Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba IX, angl. - Paleo, Primal, Caveman

Apklausa: Kaip į Jūsų Paleo mitybą reaguoja šeimos nariai? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(pumpica @ 2013 07 16, 11:40)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif butent...

va cia galit tortu paziuret graziu sedevrai, bet ji uz torta ir ima kelis simtus smile.gif tikiu, kad atsiperka, bet tokius tortus daryt tai neeiliniu sugebejimu reikia smile.gif

pavarvinkim seilę lotuliukas.gif

http://www.zurnalist...ikra-ir-valgoma

ji sako. kad sunku .O jei realiai, žinant biurokratizmą, tai visokio plauko tikrintojai kaip mat suėstų/ užknistų .
Atsakyti
oho kiek darbelio ideta i tuos tortus. tik mano poziuris i tortus yra "resursu svaistymas"...
man patinka megzti, bet uzsidirbti is mezgimo sansu labai mazai, nes zmones iprate moket skatikus uz mezginius parduotuvese. kalbejau su viena aire ex-mezgeja, pasakojo kai apie 90-uosius pradejo Penny's megztinius uz 5 poundus pardavinet, visos privacios mezgejos liko be darbo...

vakar uzsventem MB gimtadieni - cheesecake, ledai, porto taure... atsibudau siandien kaip sudauzyta, galva skauda, burnoj kaip arkliu stoveta, skrandis nepatenkintas, svarstykles +1kg, ziauruma... ech tas cukrus cukrus... atsigaudineju dabar su puodeliu arbatos.
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 16, 10:10)
pavarvinkim seilę  lotuliukas.gif
<...>
taip kad nevarva, prisiekiu... parodykit man tikro maisto biggrin.gif

ka tik perskaiciau sita straipsni "musu per daug" ir pagalvojau, kiek ltr vandens tiem tortam iseina... idomiausias faktas tam straipsny yra tai, kad pagamint 1L vandeniui skirta buteliuka sunaudojama 4L vandens unsure.gif Labai dziaugiuosiu, kad pas mus vanduo is krano yra skanus, vandeni perku tik extra nenumatytu atveju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 16 liepos 2013 - 11:23
QUOTE(pumpica @ 2013 07 16, 10:40)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif butent...

Limma, parodyk traukinuka smile.gif

aisku tie tortai meninis sugebejimas, man iki ju toli....bet mes neperkam tortu jau seniai as savo darau progoms...

rodausi biggrin.gif
user posted image

QUOTE(Elata @ 2013 07 16, 10:59)
jo, iš tiesų, liūdna, kad pas mus labiau kiekybė, nei kokybė vertinama. Kaip per blogerių pikniką buvo apibūdintas vienos blogerės tinklaraštis: skanu, pigu ir daug (čia jos pačios žodžiais). Žodžiu, traškučiais ir kibinais liaudį galima užkišti. Svarbiausia, kad pigiai ir daug. Nusispjaut į kokybę, į tai, kaip pagaminta (pvz., tausojant aplinką), kam skirta, kaip veikia organizmą... Nors po truputėlį atsiranda ir kitaip mąstančių smile.gif

tai vat kad liudna....bet keiciasi kaip tu sakai mastysena zmoniu
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 07 16, 12:16)
oho kiek darbelio ideta i tuos tortus. tik mano poziuris i tortus yra "resursu svaistymas"...
man patinka megzti, bet uzsidirbti is mezgimo sansu labai mazai, nes zmones iprate moket skatikus uz mezginius parduotuvese. kalbejau su viena aire ex-mezgeja, pasakojo kai apie 90-uosius pradejo Penny's megztinius uz 5 poundus pardavinet, visos privacios mezgejos liko be darbo...

as tokiu atveju parasyciau ne vienam dizaineriui ir parodyciau, ka moku daryti... ka gali zinoti, galbut jis pasiprasys kada Tavo paslaugu igyvendinti jo ideja... jie turi juk privacias siuvejas, mezgejas ir pan.
Papildyta:
vakar uzsventem MB gimtadieni - cheesecake, ledai, porto taure... atsibudau siandien kaip sudauzyta, galva skauda, burnoj kaip arkliu stoveta, skrandis nepatenkintas, svarstykles +1kg, ziauruma... ech tas cukrus cukrus... atsigaudineju dabar su puodeliu arbatos.

taigi tokia cia tatai mityba, uzvalgai kazko ne to ir svoris soka kaip tas arklys, kur burnoj stovejo... kame cia reikalas?
as siandien po nerealiu pietu, tik ankstokai isinorejau, apie 11 val. tai buvo kaimiska virta desrele, kalafijoru kose ir rauginti kopustai su lasiniukai. Nu kazkas nerealaus smile.gif valgiau ir galvojau, ar cia tikrai dar paleo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 07 15, 20:36)
50-60min. bet as niekur neskubu. ramiai letai, bet kiek pakeliu. truputeli susylu, bet prakaitai neteka, o iseinu su drebanciom rankelem ar kojelem.

