Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(svaigutis @ 2013 08 19, 17:38)
laba diena. 4u.gif
norejau paklausti, ar darant juodaji miska, vietoj sokoladinio intarpo to, ar galima tiesiog tepti nutelos daug?  4u.gif
ir pvz jei sutepus ji is penkt i sestd, ar jis dar geras butu sekmadienio vakarui? blush2.gif

nutelos nenaudojau,bet manau panasiai turetu buti.o toks sutepimas kaiptik-penktadieni vakare sutepi,sestadieni puosi,sekmadieni valgai smile.gif
Atsakyti
aciuu 4u.gif nes planuoju dukrytes 3 gimtadieniui boruze gaminti... blush2.gif 4u.gif ir imuosi du issukius - pacia forma boruzes, ir dar nebandyta torta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 08 19, 14:01)
o is kokio kiekio ganasiuka  daret?
man reik rudo meskio smile.gif daryciau kaili is bezo, jis man labiausiai kailiui patiktu, bezas bijau kad tirps, bet rudos normalios is bezo neisgausiu g.gif  doh.gif

As pora kartu dariau tokius meskinus ir tik is sokoladinio ganaso;600gr sokolado,500ml grietineles ir 3 saukstai sviesto.Uztaigi ir daug svorio dasideda,jei jus beze puosit,tai zinoma lengvesnis bus,tik kad tikra ruda sunku isgaut bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 08 18, 00:11)
man tai cia nieko netruksta.viskas ok

Ačiū už tokį įvertinimą 4u.gif net susigėdau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2013 08 18, 18:50)
sveikos mergaites,gal kas galit pakomentuoti,patarti,kaip nebedaryti klaidu statant didelius tortus
dariau 5 ausktu vestuvini 36-32-28-24-20cm gavosi tikrai virsh 20kg.Kepiau visus rafaelo biksvitus pertepinejau dzemu,grietinele,brashkes.po kiekvienu tortu buvo spec kieti tortu padeklai,kiekviename torte buvo ikishti po 6-8 STORUS pagaliukus.
nuveziau visus tortukus atskirai kur vyko svente,sustaciau viena ant kito gavosi laabai ausktas 70cm.bet stovejo viskas normaliai dar ash ji ten vietoje papuosiau,praejo valanda viskas buvo ok,ishvaziavau laiminga namo.....
O tu dejau bendra ilga stripa, sutvirtinimui per visus aukstus ??? bet jej vietoje surinkinejai, tai neturejo nusvirti i sona, cia daugiausiai per transportavima gali ivykti g.gif

QUOTE(Maljorka82 @ 2013 08 18, 19:17)
Ačiū!!!  4u.gif   Veidukas sunkiausia dalis. Akys ypač. smile.gif

Bet bandysiu.
Jo veidukas , tai sunkiausiai padaromas mashai doh.gif

QUOTE(ramune.v @ 2013 08 19, 15:01)
o is kokio kiekio ganasiuka  daret?
man reik rudo meskio smile.gif daryciau kaili is bezo, jis man labiausiai kailiui patiktu, bezas bijau kad tirps, bet rudos normalios is bezo neisgausiu g.gif  doh.gif
Butinai pasidalink info, kaip tau sekesi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mingailiux @ 2013 08 18, 10:04)
GAL KOKIU 22 AR 24. Ziurint kokio dydzio tie drugeliai. Balioniukai tai nesunkus
O man balioniukus neleike 24 didzio sad.gif teko ikisti dar papildomai i kokteiliu vamzdeli, va sitam tortuke

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 21 rugpjūčio 2013 - 01:28
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 21, 02:31)
O man balioniukus neleike 24 didzio sad.gif teko ikisti dar papildomai i kokteiliu vamzdeli, va sitam tortuke

mergaites kalbejo apie pripuciamus balioniukus.
Atsakyti
Sveikutes,

Norejau paklaust tortuku dekoruotoju ir megeju 4u.gif .. Ka daryt Kai torta apdengta mase nukloja "rasa"? Saldytuve viskas gerai , istraukus pradeda slapiuot virsus,palietus net pirstu antspaudai gali likti doh.gif .. Daug kartu man taip buve,vos ne kaskart darant tortuka sad.gif .. Ka tokiu atveju daryt?

