Mano bandymai puosti veidrodine glazura
https://fbcdn-sphoto...589281391_n.jpg
https://fbcdn-sphoto...860388902_n.jpg
QUOTE(Olesta @ 2013 07 22, 21:41)
gražūs tortai, mergaitės...
pirmos mano frezijos, nelabai dar vykusios...
pirmos mano frezijos, nelabai dar vykusios...
Vau, kaip grazu, dar ir kaip vykusios tokia grazi spalvyte ju , o tortuko ligumas koks
O daret mase gelems raudona (kokie dazai) ? ar pirktine ?
QUOTE(Atize @ 2013 07 22, 22:03)
Mano bandymai puosti veidrodine glazura
Kaip grazu, man tokie patinka tortukai
Ar skani glazura ta veidrodyne ?
QUOTE(Ulitka @ 2013 07 22, 16:42)
Mergaites , si savaitgali orai +23 +25
Koki torta iskepti , kuris be saldytuvo bus nuo penktadienio vakaro iki sestadienio vakaro
Koki torta iskepti , kuris be saldytuvo bus nuo penktadienio vakaro iki sestadienio vakaro
Angliškas variantas-biskvitai, pertepti džemu
Tortai nuostabūs
Olesta, su frezijom labai grazus
Atize, kaip skanu!
As su klausimu Kaip geriau susiformuoti Barbei sijona- susitepti torta ir apipjaustyt paskui, ar is karto formuoti kokiam nors sijono formos inde?
Atize, kaip skanu!
As su klausimu Kaip geriau susiformuoti Barbei sijona- susitepti torta ir apipjaustyt paskui, ar is karto formuoti kokiam nors sijono formos inde?
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 07 23, 08:33)
Olesta, su frezijom labai grazus
Atize, kaip skanu!
Atize, kaip skanu!
Aš tai biskvitą iškart pyliau į paprastą metalinį dubenėlį ir ten kepiau. Lygesni šonai gaunasi, paskui lengviau masę dėt.
Olesta!!! labai labai grazu.... o spalva kokia
Atize tikrai...kaip glazuros skonis....irgi noriu)))
Atize tikrai...kaip glazuros skonis....irgi noriu)))
oo, kiek grozybiu uzderejo
O kas cia per glazura
O kas cia per glazura
ačiū iš pradžių pasidarau raudonas arba rūžavas gėles, kaip spalvos turiu tuo momentu ir kai apdžiūna teptuku tonuoju Rainbow dust poppy red dažais, tada tik gaunasi tokia sodriai raudona pirktinės masės kol kas nenaudoju, išsiverčiu su tuo pačiu dengiamuoju pastilažu
QUOTE(likta @ 2013 07 23, 06:33)
Angliškas variantas-biskvitai, pertepti džemu
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 07 23, 07:33)
As ikepu biskvitu 18,16,12 cm formose, ir formoju jau be formos ir jokiu apkarpimu
QUOTE(Olesta @ 2013 07 23, 10:52)
ačiū iš pradžių pasidarau raudonas arba rūžavas gėles, kaip spalvos turiu tuo momentu ir kai apdžiūna teptuku tonuoju Rainbow dust poppy red dažais, tada tik gaunasi tokia sodriai raudona pirktinės masės kol kas nenaudoju, išsiverčiu su tuo pačiu dengiamuoju pastilažu
ACIUKAS didziausias uz atsakyma
Sveikutes, labai reikia pagalbos, kazkur maciau, bet dabar negaliu rasti, kur galima nupirkti Barbi tortui padaryti?
Čia jūs kalbagte apie ta lele į tortą? Tai dekit visa normalią, tik apsukite kojas ir drabuželius atskirai paduokie. Man negražu tos pusines leles ir vaikui kaip po to. Ir pigiau manau.
QUOTE(akilezna @ 2013 07 23, 19:35)
Sveikutes, labai reikia pagalbos, kazkur maciau, bet dabar negaliu rasti, kur galima nupirkti Barbi tortui padaryti?
Maxsimoje nemazas pasirinkimas