Ramune.v, koks fainas tortukas, o jau keksiukai su tais meskiais
Aciu uz mano tortuku ivertinima. Nu speju kazkaip. AIsku po 12val gaunasi dirbimo ketv.-penkt., bet greit pasibaigs vasara, vaikus priduosiu i darzeli, darbo ir siaip bus maziau tai jau kuriu planus kaip relaksuosiu. Varysiu i kokius sporto klubus diena, kaip normalus zmogus, manikiurai, pedikiurai, kirpyklos, i parduotuves viena, o nes su dviem siautejanciom tarp lentynu vaikais... Na tikiuosi pailsesiu nuo rudens nuo visko
Ramune, kaip grazu! Ir kiek naudingos info!
Ingrida, grazu
Rakele, nu nieko sau
Mingailiux, ech... ai, be zodziu
Sokoladinis su vysniomis, 2kg.
Maskapone su persikais, 3kg.
Ingrida, grazu
Rakele, nu nieko sau
Mingailiux, ech... ai, be zodziu
Sokoladinis su vysniomis, 2kg.
Maskapone su persikais, 3kg.
Aciu mergaites uz ivertinima
bitė Majaa saunuole
OPTIMIZMAS GERAS DALYKAS
O man va kai darbas prasidejo, tai ... vaikai demesio reikalauja, darziukai, ligos dabar mazius prades darza tai vel is naujo bet aisku mes supermamos
bitė Majaa saunuole
QUOTE(Mingailiux @ 2013 08 10, 11:58)
OPTIMIZMAS GERAS DALYKAS
O man va kai darbas prasidejo, tai ... vaikai demesio reikalauja, darziukai, ligos dabar mazius prades darza tai vel is naujo bet aisku mes supermamos
QUOTE(ramune.v @ 2013 08 10, 14:02)
OPTIMIZMAS GERAS DALYKAS
Mano didzioji pirmus metus tik viena karta tesirgo, tai tikiuosi, kad ir maze taip darys Na, optimiste
QUOTE(*Radvileee @ 2013 08 09, 08:34)
Papuošimui noriu padaryti mašinytę, iš kokios masės geriau lipdyti - saldainių ar pastilažo
jeigu gerai padarytos tai nera skirtumo is kokios)
vakar kai pamaciau MINGAILIUX tortus tai i savo sedevrus net ziuret nesinorejo KAIP GALIME TOKIU!!!! IR TIEK!!!! padaryt))) NUOSTABU!!!!!!!!!!!!!
Rakele kardiologas geras))))
ingridasir snikersiukas labai patiko)
ramune.v grazuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bitė Majaa grazu, tik sviesos daugiau nuotraukom reikia
ACIU labai visoms, kas man atsake i mano klausyma
daryk pastilaza pagal antra recepta, pirmas labai gret dziusta
Liucija, man su šl. beze jokių bėdų dar nėra buvę , esu vežusi tortą apie 100 km šiltą dieną , dalis kelio žvyrkeliai buvo , nieko liux atlaikė , bet man visad tokia baimė irgi yra, kad nučiuoš, nors savo praktikoj dar tokio atvejo neturėjau
ACIUKAS
ziuresim kaip bus, vakar iskeliavo tortukas, sake kad apie 50kg. kelio, tai dar neatrase kaip jis ten
maciau anksciau RIMI parduotuveje, bet nedidelio diametro, gal apie 18-20cm.
sakykit, jei pagal cypciuko medaus torta kepant man atrodo padariau per kieta tesla, imanoma kaip nors istaisyti reikala?
net ir nesudejau tiek miltu kiek parasyta, bet taip kietai gavosi. ir kocioti sunku...
man visada iseina kietoka, kai iskepu, miltu pilu daugiau nei recepte nurodyta, bet pastovejus, kai istepi grietinele, tai suminksteja
Truksta zodziu, kad ivertinti tokius tortus, tiesiog FANTASTIKA
linksmas
Labai labai grazu !!!
QUOTE(Elzė @ 2013 08 08, 09:53)
daryk pastilaza pagal antra recepta, pirmas labai gret dziusta
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 08 08, 12:06)
Liucija, man su šl. beze jokių bėdų dar nėra buvę , esu vežusi tortą apie 100 km šiltą dieną , dalis kelio žvyrkeliai buvo , nieko liux atlaikė , bet man visad tokia baimė irgi yra, kad nučiuoš, nors savo praktikoj dar tokio atvejo neturėjau
ACIUKAS
ziuresim kaip bus, vakar iskeliavo tortukas, sake kad apie 50kg. kelio, tai dar neatrase kaip jis ten
QUOTE(Ulitka @ 2013 08 08, 15:51)
Labukas)
Ne i tema , met man labai reikia
Ar yra kur nors Vilniuje pirkti morenginius padus , lakstus tortui vienzodziu)
ACIU.
Ne i tema , met man labai reikia
Ar yra kur nors Vilniuje pirkti morenginius padus , lakstus tortui vienzodziu)
ACIU.
maciau anksciau RIMI parduotuveje, bet nedidelio diametro, gal apie 18-20cm.
QUOTE(Elzė @ 2013 08 08, 17:14)
sakykit, jei pagal cypciuko medaus torta kepant man atrodo padariau per kieta tesla, imanoma kaip nors istaisyti reikala?
net ir nesudejau tiek miltu kiek parasyta, bet taip kietai gavosi. ir kocioti sunku...
man visada iseina kietoka, kai iskepu, miltu pilu daugiau nei recepte nurodyta, bet pastovejus, kai istepi grietinele, tai suminksteja
QUOTE(Mingailiux @ 2013 08 09, 17:39)
Truksta zodziu, kad ivertinti tokius tortus, tiesiog FANTASTIKA
QUOTE(Rakelė @ 2013 08 09, 19:43)
linksmas
QUOTE(ramune.v @ 2013 08 10, 10:47)
Labai labai grazu !!!
Dekui uz kardiologo pastebejima
Mingailiux groooooozis labai viskas grazus, net be zodziu
Visu kitu taip pat bet Mingailiux si karta mano simpatijas pelne
Visu kitu taip pat bet Mingailiux si karta mano simpatijas pelne
QUOTE(Nevute @ 2013 08 10, 22:16)
Mingailiux groooooozis labai viskas grazus, net be zodziu