Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba IX, angl. - Paleo, Primal, Caveman

Apklausa: Kaip į Jūsų Paleo mitybą reaguoja šeimos nariai? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Taip su oru nenuskilo..bet jau uzsakyta, ir vaikam noris, kad pakwepuotu, gal stipresni bus..tikiuos bent syky oavyks issimaudyt, nebus salta :/

Aciu mergytes!
Atsakyti
Negaliu ikelti savo lasiniu evoliucijos i public.fotki albuma, nesuprantu, tempiu foto, bet niekas nesidaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 16, 22:32)
Negaliu ikelti savo lasiniu evoliucijos i public.fotki albuma, nesuprantu, tempiu foto, bet niekas nesidaro  schmoll.gif

Ir aš tą išbandžiau. Pavyko tik kai prisijungiau su Pumpicos duotu naudotojo vardu ir slaptažodžiu. Kairėje pusėje pasimatys add picture, ar pan. smile.gif

Silver77, labai gražus daržas. Tik ar morkų nereik paretinti?
O salotos tao išvis klasė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 16, 22:09)
Ir aš tą išbandžiau. Pavyko tik kai prisijungiau su Pumpicos duotu naudotojo vardu ir slaptažodžiu. Kairėje pusėje pasimatys add picture, ar pan. smile.gif

Aciu, pavyko thumbup.gif

Mane tai dabar nervas ima kur tas Kale nusipirkti, jauciu reik lekt per visokias "Zalias stoteles" ir pan. seklu parduotuves. O silveris paslapties neisduoda, bet as tikrai nesiruosiu pas zmones prasyti, kad siuntinetu tas seklas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 16 liepos 2013 - 22:41
QUOTE(LumiLumi @ 2013 07 16, 23:39)
Aciu, pavyko  thumbup.gif

Mane tai dabar nervas ima kur tas Kale nusipirkti, jauciu reik lekt per visokias "Zalias stoteles" ir pan. seklu parduotuves. O silveris paslapties neisduoda, bet as tikrai nesiruosiu pas zmones prasyti, kad siuntinetu tas seklas.  biggrin.gif

ieškok ne kale, o garbanotųjų kopūstų
http://www.seklos.lt...pustai-lapiniai.
turiu ir aš pasisėjus, tik dar neragavau.
Atsakyti
Voresta, dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 16, 16:13)
Jei mes negimdom, už mus gimdo kiti,  ir visai netrukus mes tapsim mažuma.
Tokia politika yra skatinama iš viršaus.
tas "virsaus" primetinejimas sudaro ispudi, kad politikai yra kazkokie antzmogiai, kai is tiesu tarp ju yra ir paprastu zmoniu, kuriems tiesiog yra prie sirdies pilstymas is tuscio kiaura = politika, pasistenge ir buvo isrinkti. o like yra taip pat gudrus ar gudriuju gimines, kurie neverkia, nekeikia valdzios, o kala ir uzkala piniga ir gali sau leisti isigyti bilieta i politika.

del tapimo mazuma as nesijaudinu. as visiskai neturiu nieko pries issilavinusius, siuolaikiniu paziuru, prie vietiniu pritapusius kitokiu tikejimu zmones. baisus tik tie, kur per tv parodo per zinias - eina isverstom akim su tusciu fanatisku zvilgsniu ir kriokia zveries balsu Alah Alah Alah... br....

pietum valgiau pora pagrilintu kiaules sonkauliuku su virtais briuselio kopustais ir zaliais zirneliais. nelabai buvo skanu, bet apsiuoscius dazu visai nesinorejo gaminti...
Atsakyti
sveikos,
apsiprekinau. nusiroviau 1.5 l kokosu aliejaus. dar bonke alyvuogiu aliejaus. darzoviu visokiu. riesutu. zuvies. paleo puota tesesi biggrin.gif
bet va, avokadu nebegaliu valgyt, o taip megau. vos vos puse sukemsu...
dar isbandymui rausvos himalaju druskos nedideli indeli paemiau.
Atsakyti
mano vaikai verkia desertu kokiu, tai knisausi ir radau tokius psl su receptais, gal dar kam nors naudingi bus.
paleo desertai
paleo receptai

nenoriu, kad dukros gristu prie sh.... valgymo, tai teks gaminti ir ivairinti gyvenima. del manes pacios tai buve, nebuve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 17 liepos 2013 - 04:42
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 16, 23:09)

Silver77, labai gražus daržas. Tik ar morkų nereik paretinti?
O salotos tao išvis klasė  thumbup.gif

Na, morkos praretintos. Tik joms ziauriai pas mus patinka. Auga grazios ir skanios smile.gif beje vakar nuemiau cesnakus jau. Taip pat uzaugo labai dideli ir grazus. Speju siemet labai palankus oras darzui
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 07 17, 05:41)

Ativas, liniuotė nereali. thumbup.gif Tu su paleo tiek! numetei, per kiek laiko?

QUOTE(Silver79 @ 2013 07 17, 08:23)
Na, morkos praretintos. Tik joms ziauriai pas mus patinka. Auga grazios ir skanios smile.gif beje vakar nuemiau cesnakus jau. Taip pat uzaugo labai dideli ir grazus. Speju siemet labai palankus oras darzui

Tikriausiai - šilta ir drėgna šiemet, viskas iš tiesų veši. smile.gif

Labas rytas!
Atsakyti
Labas rytas, neskaniai papusryciavau. Vis bandau susiorganizuot kazka pusryciams kitko nei kiausiniai. Tai siandien buvo is vakaro iskeptos kiaulienos nugarines gabaleliai su agurku ir sviesto truputi. Neskaniai sulindo, noriu kiausiniu biggrin.gif nuraminkit mane -jei rytais trys kiausiniai kasdien -cia nieko blogo? g.gif as vis dar pilna baimiu del cholesterolio doh.gif
Atsakyti