Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba IX, angl. - Paleo, Primal, Caveman

Apklausa: Kaip į Jūsų Paleo mitybą reaguoja šeimos nariai? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 17, 20:20)
Nuo siandien pradejau gerti. As nuo ghee nejauciu nieko neigiamo, o nuo paprasto sviesto spuogais paberia.

Nu bet tavo svorio pokyčiai nerealūs, super, šaunuolė. O koks tavo ūgis? Ir koks buvo svoris per svorio piką? Ką sako pažįstami, kai mato skirtumą?
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 17, 20:20)
Nuo siandien pradejau gerti. As nuo ghee nejauciu nieko neigiamo, o nuo paprasto sviesto spuogais paberia.

juokas juokais, bet man irgi mėšlungis sutraukia kartkartėm.. ir dar toks skaudus. Tai prieš miegą kai prisimenu, magnio citrato išgeriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 07 17, 19:45)
Nu bet tavo svorio pokyčiai nerealūs, super, šaunuolė. O koks tavo ūgis? Ir koks buvo svoris per svorio piką? Ką sako pažįstami, kai mato skirtumą?

Aciu, pati dziaugiuosi smile.gif Mano ugis 1.60, o svoris buvo 93 kg. Ziauru kai pagalvoji. Pazistami apake, o ypac jei seniai mate, sako nu tu tai nerealiai cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 17, 20:56)
Aciu, pati dziaugiuosi smile.gif Mano ugis 1.60, o svoris buvo 93 kg. Ziauru kai pagalvoji. Pazistami apake, o ypac jei seniai mate, sako nu tu tai nerealiai cia biggrin.gif

nesako pažįstami, kad anksčiau atrodei gražesnė lotuliukas.gif ? Nes girdėjau, kad žmonės kartais iš pavydo tokias nesamones pradeda kalbėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kustuce: 17 liepos 2013 - 19:58
QUOTE(Elata @ 2013 07 17, 19:49)
juokas juokais, bet man irgi mėšlungis sutraukia kartkartėm.. ir dar toks skaudus. Tai prieš miegą kai prisimenu, magnio citrato išgeriu smile.gif

Jo, skausmas toks, kad kaukti norisi ir paskui ta vieta tokia skaudi, lyg raumuo pertemptas. Sakau, gal reiktu kokiu tamsiai zaliu lapiniu darzoviu pavartoti, kazkaip jau spinatus apleidau, buvau atsivalgius.
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 07 17, 19:57)
nesako pažįstami, kad anksčiau atrodei gražesnė  lotuliukas.gif ? Nes girdėjau, kad žmonės kartais iš pavydo tokias nesamones pradeda kalbėti

Kolkas neteko tokiu dalyku isgirsti, bet zvilgsniu pavydziu pasitaiko.
Atsakyti
Labas sveikuoles grazuoles smile.gif na as vel trumpam cia. laikau egzus, bet taip shauniai, su paleo mityba kaip galvojasi gerai, miegas neima, super tiesiog, o maniau, kad nieko nebus, jei angliavandeniu visokiu nevalgysiu. As jau suradau savo proporcijas, man labai gerai sekasi, jei as laaabai daug darzoviu valgau, biskiuka baltymu ir riebalu nemazai smile.gif va tada tai buna tikras geris ir alkana nesijauciu po 5 minuciu. Siandien pusryciams suvalgiau 2 keptus kiausinius ( as kiausus valgau beveik kasdien, kas bus tas bus, bet nesuku galvos) su zaliais zirneliais ir lasiniukais papjaustytais ant virsaus. kokosu aliejaus sauksciukas. Pietums vartojau raugintus kopustus, grilinta orakaiteje baklazana ir desryte namine virta. Va tokie pietus man geriausi. darzoviu daug, mesyte, truputi gal riebesne, dar uzsimeciau sauksteli cokosu aliejaus smile.gif ir tikrai, net nesvajojau, kad iki 19 val nenoresiu valgyt. ir net veliau nenorejau, bet pagalvojau, kad grisiu veliau namo, tai butu gerai ko isimesti i skrandi. ... riebaus, mazai angliavandeniu ir dar reikia baltymu. Na, atsiminiau as tik kai valgiau, kad pieno produktai tukina, bet taip skaniai suvalgiau 200gr gryno camembert surio... blush2.gif jau likus trupuciui vos vos lindo, bet nu taip skanu... wink.gif va, ir laiminga, nenervuota, kad nealkana grizau namo smile.gif nes jei buciau praalkus kazkur pakeliui, tai atakuociau saldytuva kaip reikalas.
siom naktim labai sunkiai miegasi, nes labai karsta pas mus, diena 40 buna, o vakar as dar nusipirkau svieziai maltos kavos ir jos kvapas kazkaip stebuklingai sklido man tiesiai i lova. tai varciausi varciausi, gal gale atsikeliau ir supakavau ta kava i maiseli ir nugrudau i kita spintele smile.gif as kava geriu, bet tik be pieno smile.gif dar labai skanu dalyka vakar valgiau... avokada su grietine ir kumpeliu ! oje ! thumbup.gif

