Mamyte stsargiai klauso..pati turi guzeli skydliaukej, egzema nuolatine, spaudima aukstas..tai zemas... Bet paragavo, sake nuuu skanu... sake swiesto daugiau valgys, lasiniu..tik su darzovem reik susidraugaut..as po biski , atsargiai jai pasakoju... Man tai.gardu buvo labai
Sveikos. Na ka, wallis toliau tinsta, siandien pasisveriau vel del idomumo, 64 Jau baigiu pradeti galvoti, kad svarstykles sugedo, bet viskas lyg ir OK su jomis. Nebeturiu jau jokiu vaisiu visa savaite, apart poros dziovintu slyvu uzvakar, porcijos dideles, bet pagrinde darzoves, tokios kaip salotos, agurkai ir pomidorai ir riebalai. geriu irgi labai daug, po du litrus vandens ir dar arbatos, nes lauke labai karsta. riebalai tik kokoso aliejus, grietine ir sviestas, lasiniu sia savaite valgiau maziau. bet nezadu mesti sio principo, nes jau sunku butu kazkoki angliuka isikist sau i burna, o ir visai nebenoriu. Siandien nusipirkau jautuko kepenu, lasisinio upetakio, tai bus skanus savaitgalis ziuresim kas bus veliau.
Labas rytas Siandien MB gimtadienis, tai is pat ryto lekiau dovanos ir torto pirkt, nes paciai gamint nebuvo jokio noro po vakaryksciu 16 valandu darbe
Vakar gryzau namie, vakariene garuoja ant stalo
Taip ir supratau, kad brangusis neraukia nieko, ka jam pasakojau apie paleo, valgo, ka pagaminu tik todel, kad pats tingi gamint Nieko nebesakiau, palaukiau, kol nuejo y dusa, sukreciau y siuksliu deze lauke, lekste issiploviau, padekojau ir tiek Tegu pasiunta.
Ciurlioni - ne visiems ta kavyte ir tinka. Man skanu buvo su kokoso riebalu, bet su sviestu nelabai lindo, dabar jos jau nebegeriu, bandau isvis atprast. Meciau rukyt, dabar eile kavai matyt
Akutee - nepamirsk mamai pasakyt, kad jeigu lasinius, sviestus, mesa planuoja su duona valgyt ar ryziais, ar bulvem, tai tegu net nepradeda Bus blogiau tik. Nes maniske bande, bet nuejo po to duonos atsipjove, tai sakau nebevark mama
Wallis - o jei grietine ir sviesta ismestum, paliktum lasinius, kokoso riebala, avokadus kuriam laikui ir pastebetum svory?Man nukrito 0,5 kg per savaite, as riebalu nemazai valgau irgi Gal skysciai susikaupe?
Labai karsta siandien, nuplauke mano sportai jau, nerizikuosiu Gero savaitgalio visoms, as deja dirbu abi dienas
Vakar gryzau namie, vakariene garuoja ant stalo
Taip ir supratau, kad brangusis neraukia nieko, ka jam pasakojau apie paleo, valgo, ka pagaminu tik todel, kad pats tingi gamint Nieko nebesakiau, palaukiau, kol nuejo y dusa, sukreciau y siuksliu deze lauke, lekste issiploviau, padekojau ir tiek Tegu pasiunta.
Ciurlioni - ne visiems ta kavyte ir tinka. Man skanu buvo su kokoso riebalu, bet su sviestu nelabai lindo, dabar jos jau nebegeriu, bandau isvis atprast. Meciau rukyt, dabar eile kavai matyt
Akutee - nepamirsk mamai pasakyt, kad jeigu lasinius, sviestus, mesa planuoja su duona valgyt ar ryziais, ar bulvem, tai tegu net nepradeda Bus blogiau tik. Nes maniske bande, bet nuejo po to duonos atsipjove, tai sakau nebevark mama
Wallis - o jei grietine ir sviesta ismestum, paliktum lasinius, kokoso riebala, avokadus kuriam laikui ir pastebetum svory?Man nukrito 0,5 kg per savaite, as riebalu nemazai valgau irgi Gal skysciai susikaupe?
