Mano vieno tortuko fotke is sventes vietos
QUOTE(Mingailiux @ 2013 08 12, 16:57)
Štai pavyzdys kur galimi du vertinimai:
1. Kokia meniška "štukaturka", gražu...
2. siaubas, net išlygint nesugebėjo.
Ir ką, abi pusės turi vienodas teises vertinti. Gražu negražu labai jau subjektyvus dalykas. Nors, jei pamatyčiau nelygiai uždengtą masę ant vestuvinio torto niekas man neįrodytų, kad čia toks torto stilius
Cia ne dengimo mase, o bezas ir jis turejo buti nelygus Mases net ir noredamas nepadarytum taip
QUOTE(Mingailiux @ 2013 08 12, 16:12)
Cia ne dengimo mase, o bezas ir jis turejo buti nelygus Mases net ir noredamas nepadarytum taip
Mingailiux nerealiai grazu ..
Tiesa, tas tortas 12kg svere
QUOTE(Mingailiux @ 2013 08 12, 17:12)
Žinau, tiek laiko šitose temose kabėdama, todėl ir rašiau kad nutinkuota profesionaliai
Šiaip man labai patinka kai darbas būna padarytas taip jog atrodo kad pasidarė savaime, nes žinau, kad toks tep lep ne taip jau paprastai pasidaro
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 08 12, 11:08)
Tik kainuos kur kas daugiau
O kodel kainos brangiau ??? juk kaina nurodyta, nejau ji keisis ?
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 08 12, 11:17)
Nuostabūs labai labai jūsų tortai.
Savaitgaly buvau vestuvėse, kai pamačiau tortą, tepasakiau "koks siaubas", o kai sužinojau kainą, netekau amo. kartais taip paveda, o ir dėtis jau nėra kur....
Savaitgaly buvau vestuvėse, kai pamačiau tortą, tepasakiau "koks siaubas", o kai sužinojau kainą, netekau amo. kartais taip paveda, o ir dėtis jau nėra kur....
Tai gal neticia foto turite ? gal ten ne taip baisu , kaip pasirode is pirmo zvilgsnio
QUOTE(AIRA @ 2013 08 12, 11:41)
Tai turbut ir foto turit, parodykit, nes tai, kas vieniems kelia siaubą, kitiems yra gražu, ne kartą teko įsitikinti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 08 12, 14:57)
NUOSTABUS (nors nekenciu gyvu geliu ant torto o pati deliojai ?
tepliojimas superinis, labai patinka toks, va tokio rasto ir man reikejo daryti, bet kaskai kitaip tas tepliojimas isejo, nei norejau.
Dariau vestuvems, baisiai pergyvenau, asmeniskai man nelabai patiko, bet sventes dalivei labai labai patiko, ir daug dekojo, kad tiko prie viso papuosimo, ir baisiai patiko virsaus papuosimas, tai va, vienems atrodo negrazu, kities tiesiog puiku
Tai va, buvo prasimas, paprasto tortuko, su raudonu gvazdiku ar gvazdikais, pavyzdys buvo duotas sis :
kad butu vietoje rozes gvazdikas https://www.facebook...QB1MWcgKWkVthIe
arba tipo tokio formos virsuje https://www.facebook...QD4IGYZw6tasUIh
arba taip http://www.icedjems....2/IMG_25341.jpg
arba kaska panasaus reikejo
O galutinis rezultas mano isejo toks 9foto man atsiunte
9kg, JUODAS MISKAS, su beze, ir virsuje tipo didelis gvazdikas kuri lipdziau apie 10h.
QUOTE(dailele @ 2013 08 12, 15:07)
Štai pavyzdys kur galimi du vertinimai:
Ir ką, abi pusės turi vienodas teises vertinti. Gražu negražu labai jau subjektyvus dalykas. Nors, jei pamatyčiau nelygiai uždengtą masę ant vestuvinio torto niekas man neįrodytų, kad čia toks torto stilius
dar viena nuotraukyte man atsiunte mano tortuko, nes nebuvo kam nufotografoti
man asmeniskai irgi ne prie duses sis tortukas, bet tokio norejo o su skoniu nesiginciojama
Ar kas naudojat tokius? Ar patogu su tokiais drugelius daryt?
My Webpage
My Webpage
Mingailiux, man sis tavo tortas SUPERINIS Siaip labai patiko tas su zaliom gelem vestuvinis is paskutiniu, na man ta bijuno formele ir ja darytos geles-nerealiai. Bet sis... toks naturalus, tikras, nuosirdus...nu labai, ir nors nemyliu kai ant torto buna nevalgomu dalyku, bet cia tos gyvos geles tikrai puikiai tinka, o ir padaryta ir dar ta foto, na tokia katalogine, gal kad iprasta dabar visad tas pats fonas o cia jis gyvas
Del skonio aisku-nesigincijama, bet kai akis mato nenokybiskai atlikta darba...cia jau kas kita. teke matyti mase ne tik kad nelygia, bet ir suturinejusia ir taip nemazai...na jei jau taip gaunasi (visko aisku pasitaiko) reiktu graziai uzmaskuoti bent
Liucija grazu tas melsvas man toks savotiskas bet labai graziai atliktas
O va vestuvinio beveik nesimato...toli jis tikiu kad labai grazus
JOLKA999 grazus tortukas, aisku noretusi gal su raidziu ispaudukais uzrasu, butu tvarkingiau bet siaip labai lygutis
Del skonio aisku-nesigincijama, bet kai akis mato nenokybiskai atlikta darba...cia jau kas kita. teke matyti mase ne tik kad nelygia, bet ir suturinejusia ir taip nemazai...na jei jau taip gaunasi (visko aisku pasitaiko) reiktu graziai uzmaskuoti bent
Liucija grazu tas melsvas man toks savotiskas bet labai graziai atliktas
O va vestuvinio beveik nesimato...toli jis tikiu kad labai grazus
JOLKA999 grazus tortukas, aisku noretusi gal su raidziu ispaudukais uzrasu, butu tvarkingiau bet siaip labai lygutis
Aciu, merginos, uz mano vestuvinio (ir aisku kitu tortu) ivertinima. Tas paskutinis buvo tie tiap-liap derinta pire dvaro aplikos Ten sienos tokios tiap-liap, tai turejo atitikti visa visuma. Dar norejo sienu spalvos (vos vos kremines), bet persigalvojo, kad neatrodytu tortas purvinas. Tai vat toks ir gavosi baltas su gelem. O geles dejo floriste. Cia jau ne mano nuopelnas. Pati pamaciau tik neseniai savo torta. Na, toks netradicinis gavosi. Man tai grazus. Gaila, kad tokiu tiap-liap mazai kas praso , nes gyvai tai labai graziai ziurejosi jis