Egliukasz, aš tavo kolegė, nes irgi antibiotikais nuo penktadienio mintu. Prie to paties dar probiotikų nusipirkau. Neva, stengiuosi gerąsias bakterijas išlaikyti
limma, oho, kaip smagu, kad mama netingi dėl vaiko tiek dirbti su tuo traukinuku Ir taip išradingai tie sausainiai ratukus atstoja
kustuce, reiškias reikia naujų idėjų žuvį ir jūros gėrybes valgai? Kad ir elementariausias sardines ar tuną, menkių kepenėles?
Aš vakar pvz., dariau "ryžius" su kiauliena, imbieru, česnaku ir aitriąja paprika Niam Ir nepasakytum, kad ko nors truktų Kas ten pas tave meniu?
QUOTE(pumpica @ 2013 07 16, 14:21)
Man irgi ziaurus, bet norejau susilaikyt nuo komentavimo. Aisku, yra ir kas 10 vaiku turi, geria, nedirba ir t.t. Tie vaikai nieko gero nemate isauga po to irgi visokie, bet kuo jie kalti? As labai skaudziai reaguoju apie temas tokias. As suprantu tas bedas, bet cia vaikai niekuo deti. Plius manau medicina nemazai prisideda prie populiacijos mazinimo galabydama zmones Tokiais tempais tikrai smarkiai pazengs y prieky per keliolika metu Aisku cia juodas humoras.
limmos tortas As tai noreciau tokio, uzkapociau dar neblogai, nepraejo noras
Elata - ar antibiotikus galima kartu gert su probiotikais, ar reik laukt, kol baigsi kursa? Nezinau, kaip geriau daryt Antibiotiku seses Kaip tavo dantis?
kustuce - man mesos nesinori, kai lauke +30, oi nesinori Salotom su mocarella gyva, lasinukais. Ot tai visaverte mityba
Dabar jauciu dar teks viska virta vien valgyt kelias savaites, kad zarnynas nesistradalintu
Pasisveriau - niekas nenukristo Ar atrodau numetus svorio nuo paskutines foto, ar nelabai? Kelnes lyg laisvesnes
Keistai jauciuos kiaules lasinius valgydama, kai savuju tiek
Egliukaz, nu kokia tu mano figuros moteris ziuriu ir net juokiuos mano krutine gal vos didesne o gal taip atrodo...
Nezinau ar numetus, jei kelnes laisveja, tai gerai, apimtys keiciasi
Nezinau ar numetus, jei kelnes laisveja, tai gerai, apimtys keiciasi
Krutine mano didesne, cia su sportine liemenele, ji suploja man viska dazniausiai
Ech, pasiziurai y veidrody ir apetitas dingsta
Ech, pasiziurai y veidrody ir apetitas dingsta
Egliukasz ir visom, kam rupi lieknejimas, na is kur ta mada svertis ir dar kiekviena diena ar kelis kartus? Tas +/- 1 kg rodo tik dienos vandens ir ismatu svyravimus. Jei jau sveriates, dazniausiai karta per savaite. O realiausiai pokycius stebet yra su metru, kad priaugus kilograma raumenu ir numetus kila lasiniu (svarstykles neparodys, o metras parodys) - nereiktu verkt.
As tai nuo naujuju nuo 131 cm per klubus iki 116 sumazejau... aisku kelias dar tolimas, bet rezultatas vis tiek yra, o tai sudaro beveik 20 kg. Bet per ta laika atsikraciau iprocio daznai svertis, o jei kartais nusizengdavau, pries susinervinant eidavau pasimatuot cm.
Geriant antibiotikus ir vartojant probiotikus turi but tarp ju maziausiai valandos tarpas, kitaip vieni kitiem trukdys.
As tai nuo naujuju nuo 131 cm per klubus iki 116 sumazejau... aisku kelias dar tolimas, bet rezultatas vis tiek yra, o tai sudaro beveik 20 kg. Bet per ta laika atsikraciau iprocio daznai svertis, o jei kartais nusizengdavau, pries susinervinant eidavau pasimatuot cm.
Geriant antibiotikus ir vartojant probiotikus turi but tarp ju maziausiai valandos tarpas, kitaip vieni kitiem trukdys.
Gyriausi savo Kale (lapiniais kopustais).
