QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 13, 18:28)
Zodziu, kas jungiasi y kompanija savaite be kavos? Pradedu nuo rytojaus
Sveikos,
Jungiuosi į kompaniją
Kai žiemą sirgau gripu, negalėjau pakęsti net kavos kvapo.
Po to negėriau 4-5 mėn. Dabar , kai pradėjau gerai jaustis, vėl pradėjau gerti - 1 puodelį per dieną su 3 šaukštais naminės saldžios grietinėlės.
Geriu ne rytais, o antroje dienos pusėje. Kenčiu, negeriu, paskui jau neištveriu.
Norėčiau visai negerti, mažinu kavos kiekį didindama vandens.
Valgydama pagal šią dietą nebeturiu žarnyno dujų kaupimo bėdų. Paskutiniu metu baisiai vargino. Nebepučia pilvo, dėl to pilvuką turėjau nemenką, o dabar kažkur prapuolė. Didelis džiaugsmas! Tik kartais, ypač rytais pagurguliuoja tuščias, nes tikriausiai per mažai valgau arba vakarienės "žolinį maistą" greitai suvirškina.
Vyras sako, kad paskutiniu metu beveik nebeknarkiu.
Kas man niekad nebuvo būdinga, bet paskutiniu metu ėmiau knarkti, vyras vidury nakties pabėgdavo iš miegamojo į kitą kambarį, mat jis jautriai miega. Kartais taip užknarkdavau, kad net pati prabusdavau nuo to baisaus garso. Paskui bijodavau užmigti, kad nepradėčiau vėl.
Štai kuo norėjau su jumis pasidžiaugti
Papildyta:
QUOTE(Wallis @ 2013 07 13, 22:33)
Man besimaudant as pastebejau, kad ta vonia kisasi ir vanuo nebeisbega. Vanduo buvo labai labai melynas,o jame daug visokiu nesvarumu ir daug kirmeliu... labai issigandau ir pradejau rekti. tuo paciu ir nubudau.
Maudytis - ištekėsi arba būsi nėščia.
Maudytis nešvariame vandenyje - vargai arba ligos. Bet kad maudeisi labai labai mėlyname vandenyje ir vonia buvo plačioje erdvėje , tai tie vargai ar ligos tavęs nepalies, praeis pro šalį.
Mane mama išmokė tokių spėliojimų, o ją jos mama.
Aš tuo tikiu, nes ne kartą pasitvirtino:)
Aišku, nebūtina viskuo tikėti