QUOTE(taša @ 2013 07 21, 13:43)
turiu mesos gabala pietums, baklazanu , cukinijos, sparaginiu pupeliu. ka cia skanaus is ju galima padaryt? ( tik suvalgius pusrycius, V sako - gal jau mesa kisk i orkaite? )
p.s melynes leistinos?
nemėgstu baklažano- jis ne mano maistas. O mėsą geriau nustok gadinti orkaitėj
Šiandie darėm valgyt 3 žmonėms:
~150gr lašinių odelių apvirė 5 min vandenyje, paskui jas išgriebiau, į tą vandenį keliavo pusė kg šparaginių pupelių, trys nemažos morkos, pasitroškino, tada dar cukinija gal 400-500gr .
Atskirai kokosų aliejuj keptuvėj pakaitinau- ne apkepinau - porą nemažų svogūnų, sumečiau į juos tas apvirtas ir jau susmulkintas kąsniukais odeles, palaikiau gal minutę, suverčiau viską į tą daržovių troškinį, išmaišiau. Marinuotos liesos mėsos 400 gr supjaustyta gabaliukais, įmaišyta į dar verdantį troškinį ir po minutės išjungta ugnis. Palaukėm 3-5 minutes. Atidengus pridėjau stiklinę grietinės, išmaišiau ir
labai skaniai pavalgėm, mudvi su dukra suvalgėm pusę to, vyrui kita pusė vienam, tačiau jis dar papildomai gal 50 gr sviesto prisidėjo. Jis didelis ir dirba fiziškai, jam daugiau riebalo reikia.
Kažin kiek čia kalorijų išėjo?