Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ramune.v, koks fainas tortukas, o jau keksiukai su tais meskiais thumbup.gif
Aciu uz mano tortuku ivertinima. Nu speju kazkaip. AIsku po 12val gaunasi dirbimo ketv.-penkt., bet greit pasibaigs vasara, vaikus priduosiu i darzeli, darbo ir siaip bus maziau tai jau kuriu planus kaip relaksuosiu. Varysiu i kokius sporto klubus diena, kaip normalus zmogus, manikiurai, pedikiurai, kirpyklos, i parduotuves viena, o nes su dviem siautejanciom tarp lentynu vaikais... Na tikiuosi pailsesiu nuo rudens nuo visko smile.gif
Atsakyti
Ramune, kaip grazu! Ir kiek naudingos info! 4u.gif
Ingrida, grazu 4u.gif
Rakele, nu nieko sau thumbup.gif
Mingailiux, ech... ai, be zodziu smile.gif

user posted image
Sokoladinis su vysniomis, 2kg.

user posted image
Maskapone su persikais, 3kg.
Atsakyti
Aciu mergaites uz ivertinima smile.gif
bitė Majaa saunuole mirksiukas.gif
QUOTE(Mingailiux @ 2013 08 10, 11:58)
...
Na tikiuosi pailsesiu nuo rudens nuo visko smile.gif

OPTIMIZMAS GERAS DALYKAS biggrin.gif
O man va kai darbas prasidejo, tai ... vaikai demesio reikalauja, darziukai, ligos doh.gif dabar mazius prades darza tai vel is naujo unsure.gif bet aisku mes supermamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 08 10, 14:02)

OPTIMIZMAS GERAS DALYKAS  biggrin.gif
O man va kai darbas prasidejo, tai ... vaikai demesio reikalauja, darziukai, ligos doh.gif dabar mazius prades darza tai vel is naujo unsure.gif bet aisku mes supermamos smile.gif

Mano didzioji pirmus metus tik viena karta tesirgo, tai tikiuosi, kad ir maze taip darys smile.gif Na, optimiste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2013 08 09, 08:34)
Papuošimui noriu padaryti mašinytę, iš kokios masės geriau lipdyti - saldainių ar pastilažo  blush2.gif

jeigu gerai padarytos tai nera skirtumo is kokios) 4u.gif

vakar kai pamaciau MINGAILIUX tortus tai i savo sedevrus net ziuret nesinorejo verysad.gif KAIP GALIME TOKIU!!!! IR TIEK!!!! padaryt))) NUOSTABU!!!!!!!!!!!!!

Rakele kardiologas geras))))

ingridasir snikersiukas labai patiko)

ramune.v grazuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bitė Majaa grazu, tik sviesos daugiau nuotraukom reikia 4u.gif

Atsakyti
Labai aciu, merginos!

Va dar vienas mano tortukas uzsilikes smile.gif

Maskarpone su persikais, 3,3kg

user posted image
Atsakyti
ACIU labai visoms, kas man atsake i mano klausyma aciuks.gif

QUOTE(Elzė @ 2013 08 08, 09:53)

daryk pastilaza pagal antra recepta, pirmas labai gret dziusta doh.gif

QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 08 08, 12:06)

Liucija, man su šl. beze jokių bėdų dar nėra buvę , esu vežusi tortą apie 100 km šiltą dieną , dalis kelio žvyrkeliai buvo , nieko liux atlaikė , bet man visad tokia baimė irgi yra, kad nučiuoš, nors savo praktikoj dar tokio atvejo neturėjau

ACIUKAS 4u.gif
ziuresim kaip bus, vakar iskeliavo tortukas, sake kad apie 50kg. kelio, tai dar neatrase kaip jis ten smile.gif

QUOTE(Ulitka @ 2013 08 08, 15:51)
Labukas)
Ne i tema , met man labai reikia  blush2.gif
Ar yra kur nors Vilniuje pirkti morenginius padus , lakstus  g.gif  tortui vienzodziu)
ACIU.

maciau anksciau RIMI parduotuveje, bet nedidelio diametro, gal apie 18-20cm.

QUOTE(Elzė @ 2013 08 08, 17:14)
help.gif
sakykit, jei pagal cypciuko medaus torta kepant man atrodo padariau per kieta tesla, imanoma kaip nors istaisyti reikala?
net ir nesudejau tiek miltu kiek parasyta, bet taip kietai gavosi. ir kocioti sunku...  help.gif

man visada iseina kietoka, kai iskepu, miltu pilu daugiau nei recepte nurodyta, bet pastovejus, kai istepi grietinele, tai suminksteja

QUOTE(Mingailiux @ 2013 08 09, 17:39)

Truksta zodziu, kad ivertinti tokius tortus, tiesiog FANTASTIKA wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Rakelė @ 2013 08 09, 19:43)

linksmas biggrin.gif

QUOTE(ramune.v @ 2013 08 10, 10:47)

Labai labai grazu !!! wub.gif
Atsakyti
Dekui uz kardiologo pastebejima rolleyes.gif
Atsakyti
Rakele, o kaip Jūs padarot tokį blizgų torto paviršių ? Čia apie tą pirmajį Jūsų biggrin.gif
Atsakyti
Mingailiux groooooozis blink.gif labai viskas grazus, net be zodziu wub.gif

Visu kitu taip pat 4u.gif bet Mingailiux si karta mano simpatijas pelne blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 08 10, 22:16)
Mingailiux groooooozis  blink.gif labai viskas grazus, net be zodziu  wub.gif

Visu kitu taip pat  4u.gif  bet Mingailiux si karta mano simpatijas pelne  blush2.gif  biggrin.gif

PRITARIU!!!!!!! As soke iki siol.....
Atsakyti
Aciu, merginos! aciuks.gif
Atsakyti