QUOTE(jautiena @ 2013 07 14, 00:11)
kazin ka reiskia sapnuot darzoves?
reiskia, kad greitai jas valgysi nu vsio, as rytoj bandau taip. atsikeliu ir tusciu skrandziu bandau pasportuot, tada istraukt valanda nevalgius ir kazka skanaus pasigamint, va gal pilvas bent atsigaus, nes ta kava pries sporta man gali visa reikala sugadint ir nieko as nepadarysiu... mazu rytoj iseis ilgiau pamiegot ir atsikelt biskiuka veliau, kad pirmas valgymas jau ant pietu po visu sportu gautusi.
Papildyta:
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 14, 00:34)
Wallis, gal tau padėtų spartūs ir ilgi pasivaikščiojimai, bent pusvalandžio?
Ar su inkstais problemų neturi; gal sūrumo per daug maiste? Ar alergija kam. Pvz. juokingai atrodo, bet aš turiu alergiją žaliems svogūnams ir svogūnų laiškams, nuo ko irgi kitą rytą atsikeliu kiniškos išvaizdos ir visa lyg ištinusi ir užtirpusi ir išsipūtusi jaučiuosi.
gal ir turiu, nors visai neseniai daryti tyrimai to neparode. Mano kraujas, slapimas ir visa kita tipo buvo idealu, echoskopija taip pat, specialiu tyrimu nesidariau. Nors man kartais pamaudzia toj nugaros vietoj, ypac cia gal prisivaizdinu, kai daugiau to baltymo valgau. Na bet as nesistegiu jo specialiai dauuug valgyt. anksciau aisku budavo gal ir maziau valgiau, kai visokie makarai, duonos etc, tai daugiau to pasirinkimo ir patiekalu, o dabar be baltymo tai ner ir valgymo. Surumo tai nemanau, pati viska gi darausi, jokiu suriu ar silkiu nevartoju, spinteles pustustes, o saldytuve tik darzoves, sviestas, pienas, kiausiniai ir zuvis belikus... Zinau tik viena savo alergija, tai saulei ir ji pasireiskia puslytem ant rankos, bet si sezona as jau igavau imuniteta vasario menesi, kai buvau isvykus i siltus krastus, todel dabar saule kad ir paima mane, tai nieko neatsiranda. As galvoju, ka gali buti pomidorai ir aisku pienas... imsiuosi bandymu jau nuo rytojaus. va dar gali buti, kad kokosu aliejus. kai tik pradejau ji vartoti man nieztejo truputi visa kuna, tai rankas, tai kojas, bet dabar jau nebe, nors vis tiek vartoju ji. Tuo pat metu buvau nusipirkus ir makadamijos ir pekano riesutu, tai va laisvai nuo ju gali but, nes ju anksciau irgi nevalgydavau, baisiai sunku rasti cia juos... na atrasiu as tas paskustvas nelemtas, kurios cia man trukdo gyvenima ir tuoj pravarysiu lauk