QUOTE(Elata @ 2013 07 20, 18:15)
Man tai kokoso pienas visai neskanus nežinau, turbūt kažkada būsiu atsivalgius, nes dabar retai ką nors su juo darau. O juoda kava skanesnė nei balinta su kokoso pieno.
Lašinius bent aš retai valgau, o jei valgau, tai šaltai rūkytus, kuriuos patys užsisūdėm ir žmogelis toks išrūkė
Mums nesunku atsakyti į klausimus, tačiau ne ten esmės ieškai. Esmė yra ne kaip mes valgom kokoso pieną, sviestą ir aliejų bei lašinius. Esmė yra, kad mes valgom normalų maistą ir atsisakom to "visko, kas yra skanu", t. y. grūdų, ankštinių, cukraus.
Lašinius bent aš retai valgau, o jei valgau, tai šaltai rūkytus, kuriuos patys užsisūdėm ir žmogelis toks išrūkė
Mums nesunku atsakyti į klausimus, tačiau ne ten esmės ieškai. Esmė yra ne kaip mes valgom kokoso pieną, sviestą ir aliejų bei lašinius. Esmė yra, kad mes valgom normalų maistą ir atsisakom to "visko, kas yra skanu", t. y. grūdų, ankštinių, cukraus.
nu as isivaizduoju taip, kad pazengusios paleonistes zino kas kuo galia keisti ir is ko galima gauti naudos. kaip sakot - jei norisi skanaus - valgyk lasini. reiskia lasiniuose yra to kazko ko mano organizmui(smegenim) norisi/reikia. gal tam tikri produktai, kuriu tarkim nevalgiau iki paleo yra energijos saltinis, todel juos reikia valgyti dabar kai nevalgom produktu su cukrum. kad turetum energijos, kai cukraus kiekis kraujuje sumaeja..
as suprantu kad nervuoju su savo klausimais, matyt pas mus visose dferose slipinamas noras klausti..