Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba IX, angl. - Paleo, Primal, Caveman

Apklausa: Kaip į Jūsų Paleo mitybą reaguoja šeimos nariai? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(taša @ 2013 07 19, 09:48)
tiesa sakot. bet kai nesusidurus su tuo. tai kazkaip net nezinau i ka kreiptis..
unsure.gif  reik ti pradet manau

neturit bent kazkokiu draugu ar giminiu kaime? mes kasmet rudeni perkam kiaule pas ta pati zmogu jau eile metu -jis kaime mum uzaugina salia savos dar viena mums. Vyras nuvaziuoja ir kartu ten ja pasiskerdzia, man belieka i saldikli sugrust gabalais smile.gif
Kaimuose skelbimu lentoj buna pilna visokiu skelbimu -pardavineja kiaules, vistas, antis ir t.t. Bent jau mano kaime tai tikrai. Arba rajono laikrastyje.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 19, 10:40)
dar nevalgiau, laiko neturėjau bet jau eisiu taisyti, bus troškintos cukinijos+ mėsa+lašinio gabaliukas.
operacija, chirurginis įsikišimas,  metabolizmą pastūmėja link katabolizmo, todėl krenta svoris. Tai normalu.

taip, o kur dar stresas, nevalgimas(juk para negalima buvo valgyt pries nakroze), matyt as net pries operacija numeciau ir aisku nieks nematavo - kai klause tik atvykus, pasakiau savo normalu svori, ir jauciu jis jau per didelis buvo. ir to pasekoje pritaike stipria nakroze, is kurios negalejau iseit keleta valandu..
Atsakyti
Prisiminiau del cukiniju, kaip galima skaniai jas paruosti, perpjaunat isilgai i dvi dalis, isskobiat seklas ir pridedat farso (suprieskoniuojat kaip megstat) ir i orkaite. Seniai jau pati taip gaminau, bet skonis nerealus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 19, 11:43)
Kiausu nereikia bijoti  4u.gif

4u.gif riebalų irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 07 19, 12:30)
kiausiniai...kiausinius ir as valgau. bet turiu padidejusi cholesteroli..

Teks man atrodo, tau visas temas persiskaityt 4u.gif
Šiandien pas mane trys kiaušiniai ant lašinukų ir kalnas daržovių + kava su kokoso aliejum.
Rytoj bus trys skystai virti kiaušai su sviestu smile.gif

Taša, ryžių irgi nevartojam. Aš irgi su pienlige kovoju, nebėr net vaisių racione.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 07 19, 10:45)
neturit bent kazkokiu draugu ar giminiu kaime? mes kasmet rudeni perkam kiaule pas ta pati zmogu jau eile metu -jis kaime mum uzaugina salia savos dar viena mums. Vyras nuvaziuoja ir kartu ten ja pasiskerdzia, man belieka i saldikli sugrust gabalais smile.gif
Kaimuose skelbimu lentoj buna pilna visokiu skelbimu -pardavineja kiaules, vistas, antis ir t.t. Bent jau mano kaime tai tikrai. Arba rajono laikrastyje.

kad ne..
tik reiktu bent jau zinot i koki regiona nuvaziuot
Atsakyti

Va ka as pati darau, kantriai maitinuosi pagal paleo, turiu dar simptomu, aisku jokiu tirpimu ir pan, bet likes tik galvos svaigimas ir kartais islenda vangumas bei nuovargis, gal pameni kaip rasiau, kad pradejus paleo dinginejo klausa ir paastrejo tirpimai, bet visko nemeciau ir tikrai nemesiu.

Lumi, man vieninitelis ilgiau uzsilaikes dalykas, tai ir buvo svaigimas. Bet jis mazejo ir mazejo, kol nepajutau kaip dingo. Tiesa, kuri laika dar naudojau homeopatines vertigoheel po liezuviu. Bet visos nesunaudojau, tad galiu padovanoti jei reikia smile.gif

Kazkas klause del paumejimu pradzioje, tai as tik su oda pastebejau rimtus paumejimus, bet dabar nesu tikras ar ir jie butu buve jei nebuciau valges kibirais pieno produktus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 07 19, 10:48)
Teks man atrodo, tau visas temas persiskaityt  4u.gif 
Šiandien pas mane trys kiaušiniai ant lašinukų ir kalnas daržovių + kava su kokoso aliejum.
Rytoj bus trys skystai virti kiaušai su sviestu smile.gif

Taša, ryžių irgi nevartojam. Aš irgi su pienlige kovoju, nebėr net vaisių racione.

jo, zinau kad negalima.. ax.gif (kazkur skaiciau kad laukinius galima)
as dvi savaites laikiausi tos grieztos. paskui grizau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 07 18, 21:59)
paziurejau ta paveiksliuka, tai batonas labai jau vilioja, bet kazkaip nera to tikro noro.
Va dar atsiminiau toki viena dalyka, turiu drauge, kuri jau keleta metu serga raudonaja vilklige. ji vis rauda rauda, kad liga po truputi progresuoja, kad didele gresme, jog pasigriebs pagrindinius organus. tikrinasi slapima gal kas savaite, negali buti saulej ir pan. bet manau, kad ji nebandys... geriau toliau verks ir lauks kazkokio stebuklo is dangaus  g.gif

Mano anyta serga IS, bandau įkalt į galvą, kad maitintųsi pagal paleo, tai kažką bando, bet pastoviai nugrybauja į šoną, kai pabaru, sako, nu kas čia tokio, kad suvalgysiu keturis saldainius ar paragausiu kokio kito skanėsto. O galiausiai užmetė, jei pasveiksiu nuo IS, taigi negausiu invalidumo wacko.gif

Laba diena

tie krabai manęs nesužavėjo, nesu tokių gyvių mylėtoja.

Kaip neskaniai suvalgiau kalakutiena unsure.gif
pastebėjau, kad pradeda darytis maistas neskanus, kaži kame bėda? Niekaip nesugalvoju ką valgyti, nieko nenoriu
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 07 19, 10:48)
Teks man atrodo, tau visas temas persiskaityt  4u.gif 

teks, kaip tik lietu zada svtgali, turesiu ka veikt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 07 19, 10:50)
Tiesa, kuri laika dar naudojau homeopatines vertigoheel po liezuviu. Bet visos nesunaudojau, tad galiu padovanoti jei reikia smile.gif

Situ dar turiu, pamenu kai pirkau per pirma paumejima, bet dar nezinojau kad sergu IS ir nesupratau kas su manimi vyksta biggrin.gif gerai, kad priminei, reikia issitraukti is stalciaus.
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 07 19, 10:54)
teks, kaip tik lietu zada svtgali, turesiu ka veikt  mirksiukas.gif

ot faina, o as sekmadieni plaukiu su baidaremis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 07 19, 10:53)
O galiausiai užmetė, jei pasveiksiu nuo IS, taigi negausiu invalidumo  wacko.gif

ohmy.gif
Atsakyti
O galiausiai užmetė, jei pasveiksiu nuo IS, taigi negausiu invalidumo wacko.gif

ne nu, ka su tokiais zmonemis galima kalbeti ?! Nesupranta , kad sveikas dvigubai tiek uzsidirbs
Na, bet kiekvienas renkasi kam ko reikia. Pasirodo yra ir tokiu, kuriems mieliau buti neigaliems doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silver79: 19 liepos 2013 - 10:59