Okmantes, leliukas nuostabus tik lovelei ir man krastu norisi, nes atrodo,kad tuoj issiris maziukas
Erikiuxxx, popsiukai kaip visada nepriekaistingi
Ramune.v, ir as noreciau to valgomo
mase dengti tortai labai grazus, bet kai pamatai koki "valgoma" atrodo seiliu burnoj prisirenka
Mingailiux, mano vyresnelis irgi prasirgo "dvidiene temperatura".jis turejo tiksla pasveikti per dvi dienas ir pasveiko tai ir taviskes matyt "ant sestadienio" nusprende buti sveikos
QUOTE(Grucė @ 2013 07 09, 12:49)
Turiu klausimą- apie drugelius iš valgomo ryžių popieriaus- žinau, kad garantuotai jau kalbėjot, bet kai nebuvo aktualu, tai ir neįsidėmėjau Kaip juos uždėti ant torto? Iškerpu ir? Kaip sulenkt, kaip padaryt, kad formą laikytų? Kita pusė jo balta, o gal yra tokių, kad iš abiejų pusių spalvoti? Labai ačiū visoms už atsakymus
Gal galit kas atsakyt
QUOTE(Erdve @ 2013 07 14, 13:03)
Mingailiux, mano vyresnelis irgi prasirgo "dvidiene temperatura".jis turejo tiksla pasveikti per dvi dienas ir pasveiko tai ir taviskes matyt "ant sestadienio" nusprende buti sveikos
Nu jo, panasiai. Tik galetu sirgti kai tetukas namuose arba kai ner darbo. Na, cia kaip tycia
Ramune, darbelio buvo daug prie to su vysniom, bet uztat rezultatas superinis. As kazkaip bijau su sokoladais zaistis. Man mistika. Kaip ten ji sustingdyti, supjaustyti, kad nesutrupetu. Zodziu, reikia ranka atkalti tame reikale. Bet labai skaniai tokie atrodo
QUOTE(Mingailiux @ 2013 07 14, 14:22)
Nu jo, panasiai. Tik galetu sirgti kai tetukas namuose arba kai ner darbo. Na, cia kaip tycia
Ramune, darbelio buvo daug prie to su vysniom, bet uztat rezultatas superinis. As kazkaip bijau su sokoladais zaistis. Man mistika. Kaip ten ji sustingdyti, supjaustyti, kad nesutrupetu. Zodziu, reikia ranka atkalti tame reikale. Bet labai skaniai tokie atrodo
ot tie vaikai-visad jie taip na svarbu viskas dabar jau po.
tai kad ten nera daug to darbuko, bet sava specifika tai tikrai, vis noriu pabandyt ka su sokoladu daugiau, bet kai silta
QUOTE(Mingailiux @ 2013 07 14, 07:20)
dabar, kai jau po visu vargu, galima tik prisiminti kokia sunki savaite buvo...suprantu ir uzjauciu (nuo torto gali atsitraukti trumpam, o serganciam vaikui nepasakysi "buk gerute pasirg veliau" bet KOKIU rezultatu galima pasidziaugti:ir sirdziai, ir akims toks grozis
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 14, 08:08)
atsiduodu nedraugavus
ramune.v labai fainai su tuo sokoladu
aciu uz pastebejimus kudikiui ir lovai
Sveikos Graziu tortu prikepet, kaip visada
Ramunes tresninis labai, bet ir veziukas graziai padarytas, kaip tikras:)
Erikiux popsiukai kataloginiai, kaip visad:)
Okmantes leliukas labai tikras:)
Mingailiux puiku, kaip visada, labiausiai man akordeonas prie sirdies, labai noriu toki padaryt(na bent jau panasu ), beliko susigalvoti proga
Zuikucio visi puikus, bet tase man idomiausia:)
Ir labai patiko tortukas 1 temos zinutej
Pati bandziau uzsirasyti savo foto, tai bandymas nesekmingas Kaip jus uzsirasot, gal per foto koregavimo programas?
maskapone su persikais, 1,5kg
snikeriukas, 2,8kg. Mano pirmasis kuklioms vestuvems
vel maskaponis, 3,6kg
maskaponis, 1,7kg
Nepamenu ar rodziau siuos dvynukams
Varskes su bananais ir braskinis, po 1,7kg
ir vel maskaponis nesveriau, anytai:)
Pabandziau daryti batukus ir aukstakulnius.
Zodziu, man tortalige niekaip nesibaigia, jau baigiu supirkti ebejaus visus tortu irankius, norisi ivairius puosimo budus isbandyti. Vyras jau sake vys is namu mane su tais tortais, o tai mazai is manes naudos namuose, tik tortai rupi :
O siaip tai mano vaikai irgi sugalvoja apsirgti, kai man tortu daug. Man 3 tortai savaitgaliui jau yra daug, apie didesni kieki bijau pagalvoti, todel irgi zavi mane Mingailiux sugebejimai su 2 leliukais tokius grozius kurti
Ramunes tresninis labai, bet ir veziukas graziai padarytas, kaip tikras:)
Erikiux popsiukai kataloginiai, kaip visad:)
Okmantes leliukas labai tikras:)
Mingailiux puiku, kaip visada, labiausiai man akordeonas prie sirdies, labai noriu toki padaryt(na bent jau panasu ), beliko susigalvoti proga
Zuikucio visi puikus, bet tase man idomiausia:)
Ir labai patiko tortukas 1 temos zinutej
Pati bandziau uzsirasyti savo foto, tai bandymas nesekmingas Kaip jus uzsirasot, gal per foto koregavimo programas?
maskapone su persikais, 1,5kg
snikeriukas, 2,8kg. Mano pirmasis kuklioms vestuvems
vel maskaponis, 3,6kg
maskaponis, 1,7kg
Nepamenu ar rodziau siuos dvynukams
Varskes su bananais ir braskinis, po 1,7kg
ir vel maskaponis nesveriau, anytai:)
Pabandziau daryti batukus ir aukstakulnius.