Ai dar, siandien maciau viena moteri, labai panasia i "voresta", bet ji rijo popcornus, tai ten tikrai ne "voresta" doh.gif
Atsakyti
aprimo tema biggrin.gif matyt suveike, kai pasaket, kad ne bet kas gaus prisijungima prie albumo biggrin.gif

meslungi ir man traukia doh.gif galvoju ar gerti tbl ar bandyt is maisto jo daugiau gauti g.gif kelinta diena po sauja migdolu suvalgau, gal suveiks ax.gif
o siaip, norejau pasidalint patirtim... kai pradeda traukt meslungi reiketu koja pastatyt ant grindu, jei stipriai sutrauke - pritupti arba tiesiog lovoje lenkti peda i save. iskart padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 07 17, 20:22)
sakyčiau organizmo stresinė reakcija, kortizolio per daug gaminasi. Na, bent man būdavo taip, pasitaikydavo. O tau nuolatos taip ar tik tam tikru paros laiku? Prieš valgį, po valgio? Vandens pakankamai geri?

Šiandien visą dieną taip jaučiuos. Kitom dienom reiks pastebėt, kada taip būna. Vandens kaip visada geriu.
Atsakyti
Sveikos,
retkarčiais ir man keletą kartų ryte sutraukė koją mėšlungis, skausmas tikrai nemalonus.Paskaičiusi čia, sužinojau dėl ko. Reiks ieškoti ką suvalgyti, kad to magnio daugiau gaučiau.

Trečia diena negeriu kavos mirksiukas.gif .
Šiandien buvau Akropolyje, tai ties kiekvienu kampu kava, kava...
Vis dėlto atsilaikiau. Sunku buvo pasakyti:" Man arbatos..."
Bet paskui džiaugiausi įveikusi įprotį! Ach, kokia stipri pasijutau tada...

Jautiena, sapnuoti lavonus - keisis oras.
Tas dalykas man visada išsipildo. Tik nežinau šiuo atveju - juk Madona dar nenumirusi.
Sapnas tikrai nerealus thumbup.gif
Atsakyti
sh... jis cia keisis tas oras. lietaus iki rugpjucio menesio nepranesa.

pietum: virti-kepti pastarnokai, orkaitej keptos kiaules desrikes ir kalafioro kus-kus. specialiai valgiau pamazinta porcija, nes tas ryjimas geruoju man nesibaigs...
Atsakyti
sveikos merginos, tyngiu skaitinėt, taip tik prasuku pelės ratuką, matau daug šypsenų tai ir gerai vadinas sekas smile.gif)

mano pusryčiai buvo šiandien dvi skardinės lašišos, kava su kokoso aliejum
pietūs starbuckso latte
vakarienei dvi skardinės lašišos, pusė aisbergo salotos, agurkas, burokėlis. kava su kokoso aliejum

tokie karščiai kad net kokoso aliejus spintelėj išsilydęs..taigi jis tada tokio šlykštumo viaukt, tik į kavą pils.. palaižymui tik gabaliukais skanu man.

pasportinau ką tik parke, policija pamojavo pro šalį važiuodama, kad skėryčiojuos, bet neištvėriau viso workouto, nes širdis galvojau išlips... pamėginau alia sprintuot, oi neman pagreitėjimai... tai ant parko treniruoklių pasimūčinau, ir parbėgau namo...

o sunku buvo - mažoka maisto antra diena (nes vakar buvo tik trys kiaušiai ir sauja migdolų...ir dauug vandens.. ), ir daug nusikaliau po miestą ir trylika pūslių ant kojų prisivariau ir kraujais kojas paleidau, bet sukandus dantis šešias valandas išvaikščiojau su gyvžaizdėm biggrin.gif biggrin.gif per kančias į žvaigždes darau biggrin.gif

kiaušinių nenusipirkau šiandien, turiu šoninės, kumpelių ir faršo... tai spirginsiu pusryčiams šoninę su brokoliu ar saldžia bulve ir bus tokie pusryčiai vėl iki vakaro tempti....

sėdžiu patamsy rašau ir toks jausmas kad akiniai nuo saulės ant pakaušio uždėti biggrin.gif .. o jie tik dieną buvo ant galvos... keistas jausmas biggrin.gif
Atsakyti
Kur tu jau cia taip sprintuoji? biggrin.gif Maisto mazoka, ale kavos ziuriu su kaupu 4u.gif Va tau ir paskelbk savaite be kavos, tai dar daugiau prigers zmones lotuliukas.gif Juokauju 4u.gif A jau viska susipakavai? 4u.gif
Laukiu, kada sportuot jau galesiu wub.gif O dabar tik stiklainius su sultiniu vakuoju biggrin.gif
Pas mane maisto isvis nera doh.gif Kazi kaip ilgai isgyvensiu su vandeniu ir greipfruto sultim biggrin.gif
Atsakyti