Vakar padariau keleta nuotrauku Na, jie kuo toliau tuo labiau is proto kraustosi. Turbut siemet jiems patinka oras, nes specialiai nieko nedarau. Pernai vargo, vargo, vabaliukais pasidenge, tad teko viska israuti ir mesti lauk.
Siemet reikia sugalvoti kaip juos tinkamai sunaudoti ir dar gilesnei ziemai issaugoti
http://public.fotki....715-191439.html
http://public.fotki....715-191425.html
Vakar dienos jau ketvirto whole vakariene
Sultinyje troskinti kopustai ir versienos gabaliukai su iv. prieskoninemis zolelemis + 2 saukstai ghee.
Salotos - ridikeliai, salotu lapai, agurkas, krapai, balandos, keletas morkyciu (viskas is savo darzo) + saukstas alyvuogiu aliejaus + druskyte
http://public.fotki....30-salotos.html
http://public.fotki....15-whole31.html
Vakar padariau keleta nuotrauku Na, jie kuo toliau tuo labiau is proto kraustosi. Turbut siemet jiems patinka oras, nes specialiai nieko nedarau. Pernai vargo, vargo, vabaliukais pasidenge, tad teko viska israuti ir mesti lauk.
Siemet reikia sugalvoti kaip juos tinkamai sunaudoti ir dar gilesnei ziemai issaugoti
http://public.fotki....715-191439.html
http://public.fotki....715-191425.html
Sultinyje troskinti kopustai ir versienos gabaliukai su iv. prieskoninemis zolelemis + 2 saukstai ghee.
Salotos - ridikeliai, salotu lapai, agurkas, krapai, balandos, keletas morkyciu (viskas is savo darzo) + saukstas alyvuogiu aliejaus + druskyte
http://public.fotki....30-salotos.html
http://public.fotki....15-whole31.html
QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 16, 15:17)
Elata - ar antibiotikus galima kartu gert su probiotikais, ar reik laukt, kol baigsi kursa? Nezinau, kaip geriau daryt Antibiotiku seses Kaip tavo dantis?
tai kai antibiotikus geriu, tai ir dantis praėjo. Apsimetėlis Na, aš tai probiotikus kartu geriu, nes jei lauksiu kol tuos antobiotikus sugersiu, ką aš žinau, gal ten supus viskas viduje, juk valgau vis tiek O šiaip, tai probiotikus geriu ryte po pusryčių, antibiotikus apie 11h, tada vakarieniaudama probiotikų tabletę ir 11 h vakaro antibiotikus. Na, įsivaizduoju, kad man taip gerai. Bet matyt ir subaigus antibus, reiks dar probiotikų kokių nusipirkti. Gal tų, kur voresta sakė
Man tavo sportinė maikutė kokia graži
QUOTE(Muera @ 2013 07 16, 15:35)
Is kur tiksliai istrauket, kad as sveriuos kiekviena diena? Net karto per savaite pas mane ner Paskutiny karta sveriaus praeita menesy - apimtys sumazejo ir ydomu buvo - as juk sportuot pradejau Nuotraukas darausi tiesiog kad pati matyciau, ar yra progreso ar ne. Nes pries tai ta baisine daryta buvo pries paleo.
Aciu del antibiotiku ir probiotiku
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 07 16, 16:02)
Aciu, ten kur lasiukai tuos ir as pabandyciau, bet ne kramtomas tabletes, citrinu skonio Nes nepatinka man tokie priedai, juk aisku, kad ne citrinos zievele ten ytarkuota
Na va, svarbu kad isgytu apsimetelis ir nekankintu daugiau
nai nai nai koks Silverio darzelis grazus Dziovint dziovint ir dar karta dziovint Kazkodel man vaidenas, kad tinkamai dziovinti daugiau vitaminu issaugo, negu saldyti ir vel atitirpdyti - bet cia tik mano nuomone
QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 16, 16:12)
Is kur tiksliai istrauket, kad as sveriuos kiekviena diena? Net karto per savaite pas mane ner
gi pridejau, kad ir kitoms lieknejanciom tu klausei apie pokycius, tai geriausiai ne svoriu matuojasi. O kelios, neatsimenu kas tikrai daznai sveriasi, tai ir parasiau
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 16, 14:15)
jei pabodo, grįžk prie krakmolo jis gi niekad nepabosta
2) pats geriausias iš galimų- kraujo (limfmazgių) vėžys, laimė, nieko pjaustyt nereikėjo, laimė, be švitinimo apsiėjau. Buvo geras spyris pokyčiams . Iki tol net kompo įsijungt nemokėjau
2) pats geriausias iš galimų- kraujo (limfmazgių) vėžys, laimė, nieko pjaustyt nereikėjo, laimė, be švitinimo apsiėjau. Buvo geras spyris pokyčiams . Iki tol net kompo įsijungt nemokėjau
oi neeeee, toks noras dar negrįžo
------
o kokie požymiai buvo?
