Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba IX, angl. - Paleo, Primal, Caveman

Apklausa: Kaip į Jūsų Paleo mitybą reaguoja šeimos nariai? (35 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
pumpica nesiparink. mums irgi prie busto pirkimo nei cento neprisidejo nei jo tevai, nei mano. bet tai nieko, tuoj tuoj gausiu darba, daug uzdirbsiu ir iseisiu i pencija po 10metu biggrin.gif

pietum suvyniojau vistienos ketvirti, puse saldzios bulves, avokada. gaila tik desertui nesudyto sviesto nebeturiu, tai ne visai patenkinta, bet praeis.

Wallis kaip ten su tais 5kg? tebeturi, ar issisiojai?
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 07 15, 17:47)
Wallis kaip ten su tais 5kg? tebeturi, ar issisiojai?

joo, turiu viska, ko reikia ir ko nereikia blush2.gif smile.gif toliau maitinuosi paleo. kiek su patiekalu ivairove sunkiau, ypac ryte, kai reikia kad greitai pasigamintu ir labai sunku nepadaugint baltymu. bet siaip super, nes kitokio maisto ne nebesinori.
galvoju kokia diena pabadauti, labai puikiai tiks kita savaite, kada teks vaziuoti i Lietuva. bus veiklos ir jokiu pagundu smile.gif plius- padededa del laiko skirtumo, nor jis cia ir nera labai, tik 1 valanda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wallis: 15 liepos 2013 - 18:10
QUOTE(pumpica @ 2013 07 15, 16:13)
aha....tik gerai gyventi, kai turi KUR gyventi smile.gif musu atveju dirbam ir maitinam banka biggrin.gif

užuojauta. ir ilgai dar teks tą banką maitinti?
O kai kas ir taip daro.
S milim i v šalaše raj
Beje, mudu su vyru statybininkai, tad viską galim, mokam patys, jokių problemų jei reikėtų statytis.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 07 15, 06:34)
kustuce: dziaugiuosi uz tave.

limma: sakiau, kad gerulis, atsiest neimanoma. saunu, kad patiko ir kiek gerio jame yra!

Elata: sportklubis brangu ir pas mus, todel tik vienam menesiui uzsirasiau ir kai zinau, kad laikas ribotas, tai varau pilnu tempu. as dirbu su svoriais, programos neturiu, bet anksciau daug sportavus, tai pratimu netruksta. turiu mintyse paprasta "progama": pirma diena treniruoju prieki (krutine+tricepsas), antra - nugara (nugara + bicepsas) ir trecia - kojas. suku toki ratuka ir nors kasdien einu - tie patys raumenys treniruojami kas trecia diena.

o kiek laiko skiriat vienai grupei?
Atsakyti
50-60min. bet as niekur neskubu. ramiai letai, bet kiek pakeliu. truputeli susylu, bet prakaitai neteka, o iseinu su drebanciom rankelem ar kojelem.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Na ką, rodos svoris pajudėjo žemyn smile.gif Jaučiu pagal drabužius, ryt ryte pasisversiu. Valio paleo thumbup.gif Nerealiai gerai jaučiuosi, kad nereikia nuolat užkandžiauti smile.gif Užeina aišku tie niekoneveikimo alkiai, bet aš tvarkausi su jais thumbup.gif
Tik supratau, kad netinkamo maisto retkarčiais neišvengsiu. Vakar vos neapsižliumbiau lėkštėj pamačius krakmolą kugelio pavidale. Kitas pasirinkimas buvo "pieniškos" dešrelės... Politiškai negalėjau atsisakyt vakarienės, rinkausi maaaažą gabalėlį kugelio. Gerai tiek, kad iš šviežių bulvių buvo. Pasekmės pilve jautėsi iki šiandien verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 15, 18:20)
užuojauta. ir ilgai dar teks tą banką maitinti?
O kai kas ir taip  daro.
S milim i v šalaše raj
Beje, mudu su vyru statybininkai, tad  viską galim, mokam patys, jokių problemų jei reikėtų statytis.

