Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba IX, angl. - Paleo, Primal, Caveman

Apklausa: Kaip į Jūsų Paleo mitybą reaguoja šeimos nariai? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 20, 10:22)
Labas rytas, kruties skausmas jau nervuoja, speju mastopatija atsinaujino, guzo nerandu, tuoj mm prasides tai po ju iskart echoskopija leksiu darytis, pastresavau ir se tau, tikiuosi nieko piktybisko ten nesiveisia, nes kitaip pribaigtu sitas reikalas mane galutinai. Kazkokia zoleliu arbata buvau nusipirkus tai pasirodo sudetyje pankolis, keliaus i siuksliu deze. Siandien net pusryciaut nenoriu, leksim MB marskiniu ieskot, tai gryzus kiausu pakepsiu, paskui i soda leksim. Grazaus savaitgalio visoms wink.gif

kiek teko girdėti, jei piktbiško kažkas krūtyje auga - skausmo nejauti. Tau greičiausiai fibroadenoma bus
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 07 20, 09:24)
kiek teko girdėti, jei piktbiško kažkas krūtyje auga - skausmo nejauti. Tau greičiausiai fibroadenoma bus

Sita ir as girdejau, bet vistiek neramu...
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 07 20, 08:31)
Labas rytas

su vaisiais man tas pats, manjakė aš jų buvau, kibirais ėst galėjau ir vis galvojau, kad labai sveika  lotuliukas.gif

praeis su laiku, prasivalys smegenys nuo cukraus reklamos. Apsiramins candida ir nustos diktuoti savo norus.
Atsakyti
Paskutiniu metu skaitant sia tema, atrodo , kad si mityba nieko gero sad.gif . Padideje cholesteroliai, skausmingos mm, kylantis svoris , meslungis, magnio stygius ir kt. Kazkaip nebeikvepia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 07 20, 10:37)
Paskutiniu metu skaitant sia tema, atrodo , kad si mityba nieko gero sad.gif . Padideje cholesteroliai, skausmingos mm, kylantis svoris , meslungis, magnio stygius  ir kt. Kazkaip nebeikvepia sad.gif

kas čia per nesamonė lotuliukas.gif
Papildyta:
o aš jaučiu, kad vis tik čia ir mano akmenukai streikuot pradėjo, artėja spazmas, jaučiu, nes skrandį raito taip nefainai, nenoriu vaistų gerti, bet teks. Tie ilgi nevalgymo tarpai vis tik daro savo
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 20, 10:22)
tikiuosi nieko piktybisko ten nesiveisia,

Nusiramink, prisimink, jei neturi gilių disbalansų, niekas piktybiško negali užsiveisti. Niekada. Visada pirmiau disbalansas.
Fibroadenoma – tai neskausmingas apvalus elastingas lygiu paviršiumi paslankus darinys. Skauda, kai cista kokia auga.
Papildyta:
Paskutiniu metu skaitant sia tema, atrodo , kad si mityba nieko gero sad.gif . Padideje cholesteroliai, skausmingos mm, kylantis svoris , meslungis, magnio stygius  ir kt. Kazkaip nebeikvepia sad.gif

o neatkreipei dėmesio, kad tai daugiau "pradinukų" bėdos?
Aš neturiu jokių bėdų.

Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 07 20, 10:41)
kas čia per nesamonė  lotuliukas.gif
Papildyta:
o aš jaučiu, kad vis tik čia ir mano akmenukai streikuot pradėjo, artėja spazmas, jaučiu, nes skrandį raito taip nefainai, nenoriu vaistų gerti, bet teks. Tie ilgi nevalgymo tarpai vis tik daro savo

tai vis dar nemėginai jų atsikratyti? Ištirpinti su kaliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 20 liepos 2013 - 09:51

Tai kad cia dauguma ir atejo su tokiom problemom - po 3-4 sav. mitybos tokios bedos nepranyksta mirksiukas.gif A ko tu dar vis skaitai? Galvojau gal vel zaliavalgiauji smile.gif

LumiLumi - gal nuo streso viskas cia, jis pagrindinis musu priesas 4u.gif Praleisk sauniai savaitgaly, pailsek, o veliau issitirsi ir matysi, nesigadink dabar nuotaikos, kai nezinai, kas yra 4u.gif daug balionu busimai nuotakai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif

Kas nors ka nors pozityvaus siandien prasom thumbup.gif
Atsakyti
Egliukasz, na tu tikra fainuole, aciu tau biggrin.gif duociau ir as baliona, bet is mobilkes rasau biggrin.gif
Atsakyti
Labukas. Jau nuo vakar vakaro laukiau siandienos pusryciu, sakau prasikepsiu skaniu blynu su tais kokosu miltais.... gavosi nesamone gryna. tesla kazkokia, manu kose, vis tiek prakepiau, tokie burbuliukai isejo. fui fui fui... o dabar ziauriai bloga, jauciuosi kaip kad butu kas litra kraujo nusiurbe, silpna, pykina, geriu vandeni litrais, kad tik ta paskustva nuplaut kuo greiciau. Pietums vel bus normalus, tikiuosi pageres...
Tik kur tuos miltus db kist, ieskosiu kokiu receptu saldumynu, pagaminsiu ir pakviesiu ka nors kavos ir susersiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 07 20, 11:09)
Labukas. Jau nuo vakar vakaro laukiau siandienos pusryciu, sakau prasikepsiu skaniu blynu su tais kokosu miltais.... gavosi nesamone gryna. tesla kazkokia, manu kose, vis tiek prakepiau, tokie burbuliukai isejo. fui fui fui... o dabar ziauriai bloga, jauciuosi kaip kad butu kas litra kraujo nusiurbe, silpna, pykina, geriu vandeni litrais, kad tik ta paskustva nuplaut kuo greiciau. Pietums vel bus normalus, tikiuosi pageres...
Tik kur tuos miltus db kist, ieskosiu kokiu receptu saldumynu, pagaminsiu ir pakviesiu ka nors kavos ir susersiu biggrin.gif

na tai dar ne viskas, juose per daug ląstelienos o tai dažnam smarkiai užkietina vidurius, tad lauk jie išeis tik po keletos parų. Man pakako poros šaukštų jų ir kamštis buvo toks, kad atrodė turiu akmenų krūvą žarnyne .
Tai ir baigiau su jais eksperimentuoti
Atsakyti
Wallis lotuliukas.gif As kepiau karta orkaiteoj toky kaip blyna - nelikau super suzaveta, bet suejo su avokadu ir kakavos kremu smile.gif O siaip galima sunaudoti sausainiams is tarkim migdolu sviesto, arba tiesiog sukabint su kokoso aliejum ir susaldyt graziai formelese smile.gif As pirkau 1 kg maisa, tai stovi irgi apie 700 gr. biggrin.gif Labiau patiko blynai is banano ax.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 20, 11:16)

Kad lasteliena kaip tik prasistumia greiciau kelia lauk, bent man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 20, 10:50)

tai vis dar nemėginai jų atsikratyti?  Ištirpinti  su kaliu?

nemėginau, bet lekiu pirkti kalio, nes ką tik apturėjau žiaurų priepuolį verysad.gif , nesvietiškai išgąsdinau vaikus, bet po smūginės no-spos dožės šiaip ne taip nurimo viskas, jau pakavausi į priėmimą, anytą išsikviečiau.
Žinojau, kad taip bus su tokiais dideliais tarpais tarp valgymų, na, bet ką padarysi, bandysiu tirpdyti, nenoriu operacijos
Atsakyti