QUOTE(Elata @ 2013 07 19, 13:02)
Išsirinkti reikia ne ligą, o mitybos principus, kuriais vadovausitės toliau 
Valgyti galima daug ką: mėsą, žuvytes, kiaušinius, jūros gėrybes, įvairiausias daržoves, sėklas ir riešutus, vaisius. Patikėkit, tų makaronų ar miltų net nepasiilgsit
Špinatai, česnakai, svogūnai puikiai tinka valgyti. Berods jų nerekomenduoja valgyti sergantiems IBS (dirgliosios žarnos sindromu), bet bent jau man nei česnakai, nei svogūnai nekenkia. O jūs pasibandykit pati su savo organizmu, jei jokių neigiamų padarinių nejusit, tuomet galit kuo puikiausiai juos valgyti
Kas, jūsų nuomone, sukelia skausmą ir uždegimą? Nes pagal mus, tai visi grūdiniai produktai, cukrūs ir saldikliai, ankštiniai produktai, pramoniniai sėklų aliejai (rapsų, saulėgrąžų), kurių mes nevalgome ir nevartojame gaminimui, taip išvengdami uždegimo.

Valgyti galima daug ką: mėsą, žuvytes, kiaušinius, jūros gėrybes, įvairiausias daržoves, sėklas ir riešutus, vaisius. Patikėkit, tų makaronų ar miltų net nepasiilgsit

Špinatai, česnakai, svogūnai puikiai tinka valgyti. Berods jų nerekomenduoja valgyti sergantiems IBS (dirgliosios žarnos sindromu), bet bent jau man nei česnakai, nei svogūnai nekenkia. O jūs pasibandykit pati su savo organizmu, jei jokių neigiamų padarinių nejusit, tuomet galit kuo puikiausiai juos valgyti

Kas, jūsų nuomone, sukelia skausmą ir uždegimą? Nes pagal mus, tai visi grūdiniai produktai, cukrūs ir saldikliai, ankštiniai produktai, pramoniniai sėklų aliejai (rapsų, saulėgrąžų), kurių mes nevalgome ir nevartojame gaminimui, taip išvengdami uždegimo.
tiesa sakant as savo organizmo taip gerai nepazistu, kad galeciau sakyti kad nuo kokiu nors produktu man is kart ka nors darosi. ( arba nesu taip apsvarinsu organizmo kad ivedus ka nors naujo-iskart pastebeciau negerumus)
galiu tik atskirti - saldumynai ir jogurtai, pasukos, kefyras. sitie man tikrai netinka.
o del skausmo ir pan- tai cia tik teoriskai, paskaicius literatura, tai apie ta pati cesnaka, avokado ir spinata - prie pienliges jie geriausi drugai, prie migrenos-priesai ir pan.