Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba IX, angl. - Paleo, Primal, Caveman

Apklausa: Kaip į Jūsų Paleo mitybą reaguoja šeimos nariai? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kustuce @ 2013 07 20, 18:46)
galvoju pati pavytint, reik eit ieškot tavo recepto, nes tikriausiai nenusikopinau į užrašus
pusbrolis puvo kiaulidėj (Lietuvoj), nes pirko sau kiaulę, tai sakė guli kalnai čipsų, sakė iš galiojimo išėję, juos šeria kiaulėms. Nusipirko jis tą kiaulę, bet pusė mėsos šunims atidavė
O aš nerimauju, nežinau ką daryti, maudžia juodai man tulžies pūslės ir skrandžio srityje, nežinau ar važiuot į priėmimą ir prašyt kokių rimtesnių vaistų, nes maniškiai nepadeda, ar ką daryti, nes visą naktį nesinori vaitoti, matyt kilo tulžies pūslės uždegimas  verysad.gif

jetau.. cia nuo kopustu vakariksiu taip?.... 4u.gif

skaitau pirma tema...... kol kas nepriejau vaistu temos. bet aktualu.
ar jus ir toliau vartojate(jei vartojate) vaistus?
Atsakyti
Gal kas žinot, kaip suvesti i cronometer lašinius? Kaip jie angliškai vadinasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 07 20, 20:41)
jetau.. cia nuo kopustu vakariksiu taip?.... 4u.gif

skaitau pirma tema...... kol kas nepriejau vaistu temos. bet aktualu.
ar jus ir toliau vartojate(jei vartojate) vaistus?

nežinau ar nuo kopūstų, greičiau nuo riebaus maisto ir didelių tarpų tarp valgymų, nes tokia mityba - peilis tulžies pūslės akmenligę sergančiam žmogui. Tik viena bėda, nepripažįstu aš jos kaip ligos nors tu ką, nenoriu, kad išimtų tulžį, bet nuolatos vaikštau su nospos buteliuku, jis visur su manimi, nes be proto bijau priepuolių. Labai retai kada pavyksta tulžies pūslės akmenis ištirpinti
----------
apie kokius vaistus klausi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kustuce: 20 liepos 2013 - 19:49
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 20, 18:51)
Dar reiktų žinoti, kad riešutus būtina mirkyti(dėl fito rūgšties) ir jie negali būti kepti, taip pat  visai netinkami riešutai su daug polinesočiųjų riebalų.
O jei katabolinis/disaerobinis disbalansas, kuris galimai yra Tašai, tai ir leistinų riešutų jai max sauja per savaitę

gerai, zinosiu.
mikryt para?
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 07 20, 19:48)
nežinau ar nuo kopūstų, greičiau nuo riebaus maisto ir didelių tarpų tarp valgymų, nes tokia mityba - peilis tulžies pūslės akmenligę sergančiam žmogui. Tik viena bėda, nepripažįstu aš jos kaip ligos nors tu ką, nenoriu, kad išimtų tulžį, bet nuolatos vaikštau su nospos buteliuku, jis visur su manimi, nes be proto bijau priepuolių. Labai retai kada pavyksta tulžies pūslės akmenis ištirpinti
----------
apie kokius vaistus klausi?

hm... mano drauge turejo akmenu tulzy.. gere vaistus pastoviai, laikesi dietos. ir kaip ne keista nerekejo operuot ir akmenys dingo.

turiu omeny vaistus na kurios del kokios nors ligos gerete anksciau pastoviai ar priepuolio metu.
cia ne tiesiogiai i tave kreipiuosi.
na tarkim snd skaudejo man galva. jei neisgeriu tabletkos- buna mirtis.
ty ar vaistai suderinami su Paleo? ( nekalbu dar apie toki lygi kai jau nebereikia ju, nors labai noriu tiketi kad ateis laiaks kai ju nereikes)

ir kiek geriate vandens? kazkur skaiciau kad per daug jo irgi negerai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 07 20, 20:41)
Gal kas žinot, kaip suvesti i cronometer lašinius? Kaip jie angliškai vadinasi?  g.gif

aš cronometer nepildau, bet šiaip jei gryni lašiniai, tai bus vien riebalai... kiek gramų ten gabalėlis buvo, tai kart 9 ir iš viso tiek kalorijų. O jei su mėsike lašinukai, na, tai bacon galbūt pabandyti vesti.
Atsakyti
negaliu rasti taip isgirtu ziediniu kopustu pado picai recepto......
help.. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, kaip suvesti i cronometer lašinius? Kaip jie angliškai vadinasi?  g.gif

animal fat suveskit, jei grynas lasinys, kaloringumu tiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vailet2 @ 2013 07 20, 21:29)
animal fat suveskit, jei grynas lasinys, kaloringumu tiks  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
skaitau pirma tema ir ...jus mane subalamutinot...

klevu sirupas?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 07 20, 21:33)
skaitau pirma tema ir ...jus mane subalamutinot...

klevu sirupas?

nevartok ir nesuk galvos. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 07 20, 19:20)
negaliu rasti taip isgirtu ziediniu kopustu pado picai recepto......
help.. 4u.gif

juk googlas geriausas draugelis biggrin.gif suvest žiedinio kopūsto pica ir .... oplia biggrin.gif
Atsakyti

Lašiniai ten yra backfat.
Ar galit man atsakyti, su kokiom kavamalėm susimalat miltus iš kokosų drožlių? Ar bet kokios sumala? g.gif
Šiandien pastebėjau, kad skydliaukė mano ne tokia išsišovus, nebesmaugia, kai megztinį su kaklu užsidedu bigsmile.gif Kada čia tas nutiko, nežinau, nepastebėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomore: 21 liepos 2013 - 05:58
Labas rytas biggrin.gif Ooo tai va del ko tokios kiaulaites riebios ir visi amerikonai is paskos lotuliukas.gif Prisertos cukraus, pribarstyta mesa cukrum - tipo bacon, lia lia lia smile.gif Ten turbut toksinu bombos ir parazitai turetu knibzdete knibzdet blink.gif Nekas nekas schmoll.gif

tasa - sveika prisijungus 4u.gif
Va pirmieji du mr. google ismesti receptai ziedinio kopusto pica bigsmile.gif

http://keistaipapras...pusto-pica.html

http://vorastinkle.b...pusto-pica.html

bigsmile.gif

nomore - smagu del skydliaukes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 21 liepos 2013 - 07:44