Zodziu, man tortalige niekaip nesibaigia, jau baigiu supirkti ebejaus visus tortu irankius, norisi ivairius puosimo budus isbandyti. Vyras jau sake vys is namu mane su tais tortais, o tai mazai is manes naudos namuose, tik tortai rupi :
O siaip tai mano vaikai irgi sugalvoja apsirgti, kai man tortu daug. Man 3 tortai savaitgaliui jau yra daug, apie didesni kieki bijau pagalvoti, todel irgi zavi mane Mingailiux sugebejimai su 2 leliukais tokius grozius kurti
ACIU visoms , kam patiko popsiukai
va ir man taip daznai buna, puosi torta per nakti, nuo pacio vakaro, o kai jau reikia atiduoti, daug ko nedadarau, pritruksta laiko
Tai dar paarzinsiu ir vel popsiukai ant iesmeliu (pirkau kitur, ne tie kur maisto pard., o kur konditerijai, jie skiriasi, tokie ligus , glotnus, mieli liesti
Grazus tortukai, su visniom super
Papildyta:
Tortukai , labai patiko su traukynuku ir paskutinis , su kvarbatke tik tos kvarbatkes plonesnes noretusi
Man ir vieno i savaite jau per daug, kai 2
Mingailiux saunuole
O del EBAY ir man liga, jej dar pati mokeciau apsipirkti, tai isvis butu
Del uzraso nezinau, pati ERIKA daro bet per toki pabandyk ikelt foto, tai cia lengvai uzrasas uzsideda apacioje http://shot.qip.ru/?from=forum
QUOTE(okmantes @ 2013 07 14, 00:21)
aciu as irgi norejau krastus daryti ale medine lovele butu ir dar grindis norejau ale laminatas...ir zaisliuku kitokiu...tiesiog nespejau geda ir pasakyti. uz tai ir stebiuosi kiek tortu mingailiuxxx prikure cia per savaite
erikiuxxx...jau erzinate...oj erzinate su tais popsiukais nu labai grazu o cia sitie ant iesmuku mediniu?
erikiuxxx...jau erzinate...oj erzinate su tais popsiukais nu labai grazu o cia sitie ant iesmuku mediniu?
va ir man taip daznai buna, puosi torta per nakti, nuo pacio vakaro, o kai jau reikia atiduoti, daug ko nedadarau, pritruksta laiko
Tai dar paarzinsiu ir vel popsiukai ant iesmeliu (pirkau kitur, ne tie kur maisto pard., o kur konditerijai, jie skiriasi, tokie ligus , glotnus, mieli liesti
QUOTE(ramune.v @ 2013 07 14, 08:00)
Grazus tortukai, su visniom super
Papildyta:
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 07 14, 14:19)
Tortukai , labai patiko su traukynuku ir paskutinis , su kvarbatke tik tos kvarbatkes plonesnes noretusi
Man ir vieno i savaite jau per daug, kai 2
Mingailiux saunuole
O del EBAY ir man liga, jej dar pati mokeciau apsipirkti, tai isvis butu
Del uzraso nezinau, pati ERIKA daro bet per toki pabandyk ikelt foto, tai cia lengvai uzrasas uzsideda apacioje http://shot.qip.ru/?from=forum
As koreguoju fotkes ir dedu uzrasus su lightroom'u. Labai paprastai. Yra uzstatytas uzrasas ir po koregavimo kai seivinu i kompa, automatiskai uzsideda visada tas pats, toje pacioje vietoje.
Liucija, labai super tie popsiukai! Bet man tai dar labiau super ju pateikimas. Tie krepseliai, botai O viduje krepseliu kas? Gal kur geliu puokstes susmeigia (pamirsau kaip vadinasi ta puta tokia zalia )?
Bites majos su traukinukais grazus tortukai
As tai ebay liga jau kaip ir persirgau. Dabar jau apmastau ar man reikia to daikto. Bet pirkimai vis tiek nesibaigia. Jei ne konditerijos irankiu tai vaikisku visokiu nesamoniu priperku
Liucija, labai super tie popsiukai! Bet man tai dar labiau super ju pateikimas. Tie krepseliai, botai O viduje krepseliu kas? Gal kur geliu puokstes susmeigia (pamirsau kaip vadinasi ta puta tokia zalia )?
Bites majos su traukinukais grazus tortukai
As tai ebay liga jau kaip ir persirgau. Dabar jau apmastau ar man reikia to daikto. Bet pirkimai vis tiek nesibaigia. Jei ne konditerijos irankiu tai vaikisku visokiu nesamoniu priperku
QUOTE(Mingailiux @ 2013 07 14, 08:20)
I ka smeigi popsiukus? Ten putoplastas aptemptas popieriumi ar kazkas kitkas? Nesumastau kaip atiduoti popsus, o pas tave labai graziai atrodo pateikimas
Atspejai
QUOTE(Mingailiux @ 2013 07 14, 15:06)
aciukas uz pastebejima
putoplastas bet galima gal ir i ta geliu, tik uz ji moketi reikia, o putos nemokamos
labiausiai dvynuku tortukai patiko
O as susirgau popsu liga
prisidariau, ryt nesiu lauktuviu visiems
prisidariau, ryt nesiu lauktuviu visiems
Aciu, mergaites uz pastebejimus ir bandysiu foto zmoniskai pakoreguoti Pritariu, kad popsiuku apipavidalinimas nerealus