Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba IX, angl. - Paleo, Primal, Caveman

Apklausa: Kaip į Jūsų Paleo mitybą reaguoja šeimos nariai? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
ant tiek supaprastėjo valgymas, kad net sunku nupasakoti, ką valgau, o ko nevalgau net nepagalvoju apie tai, nes net nepasiilgstu, nes skonio neatsimenu, tai kaip gali norėt? kad kvepia kažkas ...pfff ... š primala ir kvepia...

salotos su kumpiu dabar ir vsio.

o valgyt ne namie, tai visada valgydavau ir senais laikais, tik salotas... bulką šalimais palieki, padažus nukrapštai, arba kokią grilintą mėsą dabar, ar žuvį... kitkas nedomina. na dar variantas buvo desertą ėmiau vietoj kitų maistų: plakta grietinėlė su varške ir tiek.

beje, Taša, ko tu laikeis griežtai, kaip kad minėjai, bet iš esmės net neskaičius temučių mūsų tiek prirašytųsmile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 19 liepos 2013 - 15:32
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 07 19, 16:30)
kad kvepia kažkas ...pfff ... š primala ir kvepia...

Mano vaikas šiandien: "kai kas nors šalia valgo kokį nors saldumyną, aš dabar galvoju, ne kad norėčiau irgi, o kokį šūdą jie čia valgo" bigsmile.gif Tekstas necenzūruotas, sorry biggrin.gif Arba eina parduotuvėj pro lentynas, prikrautas gražumynų spalvumynų, ir po nosim burba "šūdų skyrius, šūdų skyrius" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 07 19, 15:30)
ant tiek supaprastėjo valgymas, kad net sunku nupasakoti, ką valgau, o ko nevalgau net nepagalvoju apie tai, nes net nepasiilgstu, nes skonio neatsimenu, tai kaip gali norėt? kad kvepia kažkas ...pfff ... š primala ir kvepia...

salotos su kumpiu dabar ir vsio.
o valgyt ne namie, tai visada valgydavau ir senais laikais, tik salotas... bulką šalimais palieki, padažus nukrapštai, arba kokią grilintą mėsą dabar, ar žuvį...  kitkas nedomina. na dar variantas buvo desertą ėmiau vietoj kitų maistų: plakta grietinėlė su varške ir tiek.

beje, Taša, ko tu laikeis griežtai, kaip kad minėjai, bet iš esmės net neskaičius temučių mūsų tiek prirašytųsmile.gif ?

teks man ismokti gaminti maista is naujo smile.gif
gal keleta receptuku su kokosu aliejum? 4u.gif

atsisakiau saldumynu, tortu, bandeliu, jogurtu, kefyru, pasuku.
anksciau pusryciai budavo bandele kokia ar jogurtas.
tai man buvo zygdarbis (trecdalis dienos maisto nebeliko)
nevalgiau grudu tik 2 savaites..
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 07 19, 16:36)
Mano vaikas šiandien: "kai kas nors šalia valgo kokį nors saldumyną, aš dabar galvoju, ne kad norėčiau irgi, o kokį šūdą jie čia valgo"  bigsmile.gif  Tekstas necenzūruotas, sorry biggrin.gif Arba eina parduotuvėj pro lentynas, prikrautas gražumynų spalvumynų, ir po nosim burba "šūdų skyrius, šūdų skyrius"  lotuliukas.gif

o viešpatie, koks nerealus vaikas! Kokio jis amžiaus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 07 19, 14:36)
Mano vaikas šiandien: "kai kas nors šalia valgo kokį nors saldumyną, aš dabar galvoju, ne kad norėčiau irgi, o kokį šūdą jie čia valgo"  bigsmile.gif  Tekstas necenzūruotas, sorry biggrin.gif Arba eina parduotuvėj pro lentynas, prikrautas gražumynų spalvumynų, ir po nosim burba "šūdų skyrius, šūdų skyrius"  lotuliukas.gif

