Atnesu savo vargeli... Griliazinis su sokoladu, 1.8kg.
Pries...
ir Po:)
Mase per plonai iskociojau, gavosi apie 1mm
Popsiukai
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 19, 23:45)
saldainius ir gabaleli sviesto kisau i mikrobange,istraukiau po ~10sek.,pamaisiau ir vel kazkiek laiko pasildziau,ir vel ismakalavau viska iki vientisos mases,per ta laika kazkiek praauso ir merkiau popsiukus.tik mase gaunasi lyg gumine ir po kurio laiko tikriausiai reiktu vel pasildyti mikrobangej.as dengiau gal tik kokius 5 vnt.,tai jau ant paskutinio siek tiek su pirstu padejau tai masei apsivinioti i sokolada irgi dejau riebaliuko,kad lengviau dengtusi piesiant ant pirmo,reikejo atitaikyti kiek spausti sokolado,kiek sukineti popsiuka kitoj rankoj
aciu uz popsiuku pastebejima
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 07 20, 10:46)
man 1mm storio mase taip lygiai padengti nepavyksta ir ziedlapiai paploninti is pastilazo gelytes darei?
Pokerio zaidejui
2kg karamelinio meducio
Visu tortai fantastiski
2kg karamelinio meducio
Visu tortai fantastiski
kokiu groziu pridejot
o mano paprastuciai nes atostogos turi buti nuo visu darbu
o mano paprastuciai nes atostogos turi buti nuo visu darbu
QUOTE(Nevute @ 2013 07 20, 11:02)
O tai tame kekse ne tortas viduje? As maniau, kad ten suteptas, bet tokioje silikono formoje nesuteptum turbut normalaus torto. Dabar pasimeciau, tai kas pas tave ten viduje yra?
Okmantes, tortu mase man gaunasi plona, nes kocioju ant pleveles ir su ja perkeliu ant torto. Tokio plonumo nuo kocelo neperkelciau. Nors siaip tai noreciau didelio kocelo ir perkelt mase nuo jo. O detalems pritrukstu laiko Gelytes to paties pastilazo.
Ramune.v, grazus tortukai, meskutis lb mielas
Rakele, grazu, kaip sonus darei?
Ramune.v, grazus tortukai, meskutis lb mielas
Rakele, grazu, kaip sonus darei?
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 07 20, 16:57)
Aciu.
Apsukau balta mase ir daziau su storu teptuku. Wiltono rudais dazais. Biski mirkiau i vandeni.
Laba diena
Visu tiesiog nuostabus torciukai !! Et noreciau tokius meskucius moket daryt kaip Nevute
Mano vienas mazytis Jusu pasigroziu darbeliais, o pati tik savo seimynai svenciu proga
Dukrytes gimtadieniui, juodasis miskas tik foto velai vakare jau daryta...
Visu tiesiog nuostabus torciukai !! Et noreciau tokius meskucius moket daryt kaip Nevute
Mano vienas mazytis Jusu pasigroziu darbeliais, o pati tik savo seimynai svenciu proga
Dukrytes gimtadieniui, juodasis miskas tik foto velai vakare jau daryta...
Ramune V. pasidarbavus
Cheekyyy grazus darbelis
Cheekyyy grazus darbelis
QUOTE(Mingailiux @ 2013 07 20, 16:52)
O tai tame kekse ne tortas viduje? As maniau, kad ten suteptas, bet tokioje silikono formoje nesuteptum turbut normalaus torto. Dabar pasimeciau, tai kas pas tave ten viduje yra?
Tortas ten, cia tiesiog pagal ta silikonine forma pasidarai pati ta sokoladini kaip cia pasakyt idekla tortui Ta prasme su sokoladu issilieji formele, o sutepta torta istatai i vidu aiskiai as cia ar nelabai?
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 07 20, 12:46)
Atnesu savo vargeli...
o kodel vargelis?grazus tortukasQUOTE(Rakelė @ 2013 07 20, 13:52)
sauniai pavyko kortos
QUOTE(ramune.v @ 2013 07 20, 16:45)
nuosirdus tokie,mieli tortukai
QUOTE(Cheekyyy @ 2013 07 20, 17:55)
grazi aplikacija
S_Z, vargelis, nes sunkiai ejosi man su jo dekoracijom, aciukas