Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba IX, angl. - Paleo, Primal, Caveman

Apklausa: Kaip į Jūsų Paleo mitybą reaguoja šeimos nariai? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kustuce @ 2013 07 19, 21:11)

oi, aš dar šviežia, tik trys savaitės vakar buvo, bet kuo puikiausiai  organizmas parodė, kaip reaguoja į tai, kas jam netinka.

o jei priraitytum visokio š... tai nė nesuprastum, nuo ko čia taip negera. g.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 07 19, 21:32)

riesutai neduoda sotumo jausmo? man labai 'uzkemsa' skrandi

kokie riešutai? ne visi tinkami.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 19, 21:36)
o jei priraitytum visokio š... tai nė nesuprastum, nuo ko čia taip negera. g.gif
Papildyta:

būtent, o kai pagalvoju, vienu metu privarydavau į skrandį visko, pvz. rauginti kopūstai, virtos bulvės, kotletai kokie, padažai, desertui pyrago gabaliukas ar sausainis koks, jei trūksta, dar kokį obuolį ant viršaus užmeti lotuliukas.gif , paskui dvėsti pavalgius ir nesupranti nuo ko.
---------
kokiu laiku tuos riešutus valgyti
Pagrindinio valgio metu ir taip pasisotinu, netilptų ten jau jokie riešutai, o tarpuose valgyti negalima, taip, kad riešutų man visai nereikia
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 19, 20:36)
Papildyta:

lazdynu?
o kurie tinkami?
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 07 19, 20:39)

kokiu laiku tuos riešutus valgyti
Pagrindinio valgio metu ir taip pasisotinu, netilptų ten jau jokie riešutai, o tarpuose valgyti negalima, taip, kad riešutų man visai nereikia

ta matyt busiu praleidus.
todel mano klausimas ka valgyt kai norisi ka nors skanaus - ir buvo ignoruojamas?smile.gif

kiek kartu i diena jus valgot? 3?
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 07 19, 21:09)
ar kas nors planuoja 21 DSD daryt rugpjuti?

aš nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs žinot, ko laikotės biggrin.gif Tiesiog sakykit, kad nevalgot vaisių, o ne 21DSD darot smile.gif
Aš Whole30 irgi planuoju daryt be vaisių, be kokoso sviesto, jokių riešutų, kavos.
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 07 19, 21:45)
lazdynu?
o kurie tinkami?
Papildyta:
todel mano klausimas ka valgyt kai norisi ka nors skanaus - ir buvo ignoruojamas?smile.gif

Tris ar du smile.gif
Kai norim ko nors skanaus, stengiamės nepataikauti tiems cravings ir nevalgyti nieko.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 19, 14:20)

QUOTE(kustuce @ 2013 07 19, 14:22)
aš ne planuoju, aš jau dabar taip gyvenu, tik dienų skaičiaus nustatyto neturiu, taip kad galėsiu palaikyti jums kompaniją  smile.gif

papasakokit, kaip laikotes?

QUOTE(Elata @ 2013 07 19, 15:03)
aš nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs žinot, ko laikotės biggrin.gif Tiesiog sakykit, kad nevalgot vaisių, o ne 21DSD darot smile.gif
Aš Whole30 irgi planuoju daryt be vaisių, be kokoso sviesto, jokių riešutų, kavos.

tai va as klausiu, gal kas daugiau info susirinko ir planuoja pasilaikyt. nes as ieskojau ieskojau ir tikrosios 21 DSD neuztikau. man taip atrodo.
whole30 galima ir vaisiu, ir riesutu, ir kokoso, kodel atsisakysit? tiesiog pasigrieztint?
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 07 19, 22:08)
tai va as klausiu, gal kas daugiau info susirinko ir planuoja pasilaikyt. nes as ieskojau ieskojau ir tikrosios 21 DSD neuztikau. man taip atrodo.
whole30 galima ir vaisiu, ir riesutu, ir kokoso, kodel atsisakysit? tiesiog pasigrieztint?

