Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba IX, angl. - Paleo, Primal, Caveman

Apklausa: Kaip į Jūsų Paleo mitybą reaguoja šeimos nariai? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na apie sporto ilgumą intensyvumą niekas ir nediskutuoja. Neveltui Tabata ir sugalvota buvo. Tikras sportas iš vis pagal intervalus yra toks, kai tave beveik iki vėmimo daveda. Na Voresta, kengūros šuolių pirmyn biggrin.gif 4 minutes su atsipūtimais smile.gif) Na juk nedarai taip smile.gif)
Atsakyti
Sveikos. Na aciu uz patarimus visoms, as renkuosi kolkas bandymu buda ir ziuresiu kas desis. pakentesiu be to pieno, nenumirsiu. Siandien geriau kavos ir su pienu, bet kokosu smile.gif ir suvedziau viska i chron-o-metra. Isejo stai kas:
1116 Kcal
baltymu: 56 gr. (20,3%)
angliavandeniu 48,0 gr (16.3%)
riebalu 81,3 gr. (63,3 %)

isgeriau 1,5 litro skysciu saves neversdama to daryti. Zaliosios arbatos pora puodeliu ir vandens, nes karsta ir po sporto norejosi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Vis dar be kavos istveriau thumbup.gif Tikiuos uzsidet pirmai dienai pliusa, gera pradzia - puse darbo thumbup.gif
Wallis - eik pas daktare pasitikrint inkstu, gal tiesiog nuo silumos jie leciau dirbt pradejo g.gif Sunkiau viska apdorot. Kaip sekes sportuot? Ar vis dar toks pat jaucias sunkumas pilve ir issiputes? 4u.gif
As pati vandens geriu daug ir kitaip negaliu. Net kai valgiau tik vaisius ir darzoves, vistiek gerdavau apie 2 litrus gryno vandens. Mesa valgant man jo noris irgi nemazai schmoll.gif
Ziu, tuoj sportas bus prie tu temu kaip politika, religija ir dieta biggrin.gif Koks skirtumas, kokiu budu sportuot - svarbu, kad tinka ir patinka, ir savijauta gereja. Ir apimtys lasiniu mazeja thumbup.gif Gal del savijautos ir uztenka tu keliu min., bet kai man oda kabo ir pliurza tokia pasidariau, tai man reikia daugiau. Ir siaip uzsiemimas smagus, atsipalaidavimas thumbup.gif 3 dienas nesportavau dabar, jau noris bigsmile.gif
Kokios saunuoles Elata ir Sedindriuke, tiek skaityt thumbup.gif Pasidalinkit, ka naujo rasit, ydomu 4u.gif
Vel darbe, laukiu nesulaukiu iseiginiu savo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 07 14, 17:16)
Na Voresta, kengūros šuolių pirmyn biggrin.gif 4 minutes su atsipūtimais smile.gif) Na juk nedarai taip smile.gif)

aš jau rašiau, kad ant batuto šuoliuoju, taip ir limfotka yra aktyvuojama.
Atsakyti
dar Taubso http://nymag.com/news/sports/38001/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 14 liepos 2013 - 20:16
QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 14, 18:38)
Kaip sekes sportuot? Ar vis dar toks pat jaucias sunkumas pilve ir issiputes? 4u.gif

Ziu, tuoj sportas bus prie tu temu kaip politika, religija ir dieta biggrin.gif Koks skirtumas, kokiu budu sportuot - svarbu, kad tinka ir patinka, ir savijauta gereja. Ir apimtys lasiniu mazeja thumbup.gif Gal del savijautos ir uztenka tu keliu min., bet kai man oda kabo ir pliurza tokia pasidariau, tai man reikia daugiau. Ir siaip uzsiemimas smagus, atsipalaidavimas thumbup.gif

Na man ryte sekesi taip sportuoti, kad as tiesiog negalejau nieko daryti, nes keistai jauciausi, bet vis tiek atsikelus ir prasidarius langa nusprendziau, kad lauke tikrai faina ir reikia eiti. apsiaviau batus ir isejau. pramaklinejau visur kur, nuejau prie upes, pauksciukai, pievos, atsigavau. buvau nieko nevalgius, norejau pajusti alki. Po to galvoju, reikejo eiti i kita puse, dabar ten jau gervuogiu turetu buti krumai pilni, na bet gal kita ryta. skaniai siandien valgiau, nors gal ir nelabai daug, ypac vakare, tik zuvies labai mazai ir salotu bliudas, be grietines, bet uzsidejau sviesto dar, nes kitaip nebuciau gal ne 1000 kcal gavusi. Labai sunku is tiesu riboti tuos baltymus, nes be ju lieka tik darzoves ir riebalai. pilvas is po nakties apsitrauke, bet kolkas dar ne toks, koks turetu buti. vakare pasportavau normaliai, HIIT- tai kas man labiausiai ir patinka, isejo kokiu 50 minuciu, gerai isprakaitavau, nusiprausiau po saltu vandeniu ir pasijutau zmogum smile.gif dabar geriu roziu ziedu arbata ir jauciu trauksiu link lovos, nors dar sviesu ir dar tikrai ankstoka, bet paskaitysiu savo universitetus ir bus viskas OK smile.gif siandien nesisveriau, bijau labai, bet is kitos puses tai ir dzin, kaip yra, taip, as nemetu kelio del tokios nesekmes, tu nelemtu 5 kilu.
Kas man labai patinka su paleo, tai kad man nebesinori diena miego. Anksciau be pogulio sunkiai diena istraukdavau, ziovaudavau, kancia buvo nenugriut ir nepamiegoti, o dabar net minciu tokiu nera.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 07 14, 01:02)
Sveikos mergaitės smile.gif
pasirodo skųstis viešai praverčia smile.gif parašė PM dantų daktarytė, patarė, ką daryti su tuo nelemtu dantuku, tuoj būsiu sveika kaip ridikas smile.gif

