Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

COLL MAMA,labai gražus tortas
Elentari, nuostabūs beze raštai

Kol kas šios gėlės stovi taip, pabuvę ant torto, vėl atsidurs vazone

Rožės

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2013 08 22, 07:24)
Prie progos paklausiu , su kokiu agregatu)))  sijojate  cukraus pudra??? Kaip daug buna reikia , tai sunku su tokiu metaliniu  verysad.gif

Paprasta retuka turiu ir persijoju,,nes kartais buna ''susiguzavus'' smile.gif

LIKTA,super rozes wub.gif
Atsakyti
LIKTA rozes pasaka wub.gif , as nemoku graziu geliu daryt blush2.gif .. Jus savamoksle ar I kursus ejot?

DOME, jus darot sviestas+rududu bigsmile.gif , idealu jauciu karamiliniams tortams thumbup.gif .. As darau su kondencuotu, man tai skanus jis ax.gif
Atsakyti
likta,čia ne floristikos kampelis, ne čia pataikėt smile.gif Juokauju. Nuostabios tikroviškos rožės wub.gif
Atsakyti
Cool Mama, ačiū 4u.gif
Dėkui, Likta 4u.gif , ir šakės, kokios tavo rožės, kaip tikros... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2013 08 22, 12:11)
Kol kas šios gėlės stovi taip, pabuvę ant torto,  vėl atsidurs vazone

net pakvipo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms
Mokiausi šio meno pas meistres
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2013 08 21, 16:48)
Labai gražūs tortai.

Paantrinsiu kitoms. Masė rasoja tik dėl temperatūrų skirtumo. Jei apdengsite mase storai, jis nerasos. Jei masės bus plonai, rasos tikrai.
O sušilus tortui, jis nudžius, kaip ir bet koks daiktas, pavyzdžiui, stiklinė, išimta iš šaldytuvo, šiltame kambaryje aprasos, bet sušilusi iki kambario temperatūros nudžius. Bet vasarą sako, geriau vis tik apsidrausti ir masę storiau kočiot. O man tai nepavyksta  lotuliukas.gif

Mano mases storis buna nedaugiau 3-4mm virsuje, o sonuose iki 2-1mm sugebu nuliginti smile.gif)) bet nei karto nera rasojusi ax.gif
pas mane saldytuve temperatura rodo 6-10 silumos, gal delto nerasoja
ir as noreciau ismokti storiau dengti mase, nes kita kart pas mane net persisvecia tortas is po jos biggrin.gif

QUOTE(O-RE-AR @ 2013 08 21, 18:15)
Darykit sviestas plius pudra,padetis bus siek tiek geresne  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif as tik su pudra ir darau, viena sluosni su trupinukais papildomai, kad tvirtesnis tortas butu, o ant virsaus jau plonai be ju

QUOTE(Elentari @ 2013 08 21, 18:42)
Gal toks kremas geriau sulaiko drėgmę, bet man nepatiko, valgant gurgžda tarp dantų man ta pudra, nors ir dancukerio..  unsure.gif

Gal blogai isplakta, kad jauciate mirksiukas.gif

QUOTE(amorosa @ 2013 08 21, 21:27)
Erikiuxxx, prasau pasidalinkit patirtim  4u.gif kokia mase dengiat? pacios daryta ar pirktine? man jau tuoj paranoja bus. Na suprantu kad temperaturu skirtumas, bet kai detales is vietos isciuozia, tai jau is viso verkti norisi.

Darau pakolkas veninteli pastilaza pgal cipciuka, kitu nebandziau, nors noretusi biggrin.gif

dar popsiuku parodysiu smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2013 08 22, 08:24)
Prie progos paklausiu , su kokiu agregatu)))  sijojate  cukraus pudra??? Kaip daug buna reikia , tai sunku su tokiu metaliniu  verysad.gif

viskas bus gerai  4u.gif

su geleziniu sijokliu, bet supaprastu, svarbu deti nedaug, nes kai perdaug, tai labai sunku bus tada ja issijoti smile.gif

