sveikutes....ryte vaziavo MB tyrimus pridfuoti, ryt eisim pas gydytoja rezultatu vakare...tai kaip ant adatu jauciuosi
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 17, 10:12)
galiu perleisti 10 jau paaugusių daigų, paskaičiavau- jų per 30, o ir 5-6 per akis. Tačiau kai kurie jau per dideli,kad būtų galima persodinti, bet pas mane tik žali, mėlynųjų-violetinių manau būtų galima rasti pas gėlių daigų pardavėjus, gi juos kaip gėles augina darželiuose.
O šiaip tai kopūstas, do kopūstas...tik mandresnis
mhm, tik reik kakzaip iki Taves dasigauti, bet dabar niekaip nesigaus, nes MB darbuose paskendes, as irgi turiu reikalu, o sekmadieni isvaziuojam savaite atostogu...tai jei ka poto susirasysim. o reiks gal pas geliu prekiautojus uzklausti....
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 17, 14:12)
Ikisiu trigrasi pasigirti, tyriaus kraujus, hemoglobinas 151. Dar kas nors nuimtu ta nesveika galvos svaiguli (cia bus del IS) tai buciau kaip agurkelis
o cia ne per ausktas hemoglobinas? as nezinau, tiesiog man toks didelis atrodo
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 17, 17:44)
mėšlungis gali būti susiijęs su druskos rūgšties trūkumu..
MB ranka traukia magni....reiks paskaityti kaip ka daryti del tos rugsties
QUOTE(JolkitaS @ 2013 07 17, 19:16)
Be to mano cholesterolis aukštas ir niekaip nenori nukristi, tai mečiau sviestą ir kitus riebius pieno produktus valgyt. Nuo kokosų aliejaus nieko panašaus nebūna.
o koks Tavo cholesterolis? MB irgi aukstas, vis tyrimus daromes kas menesi, bet valgo riebiai, ir grietine ir sviesta, tai vat ziuresim kaip bus rezultatai ryt.