pumpica nesiparink. mums irgi prie busto pirkimo nei cento neprisidejo nei jo tevai, nei mano. bet tai nieko, tuoj tuoj gausiu darba, daug uzdirbsiu ir iseisiu i pencija po 10metu
pietum suvyniojau vistienos ketvirti, puse saldzios bulves, avokada. gaila tik desertui nesudyto sviesto nebeturiu, tai ne visai patenkinta, bet praeis.
Wallis kaip ten su tais 5kg? tebeturi, ar issisiojai?
QUOTE(jautiena @ 2013 07 15, 17:47)
Wallis kaip ten su tais 5kg? tebeturi, ar issisiojai?
joo, turiu viska, ko reikia ir ko nereikia toliau maitinuosi paleo. kiek su patiekalu ivairove sunkiau, ypac ryte, kai reikia kad greitai pasigamintu ir labai sunku nepadaugint baltymu. bet siaip super, nes kitokio maisto ne nebesinori.
galvoju kokia diena pabadauti, labai puikiai tiks kita savaite, kada teks vaziuoti i Lietuva. bus veiklos ir jokiu pagundu plius- padededa del laiko skirtumo, nor jis cia ir nera labai, tik 1 valanda.
QUOTE(pumpica @ 2013 07 15, 16:13)
aha....tik gerai gyventi, kai turi KUR gyventi musu atveju dirbam ir maitinam banka
užuojauta. ir ilgai dar teks tą banką maitinti?
O kai kas ir taip daro.
S milim i v šalaše raj
Beje, mudu su vyru statybininkai, tad viską galim, mokam patys, jokių problemų jei reikėtų statytis.
QUOTE(jautiena @ 2013 07 15, 06:34)
kustuce: dziaugiuosi uz tave.
limma: sakiau, kad gerulis, atsiest neimanoma. saunu, kad patiko ir kiek gerio jame yra!
Elata: sportklubis brangu ir pas mus, todel tik vienam menesiui uzsirasiau ir kai zinau, kad laikas ribotas, tai varau pilnu tempu. as dirbu su svoriais, programos neturiu, bet anksciau daug sportavus, tai pratimu netruksta. turiu mintyse paprasta "progama": pirma diena treniruoju prieki (krutine+tricepsas), antra - nugara (nugara + bicepsas) ir trecia - kojas. suku toki ratuka ir nors kasdien einu - tie patys raumenys treniruojami kas trecia diena.
limma: sakiau, kad gerulis, atsiest neimanoma. saunu, kad patiko ir kiek gerio jame yra!
Elata: sportklubis brangu ir pas mus, todel tik vienam menesiui uzsirasiau ir kai zinau, kad laikas ribotas, tai varau pilnu tempu. as dirbu su svoriais, programos neturiu, bet anksciau daug sportavus, tai pratimu netruksta. turiu mintyse paprasta "progama": pirma diena treniruoju prieki (krutine+tricepsas), antra - nugara (nugara + bicepsas) ir trecia - kojas. suku toki ratuka ir nors kasdien einu - tie patys raumenys treniruojami kas trecia diena.
o kiek laiko skiriat vienai grupei?
50-60min. bet as niekur neskubu. ramiai letai, bet kiek pakeliu. truputeli susylu, bet prakaitai neteka, o iseinu su drebanciom rankelem ar kojelem.
Labas vakaras
Na ką, rodos svoris pajudėjo žemyn Jaučiu pagal drabužius, ryt ryte pasisversiu. Valio paleo Nerealiai gerai jaučiuosi, kad nereikia nuolat užkandžiauti Užeina aišku tie niekoneveikimo alkiai, bet aš tvarkausi su jais
Tik supratau, kad netinkamo maisto retkarčiais neišvengsiu. Vakar vos neapsižliumbiau lėkštėj pamačius krakmolą kugelio pavidale. Kitas pasirinkimas buvo "pieniškos" dešrelės... Politiškai negalėjau atsisakyt vakarienės, rinkausi maaaažą gabalėlį kugelio. Gerai tiek, kad iš šviežių bulvių buvo. Pasekmės pilve jautėsi iki šiandien
Na ką, rodos svoris pajudėjo žemyn Jaučiu pagal drabužius, ryt ryte pasisversiu. Valio paleo Nerealiai gerai jaučiuosi, kad nereikia nuolat užkandžiauti Užeina aišku tie niekoneveikimo alkiai, bet aš tvarkausi su jais
Tik supratau, kad netinkamo maisto retkarčiais neišvengsiu. Vakar vos neapsižliumbiau lėkštėj pamačius krakmolą kugelio pavidale. Kitas pasirinkimas buvo "pieniškos" dešrelės... Politiškai negalėjau atsisakyt vakarienės, rinkausi maaaažą gabalėlį kugelio. Gerai tiek, kad iš šviežių bulvių buvo. Pasekmės pilve jautėsi iki šiandien
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 15, 18:20)
užuojauta. ir ilgai dar teks tą banką maitinti?
