Sveikutės
Na mes nei šiaip nei taip laikomės tempa dar šiąnakt buvo sukilus,visą dieną kol kas nebe tikėkimės,kad ir vakarop nebekils,nes jau užkniso nuo sekmadienio tą tempą mušinėt
Užusnūdo birželinukų mamos
sveikos,
mes Palangos sanatorijoje jau 5 diena.Rytoj jau presides rimtesnes proceduros.
Mokyklai Aistei suruosiau jau viska pries isvaziuojant.
O siaip, megaujames oru, jura
mes Palangos sanatorijoje jau 5 diena.Rytoj jau presides rimtesnes proceduros.
Mokyklai Aistei suruosiau jau viska pries isvaziuojant.
O siaip, megaujames oru, jura
Sveikos gyvos, seniai matytos
Vajė vajėėė...nejutau vasaros ..mokyklai dar nepasiruošėm...nžn ko laukiam nors nemažai ką ir turi pana...užteks ir iš darželio likusių daiktelių....e..kaip nors
Kaip jūsų vasaros? Maniškė kaip razbaininkas..visi pašaliai nubalnoti, šašas ant šašo ir dar šašiukas pasiutusi kaip bernas...gauna viską ko tik nori, savo išsireikalauja bet kokiu būdu....palyginus sūnų ir ją tai kaip diena ir naktis vaikai skiriasi
Vajė vajėėė...nejutau vasaros ..mokyklai dar nepasiruošėm...nžn ko laukiam nors nemažai ką ir turi pana...užteks ir iš darželio likusių daiktelių....e..kaip nors
Kaip jūsų vasaros? Maniškė kaip razbaininkas..visi pašaliai nubalnoti, šašas ant šašo ir dar šašiukas pasiutusi kaip bernas...gauna viską ko tik nori, savo išsireikalauja bet kokiu būdu....palyginus sūnų ir ją tai kaip diena ir naktis vaikai skiriasi
mes dar ir nieko neturim na tik visokias kanceliarines prekes , dar rubu reik kuprines ...
labukas
labukas
Laaabas
Aš irgi šiand dar nemažai ką nupirkau panelei į mokyklą..beliko tik keletas kanceliarinių prekyčių..o jau ir choreografijai ir sportui aprangos nupirktos...rūbais irgi aprūpinta..na gal tik kojinių trūkstam dabar, nes išaugo visas per vasarą , o jei jau ko reikės, ir paskui bus galima pirkt..pirkt ir pirkt...bile pinigais lyt pradėtų
Aš irgi šiand dar nemažai ką nupirkau panelei į mokyklą..beliko tik keletas kanceliarinių prekyčių..o jau ir choreografijai ir sportui aprangos nupirktos...rūbais irgi aprūpinta..na gal tik kojinių trūkstam dabar, nes išaugo visas per vasarą , o jei jau ko reikės, ir paskui bus galima pirkt..pirkt ir pirkt...bile pinigais lyt pradėtų
QUOTE(Valedy @ 2013 08 21, 19:15)
Laaabas
mes dar gyvenam atostogomis savaitgalį buvom nulėkę į Platelius, prie jūros
kuprinės jau laukiam, parvažiuos iš UK, o visa kita po truputį turim, spėsim nusipirkti jei ko truks
labas
Sveikutes ,
na pasirodykit kokias kuprines pirmokams įsigijot maniške tai vis sau tinkamos neišsirenka tai nepatogi tai negraži , turi savo vizija kuprines jau savaitgali leksim i Vilniu tai teks išsirinkt nes nera laiko jau ieškot
na pasirodykit kokias kuprines pirmokams įsigijot maniške tai vis sau tinkamos neišsirenka tai nepatogi tai negraži , turi savo vizija kuprines jau savaitgali leksim i Vilniu tai teks išsirinkt nes nera laiko jau ieškot
Labas
Šiand supirkau visą kanceliariją..vienžo į mokyklą nors ir rytoj
Mūsų kuprinukė paprasta, su princesėm...nieks panos neklausė patinka nepatinka...močiutė padovanojo ir taškas, kitos negaus
O man vis labiau jau nuotaika eina prie rudens...nenooooriuuuu...juk ir man į mokslus ui kaip nebenoriu bet ką daryt kito kelio nėra...gaila sumerktų bapkių jau
Mūsų kuprinukė paprasta, su princesėm...nieks panos neklausė patinka nepatinka...močiutė padovanojo ir taškas, kitos negaus
O man vis labiau jau nuotaika eina prie rudens...nenooooriuuuu...juk ir man į mokslus ui kaip nebenoriu bet ką daryt kito kelio nėra...gaila sumerktų bapkių jau
QUOTE(Valedy @ 2013 08 22, 18:50)
Labas
maniške ir nori su princesėm ar su gyvūnais o del mokslu negailėk bapkių pas juk jas uždirbsi
QUOTE(Semile @ 2013 08 22, 11:00)
Sveikutes ,
na pasirodykit kokias kuprines pirmokams įsigijot
na pasirodykit kokias kuprines pirmokams įsigijot
Labas
Mūsų tai tokia melyna https://encrypted-tb...UXAZZo1EKFb3WMt
Aš šiandien pabaigiau viską supirkt mokyklai