Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba IX, angl. - Paleo, Primal, Caveman

Apklausa: Kaip į Jūsų Paleo mitybą reaguoja šeimos nariai? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Elata @ 2013 07 19, 15:13)
Joa, pasigriežtinti, nes aš dažnai tiesiog saldumynų trūkumą kompensuoju vaisiais: bananais ar slyvom, braškėm, vyšniom, nu nieko gero. Kokoso sviestui taip pat nejaučiu saiko, o tokių produktų, kuriais persivalgom, geriau atsisakyti.

O kodėl nusprendėt 21DSD daryt, kai apie tą programą niekur net informacijos nėra (na, apart tos, kur 25 dol. už 60 psl. e-book mokėti reikia)?

QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 19, 15:27)
Nes buna dienu kai padauginu angliu, butent koki vaisiu sukemsu. Arba reik daryt griezta whole30 be jokiu vaisiu. Zodziu kazka daryt reikia...

tai va su tais vaisiai ir man nekas. sezonas. vis vaziuojam I koki soda rinktis. melynes, persikai, tuoj obuoliai bus...
su saiku nedraugauju. 21 diena trumpiau nei 30 biggrin.gif va ir priezastis pagrindine.
Atsakyti
Jo, sezonas, pas mane du abrikoso medziai, ana savaitgali visa puskibiri palikau anytai, kad nekiltu pagunda. Dabar kas savaitgali reik vaziuot nurinkti nukritusius. Vargas su tais angliais, ziema lengviau.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 19, 22:27)
Nes buna dienu kai padauginu angliu, butent koki vaisiu sukemsu. Arba reik daryt griezta whole30 be jokiu vaisiu. Zodziu kazka daryt reikia...

Lumilute, o kas Tau reiskia, padaugini? as net jei ir vaisiu suvalgau, man nesigauna 100 gr angliu, man nesigauna net 70! o manau, kad tai dar normaliai, na kad nera padauginimas. ar reikia siekti geriau kuo maziau? man kazkaip pasiskirsto. va siandien valgiau kukuruza (100gr) bet jokio vaisiaus nieko nesukimsau, jokiu morku ir kitokiu daugiau anglininkiu darzoviu nesuvalgiau. tai kazkaip issidesto man viskas normaliai. Plius gi viska pateisinu, kad sportuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 07 19, 22:46)
O atsakymas i ta klausima, ka valgyt kai norisi kazko skanaus... valgyk lasini, tai labai skanu ! smile.gif

drinks_cheers.gif
Pridėta: ir dar labai akivaizdu kad nuo paleo mitybos kantrybės taurė gilėja. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 19 liepos 2013 - 22:16
Na pas mane gali varijuoti nuo saujos uogu ar vieno obuolio iki puses ananaso. Su cronometer dabar nezaidziu, todel tiksliai nezinau. Gerai bent, kad tas ananasas buna karta i du menesius, ir tie vaisiai ne kasdien, bet jau norisi menesi be ju pabuti. As ypac pries MM uzsinoriu vaisiaus.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 19, 23:12)
Na pas mane gali varijuoti nuo saujos uogu ar vieno obuolio iki puses ananaso. Su cronometer dabar nezaidziu, todel tiksliai nezinau. Gerai bent, kad tas ananasas buna karta i du menesius, ir tie vaisiai ne kasdien, bet jau norisi menesi be ju pabuti. As ypac pries MM uzsinoriu vaisiaus.