QUOTE(Elata @ 2013 07 16, 15:00)
kustuce, reiškias reikia naujų idėjų žuvį ir jūros gėrybes valgai? Kad ir elementariausias sardines ar tuną, menkių kepenėles?
Aš vakar pvz., dariau "ryžius" su kiauliena, imbieru, česnaku ir aitriąja paprika Niam Ir nepasakytum, kad ko nors truktų Kas ten pas tave meniu?
jūros gėrybių nemėgstu, tik žuvį iš jų valgau, dar krevetes nesenai pradėjau ragaut (gal galima ką iš jų gaminti, tik girdėjau, kad jose daug cholesterolio?).
Man negalima nei paprikos, nei grietinės, nei kiaušinių, nei pomidoro, o be šių produktų net šparaginės neskanios būna, todėl sunkoka persikvalifikuoti į tokį mažą produktų ratą.
Kokius tu ryžius troškinai?
--------
pietums patroškinau mėsą su kalafioru, brokoliu, šparaginėm, nebuvo labai skanu, bet įtariu, kad vakarienės nenorėsiu
QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 16, 15:17)
kustuce - man mesos nesinori, kai lauke +30, oi nesinori Salotom su mocarella gyva, lasinukais. Ot tai visaverte mityba
Dabar jauciu dar teks viska virta vien valgyt kelias savaites, kad zarnynas nesistradalintu
Pasisveriau - niekas nenukristo Ar atrodau numetus svorio nuo paskutines foto, ar nelabai? Kelnes lyg laisvesnes
o man norisi mėsos iš ryto ir per pietus, vakare jau nebe. Matai, dar mažai išmonės su receptais turiu
-------
dėl foto, neatrodai lieknesnė
QUOTE(Muera @ 2013 07 16, 15:35)
Egliukasz ir visom, kam rupi lieknejimas, na is kur ta mada svertis ir dar kiekviena diena ar kelis kartus? Tas +/- 1 kg rodo tik dienos vandens ir ismatu svyravimus. Jei jau sveriates, dazniausiai karta per savaite. O realiausiai pokycius stebet yra su metru, kad priaugus kilograma raumenu ir numetus kila lasiniu (svarstykles neparodys, o metras parodys) - nereiktu verkt.
kai žmonės metų metus bando numesti tuos nereikalingus kilus ir kai pajaučia, jog pradeda lengvėti, tas svorio mažėjimas suteikia sparnus, aišku, kai svarstyklės rodo ne tai ką norėtum - sparnai labai greitai nukrenta . Manau, kad su laiku išmoksime nesisverti, bet pradžioje neatiminėk iš žmonių tokio malonumo
--------
O tu šaunuolė, kad tiek nutirpdei, gerokas skirtumas turėtų būti
QUOTE(Silver79 @ 2013 07 16, 15:54)
o kur gaunat geros veršienos?
Lima, traukinukas nerealus, išradinga žiauriai esi
Aš esu be fantazijos, todėl mano tortai ir būna apibarstyti trupiniais ir šokoladu
Papildyta:
O ką su menkių kepenėlėm sumakliavot galima?
QUOTE(kustuce @ 2013 07 16, 16:50)
o kokie požymiai buvo?
odos niežulys ir padidėję limfmazgiai
,
tik girdėjau, kad jose daug cholesterolio?).
vis dar bijai cholesterolio?
QUOTE(kustuce @ 2013 07 16, 16:50)
Tai vakarienei zuvy tada gal Arba gal sriubyte is virtu kauliuku su darzovem? Angliskai skaitai? Yra nemazai receptu nuorodose, ir AIP irgi
http://www.thepaleom...om/aip-friendly
http://autoimmune-paleo.com/?page_id=8
Spinatu salotos skanios buvo is antros nuorodos