Labai karsta siandien, nuplauke mano sportai jau, nerizikuosiu Gero savaitgalio visoms, as deja dirbu abi dienas
As tai vakar isprakaitavau visa kg siandien kaune pila be perstojo...tai guliu lovoj, relaxuoju, mano vyrai i filma isvaziavo.
Siandien musu 6 osios vedybu metines tai gal vakare kokio vyno isgersim
Siandien musu 6 osios vedybu metines tai gal vakare kokio vyno isgersim
Egliukasz, žvengiu iš vakarienės tavo eina sau
niekad man nenutikę taip buvo kiek esu gavus paruoštos vakarienės, į mane atsižvelgiama būdavo ir kaiiiip skaniai valgydavom
man tai iš vis pasityčiojimas būtų jei tokį patiektų nežinau iki kiek pasiusčiau
niekad man nenutikę taip buvo kiek esu gavus paruoštos vakarienės, į mane atsižvelgiama būdavo ir kaiiiip skaniai valgydavom
man tai iš vis pasityčiojimas būtų jei tokį patiektų nežinau iki kiek pasiusčiau
[quote=Egliukasz,2013 07 13, 13:31
o sportai jau, nerizikuosiu Gero savaitgalio visoms, as deja dirbu abi dienas
[/quote]
tai va va...kol geriau tik su kokoso riebalu tai nieko nebuvo,o dabar ner kur detis o dar sedzoi darbe
o sportai jau, nerizikuosiu Gero savaitgalio visoms, as deja dirbu abi dienas
[/quote]
tai va va...kol geriau tik su kokoso riebalu tai nieko nebuvo,o dabar ner kur detis o dar sedzoi darbe
pumpica - sveikinimai Smagu ir kad geriau jauties
Tikekimes ir vaikuciai atsigave jau
Sedindriuke - ech, kad pas mane jis nepiktybiskas, tik kad nebesupranta, kaip daznai mityba keicias - tai kiausiniu dieta, tai Seltonas, tai raw, dabar paleo £1 kainavo, negaila ir ismest, negi pesiosies kasdien Bele pastangas parode
Papildyta:
Pakentek, pagerk vandens ir y tualeta Iseis visvien lauk Gyvenam ir mokomes, kas tinka, kas ne
Tikekimes ir vaikuciai atsigave jau
Sedindriuke - ech, kad pas mane jis nepiktybiskas, tik kad nebesupranta, kaip daznai mityba keicias - tai kiausiniu dieta, tai Seltonas, tai raw, dabar paleo £1 kainavo, negaila ir ismest, negi pesiosies kasdien Bele pastangas parode
Papildyta:
QUOTE(ciurlionis @ 2013 07 13, 13:43)
Pakentek, pagerk vandens ir y tualeta Iseis visvien lauk Gyvenam ir mokomes, kas tinka, kas ne
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 13, 08:16)
Kokia sveiko organizmo reakcija į šios, beveik nuodėguliais virtusių pupelių vandeninės ištraukos keletą išgertų puodelių? Rūkas, sunkumas, skausmas galvoje, pykinimas pojūčiai vos ne kaip po smegenų sukrėtimo. Žmogus, bet kokiu pretekstu (aiškinant, kad ji padeda nubusti, tapti žvalesniu, patinka skonis, padeda susikaupti ir t.t.) vartojantis kavą po keletą puodelių per dieną, yra giliaus biocheminio deficito būsenoje.
