Snikers
4.5 kg
Merginos sakykit kaip tvirtinate juosteles prie torto .Tarkim yra vieneto formos tortas kaip sutvirtinti atlasinę juostelę kampuose?
QUOTE(Ulitka @ 2013 07 26, 14:32)
Snikers
4.5 kg
4.5 kg
Argi gražu apgraužtus šokoladukus dovanot?
QUOTE(Ulitka @ 2013 07 26, 13:32)
Snikers
4.5 kg
4.5 kg
QUOTE(varniukas @ 2013 07 26, 10:58)
Laba diena
o arteja mano vyro gimtadienis... Sugalvojau torta iskepti kvadratineje formoje, padengti ar sokoladine glazura, ar ganasu. O ant virsaus uzdeti raudona kaspina....
(ieskau paprasciausio varianto, kuri sugebeciau padaryti, bet kad ir butu grazu )
su glazura viskas aisku. O vat del mases kaspinui
susiradau jusu temose begale visokiu receptu, bet suabebojau..... ar man gausis ta mase pasigaminti....
o kas skaniau? (nes vaikai vis viena pasigaus gabaleli papuosimo)
o arteja mano vyro gimtadienis... Sugalvojau torta iskepti kvadratineje formoje, padengti ar sokoladine glazura, ar ganasu. O ant virsaus uzdeti raudona kaspina....
(ieskau paprasciausio varianto, kuri sugebeciau padaryti, bet kad ir butu grazu )
su glazura viskas aisku. O vat del mases kaspinui
susiradau jusu temose begale visokiu receptu, bet suabebojau..... ar man gausis ta mase pasigaminti....
o kas skaniau? (nes vaikai vis viena pasigaus gabaleli papuosimo)
siūlyčiau daryt iš marshmellows saldainių. Šita masė skani ir jos galima pasidaryti ir nedidelį kiekį iš kelių saldainių. (tik nežinau kaip kitiems, bet man normali masė išeina tik iš BBQ marshmellows)
QUOTE(dailele @ 2013 07 26, 14:21)
Argi gražu apgraužtus šokoladukus dovanot?
reikia gi sau prie kavos palikti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 26, 14:39)
QUOTE(punkis @ 2013 07 26, 14:49)
BBQ marshmellows)
o cia kokie ir kur pirkti ??? Nes irgi ziuriu , kad man trupa mase,,, nes kitokius pirkau
QUOTE(ingridasir @ 2013 07 26, 22:36)
labai visi grazus
pas mane tai si savaite be pabaigos dirbsiu ir ryt ir poryt...
Super tortai visu,ir progos kaip as noreciau kokio rimtesnio,o ne tik vaiku gimtadieniniu
sveikos
ultika - super sokoladukas nors ir prakastas
linele - as trvirtinu karstu pastilazu, viena kampa pritvirtini, apsuki prispaudus ir kita gala taip pat su pastilazu (tikiuosi supratai)
ingridasir - grazus darbai lb, tik paaiskink man neismaneliai ten kur Pauliuko krikstas, kas ten pavaizduota? nu niekaip nesuprantu
o kad ne tusciai, pasirodysiu siek tiek
snikeris, sokoladinis, varskes
snikeriai
j. miskas, varskes
ultika - super sokoladukas nors ir prakastas
linele - as trvirtinu karstu pastilazu, viena kampa pritvirtini, apsuki prispaudus ir kita gala taip pat su pastilazu (tikiuosi supratai)
ingridasir - grazus darbai lb, tik paaiskink man neismaneliai ten kur Pauliuko krikstas, kas ten pavaizduota? nu niekaip nesuprantu
o kad ne tusciai, pasirodysiu siek tiek
snikeris, sokoladinis, varskes
snikeriai
j. miskas, varskes
QUOTE(*Keila* @ 2013 07 27, 08:56)
Ten turejo buti krikstynu zvake, cia toks pageidavimas buvo, kad butu gulinti ta zvake, tai bandziau kazka panasaus padaryt, na ir dar kad valgyt butu ka tai todel ir ta zvake tokia stora