labutis
jautiena, siandien dariau pasteta nerealus, jau puse nebera, net nespejus ideti i saldytuva, su arurkiuku saukstu gabinom ir valgem....nespejo nei sustingti. skonis nerealus...kuriam naujas ritualas pusryciams aciu
QUOTE(Elata @ 2013 07 15, 12:30)
Jei toje tradicijoje elementas "kava" nebūtų svarbiausias, tada aišku, priklausomybės nėra.
Man su žurnalų ir knygų skaitymu panašiai buvo, tik aš ne kavą gerdavau, o obuolius ėsdavau, ėsdavau tikra ta žodžio prasme, galėdavau be vargo du kilogramus obuolių beskaitydama suėsti, tai buvo manasis kaifas
O be kavos gyvenu senai, nes nuo jos, kad ir pačios silpniausios imdavo drebėti visas kūnas, atsirasdavo nerimas - supratau, kad kava ne man, nors ir skani man kartais ji būna
Sveikos
panašu, kad grietinės ir kiaušinio išbraukimas iš meniu padarė stebuklą , tik nežinau kuris čia kaltas
Važiuoju paleo traukiniu ir gėriuosi gyvenimu , taip nuostabiai dar niekada nesijaučiau, esu be proto laiminga nejausdama to nenormalaus alkio, jau rašiau tai, bet kartosiu dar ne kartą - nes mano akimis įvyko stebuklas
kustuce: dziaugiuosi uz tave.
limma: sakiau, kad gerulis, atsiest neimanoma. saunu, kad patiko ir kiek gerio jame yra!
Elata: sportklubis brangu ir pas mus, todel tik vienam menesiui uzsirasiau ir kai zinau, kad laikas ribotas, tai varau pilnu tempu. as dirbu su svoriais, programos neturiu, bet anksciau daug sportavus, tai pratimu netruksta. turiu mintyse paprasta "progama": pirma diena treniruoju prieki (krutine+tricepsas), antra - nugara (nugara + bicepsas) ir trecia - kojas. suku toki ratuka ir nors kasdien einu - tie patys raumenys treniruojami kas trecia diena.
limma: sakiau, kad gerulis, atsiest neimanoma. saunu, kad patiko ir kiek gerio jame yra!
Elata: sportklubis brangu ir pas mus, todel tik vienam menesiui uzsirasiau ir kai zinau, kad laikas ribotas, tai varau pilnu tempu. as dirbu su svoriais, programos neturiu, bet anksciau daug sportavus, tai pratimu netruksta. turiu mintyse paprasta "progama": pirma diena treniruoju prieki (krutine+tricepsas), antra - nugara (nugara + bicepsas) ir trecia - kojas. suku toki ratuka ir nors kasdien einu - tie patys raumenys treniruojami kas trecia diena.
QUOTE(pumpica @ 2013 07 15, 12:38)
bijau galvos skausmo....nes jis tikrai bus...kiek esu bandzius negert ryte kavos, tai baigdavosi tuo, kad eidavau vaistu nuo galvos.
na pagertum tuos vaistus keletą dienų ir praeitų, o dabar klimpsti po truputį gilyn
Čia tokie pasamprotavimai kavos tema
Sveikos,
Tikrai be kavos galima. Manau, tai tik įpročiai, kompanijos tradicijos...
Be kavos negalėdavau pradėti ryto, nesvarbu 6 val. ar 10 val. ryte keldavausi.
Eidavau miegoti 1-2 val. nakties, 6 val. keldavausi į darbą, tai man kava buvo antroje vietoje po žadintuvo, kad atsikelčiau ir pradėčiau rytą. Nuolat trūkdavo miego... Darbe - antras puodelis su kolegėmis, jau tradiciškai, vietoj normalių priešpiečių, gerdavome tuo pačiu metu, visos jau laukdavo to momento. Vakare reikia ilgiau padirbėti - vėl 3 puodelis. Jau širdis baladojosi, nervai sudirgę, beveik visos turėjome paaukštintą kraujospūdį ir kitų ligų.
