Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba IX, angl. - Paleo, Primal, Caveman

Apklausa: Kaip į Jūsų Paleo mitybą reaguoja šeimos nariai? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 16, 16:59)
odos niežulys ir padidėję limfmazgiai
,
vis dar bijai cholesterolio? blink.gif

aišku, supratau. Džiaugiuosi, kad įveikei ligą 4u.gif
--------
g.gif o nebijot ? Šiaip tai nebijau, bet kas per daug, tas nesveika biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 16, 17:00)
Tai vakarienei zuvy tada gal mirksiukas.gif Arba gal sriubyte is virtu kauliuku su darzovem? g.gif Angliskai skaitai? Yra nemazai receptu nuorodose, ir AIP irgi 4u.gif

http://www.thepaleom...om/aip-friendly

http://autoimmune-paleo.com/?page_id=8

Spinatu salotos skanios buvo is antros nuorodos mirksiukas.gif

neskaitau blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif
žuvį jau valgėm kelis kartus, kol kas nenoriu
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2013 07 16, 10:39)
Labas visiems,

Jautiena, pratimus darai serijomis ar vieną kartą kol pavargsta raumuo? Aš irgi sportuojanti, tai jau kuris laikas bandau per vieną treniruotę vieną raumenų grupę nuvargint. Bet man kol kas geriau daryti po 3 serijas, kažkaip labiau jaučiu raumenį.O anksčiau tai būdavavo per treniruotę visiems raumenims po truputį.
darau po 3-4 serijas, didesniem raumenim - pvz slaunu - maziau seriju su maziau pakartojimu 8-10, mazesniem raumenim - pvz peciam, blauzdai - su daugiau pakartojimu 12-15 ir daugiau seriju.

QUOTE(" voresta " @ 2013 07 16, 10:59)
paziurejau. na viskas, dabar isvis nieko nebepirksiu, isskyrus maista of course rolleyes.gif pries pirkdama visada saves paklausiu, ar man tikrai tikrai tikrai mirtinai reikia to daikto ir kaip daug ir daznai zadu ji naudot. dazniausia atsakymas buna "norisi, o ne reikia"... ir padedu atgal...

QUOTE(pumpica @ 2013 07 16, 12:21)
o man patiko komentaras po tuo straipsniu -tai gal pradekim mazint populiacija nuo saves ir savo artimuju cool.gif  lotuliukas.gif
man zinokit absurdiski tokie straipsniai. Taip, gal tai ir tiesa -musu per daug, zemes klodai nera neissemiami, bet -tai ka daryt? <...>
ka galim padaryt tai mazint vartojima. geriau jau tokie straipsniai negu apie "butinas" isigyti naujoves technologijoj, madose, namuose, atostogose ir t.t. vienzo tik pirkit pirkit pirkit.
mano telefonas pagamintas 2005metais ir zadu ji naudot kol uzlush... populiacija irgi mazinu... nesidaugindama tongue.gif

patiko man tam filmuke pavaizduota karusele darbas-namai-supermarketas. is tiesu, pazystu keleta tokiu zmoniu, kuriems visko labai reikia, ypac is "nauju" technologiju - viskas turi buti paskutinis mados klyksmas, o paskui triedzia gave kreditines korteles saskaitas, drasko vieni kitiem akis del virsvalandziu, pakelimo pareigose ar siaip subine bosui laizo. issivaizduojat panelyte 30m, netekejusi, be vaiku, be paskolu butui, uzdirbanti 3000eur per menesi ir nesugebanti galo su galu sudurt - tik pradeda bedavot, tai as negaliu nustot zvengt, nepiktai aisku, bet man taip neitiketina (ir nepriimtina) biggrin.gif

Egliukasz: tai kad foto kampu kitokiu, sunku iziuret pokycius. pasimatuok cm, sportuojant apimtys keiciasi, raumenas juk sunkesnis uz riebala. stai tas garsus paveikslelis:
user posted image

Viskas, einu lentynos dazyt - siulai jau i spinta nebetelpa. reiktu is tiesu megzt daugiau, o ne nauju vietu ieskot kur tuos siulus sukist. bet kazkaip ikvepimas apleides unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 07 16, 17:07)

mano telefonas pagamintas 2005metais ir zadu ji naudot kol uzlush...

tada, matyt dar patvaresnius gamino. Pamenu, tarybiniais laikais vienos daikto detalės tikdavo daugeliui modelių, o kartais net kitose gamyklose gamintiems gaminiams.
Nesenai mano siuvimo mašinai " Podolsk" sulūžo koja paspaudžiamas įjungimo mechanizmas. Internete susiradau ir visai pigiai nusipirkau padėvėtą kitos markės tačiau taip pat tarybinę siuvimo mašiną ir jos dauguma detalių, taip pat ir ir man reikalinga, yra identiškos.

