QUOTE(amorosa @ 2013 08 21, 21:27)
Erikiuxxx, prasau pasidalinkit patirtim
kokia mase dengiat? pacios daryta ar pirktine? man jau tuoj paranoja bus. Na suprantu kad temperaturu skirtumas, bet kai detales is vietos isciuozia, tai jau is viso verkti norisi.
Aš ne į temą bet siūlyčiau pasimatuot drėgmę namie gal čia problema?
QUOTE(umedyte @ 2013 08 21, 21:30)
man tai skanus,as ji pasidarau saldziarugsti ,po mase pats tas
dabar kitokio net nebegaminu,tik si..
as visada idedu kokiu nors kvapu,pvz.vaniles ir gaunasi labai maloniai kvepiantis
Aš stengiuosi dėt kuo mažiau visokių priedų, kad kuo natūralesnis tortas būtų, jei nepatinka skonis ar kvapas tai ir nedarau
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 08 21, 22:32)
cia tik kai pati gamini,ar ir kitu? as tai visada sarlot naudoju,tai manau teko ragauti
Taip taip teko
Bet net nepriimenu tada kaip ir kas valgydavau ir suvalgydavau
O dabar kai pati kepu tai labai į skonius atkreipiu dėmesį
QUOTE(dome @ 2013 08 21, 22:59)
Labas vakaras merginos, turiu klausimeli. Siandien susitepiau meduti is kociojamos mases. Ir suzinojau dabar kad tortas bus valgomas sekmadieni. Kaip manot man kita daryti? Man atrodo kad per ilgai stoves?
Drąsiai drąsiai (žinoma jei produktų galiojimas tiek neša). Bus sekmadienį pačio skaniausio skonio, nes biskvitas bus suminkštėję, prisigėrę pertepimo, bus vienalytis puikus torto skonis