu kursu nenuoriu, man iki tokiu labai toli, ir beto turbut mazai kas vertina tokias geles pas mus, dauguma visi nori graziai ir pigiai ax.gif

QUOTE(Cool Mama @ 2013 08 23, 13:56)
Grazuciai popsai  wub.gif  thumbup.gif  ar popsai daromi is torto likuciu, sumaisius su kremu? Mes Tokius likucius suniamniojam  tongue.gif  bet vaikams butu smagu padaryt Popsiuku  rolleyes.gif

Tokiu nekenciu popsu, nemalonu valgyti, nezinau, bet man tai fe, cia panasiai, niko nepamenu, bet apibudino apie sarlot krema, tai ir man tokie popsai is likuciu ir taip pat asociojasi
Viena syki pabandziau, kai liko nuo torto daug biskvito, bet pasakiau, daugiau niekada tokiu nedarysiu schmoll.gif (nors maniskai suniamniojo, bet man nelabai tokie ne )

QUOTE(likta @ 2013 08 23, 15:18)
Būtų apie 2500 Lt tik už kursus, neskaitant pragyvenimo, apsistojimo Maskvoje, bei vizų.

ir plius uz visas premones papildomai mokesciai mirksiukas.gif

Mergaites, brinkinant zelatina, ipiliau rugsteles, o paskui dirbtini medu, ir nepatikesite, pirma karta per du metus, man sis misinis suputavo doh.gif ar cia kaltas naujas medus, nes nupirkau vakar nauja , nes sena baigiau, tai neisivaizduojate, kaip jis suputavo, kaip kokia kapucino, vien putos putesiai doh.gif verysad.gif idomu kas cia kaltas , ar kad rugsteles padauginau, nes 2 saukstukus dejau (irgi pirma syki, nes visada tik viena dedu) ar medus blogas papuole ??? aliejaus dar nespejau ideti ax.gif tai teko eiti i kita parduotuve naujo medaus, ir rugstele kitos firmos paemiau, kad nerizikoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 23 rugpjūčio 2013 - 16:55
su medum kazkas ny to.man irgi naujas stiklainiukas putojo
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 23, 16:48)
ACIU visiems uz popsus  4u.gif
Tai as ir juokauju biggrin.gif , turbut kiekvienas pasilieka atminimui g.gif  As savo geles nuo torto jubilejaus, irgi nuo torto nuemiau  ir pasilikau atminimui sau biggrin.gif
Tokiu kursu nenuoriu, man iki tokiu labai toli, ir beto turbut mazai kas vertina tokias geles pas mus, dauguma visi nori graziai ir pigiai ax.gif
Tokiu nekenciu popsu, nemalonu valgyti, nezinau, bet man tai fe, cia panasiai, niko nepamenu, bet apibudino apie sarlot krema, tai ir man tokie popsai is likuciu ir taip pat asociojasi
Viena syki pabandziau, kai liko nuo torto daug biskvito, bet pasakiau, daugiau niekada tokiu nedarysiu schmoll.gif (nors maniskai suniamniojo, bet man nelabai tokie ne )
Mergaites, brinkinant zelatina, ipiliau rugsteles, o paskui dirbtini medu, ir nepatikesite, pirma karta per du metus, man sis misinis suputavo doh.gif  ar cia kaltas naujas medus, nes nupirkau vakar nauja , nes sena baigiau, tai neisivaizduojate, kaip jis suputavo, kaip kokia kapucino, vien putos putesiai doh.gif  verysad.gif  idomu kas cia kaltas , ar kad rugsteles padauginau, nes 2 saukstukus dejau (irgi pirma syki, nes visada tik viena dedu) ar medus blogas papuole ??? aliejaus dar nespejau ideti ax.gif  tai teko eiti i kita parduotuve naujo medaus, ir rugstele kitos firmos paemiau, kad nerizikoti smile.gif

žinokit aš ir šiandien dariau pastilažą, man ta skysta masė irgi suputojo, paskui perdariau irgi tas pats, bet surizikavau ir maišiau su cukraus pudra, ir gavosi viskas gerai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksiukas: 23 rugpjūčio 2013 - 17:35
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 23, 17:48)

Mergaites, brinkinant zelatina, ipiliau rugsteles, o paskui dirbtini medu, ir nepatikesite, pirma karta per du metus, man sis misinis suputavo doh.gif  ar cia kaltas naujas medus, nes nupirkau vakar nauja , nes sena baigiau, tai neisivaizduojate, kaip jis suputavo, kaip kokia kapucino, vien putos putesiai doh.gif  verysad.gif  idomu kas cia kaltas , ar kad rugsteles padauginau, nes 2 saukstukus dejau (irgi pirma syki, nes visada tik viena dedu) ar medus blogas papuole ??? aliejaus dar nespejau ideti ax.gif  tai teko eiti i kita parduotuve naujo medaus, ir rugstele kitos firmos paemiau, kad nerizikoti smile.gif

Jau ne karta buvo diskusija apie ta medu. Zodziu, isvada - putoja, daryk ka nori, putos. Pirkite jei kur randate medu, kurio garantija iki 2014.06, o jau nuo 7men putoja. Vakar sanitexse vyras suslave paskutine pakuote su sena garantija. Reikia mazose parduotuvese ieskoti, gal dar turi senesniu partiju. Ir labai idomu ar cia tik viena partija tokia bus ar dabar "patobulintas" medus bus visada. Reikes gliukoze jauciu tada pirkti
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2013 08 23, 16:18)

Ogo biggrin.gif man asmeniskai noretusi I kursus, bet paskaiciavus kiek gali kainuot, tai as Sakau geriau papildomu irankiu nusipirksiu uz ta suma biggrin.gif ir online mokinsiuos doh.gif na zinau kad kursuose ir greiciau ir turbut geriau, bet Kai Labai nori, galima ir online tokias ismokt daryt ax.gif tik tai uztruks Daug ilgiau tongue.gif
As Vis atidelioju ir atidelioju prisest pasimokyt, Dabar laisva minute namie, Kai 3 mazuciai vaikai, randu tik nakti..