Tos, kurios vis dar vargstat su odos problemomis, man patiko šis straipsniukas (anglų kalba).

Kazkada ir man teko prapjauti protini danti, nes niekaip nesugebejo pats praskilati ir net pulinuka susidare toje vietoje. Ilgai nepamirsiu to "malonumo" po mikro operacijos smile.gif
Skausmas didelis, o as pries bet kokius nuskausminamuosius smile.gif tad buvo galima ir i kelnes ciurkstelti smile.gif

aciu uz straipsni del odos problemu - buvau sita praleides ir itariu kodel kartais situacija pas mane pablogedavo - tiesiog per daug riebalu. Teisingiau valgant daug lasiniu, santykis tarp omega 3 ir omega 6 buna ne koks...
paskaiciau, kad siek tiek flax seeds ar chia galima whole 30 metu, tad retkarciais gal po sauksteli iberti i kokias salotas?
Atsakyti
Siemet be galo grazus Kale kopustai uzaugo.
Pabandziau pagaminti kale chipsus. Likau nustebintas smile.gif traskus ir be galo malonaus skonio.
Nuploviau lapus, nupjoviau kotelius, lapelius siek tiek susmulkinau. Uzpyliau keleta saukstu sviezio ghee sviesto ir uzbarsciau siek tiek druskytes. Orkaiteje laikiau apie 20 min. Temperatura apie 175-180 laipsniu. Kas nesat bande, butinai siulau pasigaminti. Gali buti puikus garnyras prie mesytes ar lasinuku smile.gif

http://public.fotki....9/kale-chipsai/
Atsakyti
Silveri, o kur yra pirkti Kale seklu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 07 14, 21:32)
paskaiciau, kad siek tiek flax seeds ar chia galima whole 30 metu, tad retkarciais gal po sauksteli iberti i kokias salotas?

Aha, jie kaip ir palaisvino gaires, leidžia chia ir linų sėmenis. Aš tai dabar darausi iskiate gėrimą - išmirkau šaukštą chia sėklų vandenyje, įspaudžiu laimo ar citrinos sulčių, įberiu mėlynų (ar braškių) ir sutrinu viską, įdedu ledukų ir apsimetu, kad čia mano labai nerealus kokteilis biggrin.gif Šiaip dar į tą gėrimą medaus ar klevų sirupo dedama, bet man su uogom gerai smile.gif Man chia labai gelbsti su wc reikalais.
Atsakyti
Buvau karta Kale kopusto nusipirkus - oj jau kartybe, brrrr... sutroskinau keptuvej ir sukimsau paskubom, nes juk superfood biggrin.gif
chia gerai uzreklamuota - o kaina, kaina... tiek to jau, apsieisiu, man tiks ir serbentai nuo krumo kieme.
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 07 14, 20:03)
Siemet be galo grazus Kale kopustai uzaugo.
Pabandziau pagaminti kale chipsus. Likau nustebintas smile.gif traskus ir be galo malonaus skonio.
Nuploviau lapus, nupjoviau kotelius, lapelius siek tiek susmulkinau. Uzpyliau keleta saukstu sviezio ghee sviesto ir uzbarsciau siek tiek druskytes. Orkaiteje laikiau apie  20 min. Temperatura apie 175-180 laipsniu. Kas nesat bande, butinai siulau pasigaminti. Gali buti puikus garnyras prie mesytes ar lasinuku smile.gif

http://public.fotki....9/kale-chipsai/

QUOTE(Elata @ 2013 07 14, 20:08)
Aha, jie kaip ir palaisvino gaires, leidžia chia ir linų sėmenis. Aš tai dabar darausi iskiate gėrimą - išmirkau šaukštą chia sėklų vandenyje, įspaudžiu laimo ar citrinos sulčių, įberiu mėlynų (ar braškių) ir sutrinu viską, įdedu ledukų ir apsimetu, kad čia mano labai nerealus kokteilis biggrin.gif Šiaip dar į tą gėrimą medaus ar klevų sirupo dedama, bet man su uogom gerai smile.gif Man chia labai gelbsti su wc reikalais.

Silveri, bandžius labai seniai ir kai kale turiu vis pasidarau, bet ji baisiai ląstelinga, tai tų čipsų suvalgęs na nerealiai toks stuffed kalakutas jauties biggrin.gif

Elata, va man reiks citrinas, chia, vandenuką pagert, be uogų ir medaus biggrin.gif jei ant tuščio skrandžio taip ryte a?
Atsakyti