Sveikos....na joooo FB
Gustė
Na jei jau užėjau, tai pasisakysiu trumpai kaip gyvenam...ogi nieko naujo, Ievai sekasi gerai, gana dažnai parsineša "šaunuolė", bet būna ir "moki gražiau rašyti" taigi visko būna...į mokyklą eina noriai, jokių papildomų būrelių nelanko apart pramoginių šokių nusprendžiau, kad užteks šiemet tik šokių....kitąmet pažiūrėsim kaip bus, gal pati pana ko nors dar norės...
O jei apie save..tai kol kas tebesimokau, 3 kursas...na ir išvaizda kažkiek pakito...visgi 36 kg "nupjauti" jaučiasi užtat jaučiuosi puikiai tai ir tiek tų naujienų mano fronte
sveikos
ateinu ir as pasisakyt, o tai tema isvis mirusi
Aistei pasibaige atostogos ir pirmadieni I mokykla, jau pati laukia....
O mes su vyru buvom ziauriai apsirge, abu po 40 temperaturos , pulingos anginos, as prageriau antibus ir atkritau ir vel dar stipresni antibai, jau net blioviau is tos nevilties, bet jau gereja , tai issikapstysim.
Ogo Valedy kokie pokyciai, saunuole Kiek besveri?
As irgi savim patenkinta esu is 92 kg, dabar sveriu 65kg Savijauta superine Nors dar tuos 5 kg noriu numest ir tada bus tikslas pasiektas
Grazi sokejele
ateinu ir as pasisakyt, o tai tema isvis mirusi
Aistei pasibaige atostogos ir pirmadieni I mokykla, jau pati laukia....
O mes su vyru buvom ziauriai apsirge, abu po 40 temperaturos , pulingos anginos, as prageriau antibus ir atkritau ir vel dar stipresni antibai, jau net blioviau is tos nevilties, bet jau gereja , tai issikapstysim.
Ogo Valedy kokie pokyciai, saunuole Kiek besveri?
As irgi savim patenkinta esu is 92 kg, dabar sveriu 65kg Savijauta superine Nors dar tuos 5 kg noriu numest ir tada bus tikslas pasiektas
Grazi sokejele
Nemarioji, sveikatos nu bet ir tu kiek daug numetusi šaunuolė o aš dabar sveriu 63-64, žiūrint kiek ėdu o mano tikslas irgi 60...ir tada manau sustosiu..na nebent 59, tai iš vis pasaka būtų nes jei daugiau, tai aš pati kaip anoreksikė atrodysiu....jau ir dabar vyras sako, gal tau pas psichologą reik vieni kaulai ir skūra, ir dar jai negana
Papildyta:
O koks tavo ūgis Nemarioji? ..nes dar ne rodiklis ūgis ir svoris, daug reikšmės turi pati kūno struktūra ir t.t.
Papildyta:
O mums atostogos buvo pereitą savaitę...
Papildyta:
O koks tavo ūgis Nemarioji? ..nes dar ne rodiklis ūgis ir svoris, daug reikšmės turi pati kūno struktūra ir t.t.
Papildyta:
O mums atostogos buvo pereitą savaitę...
užėjau ir aš sveikos
oho, merginos, duodat jūs čia su svorių metimu aš šiuo reikalu esu bevalė nu man vakare užeina toks ėdimo priepuolis nuo ryto galiu būti nevalgius o vakare
mūsų atostogos jau pasibaigę, savaitę ėjom jau į mokyklą mano vaikinas lanko krepšinį kitoj mokykloj o mokykloje eina į dramos, dainavimo ir anglų būrelius o mokslai sekasi sakyčiau gerai
graži šokėjėlė
oho, merginos, duodat jūs čia su svorių metimu aš šiuo reikalu esu bevalė nu man vakare užeina toks ėdimo priepuolis nuo ryto galiu būti nevalgius o vakare
mūsų atostogos jau pasibaigę, savaitę ėjom jau į mokyklą mano vaikinas lanko krepšinį kitoj mokykloj o mokykloje eina į dramos, dainavimo ir anglų būrelius o mokslai sekasi sakyčiau gerai
graži šokėjėlė
labukas ,
nu tai prasom pasigyrti Valedy , Nemarioji kaip jum cia taip sekasi tos kg 'pjaut'
nu tai prasom pasigyrti Valedy , Nemarioji kaip jum cia taip sekasi tos kg 'pjaut'
Laba,
Valedy pasirodyk, nes tave kiek pamenu tai tik pilnute...
Mano ūgis 165cm.Aš irgi kaip anoreksikė nenoriu atrodyti, man kas svarbiausia papų dydis nesumažėjo, kaip buvo didelį taip ir liko šiaip dar biški ir būsiu visiškai patenkinta, nors ką sutinku, tai kiek tu gali nykt, nu bet man taip neatrodo jog nykstu ir už ko dar pačiupinėt, o dar ta skūra apačioj ner tiek sumažėjus jog kaip lenta būtų.
