Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba IX, angl. - Paleo, Primal, Caveman

Apklausa: Kaip į Jūsų Paleo mitybą reaguoja šeimos nariai? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Egliukasz, aš tavo kolegė, nes irgi antibiotikais nuo penktadienio mintu. Prie to paties dar probiotikų nusipirkau. Neva, stengiuosi gerąsias bakterijas išlaikyti biggrin.gif

limma, oho, kaip smagu, kad mama netingi dėl vaiko tiek dirbti su tuo traukinuku smile.gif Ir taip išradingai tie sausainiai ratukus atstoja smile.gif

kustuce, reiškias reikia naujų idėjų smile.gif žuvį ir jūros gėrybes valgai? Kad ir elementariausias sardines ar tuną, menkių kepenėles?
Aš vakar pvz., dariau "ryžius" su kiauliena, imbieru, česnaku ir aitriąja paprika smile.gif Niam smile.gif Ir nepasakytum, kad ko nors truktų smile.gif Kas ten pas tave meniu?
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 07 16, 14:21)

drinks_cheers.gif Man irgi ziaurus, bet norejau susilaikyt nuo komentavimo. Aisku, yra ir kas 10 vaiku turi, geria, nedirba ir t.t. Tie vaikai nieko gero nemate isauga po to irgi visokie, bet kuo jie kalti? g.gif As labai skaudziai reaguoju apie temas tokias. As suprantu tas bedas, bet cia vaikai niekuo deti. Plius manau medicina nemazai prisideda prie populiacijos mazinimo galabydama zmones doh.gif Tokiais tempais tikrai smarkiai pazengs y prieky per keliolika metu cool.gif Aisku cia juodas humoras.

limmos tortas wub.gif As tai noreciau tokio, uzkapociau dar neblogai, nepraejo noras biggrin.gif

Elata - ar antibiotikus galima kartu gert su probiotikais, ar reik laukt, kol baigsi kursa? g.gif Nezinau, kaip geriau daryt g.gif Antibiotiku seses biggrin.gif doh.gif Kaip tavo dantis? 4u.gif

kustuce - man mesos nesinori, kai lauke +30, oi nesinori schmoll.gif Salotom su mocarella gyva, lasinukais. Ot tai visaverte mityba biggrin.gif

Dabar jauciu dar teks viska virta vien valgyt kelias savaites, kad zarnynas nesistradalintu rolleyes.gif

Pasisveriau - niekas nenukristo g.gif Ar atrodau numetus svorio nuo paskutines foto, ar nelabai? g.gif Kelnes lyg laisvesnes g.gif

user posted image

user posted image

Keistai jauciuos kiaules lasinius valgydama, kai savuju tiek biggrin.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 16 liepos 2013 - 14:18
Egliukaz, nu kokia tu mano figuros moteris biggrin.gif ziuriu ir net juokiuos biggrin.gif mano krutine gal vos didesne g.gif o gal taip atrodo...

Nezinau ar numetus, jei kelnes laisveja, tai gerai, apimtys keiciasi smile.gif
Atsakyti
Krutine mano didesne, cia su sportine liemenele, ji suploja man viska dazniausiai biggrin.gif
Ech, pasiziurai y veidrody ir apetitas dingsta biggrin.gif
Atsakyti
Egliukasz ir visom, kam rupi lieknejimas, na is kur ta mada svertis ir dar kiekviena diena ar kelis kartus? Tas +/- 1 kg rodo tik dienos vandens ir ismatu svyravimus. Jei jau sveriates, dazniausiai karta per savaite. O realiausiai pokycius stebet yra su metru, kad priaugus kilograma raumenu ir numetus kila lasiniu (svarstykles neparodys, o metras parodys) - nereiktu verkt.

As tai nuo naujuju nuo 131 cm per klubus iki 116 sumazejau... aisku kelias dar tolimas, bet rezultatas vis tiek yra, o tai sudaro beveik 20 kg. Bet per ta laika atsikraciau iprocio daznai svertis, o jei kartais nusizengdavau, pries susinervinant eidavau pasimatuot cm.