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 23, 17:48)
ACIU visiems uz popsus  4u.gif
Tai as ir juokauju biggrin.gif , turbut kiekvienas pasilieka atminimui g.gif  As savo geles nuo torto jubilejaus, irgi nuo torto nuemiau  ir pasilikau atminimui sau biggrin.gif

O jei nepaslaptis gal receptuka popsu idetumete:)??? Esu nusipirkus popsu pagaliuku, bet as juos norejau I torta kist, dedant antra auksta, aciu Dievui pirma as juos I vandeni idejau, paziuret kas bus su jais susilietus su dregme, per pora minuciu pagaliuku popierius pasileido doh.gif .. Na as del to ir kisau I vandeni, nes Kai istraukiau is pakelio iskart pasirode kad tai popierius suspaustas... Nors pirkdama maniau plasmasiniai. Apsidziaugiau radus, Sakau puikiai bus tortams, ir dar taip pigiai doh.gif
Atsakyti
O Jūs medų natūralų naudojat ar dirbtinį?
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2013 08 23, 17:35)
žinokit aš ir šiandien dariau pastilažą, man ta skysta masė irgi suputojo, paskui perdariau irgi tas pats, bet surizikavau ir maišiau su cukraus pudra, ir gavosi viskas gerai:)

Na ir ka, nupirkau kitos firmos stiklaini, ir viskas is naujo, suputojo doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Tai sakote, kad bandete toki misini maisyti ? ir viskas gerai buvo ? unsure.gif
nes as jau niekur dabar nerasiu kito medaus,laikas spaudzia verysad.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2013 08 23, 17:51)
Jau ne karta buvo diskusija apie ta medu. Zodziu, isvada - putoja, daryk ka nori, putos. Pirkite jei kur randate medu, kurio garantija iki 2014.06, o jau nuo 7men putoja. Vakar sanitexse vyras suslave paskutine pakuote su sena garantija. Reikia mazose parduotuvese ieskoti, gal dar turi senesniu partiju. Ir labai idomu ar cia tik viena partija tokia bus ar dabar "patobulintas" medus bus visada. Reikes gliukoze jauciu tada pirkti

Na , as tema skaitau kaip poterius vakare, ligtai nieko nepraleidziu, ir apie medu niekas niekur nebuvo parasyta g.gif
O abu mano stiklainiai galioja vienodai iki 2014.06. menesio, tik vienos dienos skirtumu g.gif

QUOTE(Cool Mama @ 2013 08 23, 17:53)
O jei nepaslaptis gal receptuka popsu idetumete:)??? Esu nusipirkus popsu pagaliuku, bet as juos norejau I torta kist, dedant antra auksta, aciu Dievui pirma as juos I vandeni idejau, paziuret kas bus su jais susilietus su dregme, per pora minuciu pagaliuku popierius pasileido  doh.gif .. Na as del to ir kisau I vandeni, nes Kai istraukiau is pakelio iskart pasirode kad tai popierius suspaustas... Nors pirkdama maniau plasmasiniai. Apsidziaugiau radus, Sakau puikiai bus tortams, ir dar taip pigiai  doh.gif

Receptas idetas i grybu tema ax.gif
O pagaliukai buna ir popieriniai ir plastikiniai, man tokie skirtingi papuole,pirkau is tastyfunskirtingu pakociu ax.gif
Atsakyti
[quote=erikiuxxx,2013 08 23, 18:50]
Na ir ka, nupirkau kitos firmos stiklaini, ir viskas is naujo, suputojo doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif

taip gavosi viskas puikiai, nemoku cituoti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksiukas: 23 rugpjūčio 2013 - 19:22
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 23, 19:50)

Na , as tema skaitau kaip poterius vakare, ligtai nieko nepraleidziu, ir apie medu niekas niekur nebuvo parasyta g.gif
O abu mano stiklainiai galioja vienodai iki 2014.06. menesio, tik vienos dienos skirtumu g.gif

Cia FB kepejos diskutavo ir ne karta. Tai gal ir 6men jau prastas medus. Man vyras supirko 3men, tai super. Zodziu, eikit i kokia maza parduotuve, kur ilgai viskas guli lentynose ir pirkite kuo senesnes laidos medu
Atsakyti
Pirma darbo savaite po atostogu wacko.gif

abu napaleonai su spanguolem
user posted image
user posted image
varskinis su persikais/vysninis karamelinis,maskarpone
user posted image
dviem sesutem
user posted image
maskarpone su vysniom
user posted image
snikers
user posted image
user posted image
Atsakyti
Noriu paklausti: su kuo geriau/lengviau/paprasčiau dėliot taškiukus ant torto- beze ar aisingu?
Atsakyti