ir as su savo tortukai
cia bandziau prie suknytes paderinti
suknyte https://fbcdn-sphoto...21fdb288f1e597e
cia greitukas, visai pamirsau kad kr. dukrytes , mergaites gimtadienis
ir pirma syki isbandziau sokoladini ganasa
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 07 28, 19:02)
tortuku daug,tik vienose noretusi mases kiek storesnes,kituose kiek plonesnes arba tiesiog ''atmusti'' ranka sekmes darbuose,bus geriau ir geriau
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 28, 20:05)
grazus tortukai.minnie grazi. tik nepykit,bet ar reikia vieno torto tiek foto sukelti,ypac su vaikais is visu kampu?
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 28, 18:34)
Garbanelele, tortukai grazuciai, bet pas tave turbut ne mase pasipute, o pats tortukas, nes greiciausia, peri ilgai stovejo ne saldytuve, kai puosei
Vat, kad pats tortas labai gerai laikėsi ir nepajudėjo nei kiek. O pati dengimo masė išsipūtė šonuose . Bet laimė tolygiai, tai ne taip pastebima buvo. Vienintelis paaiškinimas sakyčiau cukraus pudros trūkumas. Nes suklijavau greitai viską.
S_Z, Erikiuxxx, aciu uz teisingas pastabas. Ech, nu nelengva ta mano pradzia, bet turiu is ko mokytis;) Ir 5 tortai per savaite man buvo misija neimanoma Kaip jus sugebat po tiek tortu kas savaite iskepti, neisivaizduoju
Erikiuxxx, puikus tortukai, koks kruopstumas!
Erikiuxxx, puikus tortukai, koks kruopstumas!
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 28, 20:05)
Man cia jau aukstasis pilotazas. Kaip jus randate tiek laiko ir noro juos gaminti. Man vienas tortas per savaite yra daug. O ir laiko kiek suvalgo jo gamyba su papuosimais.
Dabar jau antra savaite suku galva koki torta vyrui padaryti gimtadienio proga. Jau visas temas cia perziurejau ir po google visagali varciau. Kol uz keleto minciu uzkliuvau.
QUOTE(Wavecult @ 2013 07 29, 09:18)
Man cia jau aukstasis pilotazas. Kaip jus randate tiek laiko ir noro juos gaminti. Man vienas tortas per savaite yra daug. O ir laiko kiek suvalgo jo gamyba su papuosimais.
Dabar jau antra savaite suku galva koki torta vyrui padaryti gimtadienio proga. Jau visas temas cia perziurejau ir po google visagali varciau. Kol uz keleto minciu uzkliuvau.
Vat praeita savaitgali dariau jaunam vyrui toki,sake labai patiko
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 07 29, 18:41)
Labai- labai
QUOTE(O-RE-AR @ 2013 07 29, 18:41)
grazuuu
O-RE-AR koks sexovas tortas
erikiuxxx labai dailus visi tortukai, tokie tvarkingi tvarkingi
likta krepselis ramuniu
Garbanelele yra kur tobulet, bet bateliai tai labai dailus gavosi
*saules_zuikutis* labai patiko tie imite meskinai