Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba IX, angl. - Paleo, Primal, Caveman

Apklausa: Kaip į Jūsų Paleo mitybą reaguoja šeimos nariai? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 07 13, 23:49)
biggrin.gif

Dar vienas pastebėjimas - paskutiniu metu labai daug sapnuoju, per naktį spėju susapnuoti 3 ir daugiau sapnų, atsikėlusi prisimenu tik paskutinįjį lotuliukas.gif

Ir as sapnu karaliene..pabundu, vaikus uzkloju ir toliau sapnuoju tesinius doh.gif biggrin.gif

Daznai siaubiakus sapnuoju, bet tokius ziaurius, kad sirdis net uzkalatoja ir bundu persigandus visa..bus man tiek per gyvenima ziurejys, turbut visus macius..nors ir baimiu gal kokiu uzsleptu yra.. smile.gif
Atsakyti
[quote=Egliukasz,2013 07 14, 18:38]
Sveikos 4u.gif Vis dar be kavos istveriau thumbup.gif Tikiuos uzsidet pirmai dienai pliusa, gera pradzia - puse darbo thumbup.gif

Egliukasz 4u.gif

O man nepavyko šiandien dieną praleisti be kavos.
Buvome svečiuose pas draugus sode, nuo gryno oro pertekliaus ėmė svaigti galva, po sočių pietų (kiaulienos kepsniukų su daržovėmis), tai taip miegas apėmė, tai pasiūlius kavos , neatsisakiau.
Bet saldumynų, vaisių nė iš tolo schmoll.gif
Per dieną surinkau tik 16 angliavandenių.
Nuo rytojaus - pirmadienio nebegeriu kavos thumbup.gif

Papildyta:
[quote=Akutee,2013 07 14, 23:43]
Daznai siaubiakus sapnuoju, bet tokius ziaurius, kad sirdis net uzkalatoja ir bundu persigandus visa..bus man tiek per gyvenima ziurejys, turbut visus macius..nors ir baimiu gal kokiu uzsleptu yra..  smile.gif
[/quote]

Akutee, Linkiu sapnuoti ne siaubiakus, o gražius sapnus. Gal daugiau mėsytės, riebaliukų reiktų ir baigsis siaubiakai...
Man dažniau lenda erotiniai, sapnuoju buvusias, seniai pamirštas "meiles"... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolė46: 14 liepos 2013 - 23:53
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 07 14, 22:16)
Silveri, bandžius labai seniai ir kai kale turiu vis pasidarau, bet ji baisiai ląstelinga, tai tų čipsų suvalgęs na nerealiai toks stuffed kalakutas jauties biggrin.gif

Elata, va man reiks citrinas, chia, vandenuką pagert, be uogų ir medaus biggrin.gif jei ant tuščio skrandžio taip ryte a?

Na, as vakar po vakarienes (Sultinyje troskinta versiena su kopustais ir cukinija + didelis sausktas kokosu aliejaus) sutriuskinau visa lekste tu kale cipsu ir nieko smile.gif Jokio prikimsto kalakuto pojucio biggrin.gif kaip tik tas traskumas, lengvas surumas bei ghee sviesto kvapas man virskinima tik pagyvino smile.gif
Taip, kramtant juos jauciasi kad jie turi daug lastelienos, bet manau saikingai jos uzkimsus smile.gif gerieji zarnyno gyventojai nuo to tik apsidziaugs smile.gif

Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 07 14, 22:14)
Buvau karta Kale kopusto nusipirkus - oj jau kartybe, brrrr... sutroskinau keptuvej ir sukimsau paskubom, nes juk superfood biggrin.gif
chia gerai uzreklamuota - o kaina, kaina... tiek to jau, apsieisiu, man tiks ir serbentai nuo krumo kieme.

kazkada ir man teko tu karciu ir neskaniu uzvalgyti - jie buvo pirkti is parduotuves. (Toks miksas - zali ir raudoni).
Nezinau kodel jie tokie kartus buvo, nes is mano lysves jie tikrai netokie kartus. Tik tie melynai raudoni kiek stipresnio skonio. O zali visai nieko. Net plakanat ju didesni kieki su braskem ar melynem nejauciu jokio kartumo. O gal tiesiog man skanu tas kartumas ir as jo nebejauciu ?! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silver79: 15 liepos 2013 - 07:53
Nenoriu susilaukti pamokslų iš vorestos, bet... baisumėlis, kaip man kavos reikia. Sėdžiu darbe ir galvoju, pas ką čia kabinete būtų galima prigulti biggrin.gif Nu okay, bet reikia laikytis ir leisti organizmui pailsėti nuo to rudo skysčio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 07 15, 09:26)
Nenoriu susilaukti pamokslų iš vorestos, bet... baisumėlis, kaip man kavos reikia. Sėdžiu darbe ir galvoju, pas ką čia kabinete būtų galima prigulti biggrin.gif Nu okay, bet reikia laikytis ir leisti organizmui pailsėti nuo to rudo skysčio biggrin.gif

