QUOTE(JolkitaS @ 2013 07 16, 10:39)
Labas visiems,
Jautiena, pratimus darai serijomis ar vieną kartą kol pavargsta raumuo? Aš irgi sportuojanti, tai jau kuris laikas bandau per vieną treniruotę vieną raumenų grupę nuvargint. Bet man kol kas geriau daryti po 3 serijas, kažkaip labiau jaučiu raumenį.O anksčiau tai būdavavo per treniruotę visiems raumenims po truputį.
darau po 3-4 serijas, didesniem raumenim - pvz slaunu - maziau seriju su maziau pakartojimu 8-10, mazesniem raumenim - pvz peciam, blauzdai - su daugiau pakartojimu 12-15 ir daugiau seriju.
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 16, 10:59)
paziurejau. na viskas, dabar isvis nieko nebepirksiu, isskyrus maista of course
pries pirkdama visada saves paklausiu, ar man tikrai tikrai tikrai mirtinai reikia to daikto ir kaip daug ir daznai zadu ji naudot. dazniausia atsakymas buna "norisi, o ne reikia"... ir padedu atgal...
QUOTE(pumpica @ 2013 07 16, 12:21)
o man patiko komentaras po tuo straipsniu -tai gal pradekim mazint populiacija nuo saves ir savo artimuju
man zinokit absurdiski tokie straipsniai. Taip, gal tai ir tiesa -musu per daug, zemes klodai nera neissemiami, bet -tai ka daryt? <...>
ka galim padaryt tai mazint vartojima. geriau jau tokie straipsniai negu apie "butinas" isigyti naujoves technologijoj, madose, namuose, atostogose ir t.t. vienzo tik pirkit pirkit pirkit.
mano telefonas pagamintas 2005metais ir zadu ji naudot kol uzlush... populiacija irgi mazinu... nesidaugindama
patiko man tam filmuke pavaizduota karusele darbas-namai-supermarketas. is tiesu, pazystu keleta tokiu zmoniu, kuriems visko labai reikia, ypac is "nauju" technologiju - viskas turi buti paskutinis mados klyksmas, o paskui triedzia gave kreditines korteles saskaitas, drasko vieni kitiem akis del virsvalandziu, pakelimo pareigose ar siaip subine bosui laizo. issivaizduojat panelyte 30m, netekejusi, be vaiku, be paskolu butui, uzdirbanti 3000eur per menesi ir nesugebanti galo su galu sudurt - tik pradeda bedavot, tai as negaliu nustot zvengt, nepiktai aisku, bet man taip neitiketina (ir nepriimtina)
Egliukasz: tai kad foto kampu kitokiu, sunku iziuret pokycius. pasimatuok cm, sportuojant apimtys keiciasi, raumenas juk sunkesnis uz riebala. stai tas garsus paveikslelis:
Viskas, einu lentynos dazyt - siulai jau i spinta nebetelpa. reiktu is tiesu megzt daugiau, o ne nauju vietu ieskot kur tuos siulus sukist. bet kazkaip ikvepimas apleides