Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba IX, angl. - Paleo, Primal, Caveman

Apklausa: Kaip į Jūsų Paleo mitybą reaguoja šeimos nariai? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Elata @ 2013 07 15, 20:51)
Melas! O kieno tokius nuostabius kepinukus mes ten žiūrinėjom? smile.gif Va tau ir hobis, va ir verslo idėja smile.gif

biggrin.gif nelabai uzdirbsi is to, nebent savo malonumui, arba jau turi stacia galva nert, turet atskiras patalpas su iranga ir pan. Bet sunkus sitas darbas, nera jis malonus...jeigu tai paverst uzdarbiu ir istisai kepti kepti....vajej, as kartais megstu , bet tik kartais, o jei reiktu per diena kelis tortus iskept, tai oho biggrin.gif plius tu kepeju dabar...vezimu vezk doh.gif ir jeigu jums mano tortai grazus, tai jus nematet kitu biggrin.gif tokius sedevrus daro, kad zodziu nera...
Sitas verslas gerai gyvuotu uzsienyje smile.gif ypac UK -ten tortai tokie bulkiniai pertepti uogiene, musiskiai skanus naminiai ten turetu populiaruma smile.gif

Ir truputi keistai atrodyciau besimaitindama Paleo ir kepdama tortus lotuliukas.gif
Atsakyti
LaAbasryYYytaAas! (čia tipo užgiedojau, nes kažko linksma šiandien biggrin.gif )

Žiūrėkit, čia daug maž paoleo ir padeda greičiau pastoti? biggrin.gif?
Papildyta:
Gražioji pumpica, o nebandei kada paleo(sal)dumynų daryti?
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 07 16, 08:08)

Gražioji pumpica, o nebandei kada paleo(sal)dumynų daryti?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bandziau pora kart -keksiukus kepiau kokoso ir kokoso sokolada biggrin.gif bet man netinka kokosas, tad tuom ir baigesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 07 16, 08:49)
biggrin.gif nelabai uzdirbsi is to, nebent savo malonumui, arba jau turi stacia galva nert, turet atskiras patalpas su iranga ir pan. Bet sunkus sitas darbas, nera jis malonus...jeigu tai paverst uzdarbiu ir istisai kepti kepti....vajej, as kartais megstu , bet tik kartais, o jei reiktu per diena kelis tortus iskept, tai oho  biggrin.gif plius tu kepeju dabar...vezimu vezk doh.gif ir jeigu jums mano tortai grazus, tai jus nematet kitu  biggrin.gif tokius sedevrus daro, kad zodziu nera...
Sitas verslas gerai gyvuotu uzsienyje smile.gif ypac UK -ten tortai tokie bulkiniai pertepti uogiene, musiskiai skanus naminiai ten turetu populiaruma smile.gif

Ir truputi keistai atrodyciau besimaitindama Paleo ir kepdama tortus  lotuliukas.gif

Na, paguosiu - nei vienas darbas nėra vien tik malonumas, dirbti reikia visur, tik gal tiesiog vienas mažiau nervus tampo, kitas daugiau. O dabar bet kuriuo atveju verslo (bet kokio) populiarumą lemtų tinkamas marketingas. Su tinkama reklama, pritaikyta tikslinei auditorijai, galima pasiekti ko nori. Kad kažkas visada geriau daro - tai čia irgi realybė smile.gif Na, taip jau bus, bet tai nereiškia, kad tavo gaminys nuo to suprastėja.
Mes su Sedindriuke ir dar viena čeke mergaite juokiamės, kad atidarysim paleo kepyklėlę/restoranėlį/parduotuvėlę kada nors kur nors smile.gif Londone ar Prahoj biggrin.gif
Pumpica, na, vis tiek juk kažkas turi būti, kas patiktų gyvenime?
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 07 16, 08:37)
Na, paguosiu - nei vienas darbas nėra vien tik malonumas, dirbti reikia visur, tik gal tiesiog vienas mažiau nervus tampo, kitas daugiau.

tai be abejo mirksiukas.gif tiesiog cia isejo kalba apie tai, kad galima dirbti kazka savo malonumui ir uzsidirbti pragyvenimui be stresu, tai vat tie tortai nera toji sritis man.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 07 16, 09:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bandziau pora kart -keksiukus kepiau kokoso ir kokoso sokolada  biggrin.gif bet man netinka kokosas, tad tuom ir baigesi  biggrin.gif

Jep. Man koksas irgi jau ne tik kad nelabai, o visai netinka. Užvakar silpnumo akimirką su varške ir medaus šaukštu jo pasidariau. Ką tu - iki kitos dienos pietų viskas taip ir tūnojo viduje. Na, iš kitos pusės gal ir gerai - tą dieną apsiėjau tik su vienu valgymu vėlai vakare. biggrin.gif
Papildyta:
Dažnai irgi pagalvoju apie darbą sau. Tačiau, tam malonumui reikia turėti tikrai gerą idėją, arba radikaliai keisti gyvenimo būdą - keltis iš miesto į kaimą, mesti darbus užsiimti kūryba. Blynas kokia rizika! Nors mūsų bent jau paskolos nesmaugia.
Jei siečiau su maistu, tai pradėčiau nuo Paleo lunch-box kioskelio. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 16 liepos 2013 - 09:03
labas rytas su zirneliu lekste ir 3 dideliom riekem pasteto.....palikau MB irgi bus valgymui ir psio...neber...nu gi greitai visas suejo doh.gif

QUOTE(jautiena @ 2013 07 15, 12:34)

limma: sakiau, kad gerulis, atsiest neimanoma. saunu, kad patiko ir kiek gerio jame yra!

aga, skanus labai, ir dar mazieji valge, tai is vis super...

