Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Nevute @ 2013 07 20, 21:25)
Tortas ten, cia tiesiog pagal ta silikonine forma pasidarai pati ta sokoladini kaip cia pasakyt idekla tortui biggrin.gif Ta prasme su sokoladu issilieji formele, o sutepta torta istatai i vidu smile.gif  g.gif aiskiai as cia ar nelabai?  smile.gif

Tai ten ruzavas sokoladas? As maniau, kad cia su mase aptraukti torto sonai g.gif
Nu o vis tiek neaisku, kaip ta sokoladini idekla issieji... Nu kaip jis kol karstas laikosi ant sonu ir nenuvarva. Juk ji ten turi ipilti karsta (na, silta, juk skystas turi buti), o kaip ji ipilti i vertikalius sonus ir dar ratu, o ne paguldyta ant stalo gulscia pavirsiu. Nu zodz, nemoku paklausti normaliai, bet niekas neaisku lotuliukas.gif
Atsakyti
menininkės Jūs meninikės, vis grožiuosi Jūsų šedevrais wub.gif thumbup.gif man dar tooooli iki Jūsų grožių... blush2.gif
parodau savo tortelį
Maskarponės su bananais ir braškėm, 2,2kg
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fainika: 20 liepos 2013 - 22:58
QUOTE(Mingailiux @ 2013 07 20, 23:12)
Tai ten ruzavas sokoladas? As maniau, kad cia su  mase aptraukti torto sonai  g.gif
Nu o vis tiek neaisku, kaip ta sokoladini idekla issieji... Nu kaip jis kol karstas laikosi ant sonu ir nenuvarva. Juk ji ten turi ipilti karsta (na, silta, juk skystas turi buti), o kaip ji ipilti i vertikalius sonus ir dar ratu, o ne paguldyta ant stalo gulscia pavirsiu. Nu zodz, nemoku paklausti normaliai, bet niekas neaisku  lotuliukas.gif

Tai nieko nekepi jame, tiesiog issilieji tokia forma is sokolado, o torta susitepi normalu, tik apsipjaustai, kad tilptu idet i ji smile.gif
Atsakyti
Tai mergaitės, gal kuri turi Rugiagėlės Napoleono receptą ir negaili pasidalinti? Nors lakštų produktus.Galima į až. Receptas senai rašytas, nebeatidaro. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 07 21, 00:07)
Tai nieko nekepi jame, tiesiog issilieji tokia forma is sokolado, o torta susitepi normalu, tik apsipjaustai, kad tilptu idet i ji smile.gif

Tai ta as supratau jau, kad atskirai sokolada lieti, o ne kepti. Bet kaip ji ten islieti. Gi pripilsi ir jis bega visur, juk skystas, nesilaikys staciai ant sieneliu. Juk staigiai nesustingsta. AR TEN VIENA PUSE IPILI, LAUKI KOL SUSTINGS, PASKUI PAVERTI FORMA, KITA PUSE PRIPILI, vel lauki kol sustings ir t.t. vartant zaidi?
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 07 21, 09:16)
Tai ta as supratau jau, kad atskirai sokolada lieti, o ne kepti. Bet kaip ji ten islieti. Gi pripilsi ir jis bega visur, juk skystas, nesilaikys staciai ant sieneliu. Juk staigiai nesustingsta. AR TEN VIENA PUSE IPILI, LAUKI KOL SUSTINGS, PASKUI PAVERTI FORMA, KITA PUSE PRIPILI, vel lauki kol sustings ir t.t. vartant zaidi?

esu dariusi ant mazu keksiuku silikoniniu formeliu tai principas turetu buti panasus smile.gif
nedarau to sokolado skysto, jis klampus, aptepi vidu juo (na gaunas ne taip plonai) ir dedi i saldytuva.
tik va siuo atveju pirktis forma tik del isliejimo tai man nelabai g.gif nors mane ji labai vilioja, deja kur radau gera kaina i LT nesiuncia doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 21 liepos 2013 - 08:29
QUOTE(Fainika @ 2013 07 20, 23:56)
man dar tooooli iki Jūsų grožių... blush2.gif

nera jau taip labai ir toooli smile.gif

Atsakyti
Jūsų tortai ir ypatingai puošybą atima žadą, tikrai nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif Gal kuri mamytė tokius grožius daranti yra iš Kauno? Būtų labai šaunu savo dukrytei pirmojo gimtadienio proga tokį grožį padovanoti. Parašykit man a.ž. kaunietės 4u.gif
Atsakyti
Rakelė labai fainas tortukas smile.gif kortos su zetonais gerai padarytos , gal tik su raidelem reikia padirbeti kaip ir man 4u.gif
ramune.v meskutes israiska ir drugeliai vietoj balioniuku thumbup.gif
Cheekyyy Doros aplikacija man labai patiko smile.gif ar piesta su rasikliais?
Fainika va kaip gerai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz pastebejima mano pokerinio smile.gif
ortos biski kreivai isejo vietom, bet kaip is rankos ir pirma karta darytos tai neblogai smile.gif
Raideles tai ir man nepatinka, dabar galvoju gal reikejo rasyti ranka g.gif
Atsakyti
Parodysiu savo ,kas dar nematet smile.gif

''Medutis su vyšniom ir žele'' 2.6kg.

user posted image

user posted image

''Medutis'',4kg

user posted image

''Kriaušinis-karamelinis'' 2kg

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O-RE-AR: 22 liepos 2013 - 09:32
QUOTE(rasaru @ 2013 07 21, 04:52)
Tai mergaitės, gal kuri turi Rugiagėlės Napoleono receptą ir negaili pasidalinti? Nors lakštų produktus.Galima į až. Receptas senai rašytas, nebeatidaro. Ačiū.

Šito ieškot? http://www.supermama...;#entry41419080
Atsakyti