Geriant antibiotikus ir vartojant probiotikus turi but tarp ju maziausiai valandos tarpas, kitaip vieni kitiem trukdys.
Atsakyti
Gyriausi savo Kale (lapiniais kopustais).
Vakar padariau keleta nuotrauku smile.gif Na, jie kuo toliau tuo labiau is proto kraustosi. Turbut siemet jiems patinka oras, nes specialiai nieko nedarau. Pernai vargo, vargo, vabaliukais pasidenge, tad teko viska israuti ir mesti lauk.
Siemet reikia sugalvoti kaip juos tinkamai sunaudoti ir dar gilesnei ziemai issaugoti smile.gif

http://public.fotki....715-191439.html
http://public.fotki....715-191425.html

Vakar dienos jau ketvirto whole vakariene smile.gif
Sultinyje troskinti kopustai ir versienos gabaliukai su iv. prieskoninemis zolelemis + 2 saukstai ghee.

Salotos - ridikeliai, salotu lapai, agurkas, krapai, balandos, keletas morkyciu (viskas is savo darzo) smile.gif + saukstas alyvuogiu aliejaus + druskyte

http://public.fotki....30-salotos.html
http://public.fotki....15-whole31.html
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 16, 15:17)
Elata - ar antibiotikus galima kartu gert su probiotikais, ar reik laukt, kol baigsi kursa? g.gif Nezinau, kaip geriau daryt g.gif Antibiotiku seses biggrin.gif  doh.gif Kaip tavo dantis? 4u.gif

tai kai antibiotikus geriu, tai ir dantis praėjo. Apsimetėlis biggrin.gif Na, aš tai probiotikus kartu geriu, nes jei lauksiu kol tuos antobiotikus sugersiu, ką aš žinau, gal ten supus viskas viduje, juk valgau vis tiek biggrin.gif O šiaip, tai probiotikus geriu ryte po pusryčių, antibiotikus apie 11h, tada vakarieniaudama probiotikų tabletę ir 11 h vakaro antibiotikus. Na, įsivaizduoju, kad man taip gerai. Bet matyt ir subaigus antibus, reiks dar probiotikų kokių nusipirkti. Gal tų, kur voresta sakė smile.gif
Man tavo sportinė maikutė kokia graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2013 07 16, 15:35)

Is kur tiksliai istrauket, kad as sveriuos kiekviena diena? biggrin.gif Net karto per savaite pas mane ner doh.gif Paskutiny karta sveriaus praeita menesy - apimtys sumazejo ir ydomu buvo - as juk sportuot pradejau rolleyes.gif Nuotraukas darausi tiesiog kad pati matyciau, ar yra progreso ar ne. Nes pries tai ta baisine daryta buvo pries paleo.
Aciu del antibiotiku ir probiotiku 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 07 16, 16:02)

4u.gif Aciu, ten kur lasiukai tuos ir as pabandyciau, bet ne kramtomas tabletes, citrinu skonio doh.gif Nes nepatinka man tokie priedai, juk aisku, kad ne citrinos zievele ten ytarkuota biggrin.gif
Na va, svarbu kad isgytu apsimetelis ir nekankintu daugiau 4u.gif
nai nai nai koks Silverio darzelis grazus wub.gif Dziovint dziovint ir dar karta dziovint wub.gif Kazkodel man vaidenas, kad tinkamai dziovinti daugiau vitaminu issaugo, negu saldyti ir vel atitirpdyti - bet cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 16, 16:12)
Is kur tiksliai istrauket, kad as sveriuos kiekviena diena? biggrin.gif Net karto per savaite pas mane ner  doh.gif

gi pridejau, kad ir kitoms lieknejanciom wink.gif tu klausei apie pokycius, tai geriausiai ne svoriu matuojasi. O kelios, neatsimenu kas tikrai daznai sveriasi, tai ir parasiau
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 16, 14:15)
jei pabodo, grįžk prie krakmolo jis gi niekad nepabosta  lotuliukas.gif

2) pats geriausias iš galimų- kraujo (limfmazgių) vėžys, laimė, nieko pjaustyt nereikėjo, laimė, be švitinimo apsiėjau. Buvo geras spyris pokyčiams . Iki tol net kompo įsijungt nemokėjau  blush2.gif

oi neeeee, toks noras dar negrįžo biggrin.gif
------
o kokie požymiai buvo?