Panos, nezinau kas jums su ta kava, bet man jos visiskai nebesinori. Seniau darbe be kavos dirbti negalejau pradeti, o iki pietu maziausiai 2 puodukus islaizydavau. Net nezinau tiksliai kiek laiko negeriu kavos, bet daugiau nei metai tikrai yra.
Man labiau noretusi kokio gero plombyro nei kavos, bet deja su pieno produktais esu visai susipykes smile.gif
Atsakyti
o man kavos užsinori vien dėl jos skanaus kvapo ir neblogo skonio. Man ji visai neveikia - galiu išgėrus eit miegot. Netikiu priklausomybe nuo kavos ir jos stimuliuojančiu poveikiu,nors rašo, kad ji stimuliuoja rolleyes.gif . Jei ir taip, na tai gal kokias 15 minučių ir būna žmogus budresnis, o po vėl "sminga" žemyn smile.gif
Galėčiau jos negerti laisvai.
Atsakyti
QUOTE(locust @ 2013 07 15, 09:55)
o man kavos užsinori vien dėl jos skanaus kvapo ir neblogo skonio. Man ji visai neveikia - galiu išgėrus eit miegot. Netikiu priklausomybe nuo kavos ir jos stimuliuojančiu poveikiu,nors rašo, kad ji stimuliuoja  rolleyes.gif . Jei ir taip, na tai gal kokias 15 minučių ir būna žmogus budresnis, o po vėl "sminga" žemyn  smile.gif
Galėčiau jos negerti laisvai.

Jei galetum - tai ir negerk, o tada pakalbesim apie priklausomybe bigsmile.gif nes teoriskai ir as galeciau negert biggrin.gif
Atsakyti
taigi be cukraus tas kavos skonis slyksciai kartus. Vienintelis kvapas man jos patinka. Beje, pagal buletproof puslapi paprasta kava yra didelis blogis ir ten surasyta pagal ka reik rinktis kava. Arba pirkt ju biggrin.gif

locust, cia taip pat kaip su alkoholiu, vieniem vienaip veikia, kitiem kitaip, vieniem vystosi priklausomybe, kitiem ne. As kai ja kartais tik gerdavau, bet stipria, kai miego labai trukdavo, tai ji mane ir i tualeta didelio reikalo nusiusdavo ir sirdis dauzydavos ir miegot negaledavau.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 07 15, 07:59)
Jei galetum - tai ir negerk, o tada pakalbesim apie priklausomybe  bigsmile.gif  nes teoriskai ir as galeciau negert  biggrin.gif

Jei po kavos smingama, tai jau ir yra tas požymis, kad negera sąveika organizme po kavos.. kaip kad ir cukraus suvalgius ar carb-loaded pietų.. pavalgei, sotu ir iškart žeė traukia...

teoriškai aš ir negeriu, bet praktiškai išgeriu. kavos lotuliukas.gif

kaip tas anekdotas: oiii turiuu didelę valią..oi didelę didelę.... tai negeri? ne tai noriu juk ir geriu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 15 liepos 2013 - 09:03
QUOTE(Muera @ 2013 07 15, 09:01)
taigi be cukraus tas kavos skonis slyksciai kartus.

nieko panasaus, laabai skanus tas skonis rolleyes.gif biggrin.gif

sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 07 15, 09:59)
Jei galetum - tai ir negerk, o tada pakalbesim apie priklausomybe  bigsmile.gif  nes teoriskai ir as galeciau negert  biggrin.gif

tai ir esu negėrus - 2 kartus, kai laukiausi, paskui dar kai vienos dietos laikiausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 07 15, 09:26)

ką čia pamokslausi, aš gi viešai deklaravau - kad kava man tebekvepia ir seilė tebetįsta- narkomanų buvusių nebūna lotuliukas.gif tačiau nenoriu turėti priklausomybių- jokių. Nes vieno rytmetinio puoduko jau nebepakakdavo, norėjosi jos ir po piet ir dar daugiau. Tad tik palaikau, kad bent nutarei pamėginti.
Kol nepamėgini susilaikyti ir tai nežinai kaip esi priklausomas. Jei iškęsi, tai po savaitės, kitos (o gal po 3 dienų) ši bjauri būsena dings, jausies kur kas geriau, nei ją vartodama. Tereikia išlaukti.
Atsakyti