Sveikos,
Tikrai be kavos galima. Manau, tai tik įpročiai, kompanijos tradicijos...
Be kavos negalėdavau pradėti ryto, nesvarbu 6 val. ar 10 val. ryte keldavausi.
Eidavau miegoti 1-2 val. nakties, 6 val. keldavausi į darbą, tai man kava buvo antroje vietoje po žadintuvo, kad atsikelčiau ir pradėčiau rytą. Nuolat trūkdavo miego... Darbe - antras puodelis su kolegėmis, jau tradiciškai, vietoj normalių priešpiečių, gerdavome tuo pačiu metu, visos jau laukdavo to momento. Vakare reikia ilgiau padirbėti - vėl 3 puodelis. Jau širdis baladojosi, nervai sudirgę, beveik visos turėjome paaukštintą kraujospūdį ir kitų ligų.
Dabar reikia grįžti į darbą, net nesinori... Gal nuo tokio darbo ir nesveikos mitybos ir praradau palengva sveikatą... Ir vyras pataria keisti darbą. Bet nelengva persikvalifikuoti...
Kol nedirbu, tai atsikėlus turiu galimybę iškart į kiemą išeiti, darže pasiknaisioti, daržovių pasirinkti, ir visi miegai išsisklaido.
Gėriau kavą su grietinėle, bet dabar nebegaliu, nes pajutau, kad paskaudena dešinįjį šoną, matyt, per riebu (išoperuota tulžis nesusitvarko).
Vakar pirmą kartą išgėriau pas draugus kavą be nieko. Kadangi buvo kompanija, tai ir juoda kava buvo skanu. Vadinasi, skanu tik dėl kompanijos.
Mesiu tikrai tą kavą! Prabudimui nebereikalinga, juoda be nieko neskanu - tai kam man ji?! Tik mano paauglės dukros pradeda darytis ryte, kvapas pasklinda visur, tas kvapas ir vilioja. Gal išvis iš namų kavą išmesti, daugiau nebepirkti? Vyras nemėgėjas, o vaikams irgi nereikia priprasti... Tik svečiams reiks kokį paaiškinimą sugalvoti.
Nutariau - nuo šiandien gyvensiu be kavos :