Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Okmantes, leliukas nuostabus smile.gif tik lovelei ir man krastu norisi, nes atrodo,kad tuoj issiris maziukas biggrin.gif
Erikiuxxx, popsiukai kaip visada nepriekaistingi smile.gif
Ramune.v, ir as noreciau to valgomo biggrin.gif
mase dengti tortai labai grazus, bet kai pamatai koki "valgoma" atrodo seiliu burnoj prisirenka smile.gif
Mingailiux, mano vyresnelis irgi prasirgo "dvidiene temperatura".jis turejo tiksla pasveikti per dvi dienas ir pasveiko biggrin.gif tai ir taviskes matyt "ant sestadienio" nusprende buti sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grucė @ 2013 07 09, 12:49)
Turiu klausimą- apie drugelius iš valgomo ryžių popieriaus- žinau, kad garantuotai jau kalbėjot, bet kai nebuvo aktualu, tai ir neįsidėmėjau  blush2.gif Kaip juos uždėti ant torto? Iškerpu ir? Kaip sulenkt, kaip padaryt, kad formą laikytų? Kita pusė jo balta, o gal yra tokių, kad iš abiejų pusių spalvoti? Labai ačiū visoms už atsakymus  4u.gif

Gal galit kas atsakyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2013 07 14, 13:03)

Mingailiux, mano vyresnelis irgi prasirgo "dvidiene temperatura".jis turejo tiksla pasveikti per dvi dienas ir pasveiko biggrin.gif tai ir taviskes matyt "ant sestadienio" nusprende buti sveikos smile.gif

Nu jo, panasiai. Tik galetu sirgti kai tetukas namuose arba kai ner darbo. Na, cia kaip tycia biggrin.gif
Ramune, darbelio buvo daug prie to su vysniom, bet uztat rezultatas superinis. As kazkaip bijau su sokoladais zaistis. Man mistika. Kaip ten ji sustingdyti, supjaustyti, kad nesutrupetu. Zodziu, reikia ranka atkalti tame reikale. Bet labai skaniai tokie atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 07 14, 14:22)
Nu jo, panasiai. Tik galetu sirgti kai tetukas namuose arba kai ner darbo. Na, cia kaip tycia biggrin.gif
Ramune, darbelio buvo daug prie to su vysniom, bet uztat rezultatas superinis. As kazkaip bijau su sokoladais zaistis. Man mistika. Kaip ten ji sustingdyti, supjaustyti, kad nesutrupetu. Zodziu, reikia ranka atkalti tame reikale. Bet labai skaniai tokie atrodo  thumbup.gif

ot tie vaikai-visad jie taip sad.gif na svarbu viskas dabar jau po.
tai kad ten nera daug to darbuko, bet sava specifika tai tikrai, vis noriu pabandyt ka su sokoladu daugiau, bet kai silta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 07 14, 07:20)

dabar, kai jau po visu vargu, galima tik prisiminti kokia sunki savaite buvo...suprantu ir uzjauciu (nuo torto gali atsitraukti trumpam, o serganciam vaikui nepasakysi "buk gerute pasirg veliau" 4u.gif bet KOKIU rezultatu galima pasidziaugti:ir sirdziai, ir akims toks grozis smile.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 14, 08:08)
atsiduodu nedraugavus  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
ramune.v labai fainai su tuo sokoladu smile.gif

aciu uz pastebejimus kudikiui ir lovai 4u.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif Graziu tortu prikepet, kaip visada mirksiukas.gif

Ramunes tresninis labai, bet ir veziukas graziai padarytas, kaip tikras:)
Erikiux popsiukai kataloginiai, kaip visad:)
Okmantes leliukas labai tikras:)
Mingailiux puiku, kaip visada, labiausiai man akordeonas prie sirdies, labai noriu toki padaryt(na bent jau panasu biggrin.gif ), beliko susigalvoti proga 4u.gif
Zuikucio visi puikus, bet tase man idomiausia:)
Ir labai patiko tortukas 1 temos zinutej wub.gif

Pati bandziau uzsirasyti savo foto, tai bandymas nesekmingas blush2.gif Kaip jus uzsirasot, gal per foto koregavimo programas?

user posted image
maskapone su persikais, 1,5kg

user posted image
snikeriukas, 2,8kg. Mano pirmasis kuklioms vestuvems clap.gif

user posted image
vel maskaponis, 3,6kg

user posted image
maskaponis, 1,7kg

Nepamenu ar rodziau siuos dvynukams
user posted image
Varskes su bananais ir braskinis, po 1,7kg

user posted image
ir vel maskaponis doh.gif nesveriau, anytai:)