O va ką sumastė šiuolaikinės technikos gamintojai, kad priversti išmesti ir pirkt naują gaminį.
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 07 16, 16:57)
kai žmonės metų metus bando numesti tuos nereikalingus kilus ir kai pajaučia, jog pradeda lengvėti, tas svorio mažėjimas suteikia sparnus, aišku, kai svarstyklės rodo ne tai ką norėtum - sparnai labai greitai nukrenta  lotuliukas.gif . Manau, kad su laiku išmoksime nesisverti, bet pradžioje neatiminėk iš žmonių tokio malonumo  smile.gif
--------
O tu šaunuolė, kad tiek nutirpdei, gerokas skirtumas turėtų būti

tai vat butent, kad svarstykles kartais labai kerta per sparnus, o centimetras to taip nedaro, ypac kokie klubai ar leskos neisipucia vien del to, kad "kaku" nedarei...
praktiskai to skirtumo nesimato, siek tiek tik. Kai ugis 180, tai tiesiog tada atrodziau biski didesne, o dabar vis tiek didziule biggrin.gif Dar minimum 20 reik pasalint

QUOTE(" voresta " @ 2013 07 16, 16:59)
odos niežulys ir padidėję limfmazgiai
,
vis dar bijai cholesterolio? blink.gif

dziugu, kad iveikei ta bruda
as odos niezuli nurasiau, kad kazkam alergiska pasidariau.. aisku limfmazgiai stipresnis rodiklis... bet perejus prie paleo, kol neatkrentu, tai ir neniezti, ir pazastys po liemenuku nebeskauda..

jauciu reiks vaikus nuvezt i HBH pasisupt, o man pas voresta uzsukti balandu berods... Sorry, jei kas valgo, bet vakar sikdama pagalvojau, kad gimdydama vaikus lengviau istumiau: dukra is dvieju stumimu, sunu is triju. Bet ir praktikos stenejime turiu labai daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 07 16, 17:04)

g.gif  o nebijot ? Šiaip tai nebijau, bet kas per daug, tas nesveika  biggrin.gif

niekas iki šiol nenustatė, kiek yra per daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2013 07 16, 15:32)
gi pridejau, kad ir kitoms lieknejanciom wink.gif tu klausei apie pokycius, tai geriausiai ne svoriu matuojasi. O kelios, neatsimenu kas tikrai daznai sveriasi, tai ir parasiau

Nu as sveriuos praktiskai kasdien ir nelabai suprantu, kas tame blogo biggrin.gif man jau ritualas - atsikelt, nueit i vonia, ant wc, tada ant svarstykliu smile.gif man gyvenant su paleo svoris nesokineja aukstyn, jis arba stovi arba mazeja. O cm kaip tik netikslu -nes ta metra gali labiau suspaust, gali maziau biggrin.gif

Jautiena, tikiuos pajuokavai del populiacijos mazinimo neturint vaiku. Tikiuos ne delto ju neturi smile.gif o kaip kas finansus leidzia, cia jau kiekvieno reikalas, as jeigu ju tureciau pakankamai, tai skirciau ne daiktu pirkimui, o pasaulio pazinimui, kelionem smile.gif
Atsakyti
Jei mes negimdom, už mus gimdo kiti, ir visai netrukus mes tapsim mažuma.
Tokia politika yra skatinama iš viršaus.
Atsakyti
Egliukasz, per keturias dienas -1 kg smile.gif
Buvau per atostogas Sicilijoj užsiritus 2 kg pliuso, nes buvo ir pica pora kart ir makaronai. Dabar jau grįžau į ankstesnį svorį. Aš namie sportuoju po 30 min
Atsakyti
Prisivežiau cukinijų iš tėvų, dabar vien jom ir maitinsiuos biggrin.gif Gal minčių kas kokių įdomesnių turit, kaip jas realizuoti ? Darau troškinius, kepu ant griliaus, įdarinėju, valgau žalias, šiandien pritarkavau ir išsikepiau tokį kaip omletą, kaip blyna su dviem kiaušiniais. Daugiau nieko nebesugalvoju biggrin.gif
Gal kuri iš Vilniaus esat?

Jautiena, aš irgi mėgstu megzti drinks_cheers.gif Tik man vasarą įkvėpimo niekada nebūna, nesu mezgus. Pas mane įkvėpimas ateina rudenį ir išeina pavasarį smile.gif Tai tuo metu galiu kad ir visą dieną nesitraukt nuo mezginio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 16 liepos 2013 - 18:37
Sweikos...kraunames tases i pajury..sekas pusetinai su maistu..
Pasiilgsiu, po sawaites grysiu- parasysiu mielosios!!

Iki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 07 16, 20:26)

Iki smile.gif

Sėkmės! Pailsėk ir prisigamink vitamino D visai žiemai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 07 16, 20:26)

Iki smile.gif

nelabai šilta savaitė, bet bent nelis smarkiai g.gif

http://www.delfi.lt/...iestas/palanga/
Atsakyti