Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba IX, angl. - Paleo, Primal, Caveman

Apklausa: Kaip į Jūsų Paleo mitybą reaguoja šeimos nariai? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 17, 22:10)
Kur tu jau cia taip sprintuoji? biggrin.gif Maisto mazoka, ale kavos ziuriu su kaupu 4u.gif Va tau ir paskelbk savaite be kavos, tai dar daugiau prigers zmones lotuliukas.gif Juokauju 4u.gif A jau viska susipakavai? 4u.gif
Laukiu, kada sportuot jau galesiu wub.gif O dabar tik stiklainius su sultiniu vakuoju biggrin.gif
Pas mane maisto isvis nera doh.gif Kazi kaip ilgai isgyvensiu su vandeniu ir greipfruto sultim biggrin.gif

aš jau čia troškinuos... smile.gif)

tokiu karščiu pati jaučiu, kad nenoriu valgyt, o pilvas na aišku gurgia dabar... bet ai... negaliu laisvai kažkaip sau gamytis ką noriu, bet tuoj galėsiu nes išvažiuos šeimininkai biggrin.gif lol tai drąsiau jausiuos, o dabar vis tiek kažkaip neužsiiminėju valgymu biggrin.gif gerai, atprasiu kramtyt kas tik pliusas biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes....ryte vaziavo MB tyrimus pridfuoti, ryt eisim pas gydytoja rezultatu vakare...tai kaip ant adatu jauciuosi unsure.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 07 17, 10:12)
galiu perleisti 10 jau paaugusių daigų, paskaičiavau- jų per 30, o ir 5-6 per akis. Tačiau kai kurie jau per dideli,kad būtų galima persodinti, bet pas mane tik žali, mėlynųjų-violetinių manau būtų galima rasti pas  gėlių daigų pardavėjus, gi juos kaip gėles augina darželiuose.
O šiaip tai kopūstas, do kopūstas...tik mandresnis  biggrin.gif

mhm, tik reik kakzaip iki Taves dasigauti, bet dabar niekaip nesigaus, nes MB darbuose paskendes, as irgi turiu reikalu, o sekmadieni isvaziuojam savaite atostogu...tai jei ka poto susirasysim. o reiks gal pas geliu prekiautojus uzklausti....

QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 17, 14:12)
Ikisiu trigrasi pasigirti, tyriaus kraujus, hemoglobinas 151. Dar kas nors nuimtu ta nesveika galvos svaiguli (cia bus del IS) tai buciau kaip agurkelis biggrin.gif

o cia ne per ausktas hemoglobinas? as nezinau, tiesiog man toks didelis atrodo

QUOTE(" voresta " @ 2013 07 17, 17:44)
mėšlungis  gali būti susiijęs su druskos rūgšties trūkumu..

MB ranka traukia magni....reiks paskaityti kaip ka daryti del tos rugsties

QUOTE(JolkitaS @ 2013 07 17, 19:16)
Be to mano cholesterolis aukštas ir niekaip nenori nukristi, tai mečiau sviestą ir kitus riebius pieno produktus valgyt. Nuo kokosų aliejaus nieko panašaus nebūna.

o koks Tavo cholesterolis? MB irgi aukstas, vis tyrimus daromes kas menesi, bet valgo riebiai, ir grietine ir sviesta, tai vat ziuresim kaip bus rezultatai ryt.
Atsakyti
Limma, ne per aukstas, normos ribos 123-153. smile.gif
Atsakyti
Laba diena.
Papasakokit kas nors iš specų, kaip pasikelti tą hemoglobiną, o tai amžiais vaikšatu nudusus su 97. unsure.gif
Atsakyti
Geras geras tas hemoglobinas. Va jau kai 122 būna tai riba jau ir jau gali kitas lomkes turėt iš silpnumo. Pati turėjus žemą hemoglobiną, o galiausiai ir feritiną (kuris išsenka, kai jau kraujy hemoglobino nelieka normaliai)... ir va kai mėsos ''nemėgau''

Pusryčiai... kadangi keptuvė užimta buvo... tai šoninę supjausčius sumečiau puodan, įpyliau vandens, brokolių susmulkinau, saldžios bulvės, buroką virtą ir patroškijau viską... apkvipo daržovės kaimiškai nuo šoninės, tai sukirtau lėkštę nemenką, turės iki vakaro užtekt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(locust @ 2013 07 18, 08:27)
Laba diena.
Papasakokit kas nors iš specų, kaip pasikelti tą hemoglobiną, o tai amžiais vaikšatu nudusus su 97. unsure.gif

nujaučiu, kad pati pridususi ir silpna jauties ir vakare ypač miegai traukia, energijos trūkumas.. o apie kokį sportavimą net silpna pagalvot? ir šiaip užeina liūdnumai?

mėsą tu valgai?

jei ne tai patikėk teks labai daug žolės visokios valgyt...

atstatė man tik vaistais, kai mėsą pernai vasarą buvau nevalganti...
o geležį vienu kartu neatstatysi mėsos užvalgius, reikia pastoviai organizmui duotis kas turi geležies, kad ilgainiui atsistatytų ir organizmas užlaikytų jį. Tikrai nėra gerai toooooks mažas hemoglobinas, nes viso organizmo funkcijai labai kenkia.