Pabandziau daryti batukus ir aukstakulnius.
user posted image
user posted image

Zodziu, man tortalige niekaip nesibaigia, jau baigiu supirkti ebejaus visus tortu irankius, norisi ivairius puosimo budus isbandyti. Vyras jau sake vys is namu mane su tais tortais, o tai mazai is manes naudos namuose, tik tortai rupi :hihihi.gif
O siaip tai mano vaikai irgi sugalvoja apsirgti, kai man tortu daug. Man 3 tortai savaitgaliui jau yra daug, apie didesni kieki bijau pagalvoti, todel irgi zavi mane Mingailiux sugebejimai su 2 leliukais tokius grozius kurti 4u.gif
Atsakyti
ACIU visoms , kam patiko popsiukai 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(okmantes @ 2013 07 14, 00:21)
smile.gif  aciu  4u.gif as irgi norejau krastus daryti ale medine lovele butu ir dar grindis norejau ale laminatas...ir zaisliuku kitokiu...tiesiog nespejau  ax.gif geda ir pasakyti. uz tai ir stebiuosi kiek tortu mingailiuxxx prikure cia per savaite  smile.gif
erikiuxxx...jau erzinate...oj erzinate su tais popsiukais  biggrin.gif nu labai grazu  smile.gif o cia sitie ant iesmuku mediniu?

va ir man taip daznai buna, puosi torta per nakti, nuo pacio vakaro, o kai jau reikia atiduoti, daug ko nedadarau, pritruksta laiko sad.gif blush2.gif

Tai dar paarzinsiu tongue.gif ir vel popsiukai ant iesmeliu (pirkau kitur, ne tie kur maisto pard., o kur konditerijai, jie skiriasi, tokie ligus , glotnus, mieli liesti smile.gif

user posted image
user posted image

QUOTE(ramune.v @ 2013 07 14, 08:00)

Grazus tortukai, thumbup.gif su visniom super wub.gif

Papildyta:
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 07 14, 14:19)
Zodziu, man tortalige niekaip nesibaigia, jau baigiu supirkti ebejaus visus tortu irankius, norisi ivairius puosimo budus isbandyti. Vyras jau sake vys is namu mane su tais tortais, o tai mazai is manes naudos namuose, tik tortai rupi :hihihi.gif
O siaip tai mano vaikai irgi sugalvoja apsirgti, kai man tortu daug. Man 3 tortai savaitgaliui jau yra daug, apie didesni kieki bijau pagalvoti, todel irgi zavi mane Mingailiux sugebejimai su 2 leliukais tokius grozius kurti 4u.gif

Tortukai thumbup.gif , labai patiko su traukynuku wub.gif ir paskutinis , su kvarbatke wub.gif tik tos kvarbatkes plonesnes noretusi mirksiukas.gif

Man ir vieno i savaite jau per daug, kai 2 doh.gif
Mingailiux saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
O del EBAY ir man liga, jej dar pati mokeciau apsipirkti, tai isvis butu doh.gif

Del uzraso nezinau, pati ERIKA daro ax.gif bet per toki pabandyk ikelt foto, tai cia lengvai uzrasas uzsideda apacioje http://shot.qip.ru/?from=forum

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 14 liepos 2013 - 14:32
As koreguoju fotkes ir dedu uzrasus su lightroom'u. Labai paprastai. Yra uzstatytas uzrasas ir po koregavimo kai seivinu i kompa, automatiskai uzsideda visada tas pats, toje pacioje vietoje.

Liucija, labai super tie popsiukai! Bet man tai dar labiau super ju pateikimas. Tie krepseliai, botai smile.gif O viduje krepseliu kas? Gal kur geliu puokstes susmeigia (pamirsau kaip vadinasi ta puta tokia zalia doh.gif )?

Bites majos su traukinukais grazus tortukai thumbup.gif

As tai ebay liga jau kaip ir persirgau. Dabar jau apmastau ar man reikia to daikto. Bet pirkimai vis tiek nesibaigia. Jei ne konditerijos irankiu tai vaikisku visokiu nesamoniu priperku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 07 14, 08:20)
I ka smeigi popsiukus? Ten putoplastas aptemptas popieriumi ar kazkas kitkas? Nesumastau kaip atiduoti popsus, o pas tave labai graziai atrodo pateikimas

Atspejai 4u.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2013 07 14, 15:06)
Liucija, labai super tie popsiukai! Bet man tai dar labiau super ju pateikimas. Tie krepseliai, botai smile.gif O viduje krepseliu kas? Gal kur geliu puokstes susmeigia (pamirsau kaip vadinasi ta puta tokia zalia  doh.gif )?

aciukas uz pastebejima 4u.gif
putoplastas biggrin.gif bet galima gal ir i ta geliu, tik uz ji moketi reikia, o putos nemokamos biggrin.gif
Atsakyti
labiausiai dvynuku tortukai patiko thumbup.gif
Atsakyti
O as susirgau popsu liga biggrin.gif blush2.gif
prisidariau, ryt nesiu lauktuviu visiems rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Aciu, mergaites uz pastebejimus ir bandysiu foto zmoniskai pakoreguoti smile.gif Pritariu, kad popsiuku apipavidalinimas nerealus wub.gif
Atsakyti