ilgai smile.gif nors kas cia zino kaip susiklostys...
del issikelimo kazkur i miska, kaima ir pan -ne, ukis ne man, vyras tai galetu, bet man gyvuliukai ne prie sirdies biggrin.gif zemes, juodo darbo nebijau (nes juk augau kaime, darbo turejau ten belekiek nuo mazens), bet ukio tai nenoriu.
Statytis mes irgi kazka gal pasistatytume, bet -reikia turet kur, ir reikia turet uz ka smile.gif

Del darbo sau, darbo namie..as pavydziu zmonem, kurie turi savo hobius, megiama veikla kazkokia, as tokios dar neatradau g.gif as nezinau kuom galeciau uzsiimt, kad man teiktu pasitenkinima ir dar uzdarbi g.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 07 15, 21:43)
as pavydziu zmonem, kurie turi savo hobius, megiama veikla kazkokia, as tokios dar neatradau g.gif as nezinau kuom galeciau uzsiimt, kad man teiktu pasitenkinima ir dar uzdarbi g.gif

Melas! O kieno tokius nuostabius kepinukus mes ten žiūrinėjom? smile.gif Va tau ir hobis, va ir verslo idėja smile.gif
Man aplinkiniai vis zyzia, kad atidaryčiau savo kepyklėlę ar kavinukę, nes man patinka kepti ir išbandyti naujus receptus, o jiems patinka valgyti biggrin.gif O kuo tau tokia idėja netiktų? smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif O as va antibiotiku dietos laikaus nuo siandien doh.gif Mano a la vaginoze is tikro yra mazojo dubens uzdegimas verysad.gif Buvau privaciai pas gine siandien, istyre su echoskopu, 2 sav. prirasyti 2 rusiu vaistukai doh.gif Tai jau diena dienele nervinga buvo doh.gif Nenoriu gert ju, bet reikia, zinau, kad gresia nevaisingumu uzdelstas gydymas, tad kartu iskart ir probiotikus pradesiu gert, kad mano dirglus zarnynas neisprotetu isvis doh.gif Zodz, nei kava, nei paleo siandien visiskai ne galvoj schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 07 15, 21:51)
Melas! O kieno tokius nuostabius kepinukus mes ten žiūrinėjom? smile.gif Va tau ir hobis, va ir verslo idėja smile.gif
Man aplinkiniai vis zyzia, kad atidaryčiau savo kepyklėlę ar kavinukę, nes man patinka kepti ir išbandyti naujus receptus, o jiems patinka valgyti biggrin.gif O kuo tau tokia idėja netiktų? smile.gif

Tikra tiesa merginos. smile.gif Kiap manot, jei raw restoranas puikiai laikosi, gal ir paleo veiktų visai smagiai? Aišku tokiai reklamai per visur kaip raw turėjo, reiktų daug lėšų. Bet principe tai paleo visum yra iš švaraus šviežaus sveiko maisto. Taig aukščiausia klasė. bigsmile.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 15, 23:20)
Sveikos 4u.gif O as va antibiotiku dietos laikaus nuo siandien doh.gif Mano a la vaginoze is tikro yra mazojo dubens uzdegimas verysad.gif Buvau privaciai pas gine siandien, istyre su echoskopu, 2 sav. prirasyti 2 rusiu vaistukai doh.gif Tai jau diena dienele nervinga buvo doh.gif Nenoriu gert ju, bet reikia, zinau, kad gresia nevaisingumu uzdelstas gydymas, tad kartu iskart ir probiotikus pradesiu gert, kad mano dirglus zarnynas neisprotetu isvis doh.gif Zodz, nei kava, nei paleo siandien visiskai ne galvoj schmoll.gif  doh.gif

Uffffff, mažute, užjaučiu labai. Laimei laiku atradote 4u.gif
Atsakyti
Egliukasz: vargsiuke kapstykis, balionukas tau 4u.gif svarbu laiku pagauta 4u.gif

cushy: as irgi save labiau priskiriu prie 80/20 grupes, negu prie uzkietejusiu 100% paleo ir del to nesijaudinu. nesam gi tobuli, visko pasitaiko...
Atsakyti
Tai va, kad pasitaiko, tiesiog nebūna kito pasirinkimo. Tik užknisa paskui prastai jaustis smile.gif Pūtė pilvą kaip turi būt biggrin.gif
Nu ką, pasisvėriau. Tai kilogramas nutirpo smile.gif
Atsakyti