Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Mingailiux @ 2013 08 18, 10:04)
GAL KOKIU 22 AR 24. Ziurint kokio dydzio tie drugeliai. Balioniukai tai nesunkus

Aciū. Drugeliai paprasti kaip ir daugumos naudojami. O ar perkate jas dažniau ebay ar cia vietoje? Kažin kaip kainos skirtumas, gal kas žinot?
Atsakyti
Sveikos, merginos. 4u.gif Esu naujokė, bet stebiu forumą, ir jūsų nuostabius tortukus.. Norėjau paklausti patarimo, kaip lengviau nulipdyti Mašą iš cukrinės masės, ir peliuką Mikį ir Minę? Gal kokių nuorodų žinot, nes aš nieko nerandu... Ačiū labai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 08 17, 23:19)
Na su ganasu,tai dariau is 13cm skersmens laksteliu ir ju sudejau apie 20,tai gavosi  4kg.nes dar gi ir keturias kojas is bulvytes dalipdziau,tai jus is kokiu 10cm tik darykit,o aukscio tai visvien norisi kaip meskiuko  ax.gif

grazus tortukas smile.gif
hmmm as is kirbes meducio darysiu, man nepuostas is 1.5 normos vos iki 3kg gaunas. bet masciau kuna is 16cm o galva is +/- is 12cm daryt g.gif

gal dar kas deres? patarkit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 18 rugpjūčio 2013 - 17:31
QUOTE(Maljorka82 @ 2013 08 18, 13:03)
Sveikos, merginos.  4u.gif  Esu naujokė, bet stebiu forumą, ir jūsų nuostabius tortukus.. Norėjau paklausti patarimo, kaip lengviau nulipdyti Mašą iš cukrinės masės, ir peliuką Mikį ir Minę? Gal kokių nuorodų žinot, nes aš nieko nerandu... Ačiū labai.  mirksiukas.gif

Internetas visagalis Maša - http://www.koolinar....ipe/view/104517 ,manveidukas nepatiko truputi,bet galima pagal foto pasitvarkyti .

user posted image

4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,gal kas galit pakomentuoti,patarti,kaip nebedaryti klaidu statant didelius tortus
dariau 5 ausktu vestuvini 36-32-28-24-20cm gavosi tikrai virsh 20kg.Kepiau visus rafaelo biksvitus pertepinejau dzemu,grietinele,brashkes.po kiekvienu tortu buvo spec kieti tortu padeklai,kiekviename torte buvo ikishti po 6-8 STORUS pagaliukus.
nuveziau visus tortukus atskirai kur vyko svente,sustaciau viena ant kito gavosi laabai ausktas 70cm.bet stovejo viskas normaliai dar ash ji ten vietoje papuosiau,praejo valanda viskas buvo ok,ishvaziavau laiminga namo.
tik siandien suzinojau kad tortas man ishvaziavus po pusantros valandos pradejo linkti i viena puse.ir gavosi kreivas. verysad.gif verysad.gif
kaip galvojate del ko?ar kad per ausktas,ar kad per sunkus?ar dar kas?
patarkite kaip jus darot,gal ka suklydau.
nors visad darau taip 3 ausktu tortukus stovi kuo puikiausiai.
aciu
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2013 08 18, 18:27)
Internetas visagalis Maša - http://www.koolinar....ipe/view/104517  ,man veidukas nepatiko truputi,bet galima pagal foto pasitvarkyti .

4u.gif

Ačiū!!! 4u.gif Veidukas sunkiausia dalis. Akys ypač. smile.gif

Bet bandysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 18 rugpjūčio 2013 - 19:43
QUOTE(Vaidulyteee @ 2013 08 18, 19:50)
sveikos mergaites,gal kas galit pakomentuoti,patarti,kaip nebedaryti klaidu statant didelius tortus
dariau 5 ausktu vestuvini 36-32-28-24-20cm gavosi tikrai virsh 20kg.Kepiau visus rafaelo biksvitus pertepinejau dzemu,grietinele,brashkes.po kiekvienu tortu buvo spec kieti tortu padeklai,kiekviename torte buvo ikishti po 6-8 STORUS pagaliukus.
nuveziau visus tortukus atskirai kur vyko svente,sustaciau viena ant kito gavosi laabai ausktas 70cm.bet stovejo viskas normaliai dar ash ji ten vietoje papuosiau,praejo valanda viskas buvo ok,ishvaziavau laiminga namo.
tik siandien suzinojau kad tortas man ishvaziavus po pusantros valandos pradejo linkti i viena puse.ir gavosi kreivas. verysad.gif  verysad.gif
kaip galvojate del ko?ar kad per ausktas,ar kad per sunkus?ar dar kas?
patarkite kaip jus darot,gal ka suklydau.
nors visad darau taip 3 ausktu tortukus stovi kuo puikiausiai.
aciu

Viskas kaip ir gerai, gal nelygiai sudejote, del to ir sviro?
Atsakyti
Vaidulyteee, manau, kad tokiam dideliam tortui dar ir per visus aukstus einancio strypelio reikia.
Atsakyti
Mano paprastutis puoštas beze, nes visi namiškiai nebenori masių tongue.gif Plius citrininiai keksiukai irgi su beze.
Napoleonas, beze, pastiliažas 3,1kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 08 18, 16:31)
grazus tortukas smile.gif
hmmm as is kirbes meducio darysiu, man nepuostas is 1.5 normos vos iki 3kg gaunas. bet masciau kuna is 16cm o galva is +/- is 12cm daryt g.gif

gal dar kas deres? patarkit smile.gif

Bet jeigu jums puosto reikia 3kg,tai labai daug virsysit svorio. mirksiukas.gif
O as visa vienoda darau ir ispjaustau galvos forma,nes manau jei darysit siauresne galva,tai gausis kupra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 08 19, 09:49)
Bet jeigu jums puosto reikia 3kg,tai labai daug virsysit svorio. mirksiukas.gif
O as visa vienoda darau ir ispjaustau galvos forma,nes manau jei darysit siauresne galva,tai gausis kupra ax.gif

o is kokio kiekio ganasiuka daret?
man reik rudo meskio smile.gif daryciau kaili is bezo, jis man labiausiai kailiui patiktu, bezas bijau kad tirps, bet rudos normalios is bezo neisgausiu g.gif doh.gif
Atsakyti
laba diena. 4u.gif
norejau paklausti, ar darant juodaji miska, vietoj sokoladinio intarpo to, ar galima tiesiog tepti nutelos daug? 4u.gif
ir pvz jei sutepus ji is penkt i sestd, ar jis dar geras butu sekmadienio vakarui? blush2.gif
Atsakyti