Ir kaip jus ismeigiat I tortuka zvaigzdutes/balioniukus/drugelius kurie yra ant vieluciu? Man ismeigus visada visada pradeda sukinetis torte vielute, nestovi kaip turi but sad.gif

Busiu labai dekinga uz patarimus blush2.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Rasoja del temperaturu skirtumu. Nu cia itariu nieko nepakeisi. Bet koki salta daikta istrauk i labai silta patalpa - rasos. Ziema salciau, tai ir nerasioja
O del vieluciu, smeikit giliau. Ir jei iseina, ne staciai, o kazkiek uzlenta galiuka kur ismeigiat (tik ne kabli padarykit, o vos vos, tada uzsikabins uz torto kazkiek) Bet siaip tai giliau reikia smeigti, labai neturetu suktis
Atsakyti
QUOTE(Cool Mama @ 2013 08 21, 11:01)
Sveikutes,

Norejau paklaust tortuku dekoruotoju ir megeju 4u.gif .. Ka daryt Kai torta apdengta mase nukloja "rasa"? Saldytuve viskas gerai , istraukus pradeda slapiuot virsus,palietus net pirstu antspaudai gali likti  doh.gif .. Daug kartu man taip buve,vos ne kaskart darant tortuka sad.gif .. Ka tokiu atveju daryt?
Ir kaip jus ismeigiat I tortuka zvaigzdutes/balioniukus/drugelius kurie yra ant vieluciu? Man ismeigus visada visada pradeda sukinetis torte vielute, nestovi kaip turi but sad.gif

O ko aptepineji torta pries mases dengima ?
man asmeniskai per 2 metus nei vienas tortas nerasavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 08 21, 12:47)
Rasoja del temperaturu skirtumu. Nu cia itariu nieko nepakeisi. Bet koki salta daikta istrauk i labai silta patalpa - rasos. Ziema salciau, tai ir nerasioja
O del vieluciu, smeikit giliau. Ir jei iseina, ne staciai, o kazkiek uzlenta galiuka kur ismeigiat (tik ne kabli padarykit, o vos vos, tada uzsikabins uz torto kazkiek) Bet siaip tai giliau reikia smeigti, labai neturetu suktis

Dekui Labai 4u.gif ... Praejusia savaite dariau torta pas drauge veztis, Jis buvo truputi vietom nelygus, na kad islyginti, ir per Daug nenupjaustyt, kad jau cia su savim veztis, tai sviestinio kremo nemazai uzdejau, islyginau graziai sonus.. Biski Sakau per daug, bet Tai as su savais valgysim:)... Bute Silta Silta, o saldytuve vietos nera, tortas rasoja, tiesiog akyse tirpsta, mase slapia verysad.gif , o palietus prikimba prie pirstu! Tempias... Zodziu pjovem torta po kokiu 2-3 val.. Sviestinio kremo nei trupuciuko! Viskas istirpe doh.gif .. Dar tokio dalyko nera man buve, galvoju ar yra taip buve su kokiu tortu kuri ne sau kepiau unsure.gif

Idomu ma tokiu atveju apkaltina, kepeja ar visdelto supranta kad karsciai g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 08 21, 15:30)
O ko aptepineji torta pries mases dengima ?
man asmeniskai per 2 metus nei vienas tortas nerasavo g.gif

Ir sviestiniu ir ganasu, priklausomai koks tortas viduje.. Visuomet aprasoja unsure.gif
Papildyta:
Beje namuose 22 silumos, lauke apie 16 sakyciau, saldytuve laikau ant 3 nustacius (nzn ar cia temperaturos ar stiprumo rodiklis blush2.gif )
Gyvenam airijoje.. Gal dregnas oras g.gif ?
Papildyta:
cia mano siandieninis torciukas, baisiai pergyvenu del turinio.. sviezios uogos plius grietinele.. bijau kad nepgestu tos uogos ar nepradetu vandenyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cool Mama @ 2013 08 21, 15:55)
Gal dregnas oras g.gif ?

drinks_cheers.gif vasara dregmes surinkejas geriausias mano draugas lotuliukas.gif
Atsakyti
http://money.cnn.com...7/12/29/235894/
biggrin.gif nesuprantacioms angliskai trumpai:
Straipsnis apie tai, kaip Disney ir United Media kompanijos baudžia tortų kepyklas už jų personažų naudojimą ant tortų (tiksliau paduoda į teismą ir prisiteisia tūkstantines baudas) ax.gif
Atsakyti