Dabar reikia grįžti į darbą, net nesinori... Gal nuo tokio darbo ir nesveikos mitybos ir praradau palengva sveikatą... Ir vyras pataria keisti darbą. Bet nelengva persikvalifikuoti...
Kol nedirbu, tai atsikėlus turiu galimybę iškart į kiemą išeiti, darže pasiknaisioti, daržovių pasirinkti, ir visi miegai išsisklaido.
Gėriau kavą su grietinėle, bet dabar nebegaliu, nes pajutau, kad paskaudena dešinįjį šoną, matyt, per riebu (išoperuota tulžis nesusitvarko).
Vakar pirmą kartą išgėriau pas draugus kavą be nieko. Kadangi buvo kompanija, tai ir juoda kava buvo skanu. Vadinasi, skanu tik dėl kompanijos.
Mesiu tikrai tą kavą! Prabudimui nebereikalinga, juoda be nieko neskanu - tai kam man ji?! Tik mano paauglės dukros pradeda darytis ryte, kvapas pasklinda visur, tas kvapas ir vilioja. Gal išvis iš namų kavą išmesti, daugiau nebepirkti? Vyras nemėgėjas, o vaikams irgi nereikia priprasti... Tik svečiams reiks kokį paaiškinimą sugalvoti.
Nutariau - nuo šiandien gyvensiu be kavos :
Tikrai be kavos galima. Manau, tai tik įpročiai, kompanijos tradicijos...
Be kavos negalėdavau pradėti ryto, nesvarbu 6 val. ar 10 val. ryte keldavausi.
Eidavau miegoti 1-2 val. nakties, 6 val. keldavausi į darbą, tai man kava buvo antroje vietoje po žadintuvo, kad atsikelčiau ir pradėčiau rytą. Nuolat trūkdavo miego... Darbe - antras puodelis su kolegėmis, jau tradiciškai, vietoj normalių priešpiečių, gerdavome tuo pačiu metu, visos jau laukdavo to momento. Vakare reikia ilgiau padirbėti - vėl 3 puodelis. Jau širdis baladojosi, nervai sudirgę, beveik visos turėjome paaukštintą kraujospūdį ir kitų ligų.
Dabar reikia grįžti į darbą, net nesinori... Gal nuo tokio darbo ir nesveikos mitybos ir praradau palengva sveikatą... Ir vyras pataria keisti darbą. Bet nelengva persikvalifikuoti...
Kol nedirbu, tai atsikėlus turiu galimybę iškart į kiemą išeiti, darže pasiknaisioti, daržovių pasirinkti, ir visi miegai išsisklaido.
Gėriau kavą su grietinėle, bet dabar nebegaliu, nes pajutau, kad paskaudena dešinįjį šoną, matyt, per riebu (išoperuota tulžis nesusitvarko).
Vakar pirmą kartą išgėriau pas draugus kavą be nieko. Kadangi buvo kompanija, tai ir juoda kava buvo skanu. Vadinasi, skanu tik dėl kompanijos.
Mesiu tikrai tą kavą! Prabudimui nebereikalinga, juoda be nieko neskanu - tai kam man ji?! Tik mano paauglės dukros pradeda darytis ryte, kvapas pasklinda visur, tas kvapas ir vilioja. Gal išvis iš namų kavą išmesti, daugiau nebepirkti? Vyras nemėgėjas, o vaikams irgi nereikia priprasti... Tik svečiams reiks kokį paaiškinimą sugalvoti.
QUOTE(kustuce @ 2013 07 15, 13:24)
Važiuoju paleo traukiniu ir gėriuosi gyvenimu , taip nuostabiai dar niekada nesijaučiau, esu be proto laiminga nejausdama to nenormalaus alkio, jau rašiau tai, bet kartosiu dar ne kartą - nes mano akimis įvyko stebuklas
o tie candidos toksikozės simptomai dingo, mažėja ar vis dar yr?
