Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba IX, angl. - Paleo, Primal, Caveman

Apklausa: Kaip į Jūsų Paleo mitybą reaguoja šeimos nariai? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(pumpica @ 2013 07 20, 17:05)
Man tai viskas gerai, svoris nekyla, krenta po truputi.  Labai miegas pagilejo, nebegirdziu nieko, atrodo kaip smingu ant vieno sono, taip ir atsikeliu biggrin.gif  nagai labai grazus auga, visada turejau luzinejancius...oda tikrai paskaistejus. Pilvo putima jau isvis uzmirsau, nebent suvalgau ka ne i tema. Energijos daugiau, nebera to tokio - tingiu tinget biggrin.gif
Vat tokie mano pojuciai, gal ikveps smile.gif neturejau dideliu sveikatos bedu, tai daugiau niekuom pasidziaugt ir negaliu smile.gif
O Azu tikrai nera trole ir netrolina, baikit cia pykti ant jos biggrin.gif

drinks_cheers.gif surašei ir mano pojūčius biggrin.gif O mėšlungis ir anksčiau su košėm traukdavo, nusipirkau magnio, kelias kapsules sugėriau ir nebetraukia smile.gif
O tas pilvo pūtimas kaip užknisdavo doh.gif nuolat darbe kampais slankiot reikdavo biggrin.gif O dabar ir pamiršau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 07 20, 16:29)
Sveikos, merginos ir vaikinai  hi.gif (ju kaip suprantu, turim viena, bet verta viso burio smile.gif ). Reiskiuosi pas jus pirma karta, bet nesijauciu cia naujoke, nes perskaiciau visas temas nuo A iki Z ir "kabau" apacioj jau kelinta savaite smile.gif Skaiciau ir visokiu anglisku bei rusisku straipsniu sia tema. Manau, kad pribrendau Paleo ar artimai jai mitybai, taip kaip ja suprantu as (rasau taip todel, kad ta Paleo labai jau placiai kai kuriu zmoniu suprantama ir turi ivairiu variantu). Labai nuosirdziai esu dekinga Vorestai, kurios deka aplamai suzinojau apie Paleo ir jai artimas mitybos teorijas. Pasizadu neuzdavineti labai jau pirmokisku klausimu, bet kokiais treciokiskais ar penktokiskais jus pakamuosiu, nepykit  4u.gif Pagrindine mano beda yra svoris (turiu atliekamu kokiu 35-40kg verysad.gif ). Taigi jungiuosi i jusu buri ir iskar turiu klausimeli: prisijungiau prie cronometer, pasirinkau norima numesti svori(t.y. 1kg per savaite - manau kaip ir visai proto ribose), o cronometer man siulo 865ckal per diena  unsure.gif Kokia jusu nuomone siuo klausimu?

Sveika 4u.gif malonu matyti/skaityti smile.gif
Su tais 865 kcal tai tikrai arba techninė klaida pas juos programoje ar kažkur kažkoks skaičiukas pasimetė. Na, čia tiesiog nežmoniškai mažai. O nenori pabandyti porą savaičių valgyti paleo, bet pagal alkį: kiek norisi fiziškai, tiek valgai, o po to vakare ar po kiekvieno valgio suvesti kalorijas? Tuomet pasižiūrėtum, kiek iš tiesų tų kalorijų reikia kasdien. Aš žinau iš savo patirties, kad tos iš anksto nustatytos normos labai vargina ir ariboja. Paleo esmė vis tiek yra sumažinti uždegimą organizmo viduje, dėl ko kūnui nebesinorėtų laikytis įsitvėrus riebaliukų kaip galimai reikalingų ateityje. Ne kalorijose ta esmė. Na, nors aišku, svarbu nepersivalgyti, kai pats nebenori. Bet jei tvarkingai valgant tris kartus per dieną be desertų ir "pasirankiojimų", tai tikrai svoris turi kristi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2013 07 20, 18:54)
drinks_cheers.gif  surašei ir mano pojūčius biggrin.gif O mėšlungis ir anksčiau su košėm traukdavo, nusipirkau magnio, kelias kapsules sugėriau ir nebetraukia  smile.gif
O tas pilvo pūtimas kaip užknisdavo  doh.gif  nuolat darbe kampais slankiot reikdavo biggrin.gif O dabar ir pamiršau  biggrin.gif

pumpica, cushy, mergaitės - clap_1.gif clap.gif thumbup.gif notworthy.gif
smagu skaityti biggrin.gif
Atsakyti
Kaip jūs netingit tas kalorijas skaičiuot biggrin.gif Gyvenime nesu skaičiavus, kažkaip svorį sekasi mažint kitais būdais smile.gif
Atsakyti
to voresta: taip, ir su duona, ir su bulvem ir vaisiu belekiek doh.gif doh.gif
to wallis: aciu uz toki issamu posta 4u.gif , bandysiu ir as numest 500 nuo rekomenduojamu 1800(jei nemesciau svorio),prisilaikyti apie 1300, nes visai neskaiciuot kazkaip man rodos nebus rezultatu, nors ir mazai angliavandeniu valgant g.gif
to Elata: labai gundantis patarimas smile.gif Tik smegeninej pokycius reikia padaryt, kad nedrebeciau del kiekvieno kasnio, ir galima bandyt smile.gif

P.S. Kaip jus cia taip sustrai cituojat? As bandziau su tuo [QUOTE], nieko man nesigavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katinone: 20 liepos 2013 - 18:03
Pas mane šiandien verda avienos kauliukai rytdienos pietum, negaliu atsidžiaugt, kad tokių gavau smile.gif kvepia visi namai smile.gif
Myliu paleo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 07 20, 19:00)
to Elata: labai gundantis patarimas smile.gif Tik smegeninej pokycius reikia padaryt, kad nedrebeciau del kiekvieno kasnio, ir galima bandyt smile.gif

P.S. Kaip jus cia taip sustrai cituojat? As bandziau su tuo QUOTE, nieko man nesigavo...

