Labas rytas, buciau labai dekinga, jei idetumet basuciu sablona, niekaip nerandu
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 08 04, 11:09)
Labas rytas, buciau labai dekinga, jei idetumet basuciu sablona, niekaip nerandu
vaikisku ar ne?
gal kas tiks: cia
Ramune, sirdingai dekoju
Aciu, to vestuvinio turejo buti 8 kg, gavosi 10,5:)
Merginos, gal galit įmesti nuorodą, su kokiu moldu darote drugelius? Pirman šios temos puslapyje Mingailiux tortas su tokiais drugeliais( vestuvinis su raudonais drugeliais) .Ačiū
QUOTE(Karklas @ 2013 08 04, 19:51)
Merginos, gal galit įmesti nuorodą, su kokiu moldu darote drugelius? Pirman šios temos puslapyje Mingailiux tortas su tokiais drugeliais( vestuvinis su raudonais drugeliais) .Ačiū
Su tokiu
QUOTE(Mayfly @ 2013 08 04, 20:13)
Ačiū, Mayfly .Mh...O kaip jie daromi? Čia kaip suprantu tik įspaudas? O paskui apipjaut reikia?
Kiek daug tortuku pridejote
Labiausiai patiko :
O-RE-AR vyrui tortukas labai grazus , nusikopinu jej nesupyksi
Nevutes, visi tortukai labausiai su inkileliu
Mingailiux visi labiausiai su kasikeliu , tiesiog fantastiskas
Papildyta:
AIRA baltasis lokys, kaip gyvas istikruju, ju oda yra juodai/pilka
[/B]likta FANTASTISKAS orfidejos vazonas
Ulitka,[B] voro rinkinis nuostabus
ir visu kitu tortukai labai grazus , tik jau neatsimenu niku
Labiausiai patiko :
O-RE-AR vyrui tortukas labai grazus , nusikopinu jej nesupyksi
Nevutes, visi tortukai labausiai su inkileliu
Mingailiux visi labiausiai su kasikeliu , tiesiog fantastiskas
Papildyta:
AIRA baltasis lokys, kaip gyvas istikruju, ju oda yra juodai/pilka
[/B]likta FANTASTISKAS orfidejos vazonas
Ulitka,[B] voro rinkinis nuostabus
ir visu kitu tortukai labai grazus , tik jau neatsimenu niku
Na ir tortuku groziai, miela ir akis paganyti.
Savaitgali teko sudalyvauti gimtadieni. Buvo uzsakytas tortas, man rodos is skonio juodasis miskas ir dengtas cukraus mase. Nu ir ka as galiu pasakyti, nekoks darbelis kuris kainavo nemazus pinigus. Palyginus su jusu darbais, tai ten kaip pirmoko lygio . Ir siandien nepatingejau paziurineti kas kokius tortus kepa pardavimui, ir man macius kokie tortai turi buti, teko nusivilti, nes tortai, netvarkingi, nelygus ir net neskoningi. Tikrai nenoreciau savo sventei gauti tokio torto . Gal, kai nezinai kaip atrodo tikrai graziai papuostas tortas, tada gal ir gerai.
Taip, kad dar karteli noriu pasakyti, kad musu kepejeles profes savo darbo. Is jusu belieka tik mokintis.
Savaitgali teko sudalyvauti gimtadieni. Buvo uzsakytas tortas, man rodos is skonio juodasis miskas ir dengtas cukraus mase. Nu ir ka as galiu pasakyti, nekoks darbelis kuris kainavo nemazus pinigus. Palyginus su jusu darbais, tai ten kaip pirmoko lygio . Ir siandien nepatingejau paziurineti kas kokius tortus kepa pardavimui, ir man macius kokie tortai turi buti, teko nusivilti, nes tortai, netvarkingi, nelygus ir net neskoningi. Tikrai nenoreciau savo sventei gauti tokio torto . Gal, kai nezinai kaip atrodo tikrai graziai papuostas tortas, tada gal ir gerai.
Taip, kad dar karteli noriu pasakyti, kad musu kepejeles profes savo darbo. Is jusu belieka tik mokintis.
Ačiū visoms už orchidėjų vazono įvertinimą