Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*Keila* @ 2013 07 27, 08:56)
sveikos

thumbup.gif
Atsakyti
Keila, man tie stalai tokie desertu labai grazu, o kad as tureciau daugiau laiko doh.gif
Mingailiux bet jau tas vyras koks seksovas.. wub.gif
ingridasir labai patiko tas kringeliuotas tortas su kaspinais thumbup.gif
Atsakyti
Keila, labai gražūs skoningi tortai, ir žinoma saldus stalas- be priekaištų
ingridasir, labai patiko prakastas šokoladas, puiki idėja
Ir kiti visų tortai labai labai gražūs
Mingailiux kaip viisada su paradu ir šį kartą su seksualiu vyriškiu

Zuikutis ant kelmo

user posted image

Šviesūs biskvitai, persikų su persikų gabaliukais, braškių, apelsininis baltojo šokolado kremai, 2,3 kg

Vakario traktoriukas

user posted image

šokoladiniai biskvitai, šokoladinis migdolinis, juodųjų serbentų, šokoadinis kremai,2,5 kg

Ramunių krepšelis

user posted image

Šokoladiniai biskvitai, prisotinti brendžiu, šokoladinis, juodųjų serbentų, apelsinų džemo plonytis sluoksnis, kavos kremai, 2,6 kg
Atsakyti
likta,grazus spalvingi tortukai
Atsakyti
Parodau ir aš savo vargelius smile.gif. Dengta saldainių mase, papuošimai iš tos pačios masės.
Medaus su persikais (~1 kg)
user posted image
Medaus ir medaus su persikais (~4,5 kg) krikšto dukrytei
user posted image

Ar gali sviestinis kremas nubėgti dėl prasto sviesto? Ir ar gali būti, kad saldainių masei pritrūko cukraus pudros? Masė išsipūtė kol papuošimus prilipdžiau.
Atsakyti
vysninis karamelinis
user posted image
snikers/maskarpone su persikais
user posted image
vysninis karamelinis/snikers
user posted image
sokoladiniai keksiukai
user posted image
sita tai dariau pagal jau savo daryta,plius pageidavo ant virsaus roziniu tokiu ziedu smile.gif
snikers
user posted image
maskarpone
user posted image
Atsakyti
Dekui merginos uz ivertinima ax.gif
QUOTE(okmantes @ 2013 07 21, 13:15)
Cheekyyy Doros aplikacija man labai patiko  smile.gif ar piesta su rasikliais?

Aplikacija piesiau teptuku su maistiniais dazais blush2.gif Pirmas bandymas , bet patiko kad lengvai paisosi smile.gif
Atsakyti
Ulitka koks fainas, ir nemazas snikerso sokoladukas isejo bigsmile.gif thumbup.gif
likta visi tortukai superiniai, thumbup.gif o tas Ramunių krepšelis, koks nuostabus su kelmuku wub.gif thumbup.gif kur toki galima gauti ? bigsmile.gif
Keila, Koks grazus stalas su salduminais, nuostabai dekorotas bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif , ir visi grazus skoningi tortukai irju papuosimai wub.gif (tik man truputi, ta sutrukinejusi siena nelabai smile.gif
ingridasir, puikus tortuku paradas, net labai wub.gif wub.gif wub.gif , tik tas kur zvake, tai man daugiau primena termosiuka buteliukams smile.gif
Mingailiux Nerealus tortukai wub.gif kaip visada puikus visi bigsmile.gif
Garbanelele, tortukai grazuciai, bet pas tave turbut ne mase pasipute, o pats tortukas, nes greiciausia, peri ilgai stovejo ne saldytuve, kai puosei biggrin.gif
*saules_zuikutis* kaip visada, grazuciai ir tvarkingi tortukai thumbup.gif su ramunemis labai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 28 liepos 2013 - 17:58
o kas nors galit paaiskint kaip tas aplikacijas daryt? nekomentuojamoj temoj yra sokolado aplikacijos, bet nieko as ten nesuprantu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Mergaites jusu tortai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif !!!! wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 28 liepos 2013 - 18:01
Kiek groziu wub.gif
S_Z, su orchidejom ir vestuvinis su ziedais labai patiko 4u.gif
Garbanelele thumbup.gif
Likta su ramunem wub.gif
Keila...be zodziu grazu wub.gif
Ingridasir labai visi grazus 4u.gif
Mingailiux, ta salotine taip graziai dera wub.gif
Ulitka, snikersiukas thumbup.gif
Astuftis, kokia ivairove popsiuku thumbup.gif

Prikepiau tortu, 3 is ju padovanojau geriems zmonems 4u.gif
user posted image
user posted image
Sokoladiniai su vysniomis, po 2,5-3kg. Mano pirmoji barbe. Antraji dariau tetai, tai kaip saviems, man vis nedadarytai gaunasi, mase matosi su ruozais nuo kocelo blush2.gif

user posted image
user posted image
Bananiniai, 2 ir 3kg. Pirmasis buvo greitukas, uzsake pries 1 diena. O masiniuka dariau saviems, stengiausi mase lb plona daryt, nes gi visi jos plonos nori doh.gif tai gavosi su nelygumais verysad.gif

user posted image
Griliazinis, 2kg.

Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 07 28, 18:02)

barbe reikejo aukstesne padaryti, dailiau atodytu ax.gif
tai yra, tik iki klubu kojas i tortuka ikisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 28 liepos 2013 - 18:44