Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(feminell'a @ 2013 08 08, 12:43)
klausiu idomumo delei, o jums zmones nieko nesako del aukstumo? Man irgi simta kartu graziau ziurisi auksti tortai, bet labai daznai sulaukiu zmoniu prasymo daryti zemesnius, nes tokius kur kas patogiau atpjauti. g.gif
Papildyta:
ir dar turiu klausimuka, kodel spalvota mase dengiant torta ji trukineja?  g.gif

as visada ispeju ir pasakau kad as darau aukstesnius bet mazesnio skersmens... niekas niekada nieko nesake biggrin.gif

per daug dazu kai pridedi tai trukineja.. norint ryskios spalvos ir netrukinejanios mases reikia dazus det i verdama sirupiuka biggrin.gif nors man trukineja tik juoda ir raudona jei dedu i mase... kitos tai niekada g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 08 rugpjūčio 2013 - 11:55
konkrečia kokia spalva, nes su ruda, juoda ir raudona taip būna, arba dažų kiekis per didelis smile.gif

ačiū už pagyras 4u.gif .

Ramune kepti šitie , silikoninę formą naudojau , gavau ir elektrinę , oi kepsiu popsus dabar lotuliukas.gif , kol nusibos biggrin.gif

Liucija, man su šl. beze jokių bėdų dar nėra buvę , esu vežusi tortą apie 100 km šiltą dieną , dalis kelio žvyrkeliai buvo , nieko liux atlaikė , bet man visad tokia baimė irgi yra, kad nučiuoš, nors savo praktikoj dar tokio atvejo neturėjau
Atsakyti
QUOTE(punkis @ 2013 08 08, 09:37)
Gal ne visai į temą, bet noriu paklausti - jei torto apačia bus 26 cm, kokioje formoje kepti antrą aukštą: 24 cm ar 20 cm?

pas mane 2aukstu buna 24cm/16cm.su 20cm man permazas skirtumas atrodo
Atsakyti
QUOTE(feminell'a @ 2013 08 08, 12:43)
klausiu idomumo delei, o jums zmones nieko nesako del aukstumo? Man irgi simta kartu graziau ziurisi auksti tortai, bet labai daznai sulaukiu zmoniu prasymo daryti zemesnius, nes tokius kur kas patogiau atpjauti. g.gif
Papildyta:
ir dar turiu klausimuka, kodel spalvota mase dengiant torta ji trukineja?  g.gif

Ki kurie kaip tik praso daryti tokius kaip pas mane, aukstesnius tortus, nes lynai nepatinka. Kai kas nieko is viso nesako. Bet dar nesusiduriau, kad priekaistautu, kad per aukstas. Na, gal dar bus priekaistu, kiek zmoniu, tiek noru
Atsakyti
Labukas)

Ne i tema , met man labai reikia blush2.gif

Ar yra kur nors Vilniuje pirkti morenginius padus , lakstus g.gif tortui vienzodziu)

ACIU.
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 08 08, 14:22)
Ki kurie kaip tik praso daryti tokius kaip pas mane, aukstesnius tortus, nes lynai nepatinka. Kai kas nieko is viso nesako. Bet dar nesusiduriau, kad priekaistautu, kad per aukstas. Na, gal dar bus priekaistu, kiek zmoniu, tiek noru

o manes yra prase kad daryt zemesni ir didesnio skersmens, bet ne del to kad patogiau pjaustyt o del to kad daugiau atrodo biggrin.gif vat gi LIETUVIAI, kaip sakau skaniai, graziai ir daaaug, bet PIGIAI biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 08 08, 14:04)
pas mane 2aukstu buna 24cm/16cm.su 20cm man permazas skirtumas atrodo

drinks_cheers.gif
Atsakyti

help.gif
sakykit, jei pagal cypciuko medaus torta kepant man atrodo padariau per kieta tesla, imanoma kaip nors istaisyti reikala?
net ir nesudejau tiek miltu kiek parasyta, bet taip kietai gavosi. ir kocioti sunku... help.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2013 08 08, 17:14)
help.gif
sakykit, jei pagal cypciuko medaus torta kepant man atrodo padariau per kieta tesla, imanoma kaip nors istaisyti reikala?
net ir nesudejau tiek miltu kiek parasyta, bet taip kietai gavosi. ir kocioti sunku...  help.gif


gal tik atrodo, kad per kieta? Aš pagal kitą receptą darau, tai irgi iš šaldytuvo ištraukus iškart kietoka atrodo, bet viskas normaliai būna smile.gif
Atsakyti
jau išsikepiau.

dar reikėtų konsultacijos.... Jei aš noriu padaryti 2 aukštų torta ir juos uždengti cukraus mase, tai aš turiu pirma vieną papuošti, paskui kita ir tik tada užkelti vieną ant kito, ar pirma sudėti juos ir tada puošti?
Galvoju apie kažką tokio:
user posted image

tik pas mane apvalus.
ir dar klausimas- (žinau kad apatinis turi būti tvirtesnis, o viršutinis lengvesnis), bet vis tiek kaip žinoti ar neįsmegs 2 aukštas? gal galima kažkaip (neturit padėklo) sutvirtinti?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2013 08 08, 19:25)
jau išsikepiau.

dar reikėtų konsultacijos....

as uzdejus aukstus puosiu tik torta. o del smigimo tai turejau pries menesi labai puikia pamoka, po kurios visada darom padekliukus, kad aukstesnysis aukstas laikytusi tik ant to padekliuko t.y.kad nebutu jokio svorio zemiau esanciiam aukstui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feminell'a: 08 rugpjūčio 2013 - 20:11
o kaip darot padekliukus?
Atsakyti
sveikos, gal patarist ?
pasidariau torta aptepiau sviestiniu kremu, tik kai aptepiau pastebejau jog proporcijos ne tokias sudejau doh.gif kodencuotas pienas su sviestu turejo buti 1:2 o as atvirksciai, apstenges dabar tas kremas bet dengsiu cukrine mase, ar jai idomu bus gerai ant torto nesudregs ?
Atsakyti