Sveika tasa, taip leistinos, jei candidu visokiu neturi, tai gali pasimegaut, tik is ryto ir pries maista, nemaisyk su niekuo ir ypac dienos metu, po mesos, kiausiniu, zuvies valgymu
http://pragarovirtuv...baklazanas/833/
Varijuok kazka panasaus is ko turi Mr. Google pasufleravo
As vis dar badauju, gailiuos, kad kokosu alieju pamirsau per savo kvaila galva Juk galiu jy po saukstely vis letai suciulpt, kol tie negeruoliai viduj dusta
QUOTE(taša @ 2013 07 21, 13:43)
turiu mesos gabala pietums, baklazanu , cukinijos, sparaginiu pupeliu. ka cia skanaus is ju galima padaryt? ( tik suvalgius pusrycius, V sako - gal jau mesa kisk i orkaite? )
p.s melynes leistinos?
nemėgstu baklažano- jis ne mano maistas. O mėsą geriau nustok gadinti orkaitėj
Šiandie darėm valgyt 3 žmonėms:
~150gr lašinių odelių apvirė 5 min vandenyje, paskui jas išgriebiau, į tą vandenį keliavo pusė kg šparaginių pupelių, trys nemažos morkos, pasitroškino, tada dar cukinija gal 400-500gr .
Atskirai kokosų aliejuj keptuvėj pakaitinau- ne apkepinau - porą nemažų svogūnų, sumečiau į juos tas apvirtas ir jau susmulkintas kąsniukais odeles, palaikiau gal minutę, suverčiau viską į tą daržovių troškinį, išmaišiau. Marinuotos liesos mėsos 400 gr supjaustyta gabaliukais, įmaišyta į dar verdantį troškinį ir po minutės išjungta ugnis. Palaukėm 3-5 minutes. Atidengus pridėjau stiklinę grietinės, išmaišiau ir labai skaniai pavalgėm, mudvi su dukra suvalgėm pusę to, vyrui kita pusė vienam, tačiau jis dar papildomai gal 50 gr sviesto prisidėjo. Jis didelis ir dirba fiziškai, jam daugiau riebalo reikia.
Kažin kiek čia kalorijų išėjo?
QUOTE(taša @ 2013 07 21, 14:39)
orkaiteje kepti negerai mesa?
o kur ja kepti?
garpuodzio neturiu. mesmales irgi... tad turiu ne farsa, o gabala mesos...
o kur ja kepti?
garpuodzio neturiu. mesmales irgi... tad turiu ne farsa, o gabala mesos...
ant lauzo pabandykit
Taip skaniai sukramčiau tuos "ryžius" , tik nedėjau alyvuogių ir fetos sūrio, o dėjau vištieną, nu skanu
Kariauju su savo viduriais , kažin kas ką nugalės . Negaliu sėdėt su truščiu skrandžiu, pradeda suktis skrandis į priešingą pusę, nežinau kuo čia man viskas baigsis , blogiausiu atveju teks išimt tulžies pūslę
Kariauju su savo viduriais , kažin kas ką nugalės . Negaliu sėdėt su truščiu skrandžiu, pradeda suktis skrandis į priešingą pusę, nežinau kuo čia man viskas baigsis , blogiausiu atveju teks išimt tulžies pūslę
QUOTE(Wallis @ 2013 07 21, 13:44)
ant lauzo pabandykit
neturiu as lauzo.
ir padaryti kur gyvenu negaliu jo
Papildyta:
kokias alyvuoges perkat? juk jos marinuotos
QUOTE(taša @ 2013 07 21, 14:50)
neturiu as lauzo.
Papildyta:
Papildyta:
virti reikia mėsą
--------
neperku ir nežinau kur jas pirkti, nekenčiu jų ir nesu gyvenime ragavusi
QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 21, 08:43)
nomore - smagu del skydliaukes
Ir man smagu
QUOTE(kustuce @ 2013 07 21, 10:29)
kaip smagu girdėti . O taviškė buvo padidėjusi? Maniškė nebuvo padidėjusi, tik mazgų yra ir funkcija sutrikusi. Dabar negeriu tiroksino,
Mano skydliaukė buvo padidėjusi, bet be mazgų, užvadinta tai funkciniu padidėjimu. Ir hormonai buvo ant pačios pačios ribos, jau beveik norėjo išrašinėti vaistus gydytoja, bet aš supanikavau, kad negersiu. Labai nemėgstu vaistų visokių, ypač tokių, kuriuos reikia gerti nuolatos.
QUOTE(kustuce @ 2013 07 21, 14:47)
Taip skaniai sukramčiau tuos "ryžius" , tik nedėjau alyvuogių ir fetos sūrio, o dėjau vištieną, nu skanu
kustuce, as neisivaizduoju, kaip Tu gyveni, kai pas Tave tiek daug tokiu visokiu bedu. sunku tikrai turetu buti. as esu kariavusi su slapimo pusles uzdegimu, jis is proto mane varydavo. nezinau is kur sumasciau, bet gelbedavausi svieziu petrazoliu nuoviru. isgerdavau tokio skyscio litra tai akyse iskart prasviesedavo... iki kito karto. vat idomu dabar, jei buciau tada maitinusis paleo, ar butu man padeje.
QUOTE(kustuce @ 2013 07 21, 13:51)
virti reikia mėsą
--------
--------