Atsiprašau, kad ne į temą, bet gal bus įdomu...
http://www.emmashous...iterijos_kursai
QUOTE(TITA777 @ 2013 08 04, 22:37)
Savaitgali teko sudalyvauti gimtadieni. Buvo uzsakytas tortas, man rodos is skonio juodasis miskas ir dengtas cukraus mase. Nu ir ka as galiu pasakyti, nekoks darbelis kuris kainavo nemazus pinigus. Palyginus su jusu darbais, tai ten kaip pirmoko lygio . Ir siandien nepatingejau paziurineti kas kokius tortus kepa pardavimui, ir man macius kokie tortai turi buti, teko nusivilti, nes tortai, netvarkingi, nelygus ir net neskoningi. Tikrai nenoreciau savo sventei gauti tokio torto . Gal, kai nezinai kaip atrodo tikrai graziai papuostas tortas, tada gal ir gerai.
Taip, kad dar karteli noriu pasakyti, kad musu kepejeles profes savo darbo. Is jusu belieka tik mokintis.
Taip, kad dar karteli noriu pasakyti, kad musu kepejeles profes savo darbo. Is jusu belieka tik mokintis.
O gal buvo pirkta iš žmogaus, kuris dar mokosi. Jūs labai kategoriška. Gautųsi taip, kad daugiau niekas neturi teisės pradėti kepti tortų. Ir reiktų paklausti pas profesionales, kaip joms pradžioj buvo. Manau, kaip ir visom pradedančiosioms - buvo visko, ir ne viskas buvo taip idealu kaip dabar. O ką daryti, kai visos gerosios profesionalės užimtos keliems mėnesiams į priekį, o tau torto prireikia gana staigiai... Atsiprašau, kad ne į temą
QUOTE(Garbanelele @ 2013 08 05, 11:37)
O gal buvo pirkta iš žmogaus, kuris dar mokosi. Jūs labai kategoriška. Gautųsi taip, kad daugiau niekas neturi teisės pradėti kepti tortų. Ir reiktų paklausti pas profesionales, kaip joms pradžioj buvo. Manau, kaip ir visom pradedančiosioms - buvo visko, ir ne viskas buvo taip idealu kaip dabar. O ką daryti, kai visos gerosios profesionalės užimtos keliems mėnesiams į priekį, o tau torto prireikia gana staigiai... Atsiprašau, kad ne į temą
Tai as ta gerai suprantu, kad is karto neiseina tobuli tortai, kad reikia ju daug pagaminti, kol iseis tobulas. Bet tada ir neimk uz ta torta, kaip profesonale. As galvoju pirma reikia ismokti juos gaminti, paskui siulyti savo paslaugas.
Nieko nenoriu izeisti, bet cia mano nuomone.
QUOTE(TITA777 @ 2013 08 05, 14:48)
Tai as ta gerai suprantu, kad is karto neiseina tobuli tortai, kad reikia ju daug pagaminti, kol iseis tobulas. Bet tada ir neimk uz ta torta, kaip profesonale. As galvoju pirma reikia ismokti juos gaminti, paskui siulyti savo paslaugas.
Nieko nenoriu izeisti, bet cia mano nuomone.
Nieko nenoriu izeisti, bet cia mano nuomone.
mano nuomone jus visiskai teisi
deja daznai net kepyklu tortai buna toli toli nuo graziu ir skaniu o va isleistas naujas istatymas apribojo kepejas.
o gal gali kas atsiust ikristynu batuko iskarpa. prasiau jau anksciau, bet taip ir nesulaukiau. toje temoje kur yra idetas, man nepasididina, tik sportinis batelis pasididino. buciau labai dekinga
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2013 08 05, 17:38)
o gal gali kas atsiust ikristynu batuko iskarpa. prasiau jau anksciau, bet taip ir nesulaukiau. toje temoje kur yra idetas, man nepasididina, tik sportinis batelis pasididino. buciau labai dekinga
neparasot kokio reik-uzdaro, atviro, basutes mergaitiskos ar berniukisko
1pvz.
2pvz.
3pvz.
4pvz.
5pvz.
6pvz.
gal kas bus naudingo
QUOTE(ramune.v @ 2013 08 05, 19:13)
neparasot kokio reik-uzdaro, atviro, basutes mergaitiskos ar berniukisko
1pvz.
2pvz.
3pvz.
4pvz.
5pvz.
6pvz.
gal kas bus naudingo
1pvz.
2pvz.
3pvz.
4pvz.
5pvz.
6pvz.
gal kas bus naudingo
aciu , dabar dar iskilo klausimas. darau astilaza pagal cpsiuko recepta figureliu lipdymui, bet mase gavosi tokia lipbi ir tasi, visai ne kaip plastelinas. gal ka ne taip darau? ar ja reik saldytuve dar laikyti?
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2013 08 05, 23:21)
aciu , dabar dar iskilo klausimas. darau astilaza pagal cpsiuko recepta figureliu lipdymui, bet mase gavosi tokia lipbi ir tasi, visai ne kaip plastelinas. gal ka ne taip darau? ar ja reik saldytuve dar laikyti?
Man irgi pagal receptą skysta išeina, tai aš dedu daugiau pudros ir krakmolo
QUOTE(maramara @ 2013 08 05, 23:29)
Man irgi pagal receptą skysta išeina, tai aš dedu daugiau pudros ir krakmolo
Arba dar truputi aliejaus arba kartais ir šilto vandenuko
QUOTE(VARLIUKĖ-KVAKSIUKĖ @ 2013 08 05, 23:21)
aciu , dabar dar iskilo klausimas. darau astilaza pagal cpsiuko recepta figureliu lipdymui, bet mase gavosi tokia lipbi ir tasi, visai ne kaip plastelinas. gal ka ne taip darau? ar ja reik saldytuve dar laikyti?
QUOTE(maramara @ 2013 08 05, 23:29)
Man irgi pagal receptą skysta išeina, tai aš dedu daugiau pudros ir krakmolo
Vietoj 60 ml vandens dekit 40 ml ir nebus jokiu problemu
atostogos,bet vistiek nosi ikisu
vezliukas labai grazus,orchideja,zmogvoris ...ir visi kiti.nemaciau negraziu tortu
gero oro ir noro darbuotis
vezliukas labai grazus,orchideja,zmogvoris ...ir visi kiti.nemaciau negraziu tortu
gero oro ir noro darbuotis
aciu