aaa, o man dabar visai nesinori, nei vaisiu, nei uogu, nors tiek dabar visko daug priauge, bet ziurint i jas turgely, tai seiles kazkaip nesikaupia, prisiperku kiausu, desryciu ir keliauju namo, ne tai anksciau su maisais obuoliu. Bet grisiu i lietuva, tikrai koki agrasta isimesiu i burna. Be to, man nuo ananaso iskart labai bloga buna, nesuprasi, ka jis ten savy tokio turi. tiek sultys sviezios jo spaustos, tiek pats ananasas. uz 10 minuciu po suvalgymo iskart galiu kibira ruostis. man MM aciu dievui praejo... eina peklon jos ! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 07 19, 22:59)
Lumilute, o kas Tau reiskia, padaugini? as net jei ir vaisiu suvalgau, man nesigauna 100 gr angliu, man nesigauna net 70! o manau, kad tai dar normaliai, na kad nera padauginimas. ar reikia siekti geriau kuo maziau? man kazkaip pasiskirsto. va siandien valgiau kukuruza (100gr) bet jokio vaisiaus nieko nesukimsau, jokiu morku ir kitokiu daugiau anglininkiu darzoviu nesuvalgiau. tai kazkaip issidesto man viskas normaliai. Plius gi viska pateisinu, kad sportuoju  ax.gif

na, aš tai vaisių vengiu, nes negaliu sustoti. Na, negaliu suvalgyti trijų vyšnių ir padėti į šoną. Ne, man reikia visą dubenėlį suvalgyti. Tai bent kažkurį laiką norisi privengti jų, kad kiek tie cukraus poreikiai apmažėtų smile.gif
Vakar maximoje prie kukurūzų burbuolių stovėjau... galvoju, reiktų gal pabandyt (nes niekada nesu ragavusi), kol dar Whole30 neprasidėjo. Bet po to suvokiau, kad nelabai aš jos noriu ir net nežinau kaip paruošti biggrin.gif Tai nusipirkau avokadą ir papriką vietoj to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 07 19, 16:34)
na, aš tai vaisių vengiu, nes negaliu sustoti. Na, negaliu suvalgyti trijų vyšnių ir padėti į šoną. Ne, man reikia visą dubenėlį suvalgyti. Tai bent kažkurį laiką norisi privengti jų, kad kiek tie cukraus poreikiai apmažėtų smile.gif

ka ten su tuom trim vysniom prasidet biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
man tas pats, yra uogos/vaisiai kuriu negaliu sustot valgyt.
surijau puskilogrami kokose keptu kreveciu su paprika, sedziu visa patenkinta ir galvoju ka cia gero nuveikus. gal issisiurbti, grindis issiplauti ar zole baigti pjaut g.gif
Atsakyti
Wallis, man taip nuo apelsinu budavo, tai citrusu jau nepamenu kada valgiau. Vieninteliai citrusiniai namuose yra citrinos ir tos kartais supuna, nes as tik slakeli sulciu i salotas isispaudziu.
Uogos tai man silpnybe, as pardej ar turguj praeinu seile rydama, bet neperku, geriau i soda nuvaziuosiu savaitgali saujelei serbentu. Sia vasara is uogu pirkau tik stikline zemuogiu ir melyniu. Jau 9 men su paleo, bet kartais pasijauciu kaip vaikas, nu norisi tu uogyciu.
Vos neapsimelavau, dar braskiu pirkus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 19 liepos 2013 - 23:11
Labas rytas

su vaisiais man tas pats, manjakė aš jų buvau, kibirais ėst galėjau ir vis galvojau, kad labai sveika lotuliukas.gif

Pusė nakties skrandį skaudėjo, pilvą maudė, bet atėjo mmm, gal dar jos dasidėjo prie viso gėrio, Jau bijau net kažką į burną dėti
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Na nevarykit jau taip ant tu vaisiu - visos valgem, ne viena nenumirem biggrin.gif O kad be saiko viskas nesveika, tai kita tiesa - tie patys lasiniai irgi ax.gif
As vis dar badauju blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, kruties skausmas jau nervuoja, speju mastopatija atsinaujino, guzo nerandu, tuoj mm prasides tai po ju iskart echoskopija leksiu darytis, pastresavau ir se tau, tikiuosi nieko piktybisko ten nesiveisia, nes kitaip pribaigtu sitas reikalas mane galutinai. Kazkokia zoleliu arbata buvau nusipirkus tai pasirodo sudetyje pankolis, keliaus i siuksliu deze. Siandien net pusryciaut nenoriu, leksim MB marskiniu ieskot, tai gryzus kiausu pakepsiu, paskui i soda leksim. Grazaus savaitgalio visoms wink.gif
Atsakyti