O kai kas ir taip daro.
S milim i v šalaše raj
Beje, mudu su vyru statybininkai, tad viską galim, mokam patys, jokių problemų jei reikėtų statytis.
O kai kas ir taip daro.
S milim i v šalaše raj
ilgai nors kas cia zino kaip susiklostys...
del issikelimo kazkur i miska, kaima ir pan -ne, ukis ne man, vyras tai galetu, bet man gyvuliukai ne prie sirdies zemes, juodo darbo nebijau (nes juk augau kaime, darbo turejau ten belekiek nuo mazens), bet ukio tai nenoriu.
Statytis mes irgi kazka gal pasistatytume, bet -reikia turet kur, ir reikia turet uz ka
Del darbo sau, darbo namie..as pavydziu zmonem, kurie turi savo hobius, megiama veikla kazkokia, as tokios dar neatradau as nezinau kuom galeciau uzsiimt, kad man teiktu pasitenkinima ir dar uzdarbi
QUOTE(pumpica @ 2013 07 15, 21:43)
as pavydziu zmonem, kurie turi savo hobius, megiama veikla kazkokia, as tokios dar neatradau as nezinau kuom galeciau uzsiimt, kad man teiktu pasitenkinima ir dar uzdarbi
Melas! O kieno tokius nuostabius kepinukus mes ten žiūrinėjom? Va tau ir hobis, va ir verslo idėja
Man aplinkiniai vis zyzia, kad atidaryčiau savo kepyklėlę ar kavinukę, nes man patinka kepti ir išbandyti naujus receptus, o jiems patinka valgyti O kuo tau tokia idėja netiktų?
Sveikos O as va antibiotiku dietos laikaus nuo siandien Mano a la vaginoze is tikro yra mazojo dubens uzdegimas Buvau privaciai pas gine siandien, istyre su echoskopu, 2 sav. prirasyti 2 rusiu vaistukai Tai jau diena dienele nervinga buvo Nenoriu gert ju, bet reikia, zinau, kad gresia nevaisingumu uzdelstas gydymas, tad kartu iskart ir probiotikus pradesiu gert, kad mano dirglus zarnynas neisprotetu isvis Zodz, nei kava, nei paleo siandien visiskai ne galvoj
QUOTE(Elata @ 2013 07 15, 21:51)
Melas! O kieno tokius nuostabius kepinukus mes ten žiūrinėjom? Va tau ir hobis, va ir verslo idėja
Man aplinkiniai vis zyzia, kad atidaryčiau savo kepyklėlę ar kavinukę, nes man patinka kepti ir išbandyti naujus receptus, o jiems patinka valgyti O kuo tau tokia idėja netiktų?
Tikra tiesa merginos. Kiap manot, jei raw restoranas puikiai laikosi, gal ir paleo veiktų visai smagiai? Aišku tokiai reklamai per visur kaip raw turėjo, reiktų daug lėšų. Bet principe tai paleo visum yra iš švaraus šviežaus sveiko maisto. Taig aukščiausia klasė.
QUOTE(Egliukasz @ 2013 07 15, 23:20)
Sveikos O as va antibiotiku dietos laikaus nuo siandien Mano a la vaginoze is tikro yra mazojo dubens uzdegimas Buvau privaciai pas gine siandien, istyre su echoskopu, 2 sav. prirasyti 2 rusiu vaistukai Tai jau diena dienele nervinga buvo Nenoriu gert ju, bet reikia, zinau, kad gresia nevaisingumu uzdelstas gydymas, tad kartu iskart ir probiotikus pradesiu gert, kad mano dirglus zarnynas neisprotetu isvis Zodz, nei kava, nei paleo siandien visiskai ne galvoj
Uffffff, mažute, užjaučiu labai. Laimei laiku atradote
Egliukasz: vargsiuke kapstykis, balionukas tau svarbu laiku pagauta
cushy: as irgi save labiau priskiriu prie 80/20 grupes, negu prie uzkietejusiu 100% paleo ir del to nesijaudinu. nesam gi tobuli, visko pasitaiko...
cushy: as irgi save labiau priskiriu prie 80/20 grupes, negu prie uzkietejusiu 100% paleo ir del to nesijaudinu. nesam gi tobuli, visko pasitaiko...
Tai va, kad pasitaiko, tiesiog nebūna kito pasirinkimo. Tik užknisa paskui prastai jaustis Pūtė pilvą kaip turi būt
Nu ką, pasisvėriau. Tai kilogramas nutirpo
Nu ką, pasisvėriau. Tai kilogramas nutirpo