QUOTE(Elata @ 2013 07 16, 15:00)
kustuce, reiškias reikia naujų idėjų smile.gif žuvį ir jūros gėrybes valgai? Kad ir elementariausias sardines ar tuną, menkių kepenėles?
Aš vakar pvz., dariau "ryžius" su kiauliena, imbieru, česnaku ir aitriąja paprika smile.gif Niam smile.gif Ir nepasakytum, kad ko nors truktų smile.gif Kas ten pas tave meniu?

jūros gėrybių nemėgstu, tik žuvį iš jų valgau, dar krevetes nesenai pradėjau ragaut (gal galima ką iš jų gaminti, tik girdėjau, kad jose daug cholesterolio?).
Man negalima nei paprikos, nei grietinės, nei kiaušinių, nei pomidoro, o be šių produktų net šparaginės neskanios būna, todėl sunkoka persikvalifikuoti į tokį mažą produktų ratą.
Kokius tu ryžius troškinai?
--------
pietums patroškinau mėsą su kalafioru, brokoliu, šparaginėm, nebuvo labai skanu, bet įtariu, kad vakarienės nenorėsiu

QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 16, 15:17)

kustuce - man mesos nesinori, kai lauke +30, oi nesinori  schmoll.gif Salotom su mocarella gyva, lasinukais. Ot tai visaverte mityba biggrin.gif

Dabar jauciu dar teks viska virta vien valgyt kelias savaites, kad zarnynas nesistradalintu rolleyes.gif

Pasisveriau - niekas nenukristo g.gif Ar atrodau numetus svorio nuo paskutines foto, ar nelabai? g.gif Kelnes lyg laisvesnes g.gif

o man norisi mėsos iš ryto ir per pietus, vakare jau nebe. Matai, dar mažai išmonės su receptais turiu smile.gif
-------
dėl foto, neatrodai lieknesnė

QUOTE(Muera @ 2013 07 16, 15:35)
Egliukasz ir visom, kam rupi lieknejimas, na is kur ta mada svertis ir dar kiekviena diena ar kelis kartus? Tas +/- 1 kg rodo tik dienos vandens ir ismatu svyravimus. Jei jau sveriates, dazniausiai karta per savaite. O realiausiai pokycius stebet yra su metru, kad priaugus kilograma raumenu ir numetus kila lasiniu (svarstykles neparodys, o metras parodys) - nereiktu verkt.

As tai nuo naujuju nuo 131 cm per klubus iki 116 sumazejau... aisku kelias dar tolimas, bet rezultatas vis tiek yra, o tai sudaro beveik 20 kg. Bet per ta laika atsikraciau iprocio daznai svertis, o jei kartais nusizengdavau, pries susinervinant eidavau pasimatuot cm.
Geriant antibiotikus ir vartojant probiotikus turi but tarp ju maziausiai valandos tarpas, kitaip vieni kitiem trukdys.

kai žmonės metų metus bando numesti tuos nereikalingus kilus ir kai pajaučia, jog pradeda lengvėti, tas svorio mažėjimas suteikia sparnus, aišku, kai svarstyklės rodo ne tai ką norėtum - sparnai labai greitai nukrenta lotuliukas.gif . Manau, kad su laiku išmoksime nesisverti, bet pradžioje neatiminėk iš žmonių tokio malonumo smile.gif
--------
O tu šaunuolė, kad tiek nutirpdei, gerokas skirtumas turėtų būti

QUOTE(Silver79 @ 2013 07 16, 15:54)

Vakar dienos jau ketvirto whole vakariene smile.gif
Sultinyje troskinti kopustai ir versienos gabaliukai su iv. prieskoninemis zolelemis +  2 saukstai ghee.

o kur gaunat geros veršienos?

Lima, traukinukas nerealus, išradinga žiauriai esi smile.gif

Aš esu be fantazijos, todėl mano tortai ir būna apibarstyti trupiniais ir šokoladu smile.gif
Papildyta:
O ką su menkių kepenėlėm sumakliavot galima?
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 07 16, 16:50)

o kokie požymiai buvo?

odos niežulys ir padidėję limfmazgiai

,
tik girdėjau, kad jose daug cholesterolio?).

vis dar bijai cholesterolio? blink.gif

Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 07 16, 16:50)

Tai vakarienei zuvy tada gal mirksiukas.gif Arba gal sriubyte is virtu kauliuku su darzovem? g.gif Angliskai skaitai? Yra nemazai receptu nuorodose, ir AIP irgi 4u.gif

http://www.thepaleom...om/aip-friendly

http://autoimmune-paleo.com/?page_id=8

Spinatu salotos skanios buvo is antros nuorodos mirksiukas.gif
Atsakyti