QUOTE(Mingailiux @ 2013 08 21, 12:47)
Rasoja del temperaturu skirtumu. Nu cia itariu nieko nepakeisi. Bet koki salta daikta istrauk i labai silta patalpa - rasos. Ziema salciau, tai ir nerasioja
O del vieluciu, smeikit giliau. Ir jei iseina, ne staciai, o kazkiek uzlenta galiuka kur ismeigiat (tik ne kabli padarykit, o vos vos, tada uzsikabins uz torto kazkiek) Bet siaip tai giliau reikia smeigti, labai neturetu suktis
Dekui Labai
... Praejusia savaite dariau torta pas drauge veztis, Jis buvo truputi vietom nelygus, na kad islyginti, ir per Daug nenupjaustyt, kad jau cia su savim veztis, tai sviestinio kremo nemazai uzdejau, islyginau graziai sonus.. Biski Sakau per daug, bet Tai as su savais valgysim:)... Bute Silta Silta, o saldytuve vietos nera, tortas rasoja, tiesiog akyse tirpsta, mase slapia
, o palietus prikimba prie pirstu! Tempias... Zodziu pjovem torta po kokiu 2-3 val.. Sviestinio kremo nei trupuciuko! Viskas istirpe
.. Dar tokio dalyko nera man buve, galvoju ar yra taip buve su kokiu tortu kuri ne sau kepiau
Idomu ma tokiu atveju apkaltina, kepeja ar visdelto supranta kad karsciai
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 21, 15:30)
O ko aptepineji torta pries mases dengima ?
man asmeniskai per 2 metus nei vienas tortas nerasavo
Ir sviestiniu ir ganasu, priklausomai koks tortas viduje.. Visuomet aprasoja
Papildyta:
Beje namuose 22 silumos, lauke apie 16 sakyciau, saldytuve laikau ant 3 nustacius (nzn ar cia temperaturos ar stiprumo rodiklis
)
Gyvenam airijoje.. Gal dregnas oras
?
Papildyta:
cia mano siandieninis torciukas, baisiai pergyvenu del turinio.. sviezios uogos plius grietinele.. bijau kad nepgestu tos uogos ar nepradetu vandenyti