Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

[quote=erikiuxxx,2013 07 24, 03:10][quote=MergickaN,2013 07 24, 00:0

mergaites, ar kas naudojo tokia mase tortui apdengimui, ar ji gera ???
reikia rimta torta padaryti, ir bijau su pastilazu rizikoti blush2.gif

Esu sita pirkusi, bet ji tinka labiau gelem, nes yra gan kietoka, bet labai smagi geliu gamybai. Kvapas jos toks kaip buna vaikisku plastelinu biggrin.gif Siaip ji ziauriai brangi, nusipirkau tik del idomumo, paziuret kas cia do daiktas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nevute: 24 liepos 2013 - 20:46
Mėginau daryti popsiukus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(astuftis @ 2013 07 25, 12:16)

graziai pavyko thumbup.gif
Atsakyti
sveikos gal kuri nors is cia bendraujanciu galetu padaryti tortui papuosimus,t.y keleta palmiu ir gyvuneliu ...
Atsakyti
QUOTE(astuftis @ 2013 07 25, 12:16)
Mėginau daryti popsiukus

saunus thumbup.gif
kepti ar lipinti is biskvito? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2013 07 25, 16:45)
saunus  thumbup.gif
kepti ar lipinti is biskvito? blush2.gif

Kepti ax.gif
Atsakyti
Astuftis superiniai popsiukai thumbup.gif

Bananinis ( Liucijos)

2.5 kg , didesnis nesigauna man) , nors Liucija rase kad apie 4 kg g.gif smile.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 24, 07:01)
o kame rizika su savo rankom gaminta mase?  g.gif  as kaiptik nenoreciau rizikuoti su dirbtine,nes neaisku koks jos skonis ir pan

Nes nevisada gaunasi puiki mase smile.gif
nors esu viena syki bandziusi pirktine, tik neatsimenu kokia pirkau (apie 40lt. uz 1kg.) tai visas suplysinejo, teko maskoti brokus smile.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2013 07 24, 14:34)
Mano keli tortukai:

NUOSTABU, kaip visada 10 balu thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Nevute @ 2013 07 24, 20:45)
Esu sita pirkusi, bet ji tinka labiau gelem, nes yra gan kietoka, bet labai smagi geliu gamybai. Kvapas jos toks kaip buna vaikisku plastelinu  biggrin.gif Siaip ji ziauriai brangi, nusipirkau tik del idomumo, paziuret kas cia do daiktas smile.gif

Aciu uz atsakyma, 4u.gif
net ir nezinau ka cia padarius ax.gif
o taip ji kainoja 2,5kg.=90 lt., gal visdelto reikia nusipirkti g.gif

QUOTE(astuftis @ 2013 07 25, 11:16)
Mėginau daryti popsiukus

SUPERINIAI thumbup.gif wub.gif tik as nemegstu kokoso drozliu, idomu kaip skonis su jais g.gif

QUOTE(Ulitka @ 2013 07 25, 17:21)
Bananinis  ( Liucijos)
2.5 kg , didesnis nesigauna man) , nors Liucija rase kad apie 4 kg  g.gif  smile.gif  4u.gif

tortukas thumbup.gif
As tai nesveriau tada, bet buvo apie 4kg., as dejau bananus po 2 sluoksnius , tai gal delto svoris didesnis buvo, dabar banu dedu maziau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 25 liepos 2013 - 17:43
ULITKA,paprastas,bet grazus thumbup.gif
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

jau visa savaite ziurinejuosi Jusu grozius ir negaliu atsistebeti, kad taip imanoma pagaminti/papuosti skanestus... wub.gif

as torta iskepti moku, bet va papuosti schmoll.gif

o arteja mano vyro gimtadienis... Sugalvojau torta iskepti kvadratineje formoje, padengti ar sokoladine glazura, ar ganasu. O ant virsaus uzdeti raudona kaspina....

(ieskau paprasciausio varianto, kuri sugebeciau padaryti, bet kad ir butu grazu blush2.gif )

su glazura viskas aisku. O vat del mases kaspinui doh.gif
susiradau jusu temose begale visokiu receptu, bet suabebojau..... ar man gausis ta mase pasigaminti.... blush2.gif

o is jusu niekas nepirkot jau pagaminta mase? pvz:
http://www_cake-deco...o...t&Itemid=86

pagal kaina nebutu didelio skirtumo, ar pirkti raudonus dazus, ar gatava mase.

o kas skaniau? bigsmile.gif (nes vaikai vis viena pasigaus gabaleli papuosimo)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varniukas: 26 liepos 2013 - 10:00
VARNIUKAS,jei nesate dariusi pastilazo,ir dazu neturit,tai tada paprasciau nusipirkti norima spalva,zinoma skonis skirsis nuo savo gaminto,bet ne vienas ragavo ir ne vienas ragaus tos pirktines mases mirksiukas.gif
Atsakyti