Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Atnesu savo vargeli... Griliazinis su sokoladu, 1.8kg.
user posted image
Pries...

user posted image
ir Po:)
Mase per plonai iskociojau, gavosi apie 1mm doh.gif

Popsiukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 19, 23:45)

saldainius ir gabaleli sviesto kisau i mikrobange,istraukiau po ~10sek.,pamaisiau ir vel kazkiek laiko pasildziau,ir vel ismakalavau viska iki vientisos mases,per ta laika kazkiek praauso ir merkiau popsiukus.tik mase gaunasi lyg gumine ir po kurio laiko tikriausiai reiktu vel pasildyti mikrobangej.as dengiau gal tik kokius 5 vnt.,tai jau ant paskutinio siek tiek su pirstu padejau tai masei apsivinioti smile.gif i sokolada irgi dejau riebaliuko,kad lengviau dengtusi mirksiukas.gif piesiant ant pirmo,reikejo atitaikyti kiek spausti sokolado,kiek sukineti popsiuka kitoj rankoj smile.gif
aciu uz popsiuku pastebejima 4u.gif
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 07 20, 10:46)

man 1mm storio mase taip lygiai padengti nepavyksta smile.gif ir ziedlapiai paploninti 4u.gif is pastilazo gelytes darei?
Atsakyti
Pokerio zaidejui
user posted image
2kg karamelinio meducio

Visu tortai fantastiski bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kokiu groziu pridejot bigsmile.gif wub.gif

o mano paprastuciai nes atostogos turi buti nuo visu darbu biggrin.gif
user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2013 07 20, 11:02)

O tai tame kekse ne tortas viduje? As maniau, kad ten suteptas, bet tokioje silikono formoje nesuteptum turbut normalaus torto. Dabar pasimeciau, tai kas pas tave ten viduje yra?
Atsakyti
Okmantes, tortu mase man gaunasi plona, nes kocioju ant pleveles ir su ja perkeliu ant torto. Tokio plonumo nuo kocelo neperkelciau. Nors siaip tai noreciau didelio kocelo ir perkelt mase nuo jo. O detalems pritrukstu laiko blush2.gif Gelytes to paties pastilazo.
Ramune.v, grazus tortukai, meskutis lb mielas 4u.gif
Rakele, grazu, kaip sonus darei? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitė Majaa: 20 liepos 2013 - 16:03
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 07 20, 16:57)

Rakele, grazu, kaip sonus darei? 4u.gif

Aciu.
Apsukau balta mase ir daziau su storu teptuku. Wiltono rudais dazais. Biski mirkiau i vandeni. smile.gif
Atsakyti
Laba diena biggrin.gif
Visu tiesiog nuostabus torciukai !! Et noreciau tokius meskucius moket daryt kaip Nevute ax.gif
Mano vienas mazytis 4u.gif Jusu pasigroziu darbeliais, o pati tik savo seimynai svenciu proga biggrin.gif
Dukrytes gimtadieniui, juodasis miskas blush2.gif tik foto velai vakare jau daryta...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheekyyy: 20 liepos 2013 - 16:56
Ramune V. pasidarbavus thumbup.gif thumbup.gif

Cheekyyy grazus darbelis smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2013 07 20, 16:52)
O tai tame kekse ne tortas viduje? As maniau, kad ten suteptas, bet tokioje silikono formoje nesuteptum turbut normalaus torto. Dabar pasimeciau, tai kas pas tave ten viduje yra?

Tortas ten, cia tiesiog pagal ta silikonine forma pasidarai pati ta sokoladini kaip cia pasakyt idekla tortui biggrin.gif Ta prasme su sokoladu issilieji formele, o sutepta torta istatai i vidu smile.gif g.gif aiskiai as cia ar nelabai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 07 20, 12:46)
Atnesu savo vargeli...
o kodel vargelis?grazus tortukas
QUOTE(Rakelė @ 2013 07 20, 13:52)

sauniai pavyko kortos thumbup.gif

QUOTE(ramune.v @ 2013 07 20, 16:45)

nuosirdus tokie,mieli tortukai smile.gif

QUOTE(Cheekyyy @ 2013 07 20, 17:55)

grazi aplikacija smile.gif
Atsakyti
S_Z, vargelis, nes sunkiai ejosi man su jo dekoracijom, aciukas 4u.gif