QUOTE(Vailet2 @ 2013 07 15, 11:32)
Labas rytas
man aplamai niekad nebūna problemos su atsikėlimu, nebent tingiu
O kava kažkaip patapus rytinio ritualo dalimi - šiuo metu tik 1 kavos puodelis ryte per dieną. Galima būtų gal ir be jo apsieiti. Kvapas kavos patinka, kai einu pro šalį ir kava kvepia, bet rankos nedreba, lomkių nebūna. O vakarais lengvai užmigdavau ir išgėrus kavos puodelį.
Va, kava su riebalais tai man nelabai ėjo - neskanu man tiek riebalų vienoje vietoje. Dabar daraus normalius pusryčius.
Ir šiaip kažkoks prieštaravimas gaunas - tipo neperšaunama kava naudojama, kad insulino kiekis nepakiltų , o pati kava insulinui padeda išsiskirt - nesutampa info, kam tą kavą gerti reikėtų
kava skatina insulino gamybą kasos ląstelėse, tačiau tas insulinas ten ir pasilieka, jei kava be nieko- nei grietinėlės, nei cukraus. Apie riebalą nežinau
Tačiau pagamintas insulinas vis vien bus išmestas į kraują, kai valgysit vėliau. Ir geriau, kad jo būna mažiau prigaminta..
Mano disbalansas buvo toks kad reikėjo mažinti gamybą ir išskyrimą, tad va, kavos ir reikėjo atsisakyt.
O aš anksčiau irgi nesupratau kodėl pavalgius traukia numigti, kodėl vėl norisi valgyti, nors ką tik privalgiau.
Galima apsieiti, rankos nedreba, tačiau jos norisi, tai ir yra- priklausomybė