O vyras džiaugiasi?
Aš dietų jokių nesilaikau, tik žiūriu maistą, neėdu, o valgau ir sportas
Valedy pasirodyk, nes tave kiek pamenu tai tik pilnute...
Mano ūgis 165cm.Aš irgi kaip anoreksikė nenoriu atrodyti, man kas svarbiausia papų dydis nesumažėjo, kaip buvo didelį taip ir liko šiaip dar biški ir būsiu visiškai patenkinta, nors ką sutinku, tai kiek tu gali nykt, nu bet man taip neatrodo jog nykstu ir už ko dar pačiupinėt, o dar ta skūra apačioj ner tiek sumažėjus jog kaip lenta būtų.
O vyras džiaugiasi?
QUOTE(Semile @ 2013 11 09, 10:31)
Sveikutes kaip atostogas praleido vaikai ?
Sokejele
Sokejele
Sveikos,atosotogos gerai
Gražuolė
QUOTE(Valedy @ 2013 11 09, 15:03)
na ir išvaizda kažkiek pakito...visgi 36 kg "nupjauti" jaučiasi
Super atrodai dabar pavydu
QUOTE(Nemarioji @ 2013 11 09, 20:42)
As irgi savim patenkinta esu is 92 kg, dabar sveriu 65kg
Super šaunuolė kad man tiek valios
QUOTE(Gžima @ 2013 11 09, 22:08)
mano vaikinas lanko krepšinį kitoj mokykloj o mokykloje eina į dramos, dainavimo ir anglų būrelius
Oho kiek būrelių,mes tik futbolą lankom sporto mokykloj
QUOTE(Nemarioji @ 2013 11 12, 11:45)
Kažkiap neįtikimai skamba MAN
Labas
QUOTE(DaiDė @ 2013 11 13, 08:48)
Kažkiap neįtikimai skamba MAN
o kodėl?nekenčiu dietų ir jų nesilaikysiu, jokių kapsulių negeriu, esu prieš tokius dalykus, maistą susitvarkiau ir sportas..šiaip aš vadovaujuosi tokiu principu valgau viską, be su saiku...
Laba
QUOTE(Nemarioji @ 2013 11 13, 11:31)
o kodėl?nekenčiu dietų ir jų nesilaikysiu, jokių kapsulių negeriu, esu prieš tokius dalykus, maistą susitvarkiau ir sportas..šiaip aš vadovaujuosi tokiu principu valgau viską, be su saiku...
Laba
Laba
Na taip iš tiesų gal taip ir įmanoma,bet man silpnavalei tai nesuvokiama kaip mažinant valgį ir sportuojant įmanoma šitiek kg numest,kai man net kelių kg neimanoma nusimest (nors jau pagal ūgį ir visų 10 reiktų atsikratyt)
Sveikutes ,
nu man ir lb idomu pasidare tai ka kaip ir kiek valgyt kad tiek kg numesti ?
Valedy tai maciau foto nepazint negalima kiek sukudus
nu man ir lb idomu pasidare tai ka kaip ir kiek valgyt kad tiek kg numesti ?
Valedy tai maciau foto nepazint negalima kiek sukudus
Sveikutės... ačiū ačiū mergikės už pagyras
O aš i9rgi lygiai taip pat kaip Nemarioji, dabar TIK valgau, bet neėdu ir viskas...visa esmė kiekyje, o ne kažko atsisakyme...nors aš kiol kas daug ko nevalgau..kai pasieksiu savo tikslą, o jis jau nebetoli, šiai dienai 62 kg , o reikia 60 , ir tada leisiu sau ir kokį pusę cepelino be grietinės ir padažų
Ai, o su oda pas mane nėra liūdnas reikalas..va džiakuzėj šeštad buvau, tai draugės sakė, kad tikrai nėra baisu, kai tiek svorio nukrito, per pakankamai trumpą laiką
Nemarioji pasirodyk ir tu ko gero nepažinčiau jau
O čia aš
O čia mano grožis atsiradęs šią vasarą čia ką tik po procedūros, tai...
O aš i9rgi lygiai taip pat kaip Nemarioji, dabar TIK valgau, bet neėdu ir viskas...visa esmė kiekyje, o ne kažko atsisakyme...nors aš kiol kas daug ko nevalgau..kai pasieksiu savo tikslą, o jis jau nebetoli, šiai dienai 62 kg , o reikia 60 , ir tada leisiu sau ir kokį pusę cepelino be grietinės ir padažų
Ai, o su oda pas mane nėra liūdnas reikalas..va džiakuzėj šeštad buvau, tai draugės sakė, kad tikrai nėra baisu, kai tiek svorio nukrito, per pakankamai trumpą laiką
Nemarioji pasirodyk ir tu ko gero nepažinčiau jau
O čia aš
O čia mano grožis atsiradęs šią vasarą čia ką tik po procedūros, tai...
QUOTE(Valedy @ 2013 11 18, 14:48)
O čia aš
super