Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba IX, angl. - Paleo, Primal, Caveman

Apklausa: Kaip į Jūsų Paleo mitybą reaguoja šeimos nariai? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 19, 08:56)
Pavydz as tau tu treniruokliu, pas mus parkas paprastas - dar tik bando yrengineti biggrin.gif Aisku, yrengs, tai issikraustysiu doh.gif O kai grysiu bus jau salta ir lis - ajajaj vis negerai biggrin.gif
Silver79 - labai teisingai pasakyta drinks_cheers.gif O ar buvo koks pereinamas laikotarpis, kai nutraukei vaistus?Pablogejimo laikino ar dar kazko? g.gif Blin negi teks eit dietologija studijuot ir po to visiems po kilograma kokosviescio israsinet?Jeigu gauciau balta chalata, tada juk patiketu biggrin.gif  smile.gif
pumpica - nu gerai tu su kava cia biggrin.gif As kai tik puse saukstuko geriau, tai man ner kaip besumazint, mest belieka biggrin.gif Siandien puoduka is yprocio buvau pasidarius darbe, nes mieguista, bet ispyliau doh.gif Tikrai, kad buvusiu narkomanu nebuna doh.gif

kaip pazistama! pradejau ta kava gert darbe, nes aparatas stovi. vienu metu ji buvo skani. paskui geriau is iprocio. paskui kad kiti geria. buvo net tokiu momentu kad kai girdziu ta garsa virtuvej- uzsinoriu.
paskui meciau. dabar kartais geriu - kai miegas ima. o ima jis visada- ryte, po pieu baisiausiai doh.gif
visi eina kavos- as arbatos.
kai nematau, ar namie niekad negeriu - pakeiciau ja cikorija. kaip sakot? ar blogis irgi?
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 07 19, 09:58)
nomore,
gera idėja cukinijų naikinimui  thumbup.gif  Cukinijas tarkuojat? O nusunkiat vandenį?

Tarkuoju, nenusunkinėju, ir į mane kreiptis "tu" 4u.gif
QUOTE(taša @ 2013 07 19, 10:29)
ka tokiem astakyt? ypac kolektyve- darbe ar per sventes lieki nesuprastas..

Alergija. Arba skrandis nepriima biggrin.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 19, 11:47)
Prisiminiau del cukiniju, kaip galima skaniai jas paruosti, perpjaunat isilgai i dvi dalis, isskobiat seklas ir pridedat farso (suprieskoniuojat kaip megstat) ir i orkaite. Seniai jau pati taip gaminau, bet skonis nerealus  mirksiukas.gif

Tiksliai! Mes, jei turėdavom didesnių, pjaudavom žiedais ir į išimtų sėklų vietą faršo dėdavom. Gaunasi tokios ufonautų lėkštės biggrin.gif

QUOTE(kustuce @ 2013 07 19, 11:53)
O galiausiai užmetė, jei pasveiksiu nuo IS, taigi negausiu invalidumo  wacko.gif
Kaip neskaniai suvalgiau kalakutiena  unsure.gif
pastebėjau, kad pradeda darytis maistas neskanus, kaži kame bėda? Niekaip nesugalvoju ką valgyti, nieko nenoriu

Jei žmogui patinka sirgti, jis ir sirgs.
Man va jau antra diena iš ryto viskas atrodo nenorima biggrin.gif Aš problemą sprendžiu praleisdama valgymą biggrin.gif
Viena akim dirbu, kita žiūriu Elatos filmuką. Tikiuosi, velnių negausiu biggrin.gif
Atsakyti
del cukiniu- reiktu pasigamint! kaip tik turiu viena smile.gif et, tik farso neturiu... unsure.gif

as cukinia dar sutarkuoju su kiausu, miltais ir vista apvolioju.
arba makaronai, pomidorai, feta ir i orkaite
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 07 19, 12:00)
pakeiciau ja cikorija. kaip sakot? ar blogis irgi?

Neblogis, neblogis. Aš geriu, daug inulino turi, pamaitina žarnyno gerąsias bakterijas.
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 07 19, 12:05)

Nu jau, nu jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 07 19, 11:06)
Neblogis, neblogis. Aš geriu, daug inulino turi, pamaitina žarnyno gerąsias bakterijas.
Papildyta:

Nu jau, nu jau  biggrin.gif

m, man kaip tik aktualu!
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 07 19, 10:05)
del cukiniu- reiktu pasigamint! kaip tik turiu viena smile.gif et, tik farso neturiu... unsure.gif

Kol racione bus makaronai, duonos, ryžiai, tol ir ryte miegas ims.. deja...
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 07 19, 11:06)

Nu jau, nu jau  biggrin.gif

neteisingi zodziai makaronai ir suris ane?...
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 07 19, 11:53)
pastebėjau, kad pradeda darytis maistas neskanus, kaži kame bėda? Niekaip nesugalvoju ką valgyti, nieko nenoriu

man tas pats doh.gif jau kelinta savaite man viskas neskanu, net ta pati mesa kuria anksciau valgydavau skaniai, dabar baisaus skonio doh.gif valgau tik kad pavalgyt.. ir del to manau, esu pastoviai pikta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 07 19, 11:07)
Kol racione bus makaronai, duonos, ryžiai, tol ir ryte miegas ims.. deja...

supratau.

bulves? daug krakrmolo?
Atsakyti
Tasa, paskaitykit Paleo
ka valgom, o ko nevalgom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 07 19, 12:08)
neteisingi zodziai makaronai ir suris ane?...
blush2.gif

Dar ir miltai.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 07 19, 12:05)

Makaronai, miltai ??? doh.gif doh.gif doh.gif Nu , panele, tau siulau pirmiau perskaityti bent pirma sios temos komentara pradziai, o tada rasineti smile.gif
Atsakyti