QUOTE(Elata @ 2013 07 15, 20:51)
Melas! O kieno tokius nuostabius kepinukus mes ten žiūrinėjom? smile.gif Va tau ir hobis, va ir verslo idėja smile.gif

bet tie kepiniai neatitinka kainos. nes jei tektu moketi tokia kaina pagal valandu darba, nieks nepirktu....nes kai darai, kuryba uzsiimi ir laiko daug sunaudoji, ir produktai, o kainos tokios negaletum uzsiprasyti, nes nepirktu...as irgi megstu daryti ir va buvo sunelio gimtadienis, sumeistravojau traukinuka.....galvojau pasirodyti, bet pamasciau, kad cia nederetu, bo isbarsit....
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 07 16, 10:23)

bet tie kepiniai neatitinka kainos. nes jei tektu moketi tokia kaina pagal valandu darba, nieks nepirktu....nes kai darai, kuryba uzsiimi ir laiko daug sunaudoji, ir produktai, o kainos tokios negaletum uzsiprasyti, nes nepirktu...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif butent...

va cia galit tortu paziuret graziu sedevrai, bet ji uz torta ir ima kelis simtus smile.gif tikiu, kad atsiperka, bet tokius tortus daryt tai neeiliniu sugebejimu reikia smile.gif

Limma, parodyk traukinuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 07 16, 11:40)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif butent...

va cia galit tortu paziuret graziu sedevrai, bet ji uz torta ir ima kelis simtus smile.gif tikiu, kad atsiperka, bet tokius tortus daryt tai neeiliniu sugebejimu reikia smile.gif

Limma, parodyk traukinuka smile.gif

na cia kas kaip suvokia smile.gif man asmeniskai tortas masinyte ar ten koks mikimauzas, dar buna papai ir visokie kitokie dalykai, na zodziu kiciniai tortai tai nesukelia apetito, kaip tik as galvoju, kad tai pasityciojimas is maisto. simta kartu grazesnis medutis, papuostas trupiniais smile.gif lietuves pastebejau labai megsta viska puosti, salotas visaip "graziai" padaro, na gelytes is morku agurku etc.... as tai begu kuo tolyn nuo tokiu patiekalu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

na, tortai - tai super gražūs! Ir kaip padaro šitaip?! Tokie ryškiai spalvingi.
Valgyti aš jų nenorėčiau, tik pasižiūrėjimui.

Kažkada buvo sumanymas - atidaryti cepelinų valgyklą-kavinukę.
Verdu skanius cepelinus, tai ir vyras, ir vaikai sako; "Tokių cepelinų niekur nerasi visame mieste, tikrai visi pirks ir vėl ateis".
Dabar tai būtų įdomus kuriozas: "Nevalganti bulvių verda cepelinus!"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolė46: 16 liepos 2013 - 11:01
QUOTE(limma @ 2013 07 16, 11:23)
bet tie kepiniai neatitinka kainos. nes jei tektu moketi tokia kaina pagal valandu darba, nieks nepirktu....nes kai darai, kuryba uzsiimi ir laiko daug sunaudoji, ir produktai, o kainos tokios negaletum uzsiprasyti, nes nepirktu...

jo, iš tiesų, liūdna, kad pas mus labiau kiekybė, nei kokybė vertinama. Kaip per blogerių pikniką buvo apibūdintas vienos blogerės tinklaraštis: skanu, pigu ir daug (čia jos pačios žodžiais). Žodžiu, traškučiais ir kibinais liaudį galima užkišti. Svarbiausia, kad pigiai ir daug. Nusispjaut į kokybę, į tai, kaip pagaminta (pvz., tausojant aplinką), kam skirta, kaip veikia organizmą... Nors po truputėlį atsiranda ir kitaip mąstančių smile.gif
Atsakyti
Egliukasz, stiprybės 4u.gif

Nežinau, ką daryčiau, jei man dabar prirašytų antibiotikų, per pusmetį man teko 31 dieną gerti antibiotikus, žarnynas nukentėjo kaip reikiant, dar kvailas užsispyrimas buvo negerti probiotikų,vietoj jų kasdien gėriau naminį rūgpienį, maniau, man bus viskas gerai.

Tau bus viskas gerai, juk neilgai gersi tuos antibiotikus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijolė46: 16 liepos 2013 - 11:11