Labas visiems,

Jautiena, pratimus darai serijomis ar vieną kartą kol pavargsta raumuo? Aš irgi sportuojanti, tai jau kuris laikas bandau per vieną treniruotę vieną raumenų grupę nuvargint. Bet man kol kas geriau daryti po 3 serijas, kažkaip labiau jaučiu raumenį.O anksčiau tai būdavavo per treniruotę visiems raumenims po truputį.
Atsakyti
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 07 16, 12:09)

Nežinau, ką daryčiau, jei man dabar prirašytų antibiotikų, per pusmetį man teko 31 dieną gerti antibiotikus, žarnynas nukentėjo kaip reikiant, dar kvailas užsispyrimas buvo negerti probiotikų,vietoj jų kasdien gėriau naminį rūgpienį, maniau, man bus viskas gerai.

ne visai kvailas tavo sumanymas, normaliai rūgusiam piene yra žymiai daugiau visokių laktobacilų padermių, o tuose, kuriuos parduoda, viso labo keletas, ir dar kai kurios visai nereikalingos. Acidofilinės tinkamos tik kandidai nustelbti.
Jei jau reiktų vartoti tai tik šitą iš galimų nusipirkt bet tik po to, kai jau baigsit gert antibiotikus.
Atsakyti

ka tik perskaiciau sita straipsni "musu per daug" ir pagalvojau, kiek ltr vandens tiem tortam iseina... idomiausias faktas tam straipsny yra tai, kad pagamint 1L vandeniui skirta buteliuka sunaudojama 4L vandens  unsure.gif Labai dziaugiuosiu, kad pas mus vanduo is krano yra skanus, vandeni perku tik extra nenumatytu atveju...

o šito filmuko neteko matyti?
taip, mūsų yra smarkiai per daug. Nes per daug lengvai prieinamo maisto . Populiacija visad didėja kai yra maisto perteklius. Nesvarbu, kad nekokybiško . Jis vis vien leidžia daugintis, o medicina visai eliminavo natūralią atranką ir išgelbsti negivybingus individus. Kurie kartais net pasidauginti be pagalbinių priemonių jau nebegali- nepastoja, nepagimdo.
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 07 16, 10:53)
simta kartu grazesnis medutis, papuostas trupiniais smile.gif

tai man irgi biggrin.gif ir pati kai kepu niekad nepuosiu jokiom dengtom masem ir pan, dazniausiu puosiu sokolado dekoracijom. Bet vat paklausa yra graziu tortu smile.gif tu tokiu netikru sedevru....
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif As jau jo antrosios antibiotiku dozes - vai vai is pilvo garsai kokie girdis, kaip slbinas sniokscia doh.gif Geda iseit kur bus, galvos visi, kad bezdu lotuliukas.gif Tai siandien einu y medziokle slow cookerio ir kaulu, gapsdiet bus mano geriausias draugas siuo metu turbut, ar kazi palaukt, kol pabaigsiu kursa?Silver, kur tu? biggrin.gif
jautiena - o as tai nusipirkciau ranku gamybos kazka 4u.gif Sijona vasarai, suknelei kokiai nors progai - taip, ne kasdien, nes per brangu, kad ir kaip vertinciau gera daikta. Taip kad gali bandyt, ko ne bigsmile.gif
cushy - kiek svorio nukrito? bigsmile.gif
Wallis - tai normalu, kad svoris uzauga jei po normalaus maisto kazko privalgai. Matos, kaip netinka tavo organizmui g.gif
Atsakyti
Sveikos

jau man pabodo tas pats meniu, tai sėdžiu dabar ir nieko nevalgau, nes nežinau ko noriu biggrin.gif

Voresta, ar tu turėjai kada nors bėdų su antsvoriu?
Ir jei galima paklausti, kokio organo vėžys užpuolęs buvo?
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 07 16, 13:47)
Sveikos

jau man pabodo tas pats meniu, tai sėdžiu dabar ir nieko nevalgau, nes nežinau ko noriu  biggrin.gif
jei pabodo, grįžk prie krakmolo jis gi niekad nepabosta lotuliukas.gif
Voresta, ar tu turėjai kada nors bėdų su antsvoriu?
Ir jei galima paklausti, kokio organo vėžys užpuolęs buvo?

1)tik po vėžio gydymo atsirado daugiau, net iki 85-90kg , iki tol laikėsi ~ 72-75 kg beveik visą gyvenimą. Niekad nesilaikiau jokių dietų, tik keletą kartų įkvėpta a.a Taunytės (ji mūsų kaime tokias badavimo stovyklas rengė) mėginau badauti po savaitę. Visai nieko -nesunku.
2) pats geriausias iš galimų- kraujo (limfmazgių) vėžys, laimė, nieko pjaustyt nereikėjo, laimė, be švitinimo apsiėjau. Buvo geras spyris pokyčiams . Iki tol net kompo įsijungt nemokėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 07 16, 11:16)

ka tik perskaiciau sita straipsni "musu per daug"

o man patiko komentaras po tuo straipsniu -tai gal pradekim mazint populiacija nuo saves ir savo artimuju cool.gif lotuliukas.gif
man zinokit absurdiski tokie straipsniai. Taip, gal tai ir tiesa -musu per daug, zemes klodai nera neissemiami, bet -tai ka daryt? g.gif koks tikslas to straipsnio? g.gif suprantu kad gal kazka paskatins tausot gamta, resursus, pamastyt giliau ir pan. O gal kazka paskatins sukurt mirtina virusa ir paskleist? g.gif

Limma, fainas traukinukas thumbup.gif isradingas toks biggrin.gif
Atsakyti