Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Mano bandymai puosti veidrodine glazura ax.gif

https://fbcdn-sphoto...589281391_n.jpg

https://fbcdn-sphoto...860388902_n.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 liepos 2013 - 13:12
QUOTE(Olesta @ 2013 07 22, 21:41)
gražūs tortai, mergaitės...
pirmos mano frezijos, nelabai dar vykusios...

Vau, kaip grazu, dar ir kaip vykusios thumbup.gif tokia grazi spalvyte ju wub.gif , o tortuko ligumas koks wub.gif
O daret mase gelems raudona (kokie dazai) ? ar pirktine ?
QUOTE(Atize @ 2013 07 22, 22:03)
Mano bandymai puosti veidrodine glazura  ax.gif

Kaip grazu, man tokie patinka tortukai wub.gif
Ar skani glazura ta veidrodyne ?
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2013 07 22, 16:42)
Mergaites , si savaitgali orai  +23 +25
Koki torta iskepti g.gif , kuris be saldytuvo bus nuo penktadienio vakaro iki sestadienio vakaro  doh.gif  g.gif

Angliškas variantas-biskvitai, pertepti džemu biggrin.gif
Tortai nuostabūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Olesta, su frezijom labai grazus wub.gif
Atize, kaip skanu!

As su klausimu blush2.gif Kaip geriau susiformuoti Barbei sijona- susitepti torta ir apipjaustyt paskui, ar is karto formuoti kokiam nors sijono formos inde? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitė Majaa: 23 liepos 2013 - 07:44
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 07 23, 08:33)
Olesta, su frezijom labai grazus wub.gif
Atize, kaip skanu!

As su klausimu blush2.gif  Kaip geriau susiformuoti Barbei sijona- susitepti torta ir apipjaustyt paskui, ar is karto formuoti kokiam nors sijono formos inde?  4u.gif

Aš tai biskvitą iškart pyliau į paprastą metalinį dubenėlį ir ten kepiau. Lygesni šonai gaunasi, paskui lengviau masę dėt. smile.gif
Atsakyti
Olesta!!! labai labai grazu.... o spalva kokia bigsmile.gif

Atize tikrai...kaip glazuros skonis....irgi noriu)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 23 liepos 2013 - 08:26
oo, kiek grozybiu uzderejo thumbup.gif

O kas cia per glazura g.gif g.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif iš pradžių pasidarau raudonas arba rūžavas gėles, kaip spalvos turiu tuo momentu ir kai apdžiūna teptuku tonuoju Rainbow dust poppy red dažais, tada tik gaunasi tokia sodriai raudona 4u.gif 4u.gif 4u.gif pirktinės masės kol kas nenaudoju, išsiverčiu su tuo pačiu dengiamuoju pastilažu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2013 07 23, 06:33)
Angliškas variantas-biskvitai, pertepti džemu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(bitė Majaa @ 2013 07 23, 07:33)
As su klausimu blush2.gif  Kaip geriau susiformuoti Barbei sijona- susitepti torta ir apipjaustyt paskui, ar is karto formuoti kokiam nors sijono formos inde?  4u.gif

As ikepu biskvitu 18,16,12 cm formose, ir formoju jau be formos ir jokiu apkarpimu

QUOTE(Olesta @ 2013 07 23, 10:52)
ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif iš pradžių pasidarau raudonas arba rūžavas gėles, kaip spalvos turiu tuo momentu ir kai apdžiūna teptuku tonuoju Rainbow dust poppy red dažais, tada tik gaunasi tokia sodriai raudona 4u.gif  4u.gif  4u.gif  pirktinės masės kol kas nenaudoju, išsiverčiu su tuo pačiu dengiamuoju pastilažu 4u.gif

aciuks.gif ACIUKAS didziausias uz atsakyma aciuks.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 23 liepos 2013 - 18:23
Sveikutes, labai reikia pagalbos, kazkur maciau, bet dabar negaliu rasti, kur galima nupirkti Barbi tortui padaryti?
Atsakyti
Čia jūs kalbagte apie ta lele į tortą? Tai dekit visa normalią, tik apsukite kojas ir drabuželius atskirai paduokie. Man negražu tos pusines leles ir vaikui kaip po to. Ir pigiau manau.
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2013 07 23, 19:35)
Sveikutes, labai reikia pagalbos, kazkur maciau, bet dabar negaliu rasti, kur galima nupirkti Barbi tortui padaryti?

Maxsimoje nemazas pasirinkimas ax.gif
Atsakyti