Joa, pasigriežtinti, nes aš dažnai tiesiog saldumynų trūkumą kompensuoju vaisiais: bananais ar slyvom, braškėm, vyšniom, nu nieko gero. Kokoso sviestui taip pat nejaučiu saiko, o tokių produktų, kuriais persivalgom, geriau atsisakyti.

O kodėl nusprendėt 21DSD daryt, kai apie tą programą niekur net informacijos nėra (na, apart tos, kur 25 dol. už 60 psl. e-book mokėti reikia)?
Atsakyti
maciau vakar per tv, kaip paprasta pomidorus sudziovint saulej - tik seklas iskrapste, pabarste megstamom zolelem ir druskele, sudejo i skarda, uzdenge orui pralaidziu audeklu ir paliko saulej.
butinai bandysiu, dziovinti pomidorai man labai skanu, vis pirkdavau ir grauzdavau kaip didziausia skanesta.
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 07 19, 22:08)

normaliai laikausi, bet kadangi aš su paleo dar tik tris savaites, esu apribojusi labai daug ką, valgau tik mėsą, daržoves, žuvį. Mano desertas - kokosų aliejus. Nevalgau: pieno produktų, kiaušinių, pomidorų, paprikos (čia iš tų galimų), taip pat jokių paleo gardėsių.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 07 19, 22:18)
maciau vakar per tv, kaip paprasta pomidorus sudziovint saulej - tik seklas iskrapste, pabarste megstamom zolelem ir druskele, sudejo i skarda, uzdenge orui pralaidziu audeklu ir paliko saulej.
butinai bandysiu, dziovinti pomidorai man labai skanu, vis pirkdavau ir grauzdavau kaip didziausia skanesta.

Ir sudžiuvo? rimtai? Pas mane jaučiu spės supūt prieš sudžiūdamas.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 07 19, 21:13)
Joa, pasigriežtinti, nes aš dažnai tiesiog saldumynų trūkumą kompensuoju vaisiais: bananais ar slyvom, braškėm, vyšniom, nu nieko gero. Kokoso sviestui taip pat nejaučiu saiko, o tokių produktų, kuriais persivalgom, geriau atsisakyti.

O kodėl nusprendėt 21DSD daryt, kai apie tą programą niekur net informacijos nėra (na, apart tos, kur 25 dol. už 60 psl. e-book mokėti reikia)?

Nes buna dienu kai padauginu angliu, butent koki vaisiu sukemsu. Arba reik daryt griezta whole30 be jokiu vaisiu. Zodziu kazka daryt reikia...
Atsakyti
galutinio rezultato neparode, bet kai dabar tokie karsciai, tai tikiu, kad isdziutu no problem. pabandysiu ryt ir pasakysiu, nes juos pirkti kainyte siek tiek kanda.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 07 19, 21:45)
lazdynu?
o kurie tinkami?
Papildyta:

as tikrai siulyciau pasiskaityti praejusius merginu pasisakymus ir nepykti, jei i jusu klausima nera atsakoma. patikekit, paleolistos neatsakines i ta pati klausima simta kartu. maciau raset, kad valgot ryzius, gal dar nelabai suprantat, kas tai per mityba. as irgi neilgai dar su paleo, ir visokiais bandymais vis atrandu, kas man tinka, kas ne, ko reikia, o ko geriau vengti... principai man aisku, ziniu apie aukstaja matematika maiste man aisku dar truksta, bet jei kyla koks klausimas, pirmiausia ieskau atsakymo savarankiskai, jei nepavyksta, tik tada kreipiuosi i paleo guru smile.gif cia merginos jau toli pazengusios ir manau jos nori tik gilintis i sia mityba ir jos principus, o ne pastoviai atsakineti "pirmokiskus" klausimus.
O atsakymas i ta klausima, ka valgyt kai norisi kazko skanaus... valgyk lasini, tai labai skanu ! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wallis: 19 liepos 2013 - 21:47