Rukas, sunkumas, galvos skausmas? Na kad ne, net ne is tolo. Patinka skonis ir tiek. Gal kakava kava pakeist? ar kakava irgi nuodeguliai?
siandien atsikeliau, bulletproof kavyte rankoj ir i sportus. sportklubis nuo pat ryto uzgrustas raumeningais vyrukais gryzau, mazytis bananas, dushas. tada prisitroskinau kopustu su svogunais ir lasinukais, uzmeciau pora kiausiu ir sedziu apsipatenkinus. nagrineju buhalterines apskaitos programa - kol kas idomu ir patinka, nors kai pakalbejau su MB pusbroliu, buhalteriu, tai jis pasake, kad galetu girtas kaip tapke but ir vistiek sugebetu savo darba atlikt. vadinasi, realybej, to mastymo kaip ir nereik, kas yra siek tiek liudna
pumpica: sveikinam. vynelis tik sausas ir nepadauginkit ir ziurek nesirk.
ciurlionis: no panic, nusitriesi gerai ir praeis. dabar zinai, kad netinka tau toks geralas.
Egliukasz: na prabangiai vakariene, ka be pridursi maniskis tai nemegejas kazka gamint, o jeigu apsiima, tai dazniausiai buna jautienos kepsnys ir darzoviu salia isvirta...
uzkniso sitie karsciai, ne kiek karsciai, bet ka lietaus nera. zole ruduoja visur, aplink nama dar palaistau truputi, bet man sazine grauzia geriama vandeni svaistyt dar vakar rode lietu pirmadieni, o siandien
Na ka tokia šiluma tai gulėt ir skaityt knygas
Su Elata mes va tai Marką Sissoną, tai G.Taubes ir skaitom ir dar krūvos eilėj laukia... paros per mažą
Su Elata mes va tai Marką Sissoną, tai G.Taubes ir skaitom ir dar krūvos eilėj laukia... paros per mažą
Dekui uz sveikinimus
O vyna as geriu tik sausa, ir tik raudona bet retai jau norisi...
Pamenu kai laukiaus pirmojo, tai beprotiskai norejau raudono vyno nu bet tooks ziaurus noras buvo siaubas. Tai kadangi negalejau gert, tai nors pardej prigriebdavau po buteli buvo pilnas baras vyno pasigrozedavau ir vis galvojau, nu jau kai galesiu gert, kaip desiu....aisku pagimdzius dingo norai idomu kodel as jo taip norejau, ar man truko ko nors, ar vaikas gal bus i ta linkes
O vyna as geriu tik sausa, ir tik raudona bet retai jau norisi...
Pamenu kai laukiaus pirmojo, tai beprotiskai norejau raudono vyno nu bet tooks ziaurus noras buvo siaubas. Tai kadangi negalejau gert, tai nors pardej prigriebdavau po buteli buvo pilnas baras vyno pasigrozedavau ir vis galvojau, nu jau kai galesiu gert, kaip desiu....aisku pagimdzius dingo norai idomu kodel as jo taip norejau, ar man truko ko nors, ar vaikas gal bus i ta linkes
QUOTE(jautiena @ 2013 07 13, 14:12)
Rukas, sunkumas, galvos skausmas? Na kad ne, net ne is tolo. Patinka skonis ir tiek.
neatkreipei dėmesio:
Kokia sveiko organizmo reakcija
esmė- sveikas organizmas reaguoja, apnuodytas- ne. Man gražu buvo pažiūrėti, kaip mano vyras po stiproko alkoholio panaudoijimo vėmė- nors anksčiau lengvai ir didesnius kiekius pakeldavo. Kuo labiau organizmas apsivalo- tuo stipresnė reakcija į įvairius "nuodus".
Gal kakava kava pakeist? ar kakava irgi nuodeguliai?
o pagyventi be nuolatinio stimuliatorių poveiko neišeina . Jei neišeina, reikia pripažinti. Bet čia tik mano išvedžiojimai, aš nieko neteisiu. Pas mus tik vanduo yra geriamas. Nes ir man kavos skonis patinka todėl ir negeriu.
Zodziu, kas jungiasi y kompanija savaite be kavos? Pradedu nuo rytojaus