Įkraunama...
Įkraunama...

***2006m. birželinukai ***

Sveikutės biggrin.gif

Na mes nei šiaip nei taip laikomės tempa dar šiąnakt buvo sukilus,visą dieną kol kas nebe tikėkimės,kad ir vakarop nebekils,nes jau užkniso nuo sekmadienio tą tempą mušinėt verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Užusnūdo birželinukų mamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DaiDė @ 2013 08 13, 09:41)
Užusnūdo birželinukų mamos biggrin.gif

laba , nea schmoll.gif neuzsnudo ax.gif
Atsakyti
sveikos,

mes Palangos sanatorijoje jau 5 diena.Rytoj jau presides rimtesnes proceduros.

Mokyklai Aistei suruosiau jau viska pries isvaziuojant.

O siaip, megaujames oru, jura thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, seniai matytos mirksiukas.gif

Vajė vajėėė...nejutau vasaros blink.gif ..mokyklai dar nepasiruošėm...nžn ko laukiam biggrin.gif nors nemažai ką ir turi pana...užteks ir iš darželio likusių daiktelių....e..kaip nors biggrin.gif

Kaip jūsų vasaros? Maniškė kaip razbaininkas..visi pašaliai nubalnoti, šašas ant šašo ir dar šašiukas doh.gif lotuliukas.gif pasiutusi kaip bernas...gauna viską ko tik nori, savo išsireikalauja bet kokiu būdu....palyginus sūnų ir ją tai kaip diena ir naktis vaikai skiriasi wub.gif
Atsakyti
mes dar ir nieko neturim na tik visokias kanceliarines prekes , dar rubu reik kuprines ...

labukas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semile: 20 rugpjūčio 2013 - 17:40
Laaabas biggrin.gif

Aš irgi šiand dar nemažai ką nupirkau panelei į mokyklą..beliko tik keletas kanceliarinių prekyčių..o jau ir choreografijai ir sportui aprangos nupirktos...rūbais irgi aprūpinta..na gal tik kojinių trūkstam dabar, nes išaugo visas per vasarą biggrin.gif , o jei jau ko reikės, ir paskui bus galima pirkt..pirkt ir pirkt...bile pinigais lyt pradėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valedy @ 2013 08 21, 19:15)
Laaabas  biggrin.gif

Aš irgi šiand dar nemažai ką nupirkau panelei į mokyklą..beliko tik keletas kanceliarinių prekyčių..o jau ir choreografijai ir sportui aprangos nupirktos...rūbais irgi aprūpinta..na gal tik kojinių trūkstam dabar, nes išaugo visas per vasarą  biggrin.gif  , o jei jau ko reikės, ir paskui bus galima pirkt..pirkt ir pirkt...bile pinigais lyt pradėtų biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mes dar gyvenam atostogomis ax.gif savaitgalį buvom nulėkę į Platelius, prie jūros mirksiukas.gif
kuprinės jau laukiam, parvažiuos iš UK, o visa kita po truputį turim, spėsim nusipirkti jei ko truks blush2.gif

labas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes ,

na pasirodykit kokias kuprines pirmokams įsigijot rolleyes.gif maniške tai vis sau tinkamos neišsirenka doh.gif tai nepatogi tai negraži , turi savo vizija kuprines lotuliukas.gif doh.gif doh.gif jau savaitgali leksim i Vilniu tai teks išsirinkt nes nera laiko jau ieškot ax.gif
Atsakyti
Labas mirksiukas.gif

Šiand supirkau visą kanceliariją..vienžo į mokyklą nors ir rytoj biggrin.gif

Mūsų kuprinukė paprasta, su princesėm...nieks panos neklausė patinka nepatinka...močiutė padovanojo ir taškas, kitos negaus biggrin.gif

O man vis labiau jau nuotaika eina prie rudens...nenooooriuuuu...juk ir man į mokslus doh.gif ui kaip nebenoriu schmoll.gif bet ką daryt kito kelio nėra...gaila sumerktų bapkių jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valedy @ 2013 08 22, 18:50)
Labas  mirksiukas.gif

Šiand supirkau visą kanceliariją..vienžo į mokyklą nors ir rytoj  biggrin.gif

Mūsų kuprinukė paprasta, su princesėm...nieks panos neklausė patinka nepatinka...močiutė padovanojo ir taškas, kitos negaus  biggrin.gif

O man vis labiau jau nuotaika eina prie rudens...nenooooriuuuu...juk ir man į mokslus  doh.gif  ui kaip nebenoriu  schmoll.gif  bet ką daryt kito kelio nėra...gaila sumerktų bapkių jau  biggrin.gif

maniške ir nori su princesėm ar su gyvūnais rolleyes.gif o del mokslu negailėk bapkių pas juk jas uždirbsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2013 08 22, 11:00)
Sveikutes ,

na pasirodykit kokias kuprines pirmokams įsigijot  rolleyes.gif 

Labas biggrin.gif
Mūsų tai tokia melyna https://encrypted-tb...UXAZZo1EKFb3WMt ax.gif

Aš šiandien pabaigiau viską supirkt mokyklai thumbup.gif
Atsakyti