Mes darom "atsakyti" po tuo įrašu, kurį norim komentuoti ir forumas pats išmeta citatą smile.gif
O dėl to kiekvieno kąsnio nereikia drebėti, nes tik dar labiau sustresuoji ir baisu pasidaro net į virtuvę koją įkelti... biggrin.gif Aš irgi drebėdavau, skaičiuodavau... nu šakės, koks bereikalingas laiko gaišimas pasirodė besąs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elata: 20 liepos 2013 - 18:09
Kokoso piena pagaravau tik vakar. tai kol kas nesuprantu kas jame yra skanu...
gal surasiu kai nustosiu valgyti viska kas yra skanu smile.gif

o lasiniai...hm..kokius valgote? kokio isdirbimo?

atsiprasau uz kausimus. jei kam nesunku, galit brukstelt.
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 20, 09:14)
Labas rytas 4u.gif Na nevarykit jau taip ant tu vaisiu - visos valgem, ne viena nenumirem biggrin.gif O kad be saiko viskas nesveika, tai kita tiesa - tie patys lasiniai irgi ax.gif
As vis dar badauju blush2.gif

man lasiniai per riebus budavo... dabar nezinau, senižokai bevalgiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 20 liepos 2013 - 18:11
QUOTE(taša @ 2013 07 20, 19:11)
Kokoso piena pagaravau tik vakar. tai kol kas nesuprantu kas jame yra skanu...
gal surasiu kai nustosiu valgyti viska kas yra skanu smile.gif

o lasiniai...hm..kokius valgote? kokio isdirbimo?

atsiprasau uz kausimus. jei kam nesunku, galit brukstelt.

Man tai kokoso pienas visai neskanus biggrin.gif nežinau, turbūt kažkada būsiu atsivalgius, nes dabar retai ką nors su juo darau. O juoda kava skanesnė nei balinta su kokoso pieno.
Lašinius bent aš retai valgau, o jei valgau, tai šaltai rūkytus, kuriuos patys užsisūdėm ir žmogelis toks išrūkė smile.gif

Mums nesunku atsakyti į klausimus, tačiau ne ten esmės ieškai. Esmė yra ne kaip mes valgom kokoso pieną, sviestą ir aliejų bei lašinius. Esmė yra, kad mes valgom normalų maistą ir atsisakom to "visko, kas yra skanu", t. y. grūdų, ankštinių, cukraus.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 07 20, 19:07)
Mes darom "atsakyti" po tuo įrašu, kurį norim komentuoti ir forumas pats išmeta citatą smile.gif
O dėl to kiekvieno kąsnio nereikia drebėti, nes tik dar labiau sustresuoji ir baisu pasidaro net į virtuvę koją įkelti... biggrin.gif Aš irgi drebėdavau, skaičiuodavau... nu šakės, koks bereikalingas laiko gaišimas pasirodė besąs smile.gif

Ok, pasikalbejau su savo smegenine, sake "nu gerai, bandyk pora savaiciu" biggrin.gif Tai ir pabandysiu nuo rytojaus, kaip tik pirmadienis, juk visos dietos prasideda nuo pirmadienio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

P.S. Ir pacituot pavyko! Aciu Elata 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 07 19, 21:46)
as tikrai siulyciau pasiskaityti praejusius merginu pasisakymus ir nepykti, jei i jusu klausima nera atsakoma. patikekit, paleolistos neatsakines i ta pati klausima simta kartu. maciau raset, kad valgot ryzius, gal dar nelabai suprantat, kas tai per mityba. as irgi neilgai dar su paleo, ir visokiais bandymais vis atrandu, kas man tinka, kas ne, ko reikia, o ko geriau vengti... principai man aisku, ziniu apie aukstaja matematika maiste man aisku dar truksta, bet jei kyla koks klausimas, pirmiausia ieskau atsakymo savarankiskai, jei nepavyksta, tik tada kreipiuosi i paleo guru smile.gif cia merginos jau toli pazengusios ir manau jos nori tik gilintis i sia mityba ir jos principus, o ne pastoviai atsakineti "pirmokiskus" klausimus.
O atsakymas i ta klausima, ka valgyt kai norisi kazko skanaus... valgyk lasini, tai labai skanu ! smile.gif

taip, vakar valgiau ryzius. nes nesilaikau dar paleo.
tik dandau skaityt info, kuria dave. 4u.gif
nusipirkau kokoso aliejaus, riesutu daug.
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 07 20, 19:22)
Ok, pasikalbejau su savo smegenine, sake "nu gerai, bandyk pora savaiciu" biggrin.gif Tai ir pabandysiu nuo rytojaus, kaip tik pirmadienis, juk visos dietos prasideda nuo pirmadienio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

P.S. Ir pacituot pavyko! Aciu Elata  4u.gif

Woohoo, džiugu, kad leido smegeninė biggrin.gif
Rytoj sekmadienis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 07 20, 19:25)
Rytoj sekmadienis biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man matai atostogos, tai dienos maisos. Tiks ir sekmadienis pradziai smile.gif
Atsakyti