QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 18, 19:21)
Dar Silverio noriu paklausti, kaip marinuoji zalia mesa valgymui, noreciau pameginti


kilogramui mėsos imu valgomą šaukštą su kaupeliu druskos su prieskoniais ir tiek pat cukraus. mėsą supjaustau pailgais bryzais pagal raumenų skaidulas, subarstau tuo mišiniu, pavolioju, sudedu talpiai į indą ir padedu šaldytuve. po trijų dienų jau būna pasifermentavusi ir minkšta. toliau gali būti dar tris -keturias dienas nieko nedaroma fermentuojasi toliau. vėliau turi būti arba vytinama(tik liesa) arba užšaldoma. Tokią mėsą arba labai trumpai pakaitinu, arba valgau žalią arba vytinu inkubatoriuje. Galima naudot šašlykui.tik neperkepti.
Druskos mišinius ruošiu pati su įvairiais prieskoniais-žolelėmis, skirtingų skonių.
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 18, 18:17)
Ot kai pagalvoju ir i savo katina paziurejus, nu kaip gerai gyventi, paedi - pamiegi, pakakoji - pamiegi, pakniauki - pamiegi ir vsio. Na dar pakaso paausius tai isvis kaifas 

nepavydėk, o tai kitam gyvenime kate atgimsi ir turėsi peles gaudyt