Papildyta:
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 07 15, 13:54)
Tik svečiams reiks kokį paaiškinimą sugalvoti.
pasakyk- alergija. Dabar, kai visi turi įvairias alergijas, tai nieko nenustebins
Papildyta:
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 07 15, 13:54)
Ir vyras pataria keisti darbą. Bet nelengva persikvalifikuoti...
o kodėl tu dirbi kažkam? Susigalvok darba sau. Kaip Konfucijus pasakė:"pasirink mėgiamą darbą ir tu nedirbsi visą likusį gyvenimą." Tada gyvenimas bus be stresų.
O dabar darbas aiškiai trumpina gyvenimą, vos vėžio neįvarė, o tu nori toliau jį dirbt?
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 15, 13:06)
o kodėl tu dirbi kažkam? Susigalvok darba sau.
kad taip paprasta butu....
Man irgi prasides darbo paieskos nuo rudens
Žinoma, lengviausia sau pačiam dirbti. Vyras iki šiol neatsidžiaugia, patenkintas.
Bet ne visos įgytos specialybės palankios kurti verslą, reikia investicijų nemažų, gabumų ir pan.
O kaip dėl žaliosios arbatos?
Aš bandau kavą pakeisti žaliąja arbata.
Radau tokį straipsnį Delfi apie teigiamą jos poveikį:
http://gyvenimas.del...as.d?id=4325566
Bet ne visos įgytos specialybės palankios kurti verslą, reikia investicijų nemažų, gabumų ir pan.
O kaip dėl žaliosios arbatos?
Aš bandau kavą pakeisti žaliąja arbata.
Radau tokį straipsnį Delfi apie teigiamą jos poveikį:
http://gyvenimas.del...as.d?id=4325566
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 15, 14:06)
o tie candidos toksikozės simptomai dingo, mažėja ar vis dar yr?
mažėja, nors dar būna silpnumo pojūtis, bet jau geriau
QUOTE(jautiena @ 2013 07 15, 13:34)
kasdien einu - tie patys raumenys treniruojami kas trecia diena.
aišku, supratau sėkmės
QUOTE(pumpica @ 2013 07 15, 14:08)
matot dauguma dirba tam, kad gautų pinigų pirkimui kažko. Gyvenimo laikas mainomas į popieriukus . Jei atsispiriam maisto reklamai (išmokom suprasti), reikia išmokti atsispirti ir kitiem mums primetamiems, nelabai svarbiems dalykams. O tada pinigų žymiai mažiau bereikia, tada galima gyventi kitaip- sau gyventi.
Aišku, labai sunku tai suprasti vaikams. Jie patiria spaudimą iš bendraamžių.
Papildyta:
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 07 15, 14:26)
Deja, tai tik reklama.
Tyrimais patvirtinta, kad žaliosios arbatos gėrimas labai naudingas skundžiantis šiomis ligomis ir negalavimais (arba norint jų išvengti):
- vėžiu
- reumatiniu artritu
- aukštu cholesterolio lygiu
- širdies ligomis
- infekcija
- nusilpusia imunine sistema
- vėžiu
- reumatiniu artritu
- aukštu cholesterolio lygiu
- širdies ligomis
- infekcija
- nusilpusia imunine sistema
juk dabar žinai nuo ko visi tie negalavimai ir kad nuo jų saugo Paleo mityba, o ta arbata tai tik dar vienas jaukas lengvatikiams. Ės jie savo krakmolą, užgerdami arbata ir vualia- bus sveikutėliai?
QUOTE(" voresta " @ 2013 07 15, 14:57)
matot dauguma dirba tam, kad gautų pinigų pirkimui kažko. Gyvenimo laikas mainomas į popieriukus .
aha....tik gerai gyventi, kai turi KUR gyventi musu atveju dirbam ir maitinam banka nes neturejom nei turtingu tevu nei seneliu palikimu, nei bustu dalinamu uz dyka, kaip sovietmeciu...