COLL MAMA,labai gražus tortas
Elentari, nuostabūs beze raštai

Kol kas šios gėlės stovi taip, pabuvę ant torto,  vėl atsidurs vazone

Rožės

NUOSTABIOS rozes !
O kodel vel atsidurs vazone ? nuomoji gal ? biggrin.gif juokauju, turbut sau torta darysi biggrin.gif

QUOTE(likta @ 2013 08 22, 21:21)
Ačiū visoms
Mokiausi šio meno pas meistres

As tai noreciau kursu, kad butu israsytas sertifikatas baigimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 23, 00:45)
Darau pakolkas veninteli pastilaza pgal cipciuka, kitu nebandziau, nors noretusi biggrin.gif

Vat ir as galvoju, kad vienintele mase ,Kuri man nerasojo , tai buvo cipciuko pastilazas, tik man labai trupejo,ir elastingumo truko, su vargais apdengiau pinigu maisa(gal kad kakava dejau g.gif ) tai as ja ir atidejau i sona, o visas kitas su glicerinu kur bandziau, na nusisaut galima. jau prisiskaiciau visokiu aptepimo budu, nepatikesit bet ir ganasu aptepineja, tik neplaktu g.gif. Pas mane temperaturu skirtumas didelis , jeigu saldytuve kokie +6 tai virtuveje is ryto kol nera saules +33 po pietu kai saule atsisuka jau apie tortu puosima nei minties nebebuna. Vis dar vyliausi , kad beze, tai iseitis is susidariusios padeties, bet ir vel aptepus sviestiniu kremu, kai sviestas susyla, baisu ,kad bezas nenuciuoztu, ir ne todel ,kad blogai isplaktas. Gal tada jei puosti bezu, torto is viso neapteti niekuom ,tik tuo paciu beze g.gif Jau pradejau galvoti ,kad vasara vienintele iseitis biskvitas perteptas uogiene. doh.gif

MergickaN esu FB tavo tortukus macius, sakyk , o Barcelonos futbolo klubo zenkliuka pirkai ar pati darei 4u.gif

Likta , pamacius tavo rozes, zandikaulis taip ir atkrito,na tikros ir ne kitaip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 08 22, 09:28)
Drąsiai drąsiai (žinoma jei produktų galiojimas tiek neša). Bus sekmadienį pačio skaniausio skonio, nes biskvitas bus suminkštėję, prisigėrę pertepimo, bus vienalytis puikus torto skonis smile.gif

4u.gif

Grazu labia... wub.gif

QUOTE(Cool Mama @ 2013 08 22, 15:20)
DOME, jus darot sviestas+rududu bigsmile.gif , idealu jauciu karamiliniams tortams thumbup.gif .. As darau su kondencuotu, man tai skanus jis  ax.gif

Jo visada siaip su rududu ir daug kam jis skanus valgo smile.gif as tai nei mases jokios nevalgau nei sviestinio kremo. Tik nesenai pradejau ieskoti kokio kito recepto del dregmes...Bandysiu tik sviestuka su pudra... Parasysiu kaip rezultatas biggrin.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 23, 00:45)

Dar nesu bandziusi bet vis ruosiuos...labia jusu grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 23, 01:45)
NUOSTABIOS rozes !
O kodel vel atsidurs vazone ? nuomoji gal ? biggrin.gif juokauju, turbut sau torta darysi biggrin.gif
As tai noreciau kursu, kad butu israsytas sertifikatas baigimo biggrin.gif

Prajuokinot, tikrai nenuomoju, tiesiog tortas bus jubiliejui ir po to gėles idės į vazoną ir liks prisiminimas jubiliatei. Šis vazonas ir paruoštas gėlėms
Prašau- kursai ir išduodamas sertifikatas
http://www.vip-maste...oy-mastiki.html

O popsų grožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Grazuciai popsai wub.gif thumbup.gif ar popsai daromi is torto likuciu, sumaisius su kremu? Mes Tokius likucius suniamniojam tongue.gif bet vaikams butu smagu padaryt Popsiuku rolleyes.gif

Kursai 32.000 rubliu, kiek cia iseina litais?
Atsakyti