šūdais ir aš pasitaškydavau pardėj su saviškiu apsipirkinėjant biggrin.gif

dabar pardėj ir einu perimetru-daržovės, mėsa... o į šūdų skyrių neisiu, nebent tik sardinių skardinėse biggrin.gif duona ta išpūsta bilekaip ir pridėta šūdų nu vis kvepia, tas skyrius skaniai kvepia, Lietuvoj ypač kur juodos visokios kepamos, čia tik bulkos visokių formų kai skonis tik nuo š dedamo rūšies skiras...

lol tik dabar supratau, kad tai vaikas pasakė...o perskaičiau lyg ... pamatei vaiką valgantį š ir taip pagalvojai biggrin.gif ot nerealiai! prie kasos aparatų kiek vaikams šūdų priedama o tėvai ir perka. koktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 19 liepos 2013 - 15:42
sulapnojau 3 skystai virtus kiausinius. niam niam.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 07 19, 16:39)
o viešpatie, koks nerealus vaikas! Kokio jis amžiaus? smile.gif

10 metų biggrin.gif Nu, kad nerealus, tai žinai, kiekvienai pelėdai savo vaikai gražūs biggrin.gif Šiandien dar gavau velnių, kad senai mėsos neviriau gabalo paprasto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomore: 19 liepos 2013 - 15:43
QUOTE(nomore @ 2013 07 19, 15:36)

kokio amziaus vaikas?
ir nuo keliu metu pradejot ji maitinti Paleo? ty kaip jam paasikinot ka reikia valgyt ir ko ne?
Papildyta:
QUOTE(ativas @ 2013 07 19, 15:41)
sulapnojau 3 skystai virtus kiausinius. niam niam.

skanu ane?
man butinai reiktu prie jo ko nors, nesakysiu tu zodziu garsiai...
doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 07 19, 15:40)
dabar pardėj ir einu perimetru-daržovės, mėsa...  o į šūdų skyrių neisiu,

as irgi , tik mano perimetras kol kas didesnis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 19 liepos 2013 - 15:48
QUOTE(nomore @ 2013 07 19, 14:42)
10 metų  biggrin.gif  Nu, kad nerealus, tai žinai, kiekvienai pelėdai savo vaikai gražūs  biggrin.gif Šiandien dar gavau velnių, kad senai mėsos neviriau gabalo paprasto biggrin.gif

o kaip darai mėsą biggrin.gif biggrin.gif ? nuo kaulo geriausiai, išverdi priprieskoniavus ir jergus kaip skanu biggrin.gif
karką kokią biggrin.gif
Atsakyti
manau pagrindine problema kodel sunku atsisakyti kazko - tai kad atsisakai pagrinde greito maisto. ka galetum uzkasti, ar gsizus is darbo velai, per peitus.
mesa reik gamint. zuvi irgi. kiausinio darbe neisvirsi. darvoziu nepatroskinsi irgi greitai..
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 07 19, 09:47)
skanu ane?
man butinai reiktu prie jo ko nors, nesakysiu tu zodziu garsiai...
doh.gif

labai skanu, grynas biggrin.gif su sauksteliu kabinti.
nu prie kietai virto tik krienu gal (tik gal) noreciau.
niekada nemegau jokiu padazu, majonezu, ketcupu ir pan.
mano griekai buvo namine rugine duona. kartais bandeles su cinamonu, grybais, aguonomis.
pasiilgau pacio duonos kepimo proceso, kvapo visuose namuose...
reiks kazka paleo kept.
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 07 19, 15:59)
labai skanu, grynas  biggrin.gif su sauksteliu kabinti.
nu prie kietai virto tik krienu gal (tik gal) noreciau.

Man skanu skystai virtus svieziu agurku arba kopustu prikasti, o kai norejau riebalo tai ir ghee uzpildavau ant trynio, nu kvapas ir skonis nerealus thumbup.gif
O krieno tai man prie mesos kartais norisi essen.gif
Ok, lekiu ozkiena marinuoti pagal vorestos recepta biggrin.gif
Atsakyti