QUOTE(Sedindriuke @ 2013 07 21, 10:32)
ne net nemėgink, nepavyks taip sužaisti
Geriau pasiieškok yra labai skanių šokoladinių paleo tortų receptų (su kakava ir kokoso miltais)
sakai, gerai nerizikuosiu
------
einu ieškot, tortas dėl vaiko bus, manau, kad šokoladinis jam patiks
QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 21, 10:36)
Kaip tau ydomiai, man atvirksciai buvo - pradejus gert tiroksina ir sirdy permusinejo ir atrode, lyg kazkas butu trenkes y krutine, negali net oro ykvept
As ruosiuos atlikt testus del zarnyno pralaidumo, parazitu, candidos - kazkas pas mane ten yra, gal koks ateivis ysiveises
Nieko nevalgant skausmas issigrynino, toks astresnis pasidare, zarnynas tarsi burbuliukais kas begiotu zemyn, aukstyn, garsai garseliai
Net nezinau, ar valgyt, ar bandyt y badavima yeit kokiam menesiui, bet tai kaip skrandy suvarysiu, nes antibiotikus gert reikia
Papildyta:
O jeigu torto lakstus daryt raw?
Pvz. migdolu miltai, kokoso drozles, kokoso aliejus, suformuot laksta, y saldytyva susaldyt ir tada pertept kremu?
matai kaip skirtingai su tuo tiroksinu, bet kokiu atveju jis organizmą veikia blogai.
Aš ir noriu tokį testą atlikti, nors ir gerėja reikalai, bet vis tiek reikia, nes buvau stipriai apsileidus
----
badaut nedrįsčiau, tai ne man, nes medžiagų apykaita iškarto iš proto išsikrausto.
-------
reikės bandyti kažkaip sužaisti su tais lakštais, noriu mažais žingsneliais ir savo šeimyną privesti prie paleo. MB nestoras, bet geroką pilvą užsiaugino per kelerius metus, eina kaip nėščias
, jis valios turi, dar nesugadintas candidos, nes neužkandžiauja visiškai, pavalgo ir ramus gyvena. O pilvą alutis užaugino ir visokie užkandžiai prie jo. Kažkaip reikia įtikinti jį, kad alaus sriūbčiojimas ne į gerą. Nenoriu skubėti, noriu, kad pamatytų pasikeitimus pas mane, tada gal būt ir jis susirūpins savo sveikata. Jau dabar maitinu paleoliškai, gerai, kad jis neišrankus, valgo virtą šoninę net sienos braška
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 21, 10:41)
Matau kustuce apie tortus šneka, tai tulžis gal apsiramino. Kaip tavo naktis praėjo?
Kustuce, pasipraktikuok su tortais, daryk ir ragaut duok šeimai, lai įvertina , kad neapsivožtum
vakare dar bujojo, bet vėliau nurimo, dabar jaučiu šiek tiek skrandžio maudimą, bet gal neužsives viskas iš naujo.
Mane kamuoja dar viena bėda, mažiukas naktį keliasi kokius 6 kartus
, kuo dažniau keliuosi, tuo labiau jaučiu kaip skauda skrandį, nes pradedu norėti maisto. Išmiegočiau visą naktį, gal tada neerzinčiau jo, o dabar negaliu nieko padaryti.
bet jaučiu imsiuosi drąstiškų veiksmų, bandysiu neduot vaikui jokių grudų, net ir tų, kurie jam tinka, tik daržovienėm maitinsiu, gal pabandysiu varškės šiek tiek naminės,, nežinau, bet reikia kažkaip tą mažulėlį ištraukti iš ligos gniaužtų