Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cool Mama @ 2013 08 21, 18:49)
Beje noreciau isbandyt krema sharlot, ar skanus Jis?

Čia jau skonio reikalas. Aš asmeniškai jo nepernešu, pora kart kai viriau tai žiaugčiojau nuo kvapo, po to ir valgyt kažkaip nemalonu (nežinau kas taip veikia gal pieno ir kiaušinio derinys) daugiau nebebandau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 21 rugpjūčio 2013 - 20:02
QUOTE(*Linele* @ 2013 08 21, 21:01)
Čia jau skonio reikalas. Aš asmeniškai jo nepernešu, pora kart kai viriau tai žiaugčiojau nuo kvapo, po to ir valgyt kažkaip nemalonu (nežinau kas taip veikia gal pieno ir kiaušinio derinys) daugiau nebebandau biggrin.gif

O man visai skanus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 21, 14:30)
O ko aptepineji torta pries mases dengima ?
man asmeniskai per 2 metus nei vienas tortas nerasavo g.gif


Erikiuxxx, prasau pasidalinkit patirtim 4u.gif kokia mase dengiat? pacios daryta ar pirktine? man jau tuoj paranoja bus. Na suprantu kad temperaturu skirtumas, bet kai detales is vietos isciuozia, tai jau is viso verkti norisi.
Atsakyti
QUOTE(Cool Mama @ 2013 08 21, 19:49)
Beje noreciau isbandyt krema sharlot, ar skanus Jis?

man tai skanus,as ji pasidarau saldziarugsti ,po mase pats tas ax.gif dabar kitokio net nebegaminu,tik si..
QUOTE(*Linele* @ 2013 08 21, 21:01)
Čia jau skonio reikalas. Aš asmeniškai jo nepernešu, pora kart kai viriau tai žiaugčiojau nuo kvapo, po to ir valgyt kažkaip nemalonu (nežinau kas taip veikia gal pieno ir kiaušinio derinys) daugiau nebebandau biggrin.gif

as visada idedu kokiu nors kvapu,pvz.vaniles ir gaunasi labai maloniai kvepiantis smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo umedyte: 21 rugpjūčio 2013 - 21:36
QUOTE(Elentari @ 2013 08 21, 17:42)
Gal toks kremas geriau sulaiko drėgmę, bet man nepatiko, valgant gurgžda tarp dantų man ta pudra, nors ir dancukerio..  unsure.gif

Na jei gerai issukat su mikseriu ir pries tai persijojat pudra,tikrai niekas negirgzda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 08 21, 21:01)
Čia jau skonio reikalas. Aš asmeniškai jo nepernešu, pora kart kai viriau tai žiaugčiojau nuo kvapo, po to ir valgyt kažkaip nemalonu (nežinau kas taip veikia gal pieno ir kiaušinio derinys) daugiau nebebandau biggrin.gif

cia tik kai pati gamini,ar ir kitu? as tai visada sarlot naudoju,tai manau teko ragauti biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos, turiu klausimeli. Siandien susitepiau meduti is kociojamos mases. Ir suzinojau dabar kad tortas bus valgomas sekmadieni. Kaip manot man kita daryti? Man atrodo kad per ilgai stoves?
Atsakyti
QUOTE(dome @ 2013 08 21, 23:59)
Labas vakaras merginos, turiu klausimeli. Siandien susitepiau meduti is kociojamos mases. Ir suzinojau dabar kad tortas bus valgomas sekmadieni. Kaip manot man kita daryti? Man atrodo kad per ilgai stoves?

pati meducio nekepu,bet jei neklystu,jis ir turi daugiau pastoveti,kad subrestu. svarbu produktu galiojimas geras butu ir ,aisku,tortas visa ta laika laikomas saldytuve smile.gif
Atsakyti
Nuomoniu ir skoniu mixas apie sharlot kremuka, dekui kad pasidalinot bigsmile.gif , na as ji jau gan senokai noriu isbandyti, tai bandysiu kai sau kepsiu ax.gif