PUR PUR, mačiau albumiuke foto, nu kokiaaa simpatiška, tamsių bruožų smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sedindriuke: 18 liepos 2013 - 09:34
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 18, 10:05)
Limma, ne per aukstas, normos ribos 123-153. smile.gif

Šaunuolė LumiLumi-Lumita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(locust @ 2013 07 18, 09:27)
Laba diena.

Na as valgau raudona mesa, kepenis, sirdi, burokus virtus, tiksliai nezinau, bet gal sitie dalykai padejo. Juokiuosi, sakau 26 kg nutirpo tai koncentratas gavosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 18, 09:32)
Šaunuolė LumiLumi-Lumita  thumbup.gif

Anokia cia saunuole biggrin.gif va mano zaidimai su kava baiges tuo, kad sedziu bulletproof puoda apsikabinus, ne ne, lomkes neprasidejo, bet baisiai norejau silto sviesto pagert. Pasidariau silpna birzgala, su arbata taip gerai neina ghee ir cocooil'as kaip su kava biggrin.gif
Moraliskai nusiteikineju referata pradedi, pats nekenciamiausias dalykas man tokiu sh... rasymas... Moralines kancios prasideda.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 18, 10:43)
biggrin.gif va mano zaidimai su kava baiges tuo, kad sedziu bulletproof puoda apsikabinus, ne ne, lomkes neprasidejo, bet baisiai norejau silto sviesto pagert. Pasidariau silpna birzgala, su arbata taip gerai neina ghee ir cocooil'as kaip su kava biggrin.gif

Ach, man irgi tas pats. Tai kavos dar neatsisakau. Laužysiu save rugpjūty, kai visi ant Whole30 sėdės. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 07 18, 10:31)
Geras geras tas hemoglobinas. Va jau kai 122 būna tai riba jau ir jau gali kitas lomkes turėt iš silpnumo. Pati turėjus žemą hemoglobiną, o galiausiai ir feritiną (kuris išsenka, kai jau kraujy hemoglobino nelieka normaliai)... ir va kai mėsos ''nemėgau''

Pusryčiai... kadangi keptuvė užimta buvo... tai šoninę supjausčius sumečiau puodan, įpyliau vandens, brokolių susmulkinau, saldžios bulvės, buroką virtą ir patroškijau viską... apkvipo daržovės kaimiškai nuo šoninės, tai sukirtau lėkštę nemenką, turės iki vakaro užtekt biggrin.gif
Papildyta:
nujaučiu, kad pati pridususi ir silpna jauties ir vakare ypač miegai traukia, energijos trūkumas.. o apie kokį sportavimą net silpna pagalvot? ir šiaip užeina liūdnumai?

mėsą tu valgai?

jei ne tai patikėk teks labai daug žolės visokios valgyt...

atstatė man tik vaistais, kai mėsą pernai vasarą buvau nevalganti...
o geležį vienu kartu neatstatysi mėsos užvalgius, reikia pastoviai organizmui duotis kas turi geležies, kad ilgainiui atsistatytų ir organizmas užlaikytų jį. Tikrai nėra gerai toooooks mažas hemoglobinas, nes viso organizmo funkcijai labai kenkia.

PUR PUR, mačiau albumiuke foto, nu kokiaaa simpatiška, tamsių bruožų smile.gif)

man 122 būtų stebuklas biggrin.gif

O mėsą aš valgau, viską valgau (na, varškės tik nesu gerbėja, ypač liesos ir neapdorotos, bet ji čia ir nesvarbi). Žoles valgau, gal reiktų daugiau. Geriu pastoviai geležies tabletes. Pakyla tas hemoglobinas ir vėl nukrenta. taip ir kankinuosi.
Atsakyti
QUOTE(locust @ 2013 07 18, 10:27)
Laba diena.

Skaičiau, kad organizmas išveda geležį, kai yra ant vėžio ribos, taigi kol nesusitvarkys reikalai geriau jo gal ir nekelti?
Reikia žiūrėti priežastis, o ne šalinti pasekmes, kitaip toli nenuvažiuosi.

Reikėtų daugiau apie tave sužinoti, kad kažką pasakyt. Aš krištolinio rutulio neturiu...
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 18, 10:54)
Skaičiau, kad organizmas išveda geležį, kai yra ant vėžio ribos, taigi  kol nesusitvarkys reikalai  geriau jo gal ir nekelti?
Reikia žiūrėti priežastis, o ne šalinti pasekmes, kitaip toli nenuvažiuosi.

Reikėtų daugiau apie tave sužinoti, kad kažką pasakyt. Aš krištolinio rutulio neturiu...

o ką norėtum sužinoti? smile.gif
Tyriausi ir pas hematologus, tiesiai šviesiai paklausiau, ar man negręsia kraujo vėžys - sakė, kad ne, nes ne tokie parodymai būna prie tokios ligos. tam kartui ramiau. Na o išvada tokia, kad aš tiesiog labai nukraujuoju blush2.gif
O geležies pertekliaus pas mane nėra, kaip tik trūkumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo locust: 18 liepos 2013 - 10:05
locust, o kaip reikalai su riebalo valgymu? Nes mano tvanas jau baigesi, o taip kankindavausi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 18, 09:50)
Ach, man irgi tas pats. Tai kavos dar neatsisakau. Laužysiu save rugpjūty, kai visi ant Whole30 sėdės.  smile.gif

As irgi sesiu rugpjuti ant whole, nors galvoju reik sest liepos gale, nes per vestuves taure sampano tikrai pakelsiu, nenoriu but siaubune lotuliukas.gif
Atsakyti