QUOTE(Brūkšniukas @ 2013 07 11, 10:58)
Brūkšniukas, 11 Lie 2013 - 10:58, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Brūkšniukas, 11 Lie 2013 - 10:58, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Dar galvoju
iš pastaruoju metu skaitytų detektyvų labiausiai patiko James detektyvai: gan padorūs, nusikaltimai daromi su galva, sąmoningai (o ne kaip Mirties chemijoje psichopato), tyrėjai irgi su galva ir prilaikantys jausmus. Na, ir maiste gaudosi, ir namai jų stilingi (moteris rašė, suprantama)
Dar galvoju

iš pastaruoju metu skaitytų detektyvų labiausiai patiko James detektyvai: gan padorūs, nusikaltimai daromi su galva, sąmoningai (o ne kaip Mirties chemijoje psichopato), tyrėjai irgi su galva ir prilaikantys jausmus. Na, ir maiste gaudosi, ir namai jų stilingi (moteris rašė, suprantama)
Sudominai, tiek detektyvų skaitydama, niekada prie šios pavardės nestabtelėjau ir kažkaip nesigundžiau net pabandyti. Teks pildyti "spragą".
QUOTE(groovy @ 2013 07 11, 15:23)
groovy, 11 Lie 2013 - 15:23, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
groovy, 11 Lie 2013 - 15:23, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Dabar „Skeveldros“ taip rekomenduotos labai ilgai laukiau, gavau, paskaičiau anotaciją – apie žmonos su negimusiu kūdikiu žūtį
Ir galvoju, ar ten labai ta tema su smulkmenomis figūruoja, ar skaityt 
Dabar „Skeveldros“ taip rekomenduotos labai ilgai laukiau, gavau, paskaičiau anotaciją –
apie žmonos su negimusiu kūdikiu žūtį 
Ir galvoju, ar ten labai ta tema su smulkmenomis figūruoja, ar skaityt
Man šis autorius labai įtaigus ir paveikus.
Aš nerekomenduočiau.
QUOTE(Brūkšniukas @ 2013 07 11, 15:41)
Brūkšniukas, 11 Lie 2013 - 15:41, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Brūkšniukas, 11 Lie 2013 - 15:41, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
atrodo nea... aš net nevisuomet parašau ką skaitau. Šiais metais jau prisiverčiu
atrodo nea... aš net nevisuomet parašau ką skaitau. Šiais metais jau prisiverčiu
Tada puiku
Pamenu per kažkurį susitikimą, Helianta užsiminė, kad jei jau Brūkšniukas nerašo metinių ataskaitų, tai įdės ją tik su daugybe brūkšniukų

Pažadą, kaip matau, įvykdė!
Klopedija, ačiū už naują temą!