Tikrai labai gražus kalniukas.
QUOTE(Garmina @ 2014 05 23, 10:33)
nepamirškit privalomų reikalavimų atstumams nuo upės, kad vėliau griauti ir tvorų ardyti nereiktų
laikini pastatai, nera draudziami tvoru ten ir nebus
tiesa, o kalniukas puikus
TuDa,
Oooo, koks kalnas.
Cia 'nupiesta' , t.y.montazas,
mano akims taip rodo.
Oooo, koks kalnas.
Cia 'nupiesta' , t.y.montazas,
mano akims taip rodo.
QUOTE(krisjon @ 2014 05 24, 00:08)
jau mintys pas Jus
Dėkui visoms už gražius žodžius
Buvo klausimas- ar po žydėjimo nukarpau kiliminius augalus- ne visus, prikerpu tik rudgrūdėles, o ylalapius flioksus taip ravėdama praretinu.
Labai gaila, bet šiemet po žiemos vaizginos kilimo kaip ir neliko, tai viena pusė gaunasi tuštesnė. Čia toks žiedų pikas tik dabar, vėliau tas kalniukas liks daug ramesnis, bus tik žaluma ir vienur, kitur pražydusios viendienės bei šluotelinės hortenzijos.
Rodau toliau savo "MONTAŽĄ"
ružavai žydi ylalapis flioksas
baltais žiedais apsipylusi rudgrūdėlė - mano labai mėgstamas augalas
ir pavargusi vaizgina
Pabaigai bendras kalniuko vaizdas
Buvo klausimas- ar po žydėjimo nukarpau kiliminius augalus- ne visus, prikerpu tik rudgrūdėles, o ylalapius flioksus taip ravėdama praretinu.
Labai gaila, bet šiemet po žiemos vaizginos kilimo kaip ir neliko, tai viena pusė gaunasi tuštesnė. Čia toks žiedų pikas tik dabar, vėliau tas kalniukas liks daug ramesnis, bus tik žaluma ir vienur, kitur pražydusios viendienės bei šluotelinės hortenzijos.
Rodau toliau savo "MONTAŽĄ"
ružavai žydi ylalapis flioksas
baltais žiedais apsipylusi rudgrūdėlė - mano labai mėgstamas augalas
ir pavargusi vaizgina
Pabaigai bendras kalniuko vaizdas
[quote=TuDa,2014 05 24, 08:30]
Nuostabus vaizdai o kas vaizginai nutiko ? pasalo? maniskes kuo puikiausiai atlaike ziema
Nuostabus vaizdai o kas vaizginai nutiko ? pasalo? maniskes kuo puikiausiai atlaike ziema
TuDa,
na rimtai, ziurejau i ta pirmaja foto, ir tas flioksu kilimas atrode toks tarsi ''priartintas' del ryskumo.. Priimkite kaip komplimenta neretai juk sakoma apie vesincius - 'einancius is proto' augalus - 'kaip dirbtiniai''
grazus Jusu augalynas tikrai
na rimtai, ziurejau i ta pirmaja foto, ir tas flioksu kilimas atrode toks tarsi ''priartintas' del ryskumo.. Priimkite kaip komplimenta neretai juk sakoma apie vesincius - 'einancius is proto' augalus - 'kaip dirbtiniai''
grazus Jusu augalynas tikrai
QUOTE(vaidastep @ 2014 05 24, 06:53)
o kas vaizginai nutiko ? pasalo? maniskes kuo puikiausiai atlaike ziema
galvoju, kad iššalo, nes pas kaimynę tas pats kitos priežasties nesugalvoju.
QUOTE(TuDa @ 2014 05 25, 08:59)
galvoju, kad iššalo, nes pas kaimynę tas pats kitos priežasties nesugalvoju.
Pas jus atviros vietos tai gal ir galejo pasalt,bet kaip matosi dar yra ju tai atzels