Vis nedristu klaust blush2.gif , bet siaip idomu.. Kur Adrija/asseni/rugiagele ir olesta yra dingusios, nors as ir neapsireiskianti asmenybe, bet daznai cia seniau uzsukdavau, budavo cia jos visuomet, irgi nuostabiu tortuku idedavo..siaip idomu, Sakau paklausiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cool Mama: 22 rugpjūčio 2013 - 01:07
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 08 21, 23:10)
Na jei gerai issukat su mikseriu ir pries tai persijojat pudra,tikrai niekas negirgzda  schmoll.gif


Prie progos paklausiu , su kokiu agregatu))) sijojate cukraus pudra??? Kaip daug buna reikia , tai sunku su tokiu metaliniu verysad.gif
QUOTE(dome @ 2013 08 21, 23:59)
Labas vakaras merginos, turiu klausimeli. Siandien susitepiau meduti is kociojamos mases. Ir suzinojau dabar kad tortas bus valgomas sekmadieni. Kaip manot man kita daryti? Man atrodo kad per ilgai stoves?

viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 08 21, 23:20)
pati meducio nekepu,bet jei neklystu,jis ir turi daugiau pastoveti,kad subrestu. svarbu produktu galiojimas geras butu ir ,aisku,tortas visa ta laika laikomas saldytuve smile.gif

Dei produktu tai viskas tvarkoj,tik neramu truputi..nebuciau taip anksti sutepusi jei buciau zinojusi kad valgys tik sekmad,pries tai sake kitaip unsure.gif Aciu uz atsakyma... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Cool Mama @ 2013 08 21, 17:31)
Dekui 4u.gif ,

Taip Mano sviestinis su kondencuotu, ir trupiniu visada imaisau  unsure.gif  o koks geriausias butu tokiu atveju?
Grazu  wub.gif
Tai turbut greiciausiai bus del oro unsure.gif , pas mus cia tikrai dregna, slapia..  Bet sviestini vistiek bandysiu keist, o gal pasiteisins rolleyes.gif

Pas mane ta pati problemele verysad.gif Gyvenu Danijoj tai cia irgi oras dregnas,gal tikrai turi reiksmes blink.gif As irgi naudoju sviesta su rududu...noreciau irgi isbandyti koki kita...jei turit merginos koki recepteli,pasidalinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2013 08 21, 21:27)
Erikiuxxx, prasau pasidalinkit patirtim  4u.gif kokia mase dengiat? pacios daryta ar pirktine? man jau tuoj paranoja bus. Na suprantu kad temperaturu skirtumas, bet kai detales is vietos isciuozia, tai jau is viso verkti norisi.

Aš ne į temą bet siūlyčiau pasimatuot drėgmę namie gal čia problema?

QUOTE(umedyte @ 2013 08 21, 21:30)
man tai skanus,as ji pasidarau saldziarugsti ,po mase pats tas ax.gif dabar kitokio net nebegaminu,tik si..

as visada idedu kokiu nors kvapu,pvz.vaniles ir gaunasi labai maloniai kvepiantis  smile.gif  smile.gif

Aš stengiuosi dėt kuo mažiau visokių priedų, kad kuo natūralesnis tortas būtų, jei nepatinka skonis ar kvapas tai ir nedarau smile.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 08 21, 22:32)
cia tik kai pati gamini,ar ir kitu? as tai visada sarlot naudoju,tai manau teko ragauti  biggrin.gif

Taip taip teko biggrin.gif Bet net nepriimenu tada kaip ir kas valgydavau ir suvalgydavau smile.gif O dabar kai pati kepu tai labai į skonius atkreipiu dėmesį smile.gif

QUOTE(dome @ 2013 08 21, 22:59)
Labas vakaras merginos, turiu klausimeli. Siandien susitepiau meduti is kociojamos mases. Ir suzinojau dabar kad tortas bus valgomas sekmadieni. Kaip manot man kita daryti? Man atrodo kad per ilgai stoves?

Drąsiai drąsiai (žinoma jei produktų galiojimas tiek neša). Bus sekmadienį pačio skaniausio skonio, nes biskvitas bus suminkštėję, prisigėrę pertepimo, bus vienalytis puikus torto skonis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 22 rugpjūčio 2013 - 09:33